hehu

För det första vill jag bara säga... FÖRLÅT för dålig uppdatering. Och det är inte bara dålig uppdatering, utan även Grymt dålig uppdatering. Men det finns skäl till det. Har nämligen haft fullt upp hela veckan. Tiden har bara runnit förbi och man känner att man knappt har tid till något överhuvudtaget.
Iallafall, min vecka har mest bestått av Matilda, men även Vea, Ralle, Eriksson, Jesper och säkert någon mer. Har även varit ner till Falun med Matilda och Sandra och träffat lite folk där, namnen har jag glömt, senil som man är. :-P Jaja, men trevligt har det varit. Tog mitt första dopp igår natt också , tyckte det var på tiden när sommarlovet nästan är slut, hehe :-)

Måste städa lite nu, men jag lovar att det kommer ett nytt inlägg inom kort!
/ A

time 2 go back home.

Idag åker jag hem till Borlänge. Blir ensam hemma några dagar, eftersom mamma och perra åker till Tansen när jag kommer hem. Dagarna kommer spenderas med Matilda, för det mesta iallafall. Sen får vi se vad som mer händer.
Mitt humör är inte det bästa just nu, finns anledning till det. Men det tänker jag inte skriva för allmänheten.

Ja, det var det jag ville skriva om nu, vi hörs.

så det kan gå!

Glömde nämna en sak i förra inlägget, ni vet, det jag laddade upp 3 sekunder innan detta. Hoho.
läste på en annan kär väns blogg, såg en liten sak jag störde mig en aning på. En sak alla ni som läser min och själva bloggar, Snälla, ta inte några texter från mig. Okej? Hatar verkligen sånt, hitta på eget. Så, det var det.

Wonderful day.

Denna dag började med en tidig uppstigning för att sedan fara till stallet. En vecka sen jag var där sist, och j*vlar va rund billy har blivit på bara 7 dagar! :-P Hehe, han tar då verkligen vara på sin 'semester' och det är ju bra det :-P "Mysig" hage var det också, lerigt och geggigt hela vägen runt. Tur då att det finns nåt så fantastiskt kallat stövlar! Nemas Problemas att trampa runt, hehe :-)
Efter stallet blev det Leksand, kan sammanfattas med 9 bokstäver, U N D E R B A R T . Nuvarande Leksands spelarna mot gamla Leksands legender, sikken vacker syn! Det blev även en tyst minut för Åke Lassas, legenden av legenderna. Åh, va härligt det hade varit att fått se honom också, men tyvärr gick han bort i våras. R.I.P. Numera finns en staty av honom i Ejendals Arena, mycket värt att kolla på och minnas hockeyguden!

Nej, nu ska jag inte sitta och blogga hela kvällen, har ju mycket annat att göra också. Som att gå in på bilddagboken, den ni!

/ A


if you don't care, i don't.

Denna dag har man vaknat, satt sig vid datorn och somnat för att sedan vakna och sätta sig vid datorn igen. Haha. Min morgon alltså. :-) Efteråt gjorde man sig iordning och drog till Leksand. Var i tattooshopen en stund och sen fick man lite (mer) kläder från LIF shopen. Imorgon kommer jag vara mer Leksands klädd än själva Leksands spelarna, hoho! Och om någon nu inte förstod det, så är det alltså jubileumsmatch imorgon. Men en sådan viktig sak kan ju ingen ha missat. LIF har funnits i hela 90 år, gött som 17 :-) tänk om 10 år när det blir 100 års jubileum, ujuj! Gött siddu. Gött.


i want to break free from your lies

tjenare!
nyduschad sitter man här och ser glad ut, knappar på tangentbordet och beundras över det där lilla hjärtat på handen. Vädret är inte det bästa, men en dag som denna gör det ingenting. Jag kan bara inte sluta le för mig själv och tänka att jag är lite smått galen. Men livet är på topp och det älskar jag.

 

Day 'N' Night

Denna dag började väääääldigt segt, vaknade, hoppade in i duschen och satte mig framför tv,n. Efter några timmars tv-tittande (det var en såndär no-lifer dag idag) gjorde jag mig iordning och så åkte vi in till Djurås och käkade pizza. Det är nog faktiskt det längsta jag kan beskriva min dag på. Hehe :-P
Kan berätta om gårdagen istället, vart ingenting skrivet när jag kom hem. Iallafall så var jag hem till Emma och firade henne med Matilda, Vea, Albin och Marcus. Det var trevligt, vi tjockade oss på tårta och massa sånt :-P Hehe. Hon vart nöjd över sina presenter också, och tur var vell det :-)

Tips om en grymt bra låt;
Hoffmaestro-Highwayman.
Nu vet jag ju att dom flesta redan har hört den, men kan inte sluta lyssna på den, hehe :-)

Puss på er!

/ A

nya tider nya chanser.

Go' Kväll ! Kändes nästan som att man skulle varit med på nåt nyhetsprogram där :-P
Haha aja, idag vaknade jag upp och såg solen stråla sitt underbara ljus in. Och va varmt det var! Herregud, svettades ju nästan ihjäl :-P Det var bara att slänga på sig shorts och linne och lunka in och käka frukost. Efter det åkte vi ner till Borlänge en vända och gick på kupolen. Matilda var ju med också, vi köpte presenter till Emma :-) 2 stycken+2 blommor vi hittade haha, Matilda och jag är så grymt lyckade ibland! Ska nog inte berätta vart vi hittade dom, men aja :-P
Efteråt åkte jag ner till stallet, åh som jag har saknat min älskling! Rund om magen har han blivit också, sötisen :-P han följde med mig runt när jag kollade så hagen var hel, hehe :-) Men hagen var hel, hästarna mådde toppen och nytt vatten har dom fått också! Så nu klarar dom sig för idag iallafall :-)

Nu ska jag duscha å sånt, ha det bäst!

/ A


bu

Ja, med tanke på rubriken till denna bildtext så förstår ni nog hur flummig jag känner mig just nu. Ena dagen går man omkring i huset och är trött, andra dagen springer man runt ute och skrattar och ramlar. Jag tror det mest beror på vädret, faktiskt. Igår var det sol, men regn. Idag var (eller ska man säga är?) det sol, och då menar jag verkligen Sol med stort S! Ujuj sicken lycka, av med jeansen(pyjamasbyxorna ;-P) och på med shortsen! :) Underbart, grönt gräs matchande med en underbar, blå himmel. Ja, ni förstår nog!

Dagen har ju som ni nog märkt mest spenderats ute. Först med Emma och Matilda, sen med enbart Matilda. Vi var även ner till kupolen en vända och kikade på presenter till fröken Emma som fyller ingen-mer- cykelhjälm-ålder på söndag! Grattis i förskott på henne!
Resten av kvällen kommer jag tillbringa med pappa och Annelie. Antaglien blir det spel marathon, haha. Jaja, sånt ska det ju också finnas plats för, eller hur? :)

Ha det gött, för det ska jag! hehe.

/ A

Åh, underbara sommar.

Sommar, sommar, sommar.. Hur underbar är inte sommaren? Springa barfota i gräset, bli brun och få massvis med myggbett. För mig är det sommar. Jag skulle inget hellre än att vilja ha sommar heeela tiden, vintern kan gå någon annanstans tycker jag. Enda gången det ska vara snö, det är på julafton. Enligt mig iallafall. Förra året fick vi snö i oktober. Det är endast 3 månader kvar tills dess. Och om vi får snö om 3 månader, då går jag i ide. Det känns som att det var nyss som snön fattade tycke att stanna kvar där uppe. Jag vill inte ha snö i ett halvår till. Obegripligt hur man stod ut. Nej, för mig ska det vara sol, varmt och härligt! Sommaren är en undebar tid, och jag tycker man ska ta vara på den. Även om vi ofta har vår lilla 'svensk sommar' med regn och rusk, så ta dig tid att acceptera och förstå att vi borde vara glad för det lilla vi har.

Sommaren är kärlek.
Underbara tid :)

Soool!

Idag var jag somsagt hos Alfred, det var trevligt :) Vi var lite smått hurtiga och gick halva älven för att sedan hamna på nåt ställe jag inte hade nån aning om ens fanns, och så gick vi tillbaka till Affe. Köpte choklad gjorde vi också, haha. Och Affe (som är den mest barnkäraste jag känner) köpte en teckning av två små barn som kom fram och frågade lite blygt. 20 spänn på en teckning som dom inte ens ritat själva, jaja, Affe är ju som hon är :)
Nu ska jag bara sjunka ner i fotöljen och kolla på Scrubs, min nya favoritserie, hehe :P
Puss på er!

/ A

I wonder why, i wonder how

Idag vaknade jag runt ett, grymt skönt att sova ut :) Gick in (sover ute hos Niklas) tog mig en dusch och käkade frukost. Och spöade farsan i skip-bo -2 gånger ;) Nu är han inte så kaxig längre.

Får se vad som händer idag, tyckte pappa sa att vi eventuellt skulle ner till Ewa som tatuerar och kika i hennes tattoo shop lite :) roligt roligt! Annars får jag ta dagen som den kommer.
Imorgon åker jag hem till Alfred :)

Puss!

/ A

time's moving on

Denna dag har segat sig fram, från att ha blivit väckt runt 9 på morgonen till att ha lunkat omkring i pyjamasbyxor hela dagen. Skogsliv kallas det. Solen hälsade på idag också, :)
Var ner till Borlänge en sväng och fick min tattoo tidning :) repotaget om Kat var spännande, ska beställa hennes bok när jag så småningom får pengar. Tidningen innehöll även grymt många snygga bilder på tattoos, ujuj va sugen man blir på att själv skaffa en. Men det kommer, det vet jag ;)

Jag slog pappa i skip-bo idag, VEM ÄR KUNGEN NU DÅ? :D

/ A

i väntan på nya tider..

Just nu sitter jag hos far min med datorn i knät och bara tar det lugnt. Nere spelas yatzy (hm, stavning?) för fulla muggar, och jag, som hatar yatzy, slog inget mindre än (just det) yatzy för en stund sen! Haha, snacka om chockad jag vart, slog två gånger bara och alla 5 tärningar visade 6 prickar var. Jaja, med lite tur kan till och med jag slå till. Hehe.

Nyss var vi ner till Leksand och käkade lite. Gott somf*n var det. Sen har vi även varit på jakt efter en tattootidning idag, som jag ska införskaffa mig imorgon istället, då vi drar oss till Borlänge en vända :) Repotage med Kat von D, tjoho! Det är ju fatiskt ett måste i tidningshyllan. :)

Ha det gött och lev livet!

/ A

Regn, regn och åter regn

Denna dag regnar det också. Jag är så trött på detta väder så jag tror att jag går i ide under sommaren. Det skulle jag inte ha något emot, haha ):

Har funderat på en sak, det är ju ganska intressant vad kändisar har jobbat med innan dom blev kändisar. Vi tar Gwen Stefani som exempel, vem hade kunnat tro att den modeinspirerade människan har sålt glass för Dairy Queen tidigare i sitt liv? Och Brad Pitt, han har nämligen varit utklädd till kyckling för att göra reklam för den mexikanska resturangen El pollo loco. Hetingen Johnny Depp har jobbat som telefonförsäljare för kulspetspennor. Och så måste vi ju ta ett till exempel, Jennifer Aniston har nog haft det mest oglamorösa jobbet innan skådiskarriären, hon har jobbat som telefonförsäljare, cykelbud och (lite mer "glamoröst") servitris.
Jag menar, när man läser detta finns det ju faktiskt lite hopp för andra människor i världen som strävar efter att bli något stort, så ge inte upp er dröm! :) If you can dream it, you can be it som Elin brukar säga. :)

puss!

/ A

Go´ middag

Även denna dag har det regnat. Det blir inte av att åka till pappa imorgon, vägen dit är nämligen full av regnvatten. Så det blir när vädret lugnat ner sig lite och vattnet sköljts undan en aning.

Var ju somsagt på coz igår med Matilda, det var kul, fast jävligt trångt. Vi var över 1000 pers där inne, så det var lite tråkigt. Kunde nästan inte röra mig alls där inne. Folk överallt, verkligen! Hoppas det blir mindre folk där idag, så man kan gå runt lite iallafall :P

Nu ska jag göra mig iordning lite, och kanske slänga iväg ett samtal till Matilda. Får se om ungen har vaknat, haha :P
Puss!

/ A


Svensk sommar..



Ja, så ser det ut just nu i Borlänge. Översvämningar lite överallt är det också, igår var vägar avspärrade och i Leksand har en bro rasat. Allt p.g.a regnet som bara öser ner. Min telefon har fått lite vatten i sig, men funkar ändå. Blir lite småkrångel då och då, men det får man ta.
Men mitt i denna dystra sommartid finns även lycka. Matilda är nog lyckligast just nu, iallafall om man frågar henne själv ;)
Jag vill inget hellre än att ta med billsan ut på en lång ridtur, trots vädret. Fast gubben lilla är ute på sitt sommarbete, så han har semester. Ska upp på lördag och kolla till hagarna och fylla på vattenkaren, får se hur rund om magen han har blivit då :)

Kvällen kommer tillbrangas på coz, trevligt trevligt :)

Ha det gött !

/ A

Los Angeles <3


En bild på dröm-Sta'n kan ju inte skada, eller va säger ni?

Om jag fick bestämma....

....så skulle jag åka till Los Angeles och bara slöa nere på beachen eller ta en rejäl shoppingtur. Mina tankar och funderingar. Med detta inlägg tänkte jag endast skriva av mig lite, ni vet, sånt man måste få göra ibland. Sen om ni läser det eller inte, det är ju frågan. Upp till er, med andra ord.

Just nu vill jag ingenting hellre än att först och främst sluta 9,an, sen komma in på fryshuset i vår kära huvudstad och gå ljudteknik, sluta gymnasiet och ta mitt pick -och-pack och åka ner till Los Angeles. Man måste ju våga drömma stort, och min absolut största dröm är verkligen att flytta till LA. Det skulle vara underbart, har velat flytta dit sen min Jeremy Sumpter tid, alltså sen runt 11, 12 års ålder. Och nu har det gått några år, och det är fortfarande min högsta önskan. Undra om jag nånsin kommer att lämna min "LA crush" bakom mig? Jag kan se framför mig hur man går omkring på stan, kanske åker ner till New York eller San Fransisco i mellanåt och bara leva livet, med ett jobb man fullkomligt älskar! Hur underbart skulle inte livet vara då? Lämna lilla Borlänge bakom sig och komma hem under P&L helgerna (haha, ingen vill vell missa borlänges stolthet?). Och nu tänker nog dom flesta "hur hade hon tänkt att det skulle gå till?" och mitt enda svar till detta är att man måste ju somsagt våga drömma stort.

Sen måste jag skriva lite om det här med svartsjuka och tonårsbeteénde.
Tonårsbeteénde är någonting som alla går igenom, mer eller mindre i sina liv. Jag håller på att gå igenom min nu, fråga mamma så får ni se. Jag tror att det är någon slags 'konst' eller vad man ska säga, som man måste lära sig att hantera. Jag kan inte hantera min, det har alla i min familj märkt för längesen. Och ja, jag erkänner det. Det börjar med tjafs, som går över till bråk som slutar med att man blir så inåthelvete trött på varandra, så man stänger in sig på sitt rum resten av dagen. Men jag tror att snart när jag kommer ur den perioden, då blir saker och ting mycket, mycket lugnare. Det är vad jag tror, eller hoppas.
Svartsjuka hör också till där nånstans. Eftersom man inte kan se den, kan man märka på andra -eller i värsta fall känna själv- när svartsjukan slår till. Det är på så sätt allt skitsnack får liv, alla onödiga bråk kryper fram ur sina små hålor. Det värsta med svartsjuka är att man kan inte kontrollera det. Man kan inte styra och ställa själv, det bara kommer. Men nu på senaste tiden har jag fått höra en massa om folk som blivit svartsjuka på mig och på så sätt har även folk börjat snacka skit om mig. Och allt har med det där typiska att göra, kärlek. Vad kan man göra åt det? Kärlek är någonting som ska kännas bra, inte handla om en massa snack som inte är sant någonstans. Och det värsta med det hela, när man möter personen som snackat så mycket, då viker den tillbaka och vågar inte stå för vad den sagt. Sånt hatar jag mest av allt. Folk som inte kan stå för sig.

Det här var nog det jag ville skriva av mig om för den här gången, men ett inlägg kommer senare. Så tills dess ha det bäst !

/ A

:))

Har slarvat en del med inlägg på senaste tiden. Har berott på att jag har haft så jäkligt mycket att göra, så det har blivit sena nätter och då har man inte haft en tanke på bloggen. Men nu är jag tillbaka, och jag ska bli bättre! :)
Dom senaste dagarna har bestått av konfirmation (nu är det över), städning+andra tråkiga saker och dalecarlia. Var på coz med Matilda igår, det var kul :) ska dit hela denna veckan, dyrt men skoj!
Har precis färgat håret, ljusa slingor. En början till en blond Amanda :P ska färga hela håret blondt, men tar det steg för steg, annars blir det orange, och det är nog bland det fulaste som finns, alltså missfärgning! Min åsikt, ingen behöver ta åt sig.

Konfirmerades i söndags också, allt gick prima! Trodde sången skulle gå åt helvete eller att jag skulle snubbla på kåpan, men det gick finemang :P och tur var vell det!

När denna vecka är slut åker jag till pappa i några veckor. Ska bli trevligt med skogsluft ett tag!

och förresten, idag begravs Michael Jackson. Kopierade detta från nånstans, minns inte vart;
"Idag begravs The king of pop.  Bloggaren dicembergirl skriver på sin blogg: "Begravningen äger rum på begravningsplatsen Forest Lawn klockan 8 på morgonen lokal tid. (17.00 svensk tid). Begravningen kommer att äga rum två timmar innan den planerade minneshögtiden för allmänheten på Staples Center i centrala Los Angeles." TV4 sänder extrainsatt program hela dagen. Första sändningen "Drama: The Jacksons – An american dream" visas 14.10."

Ska man kolla mån tro?
Iallafall, R.I.P king of pop <3


/ A

"Man inser inte vad man gått miste om, förän det är förlorat.."

Konfirmation idag först då, var ganska roligt faktiskt :P nån hade med sig masker och peruker och massa annat, så några sprang omkring med dom medans jag+andra stod och dog av skratt och tog kort. Så en lyckad konfa idag iallafall :)
Har precis varit och handlat med mamma, ska iväg med konfa gruppen och tälta snart :P Roligt roligt!

Har kollat runt lite efter kläder och annat småpyssel på internet, kan ju säga att mina pengar kommer ryka ganska snabbt! Så hej fattiglapp snart, haha :P
Jaja, pengar är till att göra sig av med, som pappa brukar säga.

Pusshejs på er!
/ A

Jag hjärtar dig och det är sant

Okej, gårdagen lite kort;
Konfan som vanligt, var vell helt okej. Efteråt var jag ner till stallet en vända, hoppade lite med Billybus. Så sjukt stolt vart jag! Vägrade inte en enda gång, så ja, vad säger man? Min ponny är bäst<3 Älskar honom :D

Idag;
Konfan (nää shit, är jag seriös?) okej, ignorera min dåliga humor+att jag är jävligt trött.
var där i ca 4 timmar, sen vart det hem, sitta på gården med matilda, vea och albin en stund, trevligt trevligt. Efteråt åkte jag och matilda till stallet, red ut och hoppade i terängen (stavning? :D). Kan fortfarande inte säga annat än att billsan är bäst ;) Hihi :)

Nu måste jag dra mig mot sängen, annars sover jag över ännu en gång. Skärpning på mig. Får se om min mobil slutar låta också, känns som att dom senaste dagarna har det varit sms-maraton. Får sms hela tiden, haha ): Stina säger att jag är mobilberoende, kan inte riiiiiiiktigt hålla med där, haha eh. Hon har nog rätt, faktiskt. Jaja, nog om det ointressanta, pusshejs på er!

/ A

RSS 2.0