FramtidsplanerarN

nu vill jag flytta bort från skiten, köp ett hus i LA åt mig så älskar jag dig.

förövrigt har jag finfina planeringar här hemma, nu tänker jag inte dra ihop mig och försvinna, nu ska jag fixa musikstudio här, och härma mig inte nu, en viss person. Då tröttnar jag ur på dig. Srsly. Ahmajgad, ge mig frihet och något att kämpa för, jag vill inte ha personer flåsandes i nacken och som ska göra PRECIS allt jag gör.

Så här äre.
Musikstudio var min ide.
Tatuera var min ide.
PIERCINGARNA var min ide.
prylar och småpyssel inom dom översta nämnda VAR MIN IDE.
Falun var min ide..

förlåt, men nu har jag fått nog. Nu lackar jag ur på dig. Och nej, jag vill inte höra ditt prat nåmer. Du bara babblar på hela tiden och tror att allt handlar om dig. Så är det inte. Jag har fått nog. Och som om det inte var allt, nu tar du mina kompisar ifrån mig.
Jag fattar inte hur du tänker, uppmärksamhetsmänniska.

fandå.



Förresten, bilderna från Sthlm kommer sen.
jag är bara så trött på lögner och svek nu, allt började med en enda person.

Gårkvällens händelser

Ljög för er igår. Det här blir sista inlägget innan jag åker!
I alla fall, igår var det ju meningen att jag och Emma skulle till coz, men eftersom det var *host*fyf*n*host* PJ tema så gick vi dit, spydde och sen köpte godis. Fick höra att några hade varit där och kastat ägg och shit på dom, tycker det är rätt åt dom. Menar, dom lär ju börja använda en riktig stil istället för att gå omkring med snoddar på benen och hej-jag-har-lekt-med-eluttaget-hår. What's the deal with all that? Aja, hoppas det där med snoddar och shit dör ut snart, fast folk kanske vill fortsätta skämma ut sig.. pinsamt!

Nu ska jag till Stockholm!
Hejdå

/ A

19:25

Halloj!
Sitter här medans Emma fixar mitt hår haha! Kan ju säga att mitt hår lever ett eget litet liv, ibland är det rakt, ibland lockigt, ibland står det åt alla håll o.s.v.. Och min lugg, den ska vi inte tala om! Haha aja, så kan det vara ibland.

Coz nästa, ni kommer ju ihåg att jag&Emma älskar det så mycket? Nat , aja vårt sista år ju vafan! Vi ska dansa skiten ur småungarna (95or, 96or och andra ä*kliga saker..)

Och förresten, sista inlägget innan jag åker till Sthlm för helgen!
så hejdå på er!

/ A

i belived in you, but everything you do makes me full of hate


Haha!

att du var omogen och precis som alla andra var ju ingen nyhet, din lilla tabfjortis ;-)

Bjussar på fiskbild!


Haha :-D

Halloj!
Bilden är tagen nyss, jag är flummig så skyller minen på det!
som ni ser, jag har skaffat lugg igen!
Jag är nöjd, jag ser busig ut och det matchar ju min översociala personlighet också.. haha

Idag har vi haft oförberett prov i skolan i tyska, det gick ju bra... haha, tur man förstår sig på språket så bra., inte! haha :-P Fattade iallafall att det var älg med, fick ju höra om vissa som inte ens fattade det.. haha, cottie är ganska söt ändå :-)
Nu ska jag plugga lite inför mitt hemkunskaps prov imorgon som kommer bli jävligt lätt! Ska ju bevisa min tvättkunskap, och jag som tvättar nästan varje dag kommer ju fixa vg i hk! Haha, ska se till så att det blir så iallafall! Och min käre mor ska skriva på en lapp att jag kan tvätta och sånt, sjuka uppgifter man får hem ibland! Men men, that´s life and I don't blame it :-) Eller nåt, min engelska<3
Måste leta på badkläder också, imorgon ska vi badaaaa ! Pepp som 17 haha! Tycker man om att bada så gör man.. :-D

Hejdå, min mage ropar på kaffe.

/ A

Känsloinlägg

Vad är det med dig?
Vad är det som gör att du beter dig sådär?
Du bara tar och tar, tror du kan behandla andra hur du vill.
Sluta härma mig.
Sluta försök vara som jag.
Jag är jag.
Du är du.
Det är så det är, och alltid kommer vara.
Du kommer aldrig bli i närheten som mig.
När jag väl finns där för dig, då ska du vara tacksam.
För snart orkar jag helt enkelt inte finnas där längre.
Jag är trött på dina ord.
Hur du pratar, dömer folk för mycket.
Jag ler, men det är inte på riktigt.
Förstå det, innan det är försent..

Knäckt

ibland undrar man hur man egentligen står ut

Det finns ingen tvekan



det bara är så.
Du och jag
förevigt
föralltid.
det har alltid varit så
det kommer alltid vara så
<3

And u can´t make it right ..

Halloj!
Har inte bloggat på åratal typ, haha, har som sagt inte tid ibland!
Idag har jag sjungit mig till ett mvg (hoppas jag?), nu har min musiklärare fått höra mig sjunga solo och de var vad som krävdes för att jag skulle fixa till mig ett mvg sa hon, så nu hoppas jag på det bästa! :-)
Klippte mig efter skolan, blev helt ok som det alltid blir när man klipper sig hos den bäste :-)

Så här mycket roligt hade jag att skriva om! Nu ska jag plugga.

/ A

"Och idag när man säger Borlänge, då säger alla 'Peace and Love'"


18.44

Men kaffet som enda sällskap sitter man här efter ännu en helg, trött och slut.
Om en kvart börjar det efterlängtade Gossip Girl, att bara få sitta ner, ta det lugnt och känna spänningen av programmet. Det är då man känner hur skönt det är att bara få koppla av, vara ensam för en stund och njuta av stunden.
Idag har jag även fått julkänslor. Det känns i hela kroppen att snart är den här. Trevligt sällskap, överdrivet god mat och rätt stämning. Julen alltså.<3

Nu ska jag slurpa i mig mitt kaffe och luta mig bakåt, mina skolböcker har fått vila idag. Men efter GG blir det att plugga, som vanligt.

hejdå!

/ A

Trevlig lördag

Nu blir det stallet, sen hem till Emma! Ha det bäst, vi hörs imorgon!

/ A

Sitter här med världens chock

Kollade precis bokhyllan, vem 17 har ställt en av Twilight trilogierna där? Kollade på just den boken för omkring en vecka sedan, och jag är i chocktillstånd haha. Och ingen här hemma vet vart den kommer ifrån. Det är ju sjukt, haha! Fast ska inte klaga, får läsa och hur den kom dit förblir ett mysterium. Dock är filmen sjukt tråkig och seg, lite smått osammanhängande också. Förstår inte hur alla kan bli galna i den, den är ju inte ens bra? Och premiären för New Moon var ju igår eller förrgår eller något sånt. Funderar på att kika på den och se om den är snäppet bättre, fast film 1 brukar alltid vara den bästa. Aja, nog om det, jag ska plugga. Eh. :-P

/ A

Den här kvällens slut blev lyckad

Kunde nästan inte bli en bättre kväll! Haha, ingen kommer förstå min lycka när jag säger att jag är Kat von D,s new BFF (Best Friend Forever) haha, är faktiskt numera vän med henne (for real((!))) Haha :-D Och min andra bästis Ekman-Larsson var ju med på tv idag när dom visade när LEKSAND vann. 2-1, mina pöjkar(gubbar?) är bäst helt enkelt, så är det. ;-)
Ja justeja, sen har det ju fixat sig med massa grejer till balen, planeringen ligger på topp såklart! Jag och Emma kommer vara snyggast, fast det var ju ingen nyhet.. ;-) Haha!
Fick även min mobil påfylld precis, och på tisdag ska jag klippa mig! Längtar verkligen, älskar att göra nya saker med mitt hår :-) Blir att klippa lugg igen, blir så less på att den växer fortare än japaner, ujuj.

Klockan har passerat midnatt kära vänner, dags för mig att dra mig mot sängen. Ska till stallet imorgon som vanligt och jag längtar som en dåre, haha! Är jättepepp på hårdträning med Billy, nu blir det skärpning som gäller! Skol DM blir det nästa år igen också, jag och Matilda var ju riktigt hajja på det förra gången..
Haha

Godnatt på er! Första gången på några dagar jag känner mig lycklig.
och jag har inte rört någon läxbok idag jag är stooolt :-)

/ A

Idol

Nervöst, vem ryker ikväll?

Idag;

- skolan.
Vi hade kör hela dagen. Blanda scenljus och stearinljus och du får resultatet i att folk svimmar och har ont i huvudet. Jag fick förjäkla ont i huvudet och var nära på att svimma. Försökte röra på fötterna så mycket det gick, fick höra att det gjorde så man inte ramlade ihop. Det var nog sant också. Jaja, jag lever och det är vell det viktigaste, eller nåt.

- stallet
Red lektion. Oj vad nöjd jag är och OJ var det syntes att jag och Billsan haft hårdträning dom senaste helgerna! Vilken toppenponny jag har! Kanonhäst, älskar honom haha :-D<3 Blir alltid lika glad när träning får resultat. Fick beröm av Charlotte, det gjorde mig på lite bättre humör idag. Fick även kaffe, det gjorde mig på ännu bättre humör! Ibland går det inte att inte älska att vara i stallet :-) Är faktiskt glad att jag hamnat just där jag hamnat. Dags för egen häst snart kanske, vad säger mammas plånbok om det? ;-) Haha :-)

Tänkte berätta lite om mitt humör och hur jag mår o.s.v. Har ju berättat att skolan tar kål på mig, fast kanske inte att jag även pluggar sönder mig? Varje gång jag är ensam så pluggar jag. Mitt skåp ligger för tillfället i soffan och skriker på mig att bli färdiggjorda. Jag har inte ens läxor, ändå tar jag hem och pluggar, pluggar och pluggar. Någonting i mitt huvud säger att jag inte är tillräckligt bra. Därför blir resultatet oftast att jag sitter med någon bok i ansiktet och överanstränger min hjärna. Nu tänker vell folk "vadå, det är väl bara bra att plugga?" och visst är det ju det, men ibland blir det helt enkelt för mycket.
Men imorgon ska jag vara med Emma. Det blir bra. Emma är bra. Inte bara bra, utan en av mina absoluta bästa vänner, som verkligen vet allt om mig. Och som jag även haft flest upplevelser med. Det handlar även om att finnas till, och är det någon jag finns till för 24/7 så är det henne. Så bra är hon. Nu vet ni, ta vara på era vänner. Dom är guldvärda och det menar jag.

/ A

nu..

..ska jag käka och sova. klockan är sju och jag tror jag går under snart.

ehum

halloj!

idag har jag och saga varit i fäwlun och varit på studiebesök! Grymt bra skola verkar det vara och trevliga människor. Lagomt långa dagar med roliga lektioner (menar, alla deras eng lektioner kollar dom på film? inte lyx elr så...) och så har dom inga läxor. En slapp linje som gjord för mig!

Har pluggat i flera dagar känns det som. Är skoltrött som tusan, och trött på att vara med i kören och sluta senare än man normalt gör. Imorgon ska vi ha konsert och en viss glad person tycker att det blir bra att börja tidigare (vi har ju sovmorgon på fredagar annars) och sluta senare än vad vi egentligen gör på fredagar. Sen ska jag snabbt som attans hem och byta om och käka, sen dra till stallet. Inte komplicerat eller så.
Sömnproblem finns också med i mitt register just nu. När jag väl lägger mig och ska sova så somnar jag inte förän runt 4 timmar senare.. Är så trött på det nu, och idag i falun har jag bara gått runt och gäspande sett på när folk redigerar, fotar o.s.v. Kul.. :-(

Nej, nu ska jag sluta klaga och göra något av mitt liv, haha. Denna blogg ska inte förvandlas till nån klago-blogg, så det skippar vi. Klagningen får skrivas ner på papper och brännas upp, så som det ska vara.
Hörde precis min hund flåsa i hallen, dags för en promenad!


see you in better times.
/ A

En dag med Saga

Fast det var för några dagar sen, men det gör inget! Lite efter här känner jag, har knappt haft ork att ens suttit vid datorn. Skolan tar kål på mig och jag känner att jullovet kommer att komma väl till pass. Här kommer några bilder från när jag och Saga busade.


söta.. haha



Nu tänker jag inte ladda upp några fler, även fast vi tog en hel del bilder haha!

/ A

Utrotningshotade tigrar..

..står på schemat. Sitter alltså i datasalen och har so, letar efter information och material om tigrar och varför dom utrotas o.s.v. Ganska intressant faktiskt, men det är sjukt hur vissa använder tigerdelar till grejer. "Nej vadå, jag vill också få tigerhjärna som medicin när jag har feber.." Inte, måste erkänna att jag aldrig rikigt förstått hur japaner tänker.




"tänk om en fågel kommer"

/ A

Förlåt för dålig uppdatering

Det är dagar som denna man verkligen känner vilket behov man har av ett badkar. Känslan att efter en stressig dag får belöna sin uthållighet med ett varmt skönt bad och en kall dryck. Låta tankarna rinna ut och följa rytm i vattnets takt för att sedan i sakta mak följa med ner i vattenledningarna. Dock har jag inget badkar, men man kan ju få leka med tanken och låtsas.
Som ni kanske förstår har denna dag varit en av dom stressigaste på länge. Först upp tidigt för att sedan få vänta i skolan i 45 minuter tills första lektionen börjar, vidare till att ha NO-provet och sedan ha träning inför Lucia. Konsert med kören på fredag är det tydligen också, jisses vad allt händer på en gång. På onsdag har jag musik läxa, den där dikten med musik som jag skrev om för någon vecka sen. Tydligen har inte klassen haft det än, då ett strömavbrott fick avbryta det. Skrev ju även att jag hade börjat på några, men ingen är tillräckligt bra. I alla saknas någonting, det där lilla extra som jag för tillfället har svårt att få fram. Ofta börjar det bra, men sedan rinner orden ut i sanden och det blir för mycket. Det låter som att dikterna handlar om mig och mitt liv, men i riktiga livet är det helt tvärt emot mitt liv. I dikterna skriver jag om hat, svek och andra sådana saker. Men mitt liv handlar inte alls om hat eller något annat sånt. Mitt liv rullar på, och jag tar dagen som den kommer. Precis som det ska vara. Jag trivs med att bara få vara, och inte ha något bekymmer på hjärtat. Jag har ideér på hur jag ska få livet att bli bättre, hur jag ska prioritera och få saker och ting att funka. Och varje dag händer något nytt. Det är mestadels det som gör att min uppdatering på bloggen varit så dålig. Och jag säger att jag ska skärpa mig, håller det i någon vecka och sen blir jag lat igen. Men sena kvällar och läxor är som en liten vana för min del just nu. Och jag har bestämt mig, skolan i första hand. Sen tid till annat. Hade till och med matteböckerna med till stallet idag, även fast jag inte har någon läxa inom det. Har gjort runt 2 sidor, och imorgon har jag inget planerat, tänker inte planera något heller för den delen, utan då ska jag bara ha läxdag. Då ska jag verkligen ta tag i vissa ämnen och bevisa att jag kan. Mitt mål är vg i alla ämnen -matten ett undantag- innan högstadiet slutar. Och kan jag nå det, då har jag övervunnit mitt självförtroende för skolan och min förmåga att visa alla att jag faktiskt är duktig i skolan, problemet är att jag varit dålig på att visa det. Men nu ska det bli ändring, jag ska plugga och gå framåt.

Fortsätter min så kallade "novell" med att berätta att jag idag blivit vaccinerad mot svininfluensan. Sprutan var inte så farlig som alla säger och tycker, kände inte ens när hon tröck in nålen. Satt och väntade på att hon skulle ta den där jäkla sprutan nån gång, när hon plötsligt säger "vi är klara nu". Och en chockad jag fick lämna rummet med ett plåster på armen. Du ser hur olika folk reagerar på vissa saker. Men jag är inte rädd, jag är modig för min ålder, och tuff nog att stå på mig. Kanske därför jag sällan känner smärta?

Denna stressiga dag ska sluta med god mat och sedan en tv-kväll med mor min och dricka te och äta choklad. Det är en viss tradition vi har när vi är ensamma hemma, eller bara allmänt chokladsugna.

Hejdå på er!

/ A

Man får akta sig så man inte exploderar

comhem reklamen "VEM VARE? VEM VARE SOM KASTA?!" hahaha, skrattar lika mycket varje gång jag ser den, så sjukt kul!

har inget att säga för denna dag, har mest busat runt och varit i stallet.
och ingen har vell missat Heartbreak Hotel som går på 4,an just nu?! BÄST.

/ A

tjohej

Halloj!
Istället för att tillbringa helgen med Robin (som för övrigt bara är min vän nu mera..) så spenderas den med Emma!
Igår blev det en stressig fredag, först skola, sen stallet, sen direkt efter det hem till Emma. Vi bubblade i poolen, hejade på Erik och smågrina när Eddie åkte ut. Idol alltså. Varför är hon Reza ens kvar? Usch, ut med henne tycker jag. Svenska folket är lite små konstiga tycker jag.

Nu sitter jag här nyduschad och har knappt ork att röra mig. Snart ska jag ta ut Loke på en promenad, sen blir det (eventuellt) att göra sig iordning och åka på bio med Emma! Trevligt trevligt :-)

Nu ska jag klä på mig ytterkläder, ta med hunden ut och rensa hjärnan lite.

pusshejs!

/ A

Hemma efter en heldag borta!

Kunde inte säga det bättre, haha! Har varit i skolan och busat hos sagis. Vackra bilder bjöds det på, men eftersom dom bor i sagas dator får vi skippa dom. Fast det är nog för ert eget bästa.. Hm.
Chips, gitarr och sång blev det för hela slanten, grymt kul! Introt sitter, och lite av första versen, hih. Busigt ju.

På torsdag blir det studiebesök i Falun, can't wait! Längtar faktiskt. :-)

Nu börjar det nya programmet på 4,an, jag är en tvgeek och ska se på Glee (hette den så?) haha! Jag vet att ni carefacear det, så försök inte säga något annat. :-)

/ A

5-4

.. blev resultatet mellan Leksand-AIK.

och jag vill hälsa till Perra!

så mycket man inte kan få ur sig

så tom på ideér. Ingen skrivlust alls. Vad hände med min entusiasm tidigare idag? Den bara flöt iväg, lämnade mig kvar med ett stort hål i magen. Någonting känns fel. Någonting är inte som det borde vara. Men vad?
Jag hatar det här.

Skapligt nöjd i alla fall


plugg&måleri

Japp, rubriken förklarar nog vad jag gör just nu. Pluggar och ritar, haha! :-) Bra kombination tycker jag.
Har en svenska uppgift att skriva någonting om någon bild, och jag ber till gud att min andra mobil funkar för bilden ligger i den. Om inte annat får jag googla på liknande bilder, hm.

hejdå!

/ A

God(lunch?)morgon bloggen !

Har varit ute med Loketok för en stund sedan, vädret ute är mysigt och jag mår bra! :-) Imorgon åker jag till skolan, kalla mig konstig om ni vill, men jag vill verkligen dit! Haha :-P
Min morgon (förutom att jag och L tog en promenix) har jag ägnat åt min gitarr, finslipat mina ackord lite och på dom här dagarna jag varit sjuk har jag lärt mig omkring 3 eller 4 nya låtar, haha! Vad gör man inte när man har tråkigt? Har även lärt mig 3 nya ackord, spännande ;-)

Nepp, nu blev jag sugen på glass. Varför blir jag alltid det när jag är sjuk? Fast iof är jag typ frisk nu, så aja :-D Haha!

Puss på er va!

/ A

Räddaren i nöden..

..är ju min gitarr! Haha, barnslig_chey94, men så är det. What would I do without it..?

Med en känsla ..

.. av poesi, skrivhet och rim så ska mitt blanka papper snart fyllas med ord och tankar. Veckans musikuppgift är att skriva en dikt som ska läsas högt till musik, en uppgift jag tros kommer ha svårt för. Det gäller att hitta en instrumental låt med rätta takten. Inte för snabb, inte för seg. Har redan påbörjat några stycken. Tänker att i första hand kommer dikten, i andra musiken. Har man rätta orden blir det inte svårt att hitta rätta takten.

Kikade ut genom fönstret, såg att det har slutat snöa. För en stund sedan lade sig små vita flingor över Borlänge, i väntan på att i sakta mak kunna få snösortimentet att förvandla vår gråa trista stad till en vit vacker istid. Det känns i maggropen att denna vinter inte kommer bli som alla andra. Denna vinter kommer bli fin, inte alls lika blöt och tråkig som förra året. Och definitivt inte lika länge. Förra årets snöyra beslutade sig för att stanna kvar ett helt halvår. Det kändes som en oändligt lång tid.
Jag är inte mycket för snö egentligen. För mig ska det vara varmt, med en stor sol som kastar sitt ljus över Sverige. Fast vägen dit är lång, det vet jag. Men tills dess får man hålla ut, se vad vintern har att erbjuda. En trip till Plättbacken skulle inte sitta fel, med kaffe. Det skulle med ett rättare ord beskrivas, underbart.

Sjuka lilla jag ska fortsätta denna dag med plugg, plugg och åter plugg. Känns som att det är lika bra, med tanke på att annat knappt kan göras. Ring gärna. Eller släng iväg ett sms. Bara att någon hör av sig får mig på piggare humör.
Nu ska jag se till att få skrivkramp i handen. Musikdikten väntar.

/ A 


sms från Emma

"Var glad att du inte är i skolan, brandlarmet gick precis!"
mitt svar
"BRÄNN NER SKITEN!"

Justeja

Har jag glömt att berätta att min mirakeltelefon inte är så miraklig längre? Den lever lite som den vill, suck. Hej old mobilephone tills vidare.

tröttnat på designen

japp nu har jag tröttnat på min bloggdesign, så nu ska jag fixa en ny. Får se om det bara blir en vit design tills jag orkar greja med det.

Feber.

Gick hem från skolan idag, febern kom tillbaka. (såklart, vad annars..? :-( )
Ingen stalltjänst för min del heller, har pratat med Monica så det löste sig.
Nu ska jag bara ta det lugnt.

/ A

Jimmy Choo for H&M

SNART SNART SNART ♥

Hos mormor och morfar

Halloj bloggen!
Sitter hos min mormor och morfar nu, bakning står på schemat! Själv ska jag nog inte vara med och baka, det är lite av egen risk om man vågar äta det sen.. :-P
Om drygt en timme åker jag till stallet; rida, mockning&möte! :-)

Nu ska jag vara lite social med folket i köket, hejdå så länge!

/ A

och förresten, team Ola till final, BOMBA med röstningar nästa vecka ;-)

söndagspigg.

Godmorgon. :-)
Uppe tidigt idag, känns ganska skönt med tanke på mina sovmorgnar jag haft sen onsdags. & Imorse var jag till stallet och släppte ut pållarna, dom är ju för söta alltså, haha :-)

Denna dag kommer jag plugga och sen åka till stallet igen. Har möte, och ska även rida då hade jag tänkt. Dock sitter febern fortfarande kvar.. :-/ Drygt må jag säga!

Nej, time to plocka fram fysik boken, bye!

/ A

Tv/Film kväll

Japp, så ser min lördag ut. Men vad gör man? Kan ju inte gå ut och hitta på något, så jag gör slag i det hela och gör det bästa av saken.
Kollar just nu på Körslaget, säger bara en sak; Olas kör är helt fantastisk! Har nog aldrig fått så mycket gåshud förut av några som sjunger, helt sjukt! Har ju röstat på dom, såklart hehe! :-) Och det tycker jag att alla andra också ska göra, så nappa telefonen och ring 099 402 02! Haha, tur jag inte kunde numret utantill iallafall..

Detta blir troligtvis sista inlägget för dagen, så ha det bra sålänge!

Kram!

/ A

15.59

Varför ska man vara sjuk för? Det bara tär på ens krafter, och tar även av ens tid. Trött blir man också. Men vem vill sova bort en hel dag? Inte jag i alla fall. Och folk ville att jag skulle komma till Falun idag, jo tjena blev svaret. :-(

Tur att min gitarr finns, annars skulle jag inte överleva dagen. Hihi.

/ A

på bättringsvägen

Halloj !
Nyvaken, nyduschad och på bättringsvägen. Imorgon kan jag nog åka till stallet. Hur som helst, måste nog dit oavsett. Har möte imorgon, kanske bäst att jag som har alla papper och grejer är med.
Huvudet bankar fortfarande, och lite smått magvärk finns kvar. Förkylningen håller i sig. Håller tummarna på att det försvinner inom sinom tid.

nu ska jag kolla fbook, en liten fågel viskade i mitt öra att min mat på café world snart är klar, hih :-D
och förresten, GRATTIS TILL MARCUS SOM FYLLER FJORTIS IDAG!

puss på er!

/ A

Läggdags.

För min del slog klockan precis läggdags, så godnatt på er, vi hörs imorgon!

/ A

Det enda i mina tankar just nu ..

är ljusets väg, hur ögat är byggt, hekto pascal och hur Celsiusskalan fungerar.
No, no, no.

i min ensamhet ..

klinkar jag på min gitarr och dricker kaffe och bara njuter av stillheten runt omkring och känslan av något bra.

17:20

Sen sist jag bloggade har jag städat. Är fortfarande inte klar, haha :-( Har precis tagit undan alla kläder som låg runt omkring, och min garderob är återigen fullproppad. Och då får man observera att andra hälften kläder ligger i tvätten... :-P

Fick veta av Oscar att no provet är flyttat till fredag istället. Känns som att jag kan pusta ut lite, men det betyder inte att jag tänker plugga mindre. Nej, jag tänker fortfarande plugga ikväll :-) Jag ska ha vg, om jag så måste plugga ihjäl mig. Haha. Fast, ett vg inom no kan jag ju nästan bara drömma om.. Men man kan ju få leka med tanken och puscha (stavning?) sig själv lite :-) Trots allt gör jag ju mitt bästa!

Räknade förresten ut mina betyg alldeles nyss. Av 16 ämnen har jag 9 vg,n , och resten g. Känner mig faktiskt lite nöjd, eftersom mer än hälften är vg :-) Men jag har satt upp ett mål att få högre betyg, så på g fronten ska jag försöka gå upp i vg och på vg,n ska jag försöka gå upp till mvg. Är ju så man ska tänka också, hehe :-) Nej men, vg som minst skulle göra susen. Jäsiken va stolt jag skulle vara över mig själv :-) Och har ju vissa ideér och tankar på hur jag ska få högre i vissa ämnen, som bild och musik t.ex. :-)

Nu måste jag fortsätta städa -och för all del, plugga!- men kommer med all säkerhet att komma med ett(några?) inlägg senare :-)

Hejdå på er!

/ A


Dagens planer

- Plugga.
Herregud, 4 kapitel i ett prov på måndag? Jag satsar på vg, så kommer sitta med ögonen i fysik boken hela kvällen.

- städa.
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Som vanligt.

- leta filmer.
Är man sjuk får man vell gotta sig med en filmkväll? Hih.

- blogga.
en självklarhet!

min mirakeltelefon

D E N  F U N K A R ! Omg, jag älskar den.
<3

sjuklingen hälsar

Hostar, nyser och snorar. Alltid lika roligt att vara sjuk.. Speciellt när man hade planer för hela helgen. Yes, säger jag bara. :-(

tänk så mycket avklippna naglar kan göra..

nu sitter ackordet, det enda som fattas är en elgitarr och sen är jag redo att ge gärnet.

Första snön

Jag vaknade av en lustig känsla i kroppen. Någonting förde min blick mot fönstret. Jag rös till av kylan som trängde i rummets alla hörn. Jag gick fram till fönstret och kollade ut. Något vitt föll över Borlänge. Min första tanke "Nej, det händer inte. Inte nu, det är alldeles för tidigt ännu.." Sen kom det som en smäll, och nu är hela vår 'kära' stad fylld med snö..

bra Amanda....

Jaha, nu behöver man en ny telefon också. Bra Amanda......

-

eftersom folk är som dom är, får man helt enkelt hitta på något eget.

Någon som vet nån bra miljokonflikt/miljöproblem man kan redovisa om?


jag har bestämt mig

ibland måste man våga släppa det som delvis bekymrar en och ge plats för det som ska komma


jag älskar livet :-)

19:56

Halloj bloggen!
Denna dag har sett ut på följande sätt;
Först var det skola. Inte varit där på två veckor, inte för att jag längtade tillbaka, men aja. Skolplikt kallas det. Fick förresten veta att jag har vg i nuläget i engelska, eventuellt också i tyska! Duktig tjej, Amanda :-) Men det där med engelskan gjorde min dag, blev glad som tusan hehe :-)
Sen gick (har faktiskt gått både till och från skolan, hurtig -javisst!) jag och Emma hem till mig, käkade lite och drog på vintervantarna och åkte till stalltjänsten! Gick kalas bra, tänk va fort ungarna lär sig hantera pållarna, helt sjukt :-)

Nu måste jag hoppa in i duschen, min mat på café world är klar om cirkus 40 minuter! +att då levlar jag upp! YES! ;-) :-D

/ A

bjussar på gammal bild




Tjaa! :-)
Sitter här, har precis gjort mig klar och om en stund kommer bästaEmma och hämtar mig :-) Vi ska till $store och sen vidare till stallet. Spökvandring idag ju, haha ! :-) Skrämma småbarn, min specialité! Nejdå ;-)

/ A

damp

VAD BETYDER INTIERINGSFEL?!

RSS 2.0