Anna Ternheim - What have I done



Absolut bästa låten just nu! Lyssna och njut

mys och tv

Tjaa! :-)
Har precis pluggat inför provet imorgon (nu jävlar kan jag det!) och städat mitt rum. Känns skönt nu efteråt att bara kunna sjunka ner i soffan senare och glo på tv med en varm kopp te, för vad passar inte bättre än te nu när höstkylan är här? :-)

Tror att jag kanske håller på att bli sjuk. Känner mig inte alls så jätte pigg, men får hålla tummarna på att jag håller mig frisk ett tag till. Vill ju inte missa nåt i skolan!

Puss på er!

/ A

Sol och fint.

Hej allihopa, mår ni bra? Det gör i alla fall jag, vädret ute är sjukt fint, det negativa är ju att det är kallt. Men med rätt kläder klarar man det också! :-)
Har precis kommit hem efter en runda med Loke. Och inte bara det, jag gick hem från skolan idag. Så motion har jag fått idag, kan jag säga! Om jag ska vara ärlig är det faktiskt rätt skönt att vara ute och gå. I alla fall när vädret håller i.

Dagens planer är att plugga och eventuellt städa. Men först ska jag ta cykeln och trampa ner till affären och köpa den nya chic tidningen! Älskar den tidningen, och i nya numret är det prat om Sex and the city 2 filmen som har premiär nästa år, då är det ju ett måste i tidningshyllan! Och som ni kanske har märkt är jag ett "big fan of" Sex and the city, haha ;-)
En sak får vi inte glömma, även ikväll är det Idol kväll! Så sätt er framför tv,n och H E J A sönder på Erik Grönwall, okej?! Haha! :-) Har förresten märkt att han är grymt lik Lucas Grabeel också.. Hm. ;-)

Nu msåte jag rusa!
Hejdå på er!
/ A

fullbokat, typ?

Halloj igen. För typ, 3,e eller 4,e gången idag? Men det är ju trevligt att man är aktiv, eller va säger ni? :-)
Tänkte bara (mest för att påminna mig själv) lägga upp veckans schema. Haha :-P

måndag: Har ju varit, men stallstjänst.
tisdag: Dagen är typ slut? I alla fall, stan med Affe, få nya skor o.s.v..
onsdag: plugga plugga plugga!
torsdag: prov, träffa saga :-)
fredag: åka till älskling
lördag: älskling
söndag: älskling

Haha, så kan det ju vara. Ska rida för Eva-Maria lördag eller söndag också, men kommer inte ihåg vilken av dagarna (iq guldfisk, ni vet) så skrev inte upp det. haha!

Nu vet ni hur denna vecka ser ut för mig.

/ A

ojoj!



Snyggaste stilen just nu, har ju utan tvekan Taylor Momsen, som spelar den smått blyga Jenny Humphrey i (en av mina favoritserier) Gossip Girl. Kolla in hennes outfit till nya säsongen av GG! Ursnyggt, eller va säger ni?

hemma efter en dag på stan.



MOBILbild, därav kvalitén. He-he.
Fick skor idag. Jag älskar dom. Fast dom ser konstiga ut på bilden, men så brukar det vara. Ehum.
Har varit i stan nästa hela dagen, efter skolan. Var där med Alfred, det var ju trevligt :-)

tv kväll ikväll då. Som vanligt, eller? Haha.
Desperate Housewives ju <3 Kärlek på det programmet!

Nu ska jag ta något att äta, sen kanske det blir att öva på mitt prov som blir på torsdag. Önska mig lycka till va? :-P

/ A

engelska.

Sitter i skolan och har engelska i datasalen. Fick tillbaka mitt läsförståelse prov, hej VG :-) ganska nöjd faktiskt :-) Har ju bestämt mig för att höja betyget i engelska, verkar som det går på rätt väg i alla fall!

Berättade aldrig att jag beställde ett halsband igår innan jag gick och la mig. Ni vet, ett sånt där sött "Carrie-halsband", fast det står Amanda :-) Har varit på jakt efter det länge, och nu har jag äntligen hittat det. Så passade på att beställa, när jag ändå hittat.

Nej, nu ska jag fortsätta med engelska. Pusshejs!

/ A

Sunnanö med Emma!

Juste ja, var ju hos Emma i helgen också! Grymt fin var det, deras hus kommer bli kanon! Här kommer bilderna jag tog, det är inte många men några i alla fall. :-)


En glad Emma som kör "golfbilen", haha :-))


Mysigaste stället på jorden?


Här kommer Emmas blivande hus stå, haha! :-)


Utsikt från tomt


Sunnanö resort :-D Haha, gissa om vi hängde här? ;-) Lägg märke till tv,n i hörnet också, lyx ställe då :-P


Lite av tomten, typ 5 såna här storlekar till så har du deras tomt. Med runt 4 hus :-O

Mysigt ställe, det där! :-)
Åker nog upp snart igen, haha Emma slipper inte mig så lätt :-P

/ A

It's gonna be a magic night..

rubriken. Ni undrar säkert vad jag menar med den. Men nu är det så, att jag tänker inte berätta. För ni vet, allt skrivs inte ut på bloggen. Och nu kom jag på hur fel man kan tolka den. Haha, misstolka inte.

Stalltjänst idag. Segt, kändes som att det aldrig skulle komma något slut på stalltiden. Visst älskar jag att vara där, men ibland bara orkar man inte. Som idag. Har knappt haft ork till nåt. Det var med nöd och näppe som jag pallrade mig upp ur sängen i morse och halvt släpade mig till skolan. Inte gjorde jag mig iordning heller. Drog bara på mig kläder och satte upp håret i en toffs. Väldigt skönt, faktiskt . :-)

Nu när dagen glider mot sitt slut är det dags för mig att hoppa in i duschen och sova. Har börjat skärpa mig med nattiderna nu, ganska skönt att känna sig mer utvilad på dagarna.
Så, godnatt på er!

/ A

prat om coola snubben.

Coola snubben var det ja.. Med andra ord heter han Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tenzin Gyatso. Fast några tänkte smart, och kallade han för dom två sista namnen istället.
Det är alltså Dalai Lama jag pratar om. Hm.

tv kväll.

Hej alla!
Efter en grymt rolig helg sitter jag hemma, nersjunken i soffan och glor på tv. Stunder som denna kan verkligen behövas ibland. Och helgen har varit väldigt lyckad, så det är tur! :-)

Bilderna från sunnanö kommer imorgon, orkar inte fixa med det nu.
pusshejs!
/ A

Nyvaken och söt.

Haha, det där med söt var väl att ta i.. Kan ju inte påstå att man är särskilt söt som nyvaken, även om det kan se lite charmigt ut ibland.
I alla fall, har precis ätit frukost, och ska snart åka till stallet. Möte klockan 12.00, så får väl släpa mig dit. Haha :-)
Kommer inte ha tillgång till någon dator idag, så det här blir enda inlägget. Ska nämligen hem till Emma efter stallet och sova där. Det blir att bada jacuzzi och grejer, trevligt trevligt! :-)

Men vi hörs, bloggar imorgon. Och imorgon blir jag även rik (wihooo)!

Pusshejs!
/ A

Leksand å grejer.

Yes förfän, dagen har bestått av skola, stall, djurås och leksand. 6-1 till dom bästa, såklart<3
sen vidare och hitta på annat bus.
trevlig dag iallafall. :-))

pusshejs !
/ A

Ny dag, nya händelser.

Hej läsare!
Precis kommit hem från skolan, trodde jag skulle komma sent imorse med tanke på att jag vaknade en halvtimme innan jag skulle börja. Men när jag var sminkad och precis plattat klart håret hade det bara gått tio minuter (?!). Haha, lite små stolt över mig, faktiskt :-P

Stallet om en stund, ska ha stalltjänst istället för Josefine som ska jobba. Åker nog upp om 2 timmar eller nåt. Slutade tidigt i skolan, grymt skönt :-)

Hejdå på er!

/ A

cppp

Ah juste, glömde tillägga att jag har ingen aning om hur 17 det kunde bli 2 likadana inlägg där nere.
|
|
V

Hej alla!

Har precis kommit hem från en stund på stan tillsammans med mor min, trevligt trevligt! Fikade ju som sagt, Almas wienerbröd alltså <3 Kärlek på hög nivå! Haha :-)
Vart underkläder köpta också, tänker inte ladda upp bild på dom, ni fattar nog själva ;-)

Har umgåtts med min käre bror också idag :-) Även om det bara var runt en kvart så är det alltid trevligt. :-)

Vad händer nu må tro? Ska nog städa och se till att få lite behövande saker gjorda. Sen kanske man åker och bakar med Matilda och Vea, haha. Det är farligt att baka när jag är med, fråga bara matilda :-P Haha fyfan.!

Puss på er!
/ A

Fika med mamma.

Nu drar jag och mamma till Almas och fikar, mysigt! Vi ska nämligen fira att jag fick 18 rätt av 20 på matteprovet, hahah vi är lite som vi är :-P

Pusshejs!
/ A

Fika med mamma.

Nu drar jag och mamma till Almas och fikar, mysigt! Vi ska nämligen fira att jag fick 18 rätt av 20 på matteprovet, hahah vi är lite som vi är :-P

Pusshejs!
/ A

Bra dag med Saga!

Var med Saga igår ! :-))) Det var jätte trevligt, var meningen att vi skulle plugga, men aja :-P Haha, lite fick vi gjort iallafall :-P
Tog ganska många bilder, men tar bara upp en. Haha, Saga vet varför jag inte ska lägga upp alla. Hahah :-P



Bjuder på minen somfan, haha, och det där var typ seriösaste bilden, så .. Haha :-P

Movieeeäää tajm!

Nu ska jag kolla på Juno, älskar den filmen! Haha :-)

Pusshejs
/ A

15 års vänskap ju!

Firade ju 15 års vänskap med Saga förra veckan. Även fast det egentliga datumet är 23 april, men vi är inte efter, verkligen inte ;-P
Här kommer 2 bilder, tog typ inga alls så det här är vad jag har att bjuda på. :-)


Buddapest, mumsigaste tårtan som finns! :-)


Oj, väldans va suddig den blev :-P Men en glad Saga iallafall :-))

Tog några fler bilder faktiskt, men dom är från kupolen och dom ska jag nog inte lägga ut , haha :-P
Men tack för en grymt mysig dag! Måste göras om snart tycker jag! :-)

/ A

Bilderna från paddlingen!

Här kommer bilderna från idag, som jag lovat. :-)


Folk


En Stina :-)


En Kristoffer :-)






Mattsson, haha! :-P


Mysigt ställe :-)










Mattsons händer och Nisse :-P


Mickis&Jennifer






Mats :-P


En till bild på Stina får avsluta allting.
Trevlig dag iallafall :-)

/ A

sryyy

okej, så här är det.. Jag har verkligen inte haft någon ork att blogga över huvud taget. Sjukt trött är jag, och ändå har en helg gått då jag sovit. Har inte gjort så jätte mycket under dagarna, mest bara varit i stallet och varit ute med folk. Men trevligt har det varit :-)

Tiden som är kvar av dagen kommer tillbringas i stallet och sen hem och göra läxor. Hela söndagen gick åt till läxor, och har en liten hög kvar. Så lika bra att få slut på skiten, eller va säger ni? :-P
Redovisningsdag på onsdag, längtar faktiskt! Tycker det är roligt att prata inför folk, är inte likadan som förut då jag var blyg och vart röd i ansiktet så fort nån såg på mig, haha :-P Nej, nu är det ändring på det. New Manda typ, haha :-)

Ser fram emot dom kommande veckorna, vecka 43 blir det prao hela veckan, 44 looov (måste hitta på något speciellt då ju! Vad kan jag hitta på må tro ;-)) och vecka 45 är det utv. samtal, så chill i några dagar och pratade lite med mamma för några dagar sen så eventuellt blir det kanske att man jobabr på trafikcafeét. :-) Roligt!

Idag paddlade jag med klassen. Bilder från det kommer i nästa inlägg. :-)

/ A

"idioto.......KRASCH"

Haha, med tanke på rubriken kanske ni förstår hur min kväll sett ut :-P Var ute med Alfred, roligt vare :-))
Ska inte berätta vad vi gjort, för det orkar jag inte :-P Haha.

Nu ska min kväll spenderas vid tv,n eller framför en bok. Japp, jag älskar att läsa, det kan jag erkänna :-P

Men godnatt på er, det här blir antagligen mitt sista inlägg för denna dag.

/ A

.



"Du är som luft -Nånting man inte kan klara sig utan"

home sweet home

Hej!
Har precis kommit hem från skolan. Dagen dög, den gick inte långsamt iallafall :-) Det sämsta var när brandlarmet började tjuta och alla var tvungna att springa ut. Det hände precis efter att förra inlägget kom in :-P Haha.

Stallet om en stund, ska mocka och gå på möte. Låter Billy älskling stå idag, det är ju inge f-ridning så :-) Sen åker jag till Borlänge marknad och träffar Stina och lite fler folk. Trevligt trevligt! :-)

Innan ni går, lyssna på den här låten!

<Jason Castro - Memory3 Älska!


Morgonpigg

Godmorgon!
Precis kommit till skolan, håller på med no. Nästa no pass kommer innehålla redovisningar, ujuj. Saga hälsar att no suger, hehe :-P

Nu ska Stina och jag fixa klart med vår redovisning om den första kameran, den ni! ;-)

/ A

mysig dag!

Var ju somsagt och fikade med Saga efter skolan. Mysigt värre! Sen gick vi runt på stan och kollade lite, sen for vi vidare till kupolen :-) Saga letade present till Jenna som fyller 15 om nån vecka, så grattis i förskott till henne!
Sen gick vi hem till Saga och lämnade moppen och cykeln kvar på stan för att sedan traska tillbaka och hämta dom, haha :-P Så motion har vi fått!

Kollade på Idol nu på kvällen som vanligt, hehe :-) Roligt är det :-)

Pusshejs, nu ska jag gå och lägga mig och klockan är inte ens 10 än (?!). Hoppas att jag är utvilad ordentligt imorgon! Skulle behövas kan jag ju säga..

Godnatt!

/ A


School time

Hej alla!
Sitter i datasalen i skolan och har so. Dalai Lama arbetet som snart är färdigt, underbart! :-)

Efter skolan åker jag och Saga och fikar på Almas, trevligt trevligt!

Fler inlägg kommer senare
pusshejs !

/ A

nattiiiiiiiiinatt

Nu är det dags för mig att "göra kväller" ! Så Godnatt alla!

Puss&Kram

/ A

Autumn Love !

Dryg men rolig dag!
Det dryga var ju utan tvekan Klackiaden, fyfan säger jag bara :-P En hel skoldag som förvandlas till en friidrottsdag, usch. :-P
Efter det åkte jag till stallet med Emma, roligt roligt! :-) Sen åkte vi hem till mig och kollade på Idol :-D Thilda var grymt duktig! :-)

Pusspuss!

/ A

Billy!<3



Skulle bara ladda upp en bild på min bebis och säga att jag älskar honom mest!
<3

Dagens låt..

..Utan tvekan! (Affe som lärde mig hur man förde över ett youtube klipp till bloggen, haha, är man ett tekniskt geni så är man!)



Älskar den! Får mig att vilja dansa, haha! :-)

New day

Hallå!

En ny dag är här, men snudd på över. Haha, har hunnit vara i skolan, på konsum, i falun, på sjukhuset och aubiose! (en hästbutik för er som inte vet om det..) Det vart ett par nya ridskor och några ridstrumpor :-) Brabra.

Gårdagen var helgalen! Jag och Alfred rökte vattenpipa, och hur vi värmde kolen ska vi inte ens gå in på.. Haha, trodde jag skulle brinna upp. Sen var vi ute en vända med Loke, och han var ovanligt knäpp av sig.
Knasig med lyckad kväll iallafall, :-)

Nu ska jag läsa Ellos katalogen som kommit, har redan hittat lite kläder i den ;-)

Puss på er!

/ A

ALFRED time!

Alfred ska sova här. Roligt värre! :-))
Vi ska kolla på film och massa annat.


godnatt :-)

/ A



this is affe speaking...

amanda camilla perzån äter choklad och snart ska vi umgås
med det vackraste som någonsin skapats. haha.

OCH AMANDA HAR SAKNAT MIG HEEEEEEELA DAGEN :D

... säger vi... säger jag... amen


IN THE DJUNGEL THE NAUGHTY DJUNGEL THE LIONS "SLEEPS" TONIGHT
AWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


I LOVE YOU GUYSSSSS ;););) PUSSHEJ<33333333333333333333
/ the worlds g8test affe tha määään

Hemma från skolan

Cha cha! ;-)
Nu är man hemma från (vad som iallafall kändes) en låååång dag i skolan, trodde aldrig den skulle ta slut! Menmen, överlevde även denna dag, och tur är vell det? Haha :-P

Stallet snart, får träffa älsklingen igen :-))

pusshejs!

/ A

godmorniiiiiiiiiiiiing

Sitter här, är snudd på klar för skolan och jag börjar inte förän om en timme och en kvart! Inte likt mig :-P
Folk här är sura och svär åt en, men aja, dom har vaknat på fel sida och jag skiter i dom. Fast egentligen är det bara en person. Heh.

Det blir stallet idag efter skolan, trevligt trevligt :-)

Ha det bäst, nu ska jag käka eller nåt.

/ A

godmorgon!

Är nyvaken och glad, vädret ute är toppen och jag ska vara med och tävla i gymkhana idag i stallet! Haha :-) Fick veta i fredags kväll att jag skulle vara med, men nu är jag pepp på det, så det blir roligt!

Har precis läst lite ur min Chic tidning, och jag måste bara säga att jag älskar deras höstmoden! Färgglatt och tröjor med tryck, precis som det ska vara! :-) Dock har jag någonting emot alla päls kläder. Gillar INTE päls, om jag får uttrycka min åsikt så är päls mord rakt igenom! Så bort med päls, tack!


Nygifta och supersöta



Så var dom gifta! Alyssa Milano och David Bugliari har förstärkt kärleken till varandra och gift sig i Davids föräldrars hem i New Jersey. Alyssa trädda fram i en Vera Wang klänning till låten "Imagine" Av John Lennon.
Kan det bli finare?! Inte bara det att Vera Wang är en av mina favorit designers, "Imagine" är även en av mina favorit låtar! Måste ha varit en väldigt fin stund, och hoppas dom håller ihop länge! :-) 


12:28

Herrejävlar... Är det fel av mig att känna mig lite smått populär när över 1000 pers har addat mig på msn?! Haha.

hej hallå

Oj, snacka om att tiden gick snabbt igår! Hann inte sitta vid datorn alls, ovanligt nog. Men aja, nu är jag här igen och nu ska jag uppdatera som jag gjort dagarna innan! :-)
Dagen igår började med skola, sen stallet. Kändes faktiskt bra, vi red dressyr :-) Brukar inte kännas så jätte bra i dressyren, men det gjorde det igår och jag är helnöjd! Efter stallet åkte jag hem till Emma, så hon packade lite och sånt, sen åkte vi hem till mig och så spenderades kvällen framför tv,n. Det var nämligen "What happens in Vegas" på tv, och jag älskar verkligen den filmen! Så sjukt kul, och Ashton Kutcher och Cameron Diaz är faktiskt grymt söta ihop :-P Fast nu vet jag ju att båda redan har en annan, men man kan ju alltid hoppas! Om inte annat kan ju jag ta Ashton, haha .. :-P
Efter filmen började Idol, lika kul som vanligt! Ser fram emot när dom visar från Umeå, då en ifrån Borlänge ska vara med! Spännande, fick veta det av min frisör, haha! :-)

Denna dag kommer jag mest bara ta det lugnt, ska till stallet ikväll och rida och ta in pållarna :-) Skulle egentligen varit med Stina idag, men det får blir nästa vecka istället. :-)

Nu ska jag fixa med annat, nytt inlägg kommer snart, var så säkra på det! Haha :-P

/ A


cha cha!

Ojoj, första inlägget kommer klockan 21:56! Soo not me ;-P
haha, iallafall, idag har jag varit i skolan. Ganska småseg dag måste jag säga, men den dög vell. Efter skolan var jag med Emma, och det var trevlans! :-)) Vi snackade mest om allt och alla, minnen o.s.v.. :-) Sen var vi ner en vända på kupolen. Köpte en tröja, sen drog vi hem till mig igen :-P Vi kollade nyss på Idol och nu har Emma precis åkt hem. Men bra dag iallafall, blir Emma imorgon också! :-)

Pusshejs!
/ A

nattinatt

Så var dagen över, och nu är det dags för mig att sova. Vi hörs imorgon ;-)

Godnatt!
/ A


kommentarer?

Ni som läser får gärna kommentera mer :-P Vill veta vilka det är som läser, haha ;-)
Aja, take care!

/ A

a-a-manda

tjena tjena! :-)
Har precis varit hos Vea och kollade på idol där :-P Kan inte sluta skratta åt en del som söker, haha helt sjukt att dom själva tycker att dom sjunger bra! Och för Matildas del blir det ju idol om 2 år, vare sig hon vill eller inte ;-)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Ringer kanske Robin också, får se hur det blir :-)
Ha det bäst!

/ A


honey honey

Halloj!
Har precis kollat på filmen "Mamma Mia"! Kan inte annan än älska den! Tycker verkligen om att dom har tagit Meryl Streep som en av huvudrollerna, hon är en grym skådis! Iallafall om jag får säga vad jag tycker :-)

Nepp, nu blir det en sväng ner till affären och köpa godis till ikväll, det är ju idol ikväll med you know ;-) Hehe, men ha det bäst tills vidare!

/ A

soo Manda style!

Har märkt att jag har väldigt udda smak när det gäller kläder, smycken o.s.v, men kolla in dom här brillorna från chique.se! Är dom inte underbara?! Haha, dom är sååå mina ;-)



inte var dom dyra heller, endast ynka 149 kronor!
Looove it!

/ A

Hallå alla!

Har precis kommit hem från skolan, så nu sitter jag här och äter lite. Vet inte hur resten av dagen kommer bli, men det visar sig vell :-) Ska nog dra ner till affären och kanske kupolen, får se hur det blir :-)
Kort och gott, fler inlägg kommer senare ;-)

/ A

Grattis Alecia Beth Moore!

Vi får ju inte glömma bort att ge Alecia Beth Moore (eller som dom flesta känner igen henne, "Pink") ett Stort grattis på sin 30- årsdag! Grattis grattis!


En glad 30 åring!

lite smått rubrikslös

Tjaa, bild på håret kommer imorgon. Sladden är nere, och jag är ju som jag är, orkar inte hämta den 8] haha! Men nöjd vart jag iallafall ;-)

Min kväll slutade hemma hos Matilda framför Idol! Roligt roligt :-))

Har faktiskt lovat mig själv att lägga mig i tid nu, så läggdags för min del :-P Godnatt på er!

/ A

it's time

Nu drar man och fixar håret då ;-) Får se hur det blir. Hoppas på ett bra resultat iallafall :-))



/ A

Älskling!

Tänkte ladda upp en bild på min nya älskling ;-) Vattenpipan denna gång, haha. :-)


1 års tid med Billyboy!

Har ju faktiskt glömt att nämna (dumma mig) att den 1 september har jag och Billy busat i 1 år! :-D Tänk, ett helt år sen man vart lyckligast i världen och fick drömponnyn man ville ha! Ojoj va tiden går fort när man har roligt! :-) Flera år till hoppas jag på :-))
Älskar dig, underbara Ponny!
<3


SATC



Läste på CHIC,s hemsida att den 1 september drog inspelningen av "Sex and the city 2" igång med full strom! Kolla in Sarah Jessica Parkers ursnygga outfit i filmen! Älskar den! Och skorna (finns tyvärr inte med på bilden), av Christian Louboutin, sjuuukt snygga! Vi kan ju låtsas att jag inte är avundsjuk iallafall ;-) Haha, men iallafall, ser fram emot filmen då den första snabbt toppade min lista på favorit filmer! Can't wait! :-D

/ A

I D O L 2 0 0 9 !

Ni har vell inte missat det senaste? Idol 2009 har ju säsongspremiär idag ;-) Måste kollas!

Hihi
/ A

Ny dag, nya händelser

Ännu en dag har passerat, och jag har precis kommit hem från skolan. Sjuuukt seg dag måste jag säga, speciellt sista lektionen som verkligen segade sig! Trodde aldrig den skulle ta slut. Slutade tidigt idag, grymt skönt.
Har precis käkat, nu ska jag till banken och fixa några saker. Sen blir det att klippa sig och efter det åka till kupolen en vända :-) Ska kolla på tröjor och eventuellt några skor. Kan behövas! Ska nog ringa Gia också och höra lite mer om hårfärgningen, känner mig verkligen pepp på att bli blond nu :-P
Nej, nu måste jag fara till banken, det stänger snart.
Pusshejs! Fler inlägg kommer senare ;-) Eventuellt bilderna från Kreta och bild efter klippningen :-P

/ A


He-he

Juste, köpte ju Rayban solbrillor också ;-) Älskar dom!

Hihi
/ A

;-P

haha, såhär lääänge kunde jag klara mig från bloggen ;-) 3 minuter, ohmy :-D haha.
Känner bara för att skriva lite, har ju inte fått skriva nåt här på en vecka ju! tragiskt, hm.

Kan ju berätta vad jag införskaffade mig på kära Grekland;
en Prada väska bara 350 spänn, klart man slår till?!
Louis Vuitton plånbok mhmm, jag är kär i den, for real <3
Fotlänk mest bara för att bli av med mynt, haha ;-)
nån grej till håret samma svar där som fotlänken
Vattenpipa mah' babe <3 lööv it!
tobak till älskling japp, äppelsmak vart det. Ganska äckligt, men fanns inget annat :-P beställer nytt när jag orkar ;-)
Tavla till mamma ingen har vell missat att min käre mor fyllde 40 ? Grattis mamma!<3

Det var nog allt tror jag :-) Va säkert nått mer, men skit samma :-P Nu ska man kolla kläder on tha internet, sen drar jag mig mot sängen ;-) haha.
Pöss!

/ A

trött!

Cha cha ;-) haha
Är trött som jag vet inte vad, ska nog dra mig mot sängen snart. Tänkte bara säga, eftersom dom flesta frågar (?!); JA, jag har tagit bort min bdb. VARFÖR? För det är sjukt tråkigt och ingen kommenterar? Kan Hända att jag gör en ny, verkar som folk vill det, på nått sne vänster. Aja, får vell se vad som händer med det. Men nu kommer det ägnas mer tid åt bloggen istället, men ändå blir det mindre tid vid datorn. Toppen :-)

Nu ska jag fixa inför natten, pusshejs!

/ A

hjälp!

Någon vänlig själ som kan något om Dalai Lama? Tacksam för svar, haha! :-)

hemma igen

Då var man hemma igen efter en veckas tid på varma Kreta. Sol, bad och annat underbart har veckan bestått av. Lyckad resa var det iallafall! Vill tillbaks redan nu.
Hinner inte skriva så mycket nu om vad vi gjorde, men det kommer det med. Bilder kommer det komma också. :-)

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, hejdå så länge!
/ A

RSS 2.0