07:41

Godmoooooooooorgon! =)
Är hur trött som helst fast samtidigt pigg..? Konstigt haha.

Kom nyss på att vi har slöjd idag och det gjorde mig faktiskt riktigt peppad till att åka till skolan. Dessutom har vi svenska och då blire bara läsa, och det är ju faktiskt också ganska skönt. Dock har vi tyska direkt på morgonen, och det är ju ingen höjdare direkt..
Efter skolan ska jag hem, slänga i mig något att äta och gå ut med hunden, sen blir det Maxim som gäller. Föreställning igen, men som tur är har vi ingen imorgon. Tror faktiskt inte att någon skulle komma och kolla då ändå, haha. Idag är det tydligen slutsålt också, precis som igår. Får hoppas jag håller mig på benen den här gången, haha! Aja, nu måste jag börja dra mig mot skolan, ha det bäst alla!


bara för att jag är nörd och tänker tipsa om denna bok, riktigt bra faktiskt! Passar bra när det är lite grått väder ute, som nu, haha.

/ aPersson.

dagen

Hallåe!
Har varit sjukt trött hela dagen, gått omkring och känt mig som en zombie. Skolan var tröttsam och dryg, fast tro det eller ej, men jag gjorde faktiskt TVÅ mål på fotbollen på idrotten idag ;-);-);-) haha, nöjd. Och musikprovet gick hur bra som helst! Minst ett VG på det blir det nog, känns hur kanon som helst, som lite omvändning på denna sega dag. Nu på kvällskvisten har det varit föreställning så det heter duga också, det började med att jag ramlade på scenen och sen började skratta så jag blev helt röd i ansiktet. Lyckade lilla jag alltså .. :-) aja, jag biter i det sura äpplet och säger att jag bjöd på det! Så, nog om det =)

Nu ska jag sova, har både skola och föreställning även imorgon. På fredag är jag ledig och då är det ju även sista april, och det kommer firas med Emma =) Men tills dess, ha det bra!



Hejdå,.
/ aPersson.

pluggeripluggera

Har varit i skolan och hämtat massa skolgrejer, kom ju på att jag har ju prov i musikhistoria imorgon.. Duktig idiot alltså! Har läst och skrivit ner sammanfattningar nu, så kan det mesta nu =) Känns jävligt skönt må jag säga.
Nästa plugg som väntar blir lite matte och no, det gäller att försöka ligga i så mycket som möjligt nu. Hur jobbigt det än är. Måste försöka lära mig det, men det är ju på god väg.

Över till pluggandet, förresten, visste ni att varenda gång jag pluggar så äter jag nachos? Sorgligt men sant, haha! Ha det bra folk's!


mumma!

/ aPersson.

världens bästa Loke fyller ju år idag!

Grattis Loketok! (L)



älskar dig busvovve!

Lite politik

Tittar just nu på en intressant debatt om arbetslösheten i Sverige. Tycker den är sevärd, ca 33 minuter lång och det tycker jag att man kan offra lite.


om inte filmen funkar så är länken http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article7023839.ab

Vilken tycker ni presterar bäst? Själv sitter jag någonstans mellan Tomas Tobé och Evin Cetin. Dock tycker jag faktiskt att det var synd att Isabella "Blondinbella" Löwengrip inte sa så mycket med tanke på att hon brukar ha en hel del vettiga saker att säga.

/ aPersson.

hemma idag

Mina ögonlock känns som bly och orkar inte hålla sig öppna. Ringarna under ögonen verkar bara växa mer och mer och inte ens fejkleenden hinns med. Jag är svag och rädd för att göra någonting fel. Skolan känns värdelös, trots att det bara är några ynka veckor kvar. Tiden springer förbi och jag hinner inte med allt. Allt från scennärvaro till skolnärvaro. Om nätterna är jag vaken och kudden är min bästa vän. Allt känns som en paradox, och jag är helt jävla slutkörd i skallen. Ge mig sommar och sommarlov nu, så man kan få annat att tänka på ..

för att det är min födelsedag



Alfreds bild


h3h3h3 :-D

/ aPersson

horsemanship



KOLLA PÅ HELA!

Emma tipsade mig om denna, och kan man annat än tycka att det är vackert??! Underbart vackert, säger som Emma; det är vid dessa syner man faktiskt önskar att ridskolor inte fanns. Ser ni hur lyckliga hästarna är? Så himla fint!


/ aPersson

Nu blir det sova

för imorgon har jag nationellt prov i matte! Håll tummarna för att det går bra, jag ser faktiskt fram emot provet =) Ha det så jäkla bra så länge, för det ska jag!



Godnatt läsare!
/ aPersson.

Premiären - CHECK!

Gick jättebra, alla var så glada och hade roligt =) Imorgon kör vi igen!



Johan fick stå för dagens bild! Hittade ingen annan, men det kommer!
Biljetter finns att köpa på turistbyrån för 150 spänn =)


Break a leg!
/ aPersson.

Sooooooooool!

Solen skiner över oss, det är den 18 april och 5 dagar kvar tills jag blir 16! Underbart =) Skolan rullar på som det ska, jag känner att jag verkligen börjar förstå mer utav matten och jag får den hjälp jag behöver med den. På onsdag har vi premiär på Revy Resan2, och det är faktiskt riktigt roligt att vara med! Om man inte tycker att själva showen är rolig, så kan jag säga att vi på scenen har roligt, och det är det viktigaste!
Idag ska jag till stallet, Billy hade tappat en sko i fredags (tror jag det var) men nu har han fått en ny på foten så nu kan jag rida =) Det blir nog galopparbete på banan, vilket verkligen behövs! Och nästa söndag ska vi rida för Eva-Maria, det kommer bli sjukt kul =) Var längesen sist, men hennes hopptekniker och övningar är riktigt roliga och lärorika, så det ska blir superkul =) Dessutom är det verkligen värt dom 250 slantarna!

Nu ska jag åka och tanka, sen har jag min fundering på om jag ska åka och sola =) Vi hörs, hejdå!


vårigt och varmt, härligt!

/ aPersson.

godermorgon

Idag är jag trött så det heter duga, men jag lä röra på arslet och dra mig till stallet. Har inte träffat Billy sen lördags, en vecka ju! Saknar honom grymt mycket!

Efter stallet ska jag nog åka till marknaden och träffa folk, blir nog trevligt. Ikväll ska jag plugga och städa, och det är nog som jag och Emma säger; Vi håller på att bli gamla haha! Förtidspensionärer typ. Som i Trysil, medans alla andra sprang runt och var i alla andras stugor så satt vi på den lugnaste altanen med en varsin kopp kaffe. När alla var ute och åkte skidor åkte vi hem lite tidigare och städade i stugan, fixade med disken o.s.v. Haha! Observera att vi var aldrig i någon av dom andra stugorna heller. Jisses alltså.. =)

Nu ska jag äta lite frukost och kolla på Vampire Diaries, helt käääääääär i det programmet!



/ aPersson.


Ny design!

Halloj!
Hade lite tråkigt nu på kvällskvisten så jag beslutade mig för att fixa om lite på bloggen! Det blev lite slarvigt gjort eftersom jag inte är så van att fixa med headern och sånt, men den får duga så länge =)

Funderar på om jag ska ta och gå och lägga mig nu, tycker denna dag har tagit kål på mig lite nu på eftermiddagen. Menmen, sova bort sina bekymmer behöver man ibland. =)

Ha det så gött och sov sött!

/ aPersson.

Fredag hela veckan

Fredag idag, riktigt skönt må jag säga! Dessutom mår jag så underbart bra just nu så det kan ju nästan inte bli bättre =)
Hade nationellt matteprov idag, gick faktiskt bra tycker jag! Kände att jag gjorde det bästa jag kunde, så jag är supernöjd =) Det är nog Perras förtjänst alltihop, så ett superTack till dig! =))

Nästa vecka har jag 3 prov; Matte nationellt, hjärnan&nervsystemet och universum. Blir att plugga på rejält, har fått någon slags kick av att jag har kommit in på Lugnet, så det känns superbra =)

Nu ska jag käka lite sen ska jag ta bussen mot Falun, ha det bra!

/ aPersson.

Haha!

http://dagobah.biz/flash/fanten.swf

För att få sig ett litet gott skratt (iallafall jag) kolla länken!

Hockey

Jissesamalia vilken säsong det har varit. AIK till elitserien, hm. Leksand kommer förlora både Oliver Ekman-Larsson och Joakim Eriksson. OEL går till Frölunda eller Phenix Coyotes och Jocke har skrivit kontrakt med Skellefterå. Han har även en chans att hamna med i Philadelphia Flyers till hösten. Riktigt synd att dom två man tyckt mest om i LIF ska lämna laget. Men jag står hårt fast vid mitt blåvita hjärta, och det kommer aldrig ändras =) Får ju önska all lycka till Joakim och Oliver, och eftersom båda är unga får vi hoppas det går bra för dom i deras liv, eftersom dom har just hela livet framför sig.


Oliver Ekman-Larsson


Joakim Eriksson

/ aPersson.

gymnasium2

JAG HAR KOMMIT IN PÅ LUGNETGYMNASIET OCKSÅ =DDDDDDDD så nu blir det Lugnetbussen som kommer gälla!  Är såå glad! =D=D=D=D=D Livet leker ju!

gymnasium



HELT GALET!!!! HALMSTADHALMSTADHALMSTAD =D=D=D=D=D=D=D


På måndag kommer antagligen besked från Lugnet också, men vafan, kommer jag inte in där så har jag ändå min plats i Halmstad, och det är jag så inåthelvete glad över!!!! CHOCKAD haha! =D=D=D=D


bloggar mer senare, har ju hänt en hel del inom ishockeyn och saker som kommer ske. Dessutom ska jag ladda in bilderna från trysil också, precis som lovat!

Ha det BÄST, för det ska jag =D

/ aPersson.

@ Skolan

Halloj!
Är tillbaka i skolan igen, har inte varit här på 10 dagar typ, haha! Lov+Trysil, finfint =)
Trysil var riktigt bra, hände en hel del massa tokigheter och galenskaper. Ska ladda upp dom få bilderna som togs också, vågade inte riktigt ta med mig kameran ut i backen eftersom man inte är helt stadig på skidorna haha =)

Har svenska just nu, vi ska ha ett författararbete och den jag ska läsa om är Danielle Steel! Riktigt intressant, tycker det är skitkul att läsa om författare och deras bakrunder o.s.v. =) Bara en sådan sak som vad dom inspireras av genom skrivandet kan beröra mig haha!

Back to work, vi hörs =)
Hejdå!


Danielle Steel

/ aPersson


fullt ös

Halloj!
Har mycket som står på schemat för denna dag. Kan ju skriva upp en liten reminder till mig själv, så stryker jag över det som görs. Smart Amanda (y'

- Tvätta
- Hänga tvätt
- Proppa diskmaskinen full
- Sätta igång diskmaskinen
- Städa
- Sola
- Packa
- Dammsuga nerevåningen
- slänga sopor
- gå ut med hunden igen
- Åka till stallet
- Få ordning på skidorna.

- Göra lunch
- Laga kvällsmat *host*
- Handla

HERREJÄVLAR va jag är på G idag! Trysil imorgon för fulla muggar, kommer bli skitkul med bästasteEmma =) Ha det bäst så länge!


hahah nice!

/ aPersson aka Hemmafrugan

Hos matildäh.

Sitter hos Matilda med Ciara, fint sällskap. Har ingenting att skriva förutom att min poni är bäst och vi hoppade närapå en meter idag, så det känns bra att vara på rätt bana igen =)
Nu blir det nog vattenpipa och grejer, men det sitter ju fint det med. Ha det bra så länge! =)





åh, minnen!

/ aPersson.

tävling å grejer =)

Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen, har grejjat lite med Billy och så har jag tävlat i km i hoppning. Fick en fjärdeplacering utav runt 20 pers kanske, så är väl rätt nöjd. =) Dessutom så såg jag det mer som träning än tävling. Fast fick ju faktiskt en rosett så nu ser jag proffsig ut haha!

Imorgon blir det nog också en hel dag i stallet. Ska rycka Billys man hade jag tänkt och så ska jag rida lektion =) Skitkul! =) Jag och Billy går verkligen på rätt väg nu, så nu är vi laddade inför dom riktiga tävlingarna, som skol DM =) Om det nu blir av haha!

vecka 16 blir det pay and ride, första gången man får "tävla" i dressyr haha :-o och vecka 18 blir det pay and jump, lite mer hemmaplan haha =)

Nu ska jag diska och annat skitgöra, mamma och Perra har åkt till London idag så man får ju önska dom en riktigt trevlig resa! =) Att dom dessutom ska kolla på manchester united på söndag är ju en annan femma.. och jag är inte avis =(

Ne, nu får ni läsare ha det bra, jag kan inte sitta vid datorn nu för jag håller på att få psykbryt på dom där j*vla mössen!!!


<BIGHEART3

/ aPersson.

:-(

Jag tror jag har möss i väggen. MIN VÄGG PIPER OMG!!!!11 :-(

nu blire varmt

Inte riktigt, men lite varmare iallafall. Jag har ju börjat gäääääsa på moppen också, så lite sommarfeelings har man ju =) Och jävlar va sommaren -10 ska bli bra! Hujedamig va bäst den kommer bli. Det är då skön...T.

Loke är för övrigt olydig och överbusig. Dessutom åker mamma och Perra till London imorgon, och jag är ju verkligen inte avundsjuk ehehheh.. aja, jag får ju sitta hemma och umgås med pricken, tjockisarna <3


vilken stekare alltså!

Hejdå!

/ aPersson.

jag tror jag har blivit blondförklarad

Oliver: Varför har du dig själv på kontaktlistan på din mobil?
Jag: Men tänk om man skulle tappa bort sin mobil och glömma bort vad man har för nummer, då kan man bara bläddra fram det och ringa upp ju!
Oliver: ...Jag tänker inte ens svara på det där...



Ny kategori

Har gjort en ny kategori, "Sport" heter den och det är på den kategorin som allt jag skriver om t.ex. hockey, fotboll, ridsporten o.s.v hamnar. Tyckte det var lika bra med tanke på att jag uppdaterar en del om vad som händer inom sportens värld, så håll utkik sportnördar!

/ aPersson.

Rögle - Leksand

1-2

åh vad underbart allt är nu




Prestberg och Pesonen
matchens skyttehjältar




/ aPersson.

finner inga ord

Du är bäst, det är vi mot världen gubben



och min sits är ju som den är haha!

Ny blogg!

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=486671173

Har skaffat en blogg på myspace och ska försöka uppdatera där så ofta som möjligt. Kommer fortfarande ha kvar denna blogg och blogga likadant som förut eftersom den på myspace är på engelska! Observera att man måste vara medlem på myspace för att kunna läsa den bloggen =)


Nu ska jag dra mig mot sängen och sooooooooova ut! Godnatt alla!

/ aPersson.

and here we goes again

OLDIE haha =)





















typ alla är från 2008. Haha!

/ aPersson.

Long day

Hallu!
Den här dagen har varit typ 7 år lång eller nåt.. Började med skolan och eftersom vi hade temadagar denna vecka så blev det en föreläsning, en film och dans. Har lärt mig foxtrot idag fast någon andreas (eller va människan hette) försökte lära mig det för typ hundra år sen. Men har man minne som en guldfisk så åker det in i ena örat och ut genom andra. Förresten har jag redan glömt grundsteget haha. Jäsiken.

Har hunnit hänga tvätt, vika tvätt, tvätta (tvätteritvättera), städat lite smått, hämtat ut mitt körkort och sprungit runt en vända på kupolen. Jag är i STORT behov av en mössa tills jag ska till trysil, men tror ni man hittar någon passande eller??!??! Nehejdu sa greta, nu när våren smyger sig fram så smyger mössorna bort. Sicken osis. Men som den kämpe jag är ska jag leta tills jag hittar den perfekta mössan (HAHA jag borde skriva en bok om mitt äventyrliga liv i kampen om att hitta den perfekta mössan) Men istället för en mössa hittade jag lite annat småpyssel. Ska även köpa en jacka inom snar framtid. Har hittat några som jag ska kolla lite extra på så det är ju finemang =)

Nu började Vampire Diares dairies igen, JAG ÄR BESATT AV PROGRAMMET!
Sen ska jag ladda upp lite såna dära "back in the day's" bilder. Ha det bra tills vidare!


jag just nu.

/ aPersson.

RSS 2.0