raise your hand's togetheryou think that?
well, good for you.
follow your own thoughts and do whatever you want.
ofcourse it look's good but...
I don't give a damn and I don't like it.Godnatt!
/ aPersson.

tidsfördriv

bara för att jag har tråkigt så tänkte jag svara på dom här frågorna från cosmopolitans hemsida, en lista för dom som har tråkigt hahah :]

1 - Hur länge har du bloggat?
Sen maj förra året tror jag? har ingen koll hahah!

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
Läste mest kompisars bloggar och tyckte det var skitkul att veta vad dom hade för sig, så jag såg det som en kul grej och tillslut började jag blogga själv!

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Sagas blogg tror jag, hon hade så speciella texter, lite mystiska hahah!

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Vissa skäms man ju lite över med tanke på att man var 14-15 och livet var som en karusell då, så allt skrevs på bloggen. Allt från bråk och personliga grejer till oseriösa och konstiga inlägg. Nu skriver jag bara om vad jag gör om dagarna och hur livet ser ut, men jag släpper inte ut alltför personliga saker. Skriver till en viss gräns :]


5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
dom stora bloggarna oftast, man måste ju hålla lite koll hahah..! fast tycker hellre om att läsa midre bloggar, många som innehåller intresse av musik, tatueringar eller hästar. Sånt är skitkul att läsa! Läser även mina kompisars bloggar, dom flesta ser man ju knappt längre för alla har börjat på gymnasium runtom i sverige..

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
det är nog 50/50 på det där! varken mer av det ena eller det andra.

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kan inte länka, hahah! men skulle väl vara nån som typ håller på med helt annorlunda saker mot vad jag brukar hålla på med, tycker t.ex. det är väldigt roligt att läsa bloggar där det är tjejer som håller på med ishockey för damhockey brukar ju vara rätt underskattat. Skulle gärna hålla på med hockey själv men den tiden att börja med det är nog förbi för längesen, + att jag kan inte stå på ett par skridskor...

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om?
Saga kanske? Hahah, hon slutar mina meningar och har precis samma tankar och funderingar som mig, trots att vi är totalt olika på utsidan. 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
har hört att dom flesta tycker det är kul å läsa så jag får väl lyssna på experterna, hahah..

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Till en viss gräns tror jag. Som sagt så är säger jag inte mycket om mer personliga saker och jag är inte likadan som jag är på bloggen, är drygare och inte alls så klok som visas texter påstås vara. Många av mina texter kommer från låtar, både andra och mina egna, och så skriver jag mycket om "tomma känslor" vilket är långt ifrån hur jag pratar i verkliga livet. vissa texter blir mer poetiska, och det är ofta bara som jag känner just då. Men jag pratar verkligen inte så hahah!

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
har en fungerande gräns, absolut! Tycker det är viktigt, man vill ju inte att vem som helst ska veta vad som helst.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
När jag är arg eller riktigt besviken på nån, bloggar aldrig om anledning eller ens skriver att jag känner så. Samma sak om jag är ledsen, det blir som att släppa någon man inte känner för nära inpå. Dessutom tolkar vissa det fel och tror att det är dom det handlar om, och då måste man hela tiden bekräfta att det inte alls är så.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Fattar inte riktigt frågan, typ vilken sorts "uppmärksamhet" jag söker genom att blogga? Söker ingen uppmärksamhet, jag bloggar för att det är kul att skriva även om nån läser eller inte, för det skiter jag faktiskt fullständigt i.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Verkligen inte. Krävs mycket mer än några ord som står på en blogg.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nja, har ju sett några irl som har haft bloggar som jag följt under en viss tid. Men har inte direkt träffat och blivit värsta polers med, om ni fattar hahah!

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja, det beror helt på vad man har att skriva.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?
Ja. Men det var för ett inlägg jag skrev, men tog bort allt och gjorde en paus med bloggandet. Samlade väl så småningom nya krafter och började igen!

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Ohja.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Det är väl just det där med att släppa nån för nära inpå, kan bli jävligt stora konsekvenser av det sen.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Kanske, kanske inte. Återstår att se helt enkelt B-) / aPersson.


måndag igen

skoldags igen, ännu en ny vecka full av nya möjligheter.

Kylan har dragit ihop sig och himlen har färgat sig grå. Hösten är här och det är med tunga steg jag tar mig igenom dessa dagar, med blandade känslor från topp till tå och halsduken tätt knuten runt min hals. Det är vid tider som dessa man känner att nu vill man bara koppla bort sig från allt och vakna upp och inse att allt bara var en dröm. En mardröm, otäck, elak och fullkomligt orättvis. men vi ska inte ge upp.

Tillsammans ska vi kämpa mot det onda.
Tillsammans ska vi klara det.
Tillsammans är vi starka.


@ skolan

sitter å taggar inför mediekunskap, vi ska göra en tidning å det är kul hahah B-)
har haft datakunskap nyss, var jävligt segt men äh, det behövs ju. mitt kaffe tog slut precis förresten och jag har glömt koden till mitt kodlås. JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKAD! puss.
/ aPersson.

godmorgon!

vet inte riktigt vad jag ska skriva, men snart bär det av till skolan iallafall..! kul :D

hörs ikv, kommer ha mycket att göra idag å lite tajt med tid, så ni får ett inlägg senare ikväll (:

pusstjao'
/ aPersson.

efter en liten paus..

..är jag back on track again! lät ju inte töntigt heller eller så, nejnej!

Har haft mycket för mig dom senaste dagarna, jag har varit i skolan, träffat folk å igår var jag i stallet och hade stalltjänst. så har helt enkelt inte haft tid till datorn, den fick liksom komma i andra hand. Menmen, nu ska jag blogga som vanligt igen :)

sitter och skrattar för mig själv, jag å saga var till electrikhuge idag å när saga skulle betala så såg hon, kassörskan å tre andra biffar att hon hade en geting i håret, och dom sa precis samtidigt "nämen oj!" och jag fattade ingenting först för en av biffarna såg asrädd ut hahah! Men sen såg jag den lilla getingen å biffarna ryggade tillbaka och jag började skratta åt dom för deras miner alltså, helt sjukt hahah! Sen när vi kommer ut så försöker vi få av den där jävla getingen och när den till slut släpper sagas hår så kutar vi för kung å fosterland ifrån getingen för att den inte ska komma tillbaka, jag menar, kom igen? sprang vi verkligen ifrån en geting? Hahahahah, jag dör!

äh, nu ska jag dra mig mot sängen, ska läsa ut Bree Tanners Andra Liv så ska cornelia få tillbaka den hahah :) imorgon väntar en ny dag, då blir det skola, stall och broken dreams! Har bokat bord åt mig och mamma, så det kommer bli askalas! :) men tills dess, ha det bäst! för det ska jag, alltid :D


gammal bild, kameror gillar inte oss har vi märkt...

pusstjao'
/ aPersson.


back home

har hängt runt på stan med emma å johanna, sen drog jag å emma hem till henne. var en rätt seg kväll annars, men skolan var toppen! i love Lugnet (L)

nu blire å dra sig mot sängen, är trött som ett jävla as och imorgon väntar nya planer!
ha det göttans folk's!
oliver sykes - the real thing fosho!

Godnatt!
/ aPersson.


allting bara rullar

å det gillar jag! allt är på topp, så jäkla skönt (:

imorgon är det fredag, och det kommer vara en rättså hektisk dag för min del.
Skolan-Stall-Grilla med några-Cruising. men det blir rätt fett så jag klagar inte!
Den här veckan i skolan har varit hur bra som helst, har lärt känna många nya ansikten och fått en inblick i media-livet. Kan ju bara säga att min mediekunskaps lärare är det skönaste lärare nånsin, bara det att det första hon säger när hon kommer in i klassrummet är "alltså, jag svär som en stucken gris å det får ni fan leva med!" säger ju allt hahah..! Men det är riktigt grymt på Lugnet, är så sjukt nöjd att jag valde det (: bättre kan det liksom inte bli!

idag har jag bara varit hemma å degat sen skolan slutade, men har fått lite grejer med datorn fixade så det är ju bra. ett bekymmer ur vägen hahah! och så har jag taggat en massa bilder på folk på fejjan, det verkade inte uppskattas ... ;) vadå, bara några gamla bilder har väl ingen dött av? Hahah, men jag förstår dom :D
nu ska jag göra mig iordning å sen blir det sängen. Ska lägga mig i tid för en gångs skull så jag slipper sova för länge imorgon bitti.ha det bäst!
/ aPersson.

lycklig (L)

så jäkla underbart, livet leker !


The place, beautiful and just perfect(L)

Godnatt!
/ aPersson.

"så jälla urtvättat asså"

rubriken är det nya 2010, bara cornelia som fattar hahah! det kallas för grymt dålig torr humor, men det ska ju finnas plats för sånt å, eller ?

Skolan idag var helt okey, hade hoppats på nollning men istället blev det nå projektarbete där vi skulle bygga en skulptur i olika grupper. vi fick vara med Mp1b och våran skulptur blev ju utan tvekan snyggast! Fast ne, fulast egentligen. Det skulle föreställa ett träd med 17 olika personliga saker, det såg mer ut som ett bombat skithus. Så ja, kreativitet var inte något som låg oss nära hjärtat i det arbetet direkt..
Fick även mitt schema idag, blev faktiskt riktigt nöjd! ca 5 timmars medieproduktion i veckan och en jäkla massa mediekunskap! hur grymt som helst! det längsta vi går är till tre också, så det blir kalasbra! Imorgon börjar dagen med musik, och det ser jag fram emot sjukt mycket..! vi har även datakunskap några gånger i veckan och det ska också bli skitkul! veckorna kommer börja med idrott, och eftersom vi bara har en idrottslektion i veckan så känns det bra att ha det först så är det över sen. siddu, det gäller att tänka positivt!

förresten, jag kom på att jag skulle göra om bloggen till en smart-blogg, och ett annat ord för smart är ju mensa, så perra kom på det fyndiga att jag borde döpa om bloggen till mensamanda! vilken påhittig filur det där.. fast kul var det faktiskt, jag fick mig ett gott skratt iallafall (:

nu ska jag blåsa håret å dra mig mot sängen, eventuellt blir det att återvända till min favoritvampyrs värld en stund. Ha det bäst!


the sweetest thing you can get in life, is the best boy who makes you drown in his eyes

pusstjao'
/ aPersson.

HAHAHA

Oliver ringde för att ha lite serious talk med mig...

O; Vafan har du skrivit på bloggen egentligen?
A; Vadå???
O; Ja, att du hittade en kaka i brallan... inte så fräscht vettu.
A; Va?

sen gick det upp för mig va han menade (i) och jag säger då bara det, jag har inte skitit på mig HAHAHAHHAHAHAH jag var faktiskt seriös när jag sa att jag hittade en kakbit! fast shit alltså, detta gav då dagens skratt, HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA oliver alltså (L)


ur högtalarna just nu , mhmmm

/ aPersson.

say whaaaat liksom

vi fick fika i skolan idag och jag hittade precis en bit av kakan i mina leggings..............

Mp1a

yessss folks, that's my new class!
Skolan alltså.. Klassen var inte som jag väntat mig, trodde det skulle vara sjukt många depp-fail-emos, fjortisar osv men det var fanimej inte det alltså! awesome typ! dock är dom flesta rätt tillbakadragna och tysta, vilket är jävligt tråkigt med tanke på att jag å saga talar ihjäl oss typ. men har på bara dessa två dagar lärt känna lite nytt folk och det känns asbra (: förresten så kliver jag folk på fötterna hela tiden, va är det om liksom? jävla stortå....

up next blir att checka lite spelningar fram över å sen blir det stallet. Blir ingen ridning idag men måste ändå upp och fixa åt billy med tanke på att han har stått inne inatt och fått nya skor på fötterna imorse. kalasbra! Men ha det bäst så länge!


perfection


/ aPersson.

ask me about beauty

and I tell you this guy

<3

vaken å förväntansfull

skolan börjar om precis 4 timmar å 3 minuter.. iiiiih!!!!

mooooorning

hallå!
idag äre asfint ute, solen står på topp och det är varmt! Gr8!

Stallet idag, ska rida på banan och sen ikväll kommer Saga för imorgon börjar vi på LUGNET! Shit, rätt sjukt att dagen man längtat efter så länge äntligen är här, och det kommer bli asbra åh(L) Så det ser vi fram emot!

Gårdagen spenderades ju först på teater, det var faktiskt rätt bra fast jag satt mest och skrattade åt människorna runt omkring, dom hade nå grej för småbarn så dom fick bli målade som troll och jag trodde dom var apor........ och sen var det en unge som frågade sin mamma;
"mamma, hur länge har den här teatern funnits?"
"ja den är ju från 1600 talet så det är ju 400 år sen!"
"åh.. men då fanns ju du!"

hahahah gissa om jag dog liksom? så gulligt haha..
sen när jag kommit hem åkte jag vidare till Cornelia där det var fullt hus. Nja, men nästan haha (: och trevligt var det! Sen vid halv 5 imorse åkte jag hem och dunsade i säng direkt. Men det var en grymt bra dag! (:

förresten, jag drömde inatt att jag blev brunett så när jag vaknade hoppade jag upp ur sängen och skrek "NEEEEEEEEEEEJ!!!" och direkt kollade in i spegeln, men jag var fortfarande lika gul i håret så jag pustade ut! inge brunett här inte på ett tag!men nu ska jag fixa med annat, ha det bäst!
pusstjao'

/ aPersson.

oj hoppla

äre jag som är för lat för att dra arslet till datorn och blogga lite eller va? klockan är typ fyra och jag har setat och blängt på datorn som om jag förväntar mig att den ska ge mig en käftsmäll och be mig å rycka upp mig lite. så nu gör jag fanimej slag i saken och bloggar lite innan jag börjar bli tokig på riktigt.

så, vad har jag gjort idag då? förutom att jag har kollat på film(karate kid, riktigt bra faktiskt!) och legat ute i hängmattan å degat med en bok, så.. ingenting. Och perra klagar på att jag är slö, jag fattar inte varför men mamma håller bara med. jävligt kul!

ikväll ska vi till nån teater grej och jag följde med bara för att namnet var så sött. Trollbröllop, hihi. låter skitbusigt ju! får se vad det är för nåt, ser framför mig hur jag sitter där med massa småbarn.. äh, jag är ju inte vuxen jag heller så whatever..!

nu ska jag äta, jag håller på att hungra sönder och min mage skriker på mig.
ha det bäst!


jajjemen, gamla bilder 4 the win!
förresten så börjar skolan om 2 dagar, det kommer bli ASBRA. lugnet (L)

/ aPersson.


inte helt okej

jag är totalt beroende av http://www.cartoonnetwork.se/show/min%20klasskompis%20är%20en%20apa/games/vilda%20hallen och det är fan inte okej! fråga inte ens varför jag är inne på den sidan hahah... vissa växer aldrig upp helt enkelt!förresten, det var nån som undrade hur jag såg ut när jag var osminkad (wtf liksom?) 100% osminkad på bilden ovanför, there you got!

nu bire att kirra biffen så att säga. pusstjao'
/ aPersson.

@ sunnanö

Godmorgon!
Vaknade av att en traktor raceade runt utanför fönstret, så då klev jag upp och väntade på att emma skulle vakna. Sen blev det frukost och nu sitter jag här medans emma duschar. Tog nån bild igår som kommer upp i nästa inlägg, har ingen kabel med mig till kameran just nu så då blir det bäst så.

Senare ska jag till stallet, ska rida ut med Evelina vid 5 och sen efter det ska jag nog hem och ha filmkväll eller försjunka mig i twilight böckerna hahah.. Men seriöst, ni som inte har läst dom har missat nåt, dom är då verkligen världens bästa böcker! Man blir helt inne i historien så det är fett värt att läsa dom, jag lovar :]

Nu ska jag checka fejjan och om en stund blir det hemfärd!
Pusstjao'
/ aPersson.

lyckligÄNTLIGEN !

nu-mat
sen-Emma!
har inte träffat henne på evigheter känns det som, ska bli skitkul! (:

/ aPersson.

hähä

jag lyckades faktiskt fixa till det där problemet med språket.. det var ju bara att trycka på "återställ till det normala" och vips! så blev det på svenska. visste väl att jag var teknisk :>

helvete också

på nåt random sätt har jag kommit åt nån jävla knapp så jag har lyckats gjort så att alla bloggar som har så man kan byta språk har bytt till arabiska? Och det går inte att byta tillbaka till svenska, hahah fan va matt jag blir på mig själv ibland. duktig idiot alltså!

för övrigt så var jag i stallet för en stund sen och red på banan. när jag ridit klart så skrittade jag till grillplatsen lite längre bort för det brukar jag typ jämt göra, och tror ni inte på fan att billy sticker och verkligen rå skenar tillbaka till stallet?! så där kommer jag, helt skräckslagen (var inte beredd alls+att jag skrittade med långa tyglar) med en galen ponny rakt mot stallet i en jävla fart, och bonden ser asrädd ut hahah! fast sen tvärnitade billy så jag flög nästan över huvudet på honom, gulliga lilla han.. Men sen höll jag på att skratta ihjäl mig och dom runt omkring verkade tro att jag har slagit i huvudet eller nåt. Men kul var det! Hahah!

nu ska jag klicka hem en tröja och invänta mamma å perra som snart kommer hem med fjärde twilight boken, hihi(L) jag har nog fått twilight-sjukan alltså..


min busponny(L)

ha det bäst!

pusstjao'
/ aPersson.

when our heart connect to eachother

will you be there, look in my eyes and tell me the three magical words?/ aPersson.

godmorgon!

idag förstår jag inte riktigt hur vädret har tänkt, det liksom spöregnar, och då menar jag verkligen spöregnar. Snart ska jag dra mig mot billy, tänkte rida på banan idag faktiskt. Kulkul!
Efter det får vi se vad som händer, har ingenting speciellt för mig idag så det blir nog att ligga hemma och läsa Ljudet av ditt hjärta och invänta Fredrik som ska komma med Twilight och New Moon. Hih.

Men nu ska jag dra mig, ha det bäst!/ aPersson.

23:53

Halloj!
Idag har jag varit med Cornelia och jag kom faktiskt ihåg att ta med mig kameran så jag kände mig jävligt duktig. Fast vi kollade bara på film så det knäpptes knappt nå kort alls, hahah :0


Cornelia och nån konstig reklam ? Hahah!


lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove !!!


å nyttiga var vi också!

det var typ dom bilderna som togs, hahah.. Men nu ska jag dra mig mot sängen, ska börja på tredje twilight boken nu h3h3. Jag tror jag börjar bli besatt? Läste ut dom andra två på 5 dagar, ojski. Robert Pattinson är för övrigt den snyggaste människan ever, mmmmmmmhmmmmm.

pusstjao'
/ aPersson.

-

i'm going to sleep
with you next to my heart
and when the morning wakes me up
i will be right there holding your handvi taggar nu, så Godnatt !

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

idag är jag GLAD, fyhelvete va underbart allt är :D det styr åt rätt håll, åh :D:D

you're the sweetest thing in life
without you i'm a weak soul with no reason to live
you're my heart, my whole world
i love you
(L)/ aPersson.


-

back home, min telefon var helt bombad med sms när jag slog på den. Marcus trodde att jag hade dött, hahah gulligt..

har ingenting att skriva nu, jag är på asdåligt humör. skriver mer sen
pusstjao'

/ aPersson.

bildbomb

massa bilder och en jädra massa text. Jisses va mycket det är som har hänt denna vecka!

Kan ju börja det hela med att säga att det första som händer när jag loggar in på msn är att nån snubbe säger att jag är lik paris hilton.. JO MAN TACKAR, det var ju jävligt kul för hon är typ den fulaste människan jag vet. Och jag får jämt höra att jag är lik henne o.s.v, jag menar, kom igen? Så jävla lik henne är jag inte. Folk säger till å med att jag är den piercade versionen av henne. Alltså åh, DÖ. </3

nu över till veckan som varit, har varit med Emma typ hela tiden och vi har varit med Cornelia och Linda. Vi har rökt vattenpipa, käkat på tsatziki, planerat in en misslyckad bowlingkväll och skrattat så magen värkt. Vi har börjat rida igång hästarna, fått klubbrummet full med fåglar och varit med om grymma kvarsittningar. Vi har varit med om hur mycket som helst dessa dagar, så nu får ni lite bilder! Kommer även upp lite bilder från OSLO då jag fortfarande inte har orkat ladda upp dom. Here u go ;

Oslo


jag var skitsnygg som vanligt och fick big mama ögon när jag satt å mös i världens vackraste tröja.


Lucky Luke var med!


Akers brygge (L)


StekarN. Sen efter några öl skulle han agera fotograf, och då blir det såhär..


skitFINT!!!!!11


Sen drog vi och stängde hard rock, och där knäpptes det också lite kort!


och jag typ, sov..... Jonna bredvid!


Biffen, så jävla stolt! bjuder på den hahah :D


Åh (L)
oj, bra skärpa här vettu..


alltså, det är bara jag som kan se det vackra i den här bilden.. Portello ur finglas (L)

Sen åkte vi hem och jag var med Emma, Cornelia och Linda! Vattenpipe time!


..fast först satt Emma och nörda the sims..


vi röker inte bara vattenpipa, vi är onyttiga också!


Cornelia in action med sitt aaaassnygga hår!!!!!


Linda!


Emma! Tha drog-face, som bara måste göras för att det liksom hör till, hahah..!
blåsa ut rök genom neeesan, Cornelia tyckte det var skitkul så jag fick lov att göra om det tills det blev en någorlunda bra bild där det syns hahah!


bästa vän!(L)


Cornelias chips som gick av bara någon sekund efter att bilden togs och orsakade en av kvällens skrattanfaller!


koooooooooool hahah B-)


sen skulle jag visa mina grillskills, men det skulle jag nog aldrig ha gjort...


oj hoppla..


försöka igen..


eh..

tillslut brann det hela kvällen och det kom iallafall inga myggor å det tackar vi gudarna för!


nej, min fot är inte 7 meter lång irl..


(:


min kamera började leva ett eget liv ett tag under kvällen


Cornelia aka Kissie!


fjowrtisawhrna_96 @putläpparna.mjao
jag ser ut som hej-kom-å-hjälp-mig!


å denna finfina*host* bilden får avsluta bildbomben!

alltså ja, jag är rätt seriös av mig.. Och jag är väl medveten om att jag inte passar på bild men äsch, vem bryr sig liksom?
nu ska jag till Tansen(L)
Ha det bäst, pusstjao'

/ aPersson.


äre jag som har bloggtorka eller..?

jag vet, så jälla dåligt. ska skärpa mig, hugaliga


nattbloggnign ala sunnanö

vi har spelat kubb å käkat toblerone, nu börjar tröttheten ta över så snart blire sovdags! på måndag blire igångsättning av hästar och jag är jävligt pepp!

puss å godnatt
/ aPersson.


RSS 2.0