en sista hälsning 2010

simma lugnt nu firrar!

men åh, härligt!

hade massvis med planer för denna nyårsafton men se på fan, då tar magkatarren över och jag känner att jag ska spy vilken sekund som helst! det satt ju förjävligt fint det, härligt(L) tror fan att det är nån som jävlas med mig, typ nån som har lagt nåt speciellt piller i mitt oboy glas eller nåt.. så måste det vara!

det blir alltså att sitta hemma och dega idag, jag har faktiskt ingen vidare ork för nåt annat. helt seriöst funderar jag på att bädda ner mig i sängen och slå på en film, så mja.. ni kan ju fatta att jag mår om ett as haha :( jävla mage.

min kväll alltså;



GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
godnatt
/ aPersson.


nytt år, nya tag

daaamn, det här året har gått galet fort men det har varit galet bra! ett av dom bästa åren på länge, förutom alla gånger jag blev tvungen att ligga på sjukan såklart men sånt kommer man över!

nu är det alltså sista natten på det här året, och jag har konstaterat att jag kommer inviga det nya året med magkatarr, pannknack och mens! fin kombination det där<3 betyder det att mitt 2011 kommer bli ett rent helvete då eller, h3h3..? hope not :(

nu ska jag slagga, jisses i min lilla låda va trött, yr å ont jag har överallt! asnice fast ne, man kan ju låtsas. ha det bäst ppl's!

/ aPersson.

"There's a hole in my heart, you need to fill it baby"
Älskling, kom hem. Jag saknar Dig.<3


gillar din vibe sexbomb

mhmmru, känns som att det här lovet har varit jävligt behövande. sova å slappa är ju inte helt fel, eller?

idag har jag sovit aslänge, va asskönt ända tills nån ringde å väckte mig halv tre, jag lovar att jag ska leta reda på dig din jävel! nejdå, tare inte så allvarligt ;)
drog till billyboyen sen, var där ett tag nu på kvällskvisten å det var asmysigt :) älskar min bebis (L) pluppen då.
imorgon ska jag vara med linda å tänkte eventuellt dra till kupolen, men där är det tydligen som värsta djungeln nu så vetifan om det är värt det? äh de visar sig.

nu ska jag försöka få tag på pontus. han har stängt av mobilen av nån anledning, han sa att jag skulle ringa upp efter att jag hade duschat så han gör väl så för att jävlas.. eller så vill han inte snacka med mig, haha ;( äh, får väl tag på'an nån gång!
ha det bäst ppl's!



/ aPersson.

Peace&Love-11? JAtack!

Mhmmm, sitter och peppar upp mig inför p&l haha! aldrig för tidigt för det vet ni ;) nejmen det kommer bli feting nice med massor av godingar som kommer dit! ras cricket, kapten röd, petter osv...! fyhelvete va jag längtar! antar att det blir fetaste gänget man drar dit med och det är ju så det ska vara! festival, sköna människor och freakin' awesome väder! galet nice alltså!

den här dagen har jag hunnit med att handla, städa, vara med pontus, varit i falun, varit på kupolen, hängt en stund på rese (haha kul liv fosho!) och annat, det har varit en gaaalet lång dag! blev ju väckt av en viss pontus fendinge imorse typ halv 7 på morgonen? skitkul, jomen visst..! men aja, degade mig upp iallafall å det var nog en jävla tur det me tanke på allt jag har fått lov å göra idag. tjänade 300 spänn på att köpa ett spel åt perra också, rätt okey alltså haha ;D har även slagit in nästan alla julklappar nu och fixat med det, så det känns fina firren! klämde en kebab också för ingen orkade laga mat, jag klagar inte.. :) skulle lätt kunna leva på kebab, den som uppfann det borde fan få nobellpris! skojar inte, det är fan det bästa jag vet haha xd

nu blire att kirra biffen så att säga. har fler saker som måste göras så lika bra att röra på arslet och se glad ut! ha det bäst ppl's!




shit, äre jag som är nykär eller?! KAPTEN RÖD!♥

/ aPersson.

yeah MAN

okej, INTE helt okej att jag sitter hemma på en lill-lördag och har tråkigt? ne fifan, va finns det att göra i borlängestad gottfolk? hm..
nej men faktiskt så blir det nog en tidig kväll ikväll för imorgon ska jag upp super tidigt för jag har planer för hela dagen! å då måste man börja i tid minsann. så runt 08.00 beräknas det att jag ska vara klar för att fara ut på äventyr, om vi har riktigt jävla otur så ligger jag i sängen som en död zombie då men äsch..! men ne, jag ska tvinga mig själv upp :D ska ju faktiskt möta pontus vid tåget imorgon också! finfint!

nu ska jag göra nån lista jag hittade om "5-saker-ni-inte-visste-om-mig" hahah, va gör man inte för att fördriva tiden? hey ho let's go
1. jag läser tidningar åt fel håll, börjar alltid med sista sidan och slutar med första. normalt? nja..
2. jag läser sebastian krantzs blogg HAHA! sorgligt men sant ;)
3. jag är allergisk mot chips (y' men jag äter det ändå för det är galet gott h3h3
4. köttbullar är det äckligaste jag vet.. uääh :(
5. jag har ett sjätte sinne så jag kan känna av å se spöken. scary shit haha, fast spännande as hell! brukar utnyttja det å skrämma upp andra, askul hahah ;d

yes folk's, de mesta visste ni väl kanske! men va gör man inte när man har tråkigt? ;) nu ska jag blänga på tila tequila för hon e galet snygg och det är inte helt okej alltså!





PEACE fucker's!
/ aPersson.


2 dagar kvar

japp, nu börjar det alltså dra ihop sig för juletiden. Känner mig verkligen opeppad på julafton iår men vi får väl se om det ändras. har nog inte fått in julkänslan än!
gårdagen spenderades med affe och vi kubbade till affären och köpte godis (no sher shitlock?!) bara för ovanlighetens skull liksom ;) sen blev det mycket tjejsnack om allt mellan himmel å jord och sånt behövs ju alltid! sen slaggade vi och nu på morgonen har vi inte gjort så mycket. käkat och sovit bara, finfint :-)
nu blir det nog eventuellt att dra ut och åka 740 med oliver, fan va fint alltså ;) å senare ikv tänkte jag faktiskt pilla lite med mixerbordet å studiomicken, rätt okey alltså!



imorgon kommer min älskling hem, OM det är underbart?! har saknat honom gaaalet mkt :( synd bara att han är kvar så få dagar bara :( menmen, i januari kommer han hem igen så får väl hålla ut tills dess!
ha det bäst ppl's!

/ aPersson.

dilemma dilemma ...

jisses, vilket drama. hur ska man krångla ur sig ur detta må tro? äsch, allt löser sig!

idag har jag kubbat runt på kupolen och stan med mamma. sen blev det dags för sista stalltjänsten detta år och då bjöds det på fika, rätt fint alltså. imorgon ska jag sooova å efter det ska jag vara med affe! hurray!

ha det bäst ppl's!
/ aPersson.

myskväll!

denna lördagskväll ska jag chilla sönder med film och godis! har faktiskt bestämt mig för att ha ett lugnt lov och sova ut, behöver det. fast nyår är ett undantag haha! ;)

idag har jag varit med evelina och vi drog till dollar för hon skulle handla julklappar haha! vi kör på billigaste stället fosho ;) sen drog vi till stallet och plockade in alla hästar, å efter de åkte jag hem och nu sitter jag här och kollar på grinchen haha! hasnice ;)
nu blire käk också, fan va fint! ha det bäst ppl's!


saknar dig (L)

/ aPersson.


;O,o,O;O;O,O,oOo

okej, vare bara jag som inte kunde logga in på blogg.se igår eller..? Tycker det krånglar hela tiden, kanske dags att byta till en annan blogg snart? värt att lägga en funderare på!

igår åkte somsagt min fina, som tur är kommer han hem på torsdag igen och då ska jag pussa sönder honom dom tre dagar han blir kvar. Nästa gång jag får träffa honom blir nångång i januari, hur ska man orka stå ut med att vänta? suck :( men så länge allt är för hans bästa så är jag glad.<3
dagen har varit sjuukt seg, allt har gått i snigeltakt och jag lovar, nån jävel där ute jävlas med mig alltså! jag lovar att det är typ en trollkarl som följer efter mig och får klockorna att sluta slå och tiden att stå still...och att få bussarna att alltid komma sent! bara för att jag blir galen på sånt så är det nån som driver med mig, jag svär på att jag ska leta upp den personen! ;o hmpf...

nej, nu ska jag sova, imorgon ska jag sova ut och natten ska bidra till att jag sover som en gud. inte helt fel alltså! ha det bäst ppl's!


damn va snygg kvinnan är! jag blev förresten nyss utsedd till årets Kat von D på fejjan, eat that suckers ;)

/ aPersson.

dagen!

det här har faktiskt varit en finfin dag, förutom dåligt morgonhumör men äsch, sånt går ju oftast över! började med världens chillaste dag i skolan, sen blev det julbord och jag åt som om jag aldrig gjort annat h3h3. jag älskar julbord haha.. :( sen hade vi knappt nån lektion,vi behövde bara gå dit och lyssna på va läraren skulle säga sen fick vi kubba hemåt! fina firren det! tog bussen till Borlänge och hängde på saga till ink, träffade på jennifer som det var typ 436532 år sen jag träffade sist och sen drog jag hem. Tog det lugnt några timmar och nördade vid datorn med mamma och en fet kopp te, sen åkte jag till stan och träffade Pontus. Då blev det en sjujävla vända runt trakterna om borlänge, hamnade först i bäsna, sen på vägen till gustafs och efter det blev det falun. Stack in på Curb och pontus köpte en tröja med "bara" XXXXXL på... sen drunknade han i sitt tält och då åkte vi till Borlänge igen :-) då åkte vi till pontus mamma å där lagade pontus mat till mig, utav oss två äre han som är hemmafrugaN och jag mannen som sitter å kollar på tv å pillar navelludd! skitgulligt hahah... sen blev det kupolen (surprise sucker's) och efter det drog vi och jonte till falun igen! tog fel på busstiderna så vi hamnade vid lugnet och fick lov att traska tillbaka till stan i falun, asroligt verkligen! (Y' ;) vi hann i tid till att komma med nästa buss till borlänge iallafall å sen åkte jag hem, trött och hungrig som ett as!
nu ska jag dra mig mot sängen och inatt ska jag sova som en gud. imorgon hoppas jag att jag hinner pussa på pontus en sista gång för det här året (oj fyfan, lät ju skithemskt haha!) innan han flyttar till nyköping. kommer sakna honom som en liten gnu :-(

sängen kallar, ha det bäst ppl's!


oldie pic, har inga nya på laptopen men det kommer!
pusstjao'
/ aPersson.

kvällningen

jahapp, då var man hemma från stallet. fyfan vilket helvete det har varit idag säger jag bara! vill aldrig mer ha den här dagen, usch.. :( fast tycker synd om moa som fått lov att stå ut med mitt humör idag haha, förlåt!

imorgon är en ny dag vilket betyder nya tag. och nya tag blir detnog antagligen med tanke på morgondagens händelser. Men dom får ni veta imorgon eller nåt, annars blir det ett jävla liv från vissa håll, och det ärde sista jag behöver nu....

nu ska lilla-emo-jag käka och sen tänker jag sjunka ner i sängen å sova bort det resterande av kvällen. Har även vissa saker att tänka över, men orkar inte med det nu. mitt huvud är redan full av förvirrade tankar å ja vetifan hur jag ska slå bort dom. Men den dagen kommer väl.
nu blire att fortsätta dunka musik en stund och fundera över va jag ska göra med min emoblogg :) ha det bäst ppl's!


there's a dream.. and it starts here!

/ aPersson


idag äre jobbigt

ja fyfan. stallet nu sen får vi se vart kvällen bär. imorgon blir det att vara med oliver om inget annat kommer upp, har saknat honom sjukt mkt! my other half , som vi brukar säga.
pusstjao glada tokar, jag ska sura vidare nu.

/ aPersson.

seg söndag

det här med att vara sjuk en helg är ju ingen höjdare direkt... men har fixat internet på laptopen och fått igång min mobil som jag tappade i ett saftglas för ett år sen, så jag klagar inte haha! känner mig rätt stolt faktiskt, h3h3, skoja....
kvällen kommer spenderas med te i soffan och att glo på tv, fina firren! har typ inte så mkt att skriva men nu börjar la ink så kan ändå inte blänga ner här ;)
ha det gött ppl's!
/ aPersson.


ojsan

det var runt en vecka sen jag klickade mig in på blorren? har annat att göra, och jag orkar inte sitta vid datorn och glo :)))))
menmen, nu när jag ändå sitter här tänkte jag kirra ett inlägg för er å bara berätta att jag inte har gått under jorden eller så, nehejdu tvärt om! allt rullar på som fina firren och jag njuter till tusen! även om livet busar runt med en så stormtrivs jag, känns rätt okej faktiskt haha..
nu ska jag försöka få med mig saga till maten, om jag lyckas få bort henne från datorn med grisar på..... hejdå busfirrar!
/ aPersson.

DATAKUNSKAP

Tore tycker att jag är duktig. Egentligen. Han vet bara inte om det än :-)
/ aPersson.

/ med hälsningar från världens lyckligaste tjej

OMGOMGOMGOMG det typ sjönk ner i mig NU att jag träffade den grymmaste människan ever idag???!!!! Shit, kan knappt fatta det, är helt zombie nu typ för jag fattar ingenting haha! men HELVETE vilken grym dag, fyfan jag är så JÄKLA GLAD!!!!!! :D:D:D:D











och en sak till... HON ÄR DEN SNYGGASTE MÄNNISKAN JAG TRÄFFAT!!!! haha :(

/ aPersson

the day before the Day!

IMORGON SMÄLLER DET!!!!!111 omg, kan typ inte fatta det haha, helt crazYyYYyyyYyyYYY! :D:D
Idag blire att färga topparna igen, blir också att hänga på sagisen när hon ska kirra snakebite, fifän va nice ;) sen efter det blire nog hem och packa om och dra vidare till rista där det blir att slagga inatt med tanke på att vi åker typ astidigt imorgon bitti. Sen blire sova i bilen å dunka musik!
Nu ska jag checka runt lite på bilar å andra finfina saker, efter det blir det att skriva klart miljöbeskrivningen och sen blire extra matte som gäller..... skitkul, jomen verkligen.
Ha det bäst ppl's!
snygga är vi i skolan, alltid!
/ aPersson.

RSS 2.0