-

allmänt dålig dag, vaknade helt på fel sida. Är sur, irriterad och nu på kvällskvisten blev jag lite smått förbannad faktiskt. Men jag har all anledning.

Känner att jag vill sjunka genom jorden och försvinna ett tag, typ gå i ide eller nåt. Just nu är jag bara så trött på saker så det är sjukt. Tur det är lov, får försöka ta det lugnt och bara vara, och hålla tummarna på bättre tider.

/ A

tack!

Idag är jag glad. Glad över att värken i magen är borta helt, att allt gick så bra på sjukhuset och att det var så många som stöttade en när allt var som värst. Vill bara säga TACK, det värmde mer än ni tror. Så tack till alla som ringde, smsade, hälsade o.s.v. Det hjälpte en hel del, så tack tack tack! Ni är guldvärda!

Sjuker uppdaterar

Hej!
Idag är jag hemma från skolan, har nå fel på magen så det känns som att nån liten sak sitter i magen och drar i tarmarna typ, mysigt.. Hade även migrän så det bara skrek om det imorse, kul dag? NEJ. Men jag fick muffins nyss så mår lite bättre iallafall.. Haha..

Igår hade jag fullt upp hela dagen, så det blev ingen bloggning. Började med en långdag i skolan (hatar måndagar!) så gick från halv nio till tre, sen gick jag och Emma hem till mig och käkade lite. Efter det åkte vi till sta'n med mamma och kollade om min balklänning var kvar, OCH DET VAR DEN! Så nu är den reserverad och den är såå min, haha :-) Sen traskade vi till djuraffären och jag kollade på akvarium och fiskar, kanske inte sagt att jag med mina galna ideér ska köpa firrar?! Haha, Emma tyckte jag skulle köpa nemo och doris, men dom lever ju i saltvatten så dom skulle troligtvis inte trivas i kranvatten.. Skämt åsido, hittade faktiskt några fräna fiskar som ska bli inneboende hos mig hähä! Efter att vi kollat runt en stund så kom perra så jag, mamma, perra och fredrik åkte till leksand och kollade på hockey! Leksand-Almtuna stod på spelschemat och det var en riktigt grym match måste jag säga! Men det slutade iallafall 3-2 till kämparna, så det var ju ett stort plus! Och sen när vi väl var hemma igen så tog jag ut Loke på en kvällspromenix runt hela Kvarsveden och Lergärdet, så motion fick vi så det hette duga. Iallafall jag, Loke hade nog gärna gått fyra timmar till, haha. Menmen, härligt med liten frisk luft :-)

Idag ska jag bara ta det lugnt typ, har varken ork eller lust till något. Men ni andra får ha en bra dag, hejdå :-)

/ A


godmorgon, godmooooooorgon. hej hoppsanSA.

Har varit i stallet för en stund sen och släppt ut ett gäng hungriga havremoppar. Loke såg rädd ut för Cassiebassie även fast han varit där hundra gånger redan. Tokigt :-) Fast å andra sidan såg Cassie lika rädd ut, haha :-)
Nu blir det att hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite. Efter det blir det att röra på rumpenstumpen och åka till stallet igen för att gå på årsmöte. Kanske inte det man har lust med, men det händer bara en gång per år så dumt om man missar det.

Tänkte påminna mig själv om hur kommande veckans skol-schema kommer se ut.
Måndag: ev. nationella svenska.
Tisdag: NO prov
Onsdag: 50 kr till Haiti
Torsdag: SO prov, ev. nationella svenska.
Fredag: CHILLDAG.

Haha, fint :-) Nu kallar duschen på mig, så vi hörs nog senare! hejdå busfrön.

/ A

hm

när bloggade jag senast? Vet inte, haha.
Iallafall, eftersom jag inte har något alls i huvudet eller någon händelse som kan roa er så kan jag ju berätta en sak som gjorde mig stolt. JAG FICK MVG I SAMHÄLLSKUNSKAP, och har goda chanser att få det inom geografi, historia och religion. Historia har han faktiskt redan sagt att jag kommer fixa ett mvg i. ÄR JAG BÄST ELLER ÄR JAG?! :-D Jag kan inte sluta flina häh,

Kan ju berätta att i damhockey står det just nu 2-1 mellan LEKSAND och aik. Eftersom många lätt glömmer bort att även tjejer spelar hockey så tänkte jag bara uppdatera er med det. Och för att reta miljonären (ni vet, det är lördag idag..) bredvid mig lite.

Nu ska jag duscha and make some phonecalls. Vi hörs!


min fina tokiga vovve får stå för dagens bild, även en sömntuta syns i hörnet.

/ A

Söndagsmys

Halloj!
Har varit i stallet idag och ridit ut i det underbara vädret, har ju saknat billybus något enormt så det var riktigt härligt att vara tillbaka på "hemmaplan" igen!
Har även handlat lite med Emma, hon var gullig och gav mig en såndär ask med chokladformade hjärtan så då köpte jag en sån till henne också, sen köpte vi även massvis med daimtårtor och kindermaxi eller vad det heter, haha! Hyrde även film, denna gång blev det The ugly truth med Gerard Butler (HOTTIEHOTTIE) så det ska bli trevligt med lite filmkväll nu i slutet av helgen! Imorgon har vi friluftsdag i plättis, så har även köpt en pulka haha :-) Jag och Emma har en varsin snorgrön, så det kommer bli riktigt hett!

Nu ska jag duscha, vi höres imöra :-)))))))))))))


SÖT.

/ A

OEL

Tänkte faktiskt berätta en frän sak!
Ni vet min bästis som är med i LIF och spelar V back???? Ahjustprecis, han! Han var ju i Kanada och spelade för vm i januari, tänkte bara uppdatera er om att han fick bronsmedalj då! FRÄSIGT, och ett STORT Grattis ju!!

Ny blogg????

Jag funderar faktiskt på att fixa en ny blogg, typ på finest.se. Tycker varken om devote eller blogspot, så de alternativen gick bort direkt. Men tills vidare stannar jag på blogg.se, även fast jag hatar det! :o


köttbulle?

it's a beautiful mooooorning.

Hallu!
Vaknade för några minuter sen, gissa om det var skönt att vakna upp i sin egen säng?! Fast den förbannade väckarklockan ringde för fulla muggar, snart kastar jag nog ut den genom fönstret tror jag.. Äh, nu ska vi vara glada och ha humöret uppe, för det är ju faktiskt alla<3dag idag!! Ska inte firas på något speciellt sätt, ska vara i stallet och vara med Emma haha :-) Men det blir fina firren, har saknat både stallet och Emma faktiskt!

Imorgon har jag friluftsdag, jag och Emma ska slå ihjäl oss i Plättis och det kommer bli askalas! Funderar på om man ska dra med Emma och gymma efter, behövs verkligen känns det som. Jag typ, rullar fram och tar dig till ställen bara drömmar kan. Hahaha

Nu ska jag sluta vara mitt normala jag och röra på arslet och göra något vettigt, så hejdå på er och ha en riktigt superbra alla hjärtans dag! :-)

/ A

JAG ÄR HEMMA

det har varit galet och bra, en riktigt skön slalomvecka! jag är nöjd.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om veckan, har ju typ bara åkt skidor haha.. ramlade faktiskt bara en gång, jag är imponerad av mig själv hähä :-)))))))) och inga speciella bilder tog jag heller, knasigt. äh vafan, får kolla om sladden funkä till kameran som mamma hade med sig, då får jag vell kolla om det blir nån bild. :-)

nu ska jag vara inne på facebook, har varit utan det i en vecka!!!!11

hejdå :-)

/ A

GODNATT typ :-)

vi är trötta och jag är normal :-)



PÖSS.

/ A

Fredag och Emma

Har precis kommit hem från stallet, red barbacka och fick kladdkaka! Mumsfillibabba! Nu blir det fredagskväll med Emma, sen blir det att sova och imorgon åka tidigt till stallet. Kanske inte kommer blogga så mycket imorgon, är nämligen ute hela dagen, men ska försöka hinna med datorn också! Nu blir det käk och tv, hejdå!



Kanske dags att färga brunt igen? Nej skoja, ska ha blondt ett tag faktiskt. :-)

/ A

tjaaaaaaaaa

morgontrött och hungrig. Nu blir det frulle, sen om någon timme drar jag till stallet där det bjuds på kladdkaka av emmy, eftersom hon ramlade av förra veckan ;-) GÖTT!


älskade bebis<3

/ A

min kväll


Jag lagade nudlar, såg ju jävligt fräschhhhh ut haha







haha, alltså jag hatar folk som inte bjuder på sig, därav dom "snygga" bilderna :-D



typ såhär gott var det...



närråh, det var gott :-D


nudlar, juice och 2½men, kan inte bli bättre??!!


mästerkocken herself, wuhu! :-D


hahaha sweet..
tokigt!

/ A

I'M DONE!

Nu är ALLT skolarbete klart, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!


här får ni förresten en snygg bild på mig och Emma efter att vi varit på bio förut, haha!

älskar dig bruden!

/ A

nej jag är inte död

jag har bara haft en fullsmäckad vecka! Har irrat omkring hela tiden, och det slutade med att jag nu sitter här hemma med världens migrän. Mysigt? Inte!

Har gjort väldigt mycket dom senaste dagarna, har umgåtts med folk och bara varit. Var ju även på kör i tisdags, var faktiskt mycket roligare denna gång! Så det är inte lika mycket besvikelse på den fronten. Förresten, det hände en verkligt sjuk sak när jag och Saga tänkte åka buss dit. Jag behöver kanske inte säga hur mycket jag hatar busstiderna, antar att dom flesta håller med mig om det ändå. Vi stod iallafall och väntade på bussfan som aldrig kom, och då ser jag hur bussen från andra håller kommer. Så då tänkte vi att vi skulle hoppa på den bussen och åka runt istället, men det skulle vi aldrig ha gjort..  Bussen åkte sin vanliga sträcka och stannade som vanligt på ip. Dessvärre slutar det med att busschauffören stänger av bussen och går bak till oss och säger något i stil med "nu ska jag inte köra förän om 23 minuter". Och vi fick världens råpanik, kören skulle börja om typ en kvart! Så vi bara "jaha..." och så ringde jag mamma istället och frågade vad hon gjorde. Medans jag pratade började plötsligt busschauffören starta bussen och köra iväg. Och vi satt ju längst bak och antog att "jaa, men va bra! Nu kanske vi är påväg!" men då släcker chauffören ner hela bussen istället och gasar som en idiot. När han dessutom inte svängde in där han skulle, så blev vi lite smått oroliga. Så jag ringde mamma igen och saga gick fram och pratade med chauffören. Hon frågade vart han skulle, och svaret hon fick var "Jag ska till statoil och handla, ska ni med?" Inte för att vi hade så mycket annat val, så vi följde ju med men höll på att skratta ihjäl oss. Sen stannade han på statoil och jag hade bestämt med mamma att morfar skulle hämta oss där, och när vi ska gå av bussen frågar chauffören "ska ni också handla????" Hahaha, verkligen sjukt! Menmen, vi km fram till kören i sista sekunden, så det var ju en himla tur det!

Igår var det stalltjänst som stod på schemat, och det gick snabbt, haha! Men det var bara skönt, förra veckan var det verkligen en dryg stalltjänst.
Nu måste jag plugga, ska nämligen till fjällen nästa vecka och åka slalom! HURRÄY! ;-)


jag för en stund sen, haha tokigt!

Hejdå på er!
/ A

Jag såg en frän sak

längst ner kan man ju klicka på "tidigare inlägg", jag är nog efter med fan va FRÄNT!

blogg.se hatar mig??????????

allvarligt, JAG FÅR DAMP!!!!!!!!!!! blogg.se funkar som det vill, lever en helt egen värld typ.. nyss stod det ERROR med feta bokstäver, men nu helt plötsligt (när man hunnit skrika lite om hur mycket man hatar allt), ja då funkar det gosigos och gulligt sådär.. JAG ÄR ARGGG!

Idag har jag varit borta från 8 imorse till typ 10 nu på kvällen. Fullproppad dag? Jotack. Och folk säger att jag aldrig verkar göra något om dagarna, pyttsan alltså! Jag springer omkring som en ekorre runt hela borlänge och drygar lite sådär, men det är fint det med.
Hade redovisning om Parkinson idag, det gick ju faktiskt bra! Jag är förvånad, faktiskt. Menmen, surprise's everywhere. Eller nåt, min engelska alltså<3
Har tränat idag på friskis, första och sista gången jag tränade för denna tränare kan jag ju säga! Segt pass med få rörelser, jag vill ju hoppa runt som en idiot och se galen ut, hallå?!???!?! Äh, aja. På torsdag blir det inget jympapass, utan ska gymma istället. Nice!

hamburgaren i min mage känns som bortblåst iallafall, det är ju skönt. Men nu ska jag se Paradise Hotel, FINAL OMGGGGGGGGGG. Fast jag vet vem som vinner, det var en besvikelse. Och jag som ville att Greta skulle vinna, fandå.

Hejdå!

/ A

RSS 2.0