solig söndag

Även denna dag är tråkiga Borlänge upplyst av en stor fet sol. Jag klagar inte!

Klev upp klockan 7 idag, bytte om till stallkläder och for iväg till stallet för att släppa ut hästarna och mocka lite snabbt, sen åkte jag hem och duschade för att sedan dra på mig andra kläder och åka till kupolen och köpa en jacka. Efter det åkte jag hem och käkade frukost (lite omvänt där) och läste Michael Jacksons självbiografi. Grymt bra och läsvärd! En ganska fullsmäckad dag hittills och än är den inte slut. Nu väntar jag på att Emma ska komma förbi och hämta upp mig, sen ska vi til stallet (igen!) och denna gång för att rida! En ridtur i detta soliga väder är ju fina fisken, men att det är kallt kan vi ju diskutera.. Iallafall, efter stallet ska jag hem och byta om, sen ska jag åka till friskis och träna lite! Hujedamig, väldigt osammanhängande text, men jag är för ivrig för att orka ändra ord osv.
Jag ska fortsätta läsa lite, så vi höres nog senare mot kvällen när jag är hemma från allt!

Hejdå!
/ A

Godmorgon bloggen!

Idag är jag på bättre humör, vad kan kännas bättre än att bli väckt av en sol som skiner in genom fönstret? Underbart!

Igår såg jag som sagt ett spöke, låter ju trovärdigt, eller hur? Skämtåsido, jag stod och var lika galen som alltid och sjöng och kollade in i spegeln, och precis då ser jag ett slags ljust sken som "går" förbi. Jag blev helt stum och rörde mig inte ur fläcken. Sen kom också den där känslan i magen, jag har ju tydligen ett slags sjätte sinne. Men det var bara en trygghet som kom, så det kändes inte konstigt på något sätt. Var kanske gammelfarmor eller gammelfarfar som var på besök, och dom är ju alltid så varmt välkomna! Det är ju verkligen spännande med spöken och sådant, förstår faktiskt inte folk som inte tror på det. Man kanske måste uppleva en sådan sak för att verkligen förstå? Antagligen.

Idag ska jag vara i stallet ett tag, sen blir det hem och plugga lite hade jag tänkt. Har läst ut en till bok idag, Flickan under gatan. En mycket gripande bok om sanningen hur hemlösa lever under gatorna i våran huvudstad. Svårt att tänka sig att det lever folk under våra fötter, och statistiken för hur många hemlösa det finns i bara Göteborg ligger på runt 671 st! Det är sjukt, och efter man läst boken blir man sittande en stund och funderar. Men riktigt bra var den, rekommenderas till alla.

nu ska jag ut i det kalla fina vädret! Ha det bra!

/ A

jag är sur

ingen bloggning idag, pallar inte.

förresten såg jag ett spöke idag och jag är fortfarande chockad.

Superbus&Asbus

Idag har jag varit med världens bästa Stina! Var lika roligt som alltid, blev en hel del tjejsnack och mat! Inte helt fel. Vi var även ner till kupolen en vända och jag införskaffade mig en tröja, ett par skor och en till rosett till håret, lite impulshandling sådär. Inte shoppat på ett jävligt bra tag, så det var på tiden!

Eftersom dumma jag inte tog några bilder idag så får ni såna där "finfina" bra-cam-kvalitéts-bilder på mig denna mörka torsdagskväll.


jag körde på rosa idag O M G .




randiga strumpor är grejen, hajar ni?!


kissie?





haha..

/ A

fullt upp, hujedamig.

Halloj bloggen!
Händelserika dagar har farit förbi, vilket resulterade i den dåliga uppdateringen!
Kan ju börja med tisdagen, igår alltså. Var ju på kören och provade för första gången, var ju lite av en besvikelse faktiskt. Att sjunga psalmer om jesus och "länge leve livet" är ju inte riktigt vad jag föredrar, men visst lät det ju bra trots allt. Det fräna med kören är att det är grabbar med och sjunger, tenorer och basar, sjukt coolt ju! Haha :-)

Idag var det skola som vanligt, dagen flög förbi kändes det som! Men jag klagar inte, haha! Kom på hur mycket vi har att göra i skolan, så nästa vecka blir det inga bokningar för någon, utan bara en vecka full av plugg! Kan faktiskt behövas, har saker att göra.
Efter skolan gick jag på informationsmöte om Trysil, ska dit med några i skolan i april! Kommer blir sjukt kul ju, haha! :-D jag och Emma i backen, kan inte bli bättre! Haha ;-)

Nu ska jag duscha, dricka kaffe och ringa käre marcus. Livet rullar!

/ A

@ NO

Sitter i datasalen och har no. Redovisning nästa om Parkinson! Intressant ämne, ska bli roligt att läsa om.

Denna dag kommer jag vara med Emma, ska försöka få henne att vilja träna med mig på Friskis. Efter denna kalashelg är det behövande för min mage, haha :-) Dessutom är det väldigt roligt att träna där, riktigt värt!

Ikväll blir det nog att plugga som vanligt. Ska plugga no, so, matte och eventuellt svenska. Roligt..

Vi höres senare mot kvällen, hejdå!

/ A

söndag

Det är skola imorgon. jag vill inte. :-(

Idag fyller Perra år, så grattis på gubben karln! Det firas med presenter, mat och fika! :-D
Har även varit i stallet en vända idag, min bebis har fått ett nytt träns! Och jag är asglad över det, haha :-))) Förresten är jag tävlingssugen, hm.

Har ingen fantasi idag, så slutar här! Nu ska jag och mitt nyduschade galna hår äta med familj :-)
Hejdå!

/ A

lååååång dag

Hej bloggen!
Har inte bloggat sen förrgår, har knappt haft varken ork eller tid, men kan ju berätta lite vad som hänt dom här två dagarna. Inte för att det är något jättespeciellt, men iallafall, lite kortfattat.
Igår började jag dagen som vanligt med skolan, vi hade styrka- och konditionsövningar på idrotten och typ hela klassen låg på marken och kippade efter andan. Jag tyckte övningen var rolig, springa och slänga sig över plintar och bommar, skitkul haha! :-) Efter skolan åkte jag till stallet och red lektion. Gick hyffsat bra, är inte onöjd iallafall! Charlotte tyckte Billy såg snygg ut i galoppen för att han blev så kort i kroppen, och det är ju positivt :-) Mamma berättade om en kollega som skulle sälja täcken, så han ska nog få ett eller flera nya täcken av mig, haha :-) men det är det värt, eftersom "charlotte river sönder täckerna" haha ;-) Efter stallet åkte jag hem till far min och var där över natten, dock var det så jäkla varmt i härbre så det tog flera timmar innan jag somnade, även fast jag var hur trött som helst! Drygt, hatar sånt. Men kvällen tillbringades med Chanelle och Malin och vi kikade på film. Kommer inte ihåg vad nån av filmerna hette, har ju iq som en guldfisk. Iallafall så var tydligen en av filmerna både verklighetsbaserad och utsedd till världens läskigaste film, men jag är ju lika tråkig som alltid och fattade noll av filmen. Så kul är jag!
Idag vaknade jag klockan 7 (?!) och så glodde jag på tv tills väckarklockan ringde, haha. Skänkte 50 spänn till dom drabbade i Haiti också, verkligen värt! Sen käkade jag frukost och allt annat man gör på morgonen, sen åkte jag och Niklas till Borlänge igen och bytte om till utekläder, sen blev det en heldag i Plättis med släkt och, framför allt, födelsedagsbarnet Mormor! Haha, mycket trevlig dag! Den slutade med fika och prat, och nu sitter jag här och har tråkigt. Men då är det ju tur(?) att min kära skola har gett mig läxor, för läxor har jag ju typ aldrig....... Nu ska jag skriva klart den sista reflektionen och sen även skriva lite i svenskan. Eventuellt blir det lite matte och så måste jag ju plugga no. Hujedamig.

Antar att ingen orkade läsa? Haha, äh skitsamma :-)
Bloggar mer imorgon!
Hejdå

/ A

helt tom i huvudet

Jag är trött, känner hur träningsvärken i sakta mak kommer och har precis pratat med mattsson om no provet imorgon. Jag ska göra det nästa vecka, allt annat skolarbete har kommit i vägen. Tur att mattsson är en snäll busfirre.

Friskis tog hårt på krafterna idag, men det är det värt. Träna är roligt när man väl kommer igång, och jag längtar som en tok tills sommaren är här och man kan gå ut och springa, cykla, simma o.s.v. Grymt härligt, med Loke och musik som ända sällskap runt en öde sjö. Hur underbart som helst!
Har kollat priser på terminskort på friskis, och det var faktiskt inte så dyrt som jag trodde det skulle vara. Och på det kortet jag funderar på ingår jympa(det jag håller på med nu) spinning och gym! Jag som faktiskt tänkt gymma lite, blir ju hur bra som helst! Kalas!

Justeja, jag klippte mig ju idag också. Blev nöjd som vanligt, klippte mig likadant som jag alltid gjort eftersom att jag trivs i den frillan, haha. Fast jag hade tänkt börja med hellugg nu, får se hur länge jag håller det. :-]

Nu ska jag sova, trötter säger tack och adjö för denna dag!
Hejdå!

/ A

@ engelska

Jag skojade bara i förra inlägget, fick tillgång till dator en gång till :-)
Har engelska i datasalen och vi ska jobba med selingua, går ut på att skriva massa ord på engelska o.s.v. Ganska tråkigt, men visst lär man sig.

Om en timme ska jag klippa mig, woho. :-D


/ A

@ tyska

Hellu bloggen!
Tänkte att eftersom jag inte kommer vara hemma på hela dagen så passar jag på att blogga nu när jag ändå har tillgång till en dator!
När skoldagen är slut så blir det att direkt ta bussen till Jax och klippa sig. Efter det ska jag och Emma åka till kupolen och få i oss en varsin sallad, följt av att sedan åka till Friskis och träna! Fullspäckad dag, och när jag kommer hem blir det plugg som gäller! Har NO prov imorgon och har varit en riktig slarver med att plugga till det.. Skärpning!

Nu ska jag och Emma hämta information om Tokio Hotel, haha. Vi ska ha en tysk redovisning, så vad passar inte bättre än att redovisa om ett tyskt band? hej MVG till oss ju!

/ A

Sweet dream or a beautiful nightmare

det är drygt när man i efterhand inser hur mycket man saknar en person. Men det är vell som man säger, man inser inte vad man har förän det är förlorat. Så sant som det är sagt.

Denna dag har inte varit så speciellt, bara skola och stall som vanligt. Trött som 17 är jag också, det är sjukt vad skolan tar på ens krafter! Man sitter bara med på lektionerna, är någon helt annanstans i tankarna och så plötsligt får man en till läxa att göra. Man orkar inte sånt, varför förstår inte lärarna det? Vi har redan plugg så det räcker. :-(
Förresten, en lite mer peppande sak är att jag har blivit antagen till Borlänges ungdomskör. Det är en högre "klass" än forssaängkören, och dom turnerar tydligen i massa länder i europa. Låter ju inte helt fel, eller? :-) Aja, riktigt spännande och roligt ska det bli!

Nu ska jag plugga NO, sen ska jag sova mig bort ett tag.
Ha det bäst!


Va, vad menar du med lortig spegel??????

/ A


trötttttttttttttttttttttttttttttt

Hellu bloggen!
Har varit i skolan idag, riktigt drygt var det. Men har faktiskt jobbat som en idiot, så är jävligt nöjd över min insats denna dag. Så det känns bra iallafall.

Funderar faktiskt på att börja använda något annat än blogg.se. Tycker inte om att det inte går att ladda upp visa bilder bara för att dom är redigerade på fel sätt omg hur sjukt är inte det?! Blir riktigt råförbannad, haha :-(
Därför är det inte så mycket bilder i mina inlägg, som ni nog sett så är dom flesta från webcam. Och det är ju bara kass kvalité. SUCK.

Nu ska jag fixa mer med läxor, det är min nya hobby tydligen. Sen blir det friskis&svettis, tränatränaträna!

Hejdå!
/ A

Idrottsgalan och plugg

Denna kväll har sett ut som det rubriken representerar. Har skrivit massa saker som har med skolan att göra, gjort klart några läxor och ordnat lite på den fronten. Har även färdigställt min gymnasieansökan så imorgon lämnar jag in den och sen är det bara att hålla tummarna!

Har typ ingenting att skriva nu för jag är fortfarande trött som en idiot och orkar ingenting känns det som. Väldigt drygt, hm :-(

Nu ska jag kika lite till, sen blir det att dra sig mot sängen.

Hejdå!
/ A

vid sådana stunder inser man att man bara inte orkar med.

Kom hem från skolan för en stund sen, är så sjukt obeskrivligt trött. Orkar inte göra någonting, är bara helt slut och kroppen hänger inte med. På vardagarna tvingar man sig upp till det som ska föreställa en skola för elevens bästa. Det enda man får är trötthet, en förbigående vardag och ingen fritid. Är det inte plugg i skolan, så är det hemma. Alltid får man en hel hög, som dom förväntar sig att man ska göra klart på tre dagar. "Det finns inga begränsningar, det är så det är" säger dom. Dom fattar inte att man borde tänka på elevens bästa, och det är inte att få denne att plugga sönder sig. Man orkar inte med. Och i slutändan får man ändå skit för det.



Nu ska jag göra 2 svenska läxor och 3 so läxor. Lämnade resten (annan so, matte, no) i skolan, jag kan inte ta allt på en gång. Förstår ni nu vad man får stå ut med?

/ A

Ge mig Peace&Love och dess underbara stunder



sakna!

dan före skolaredan

Idag, kära folk, är det söndag! Det betyder en pluggnings-ta-det-lugnt-dag! Så denna dag kommer spenderas på övervåningen med en hel hög böcker och en fet tv som kommer visa x-effect! Jag är en nörd och mtv sucker, så är det och kommer nog alltid vara. Men inte surar jag för det! Nehejdu, sura miner finns inte med i mitt register denna snöiga dag, idag är jag glad! Precis som det ska vara!

Var uppe tidigt imorse och släppte ut några hungriga hästar, jissesamalia vilken fart det var på havremopparna! Men jag förstår, en hel natt utan mat, det är ju otroligt.. Jag skulle nog också ha tagit sats och sprungit allt mina ben orkat ner till kylskåpet och proppa mig full. Hujedamig.

Nu ska jag borsta bissingarna och börja plocka fram diverse saker som hör till pluggandet! Bjussar på en bild också!



Ha det bäst, för det ska jag!

/ A

Gitarr, lasagne och tv.

Rubriken står för min kväll. I love it. Bara sitta hemma och sega, har utsläpp imorgon i stallet så ska upp tidigt och släppa ut pållarna.

Vaknade imorse efter en lång natt, då drömmen bestod av en härlig sommardag. Till min besvikelse när jag slutligen öppnade ögonen så hade det snöat ännu mer. Tråkigt, nu tycker jag att vintern har gjort sitt, så nu är det dags för snön att återvända till vinterlandet, för nu orkar inte jag med kylan längre. Jag vill ha sol, sommar, vatten och varmt. Det är riktigt liv, inte det kalla. Så hejdå till det vita. Nu vill jag att det gröna ska komma fram.


tokigt.

Jag: Kan man söka till IV?
Mamma: Inte vet vell jag?
Jag: Okej.. Alltså, jag hade inte tänkt söka dit om du tror det...
Mamma: Hahhahah, eh.

Lite senare;

Mamma: Här är ju skolan för dig!
Jag: Vilken?!
Mamma: Vad säger du om särskolan?
Jag: Ja.. Där vill jag gå.. hahahahah

Senare;

Jag: Gud va nervös jag är!
Mamma: Nejdå, det kommer gå så bra så.
Jag: Men tänk om jag inte kommer in på Lugnet???!?!?!
Mamma: Men jo, det kommer du.
Jag: Nej, jag kommer säkert få gå samhällsvetenskap på haga och läsa italienska..
Mamma: Allvarligt, har du tagit italienska som ett val?
Jag: Ja, visste inte vad jag skulle ta.
Mamma: HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA



Busigt.

ÖJ

mitt inlägg från gårdagen publicerades alldeles nyss, FRÄNT!

uääh

Igår krånglade blogg.se och mitt feta inlägg jag hade skrivit kom inte med, då typ dog jag flera gånger. Men nu funkar det som det ska igen, men jag är fortfarande irriterad för igår. Hm :-(

Skrev iallafall att jag skulle söka gymnasium och att jag var glad, gladare, gladast över det! och dessutom räknas jag tydligen som en faluelev, så allt rullar på som det ska, :-D

Har faktiskt ingenting speciellt att skriva nu, har glömt bort resten jag skrev igår. minne som en guldfisk, eller va är det man säger? Stämmer väldigt bra in på mig iallafall.

Nu ska jag nog plugga lite, har faktiskt sovit 15 timmar inatt så utvilad är mitt andranamn just nu!
Ha en bra dag!

/ A

Varje vecka är det helg

Hallå bloggen :-)
Idag är jag glad, gladare, gladast! Ikväll ska jag nämligen göra min gymnasieansökan, hih jag kan knappt bärga mig! Och fick dessutom veta idag att jag räknas som en faluelev, så det kan ju inte bli bättre! Så gissa om jag hoppar runt och tjoar nu?! :-D wohoooo!

Skolan idag, fredagar är faktiskt helt okej. Börjar 8 och slutar 5 i 11, inte helt fel? dessutom så har jag bara no och idrott, så det är ganska chill :-)

Såg precis att mitt te är slut, när 17 slurpade jag i mig det? Någon jävlas nog med mig, typ dolda kameran eller nåt! Som imorse, min mobil och ipod var helt spårlöst borta! Så visade det sig att dom låg på någon byrå, jag var inte ens där, hallå!? haha :-(
äh, nu ska jag plugga och fundera över bättre tider.. See you later alligator!

förresten, om ni vill veta och ha något att lägga i er brybox så var jag bollkalle idag på idrotten. Jag trodde jag skulle dö, allvarligt talat. Trevligt.

/ A

pluggggggg!

idag har jag pluggat! duktig_chey_94 :-) och på köpet tog jag såna där överdrivet fina bilder med mina se-smart-ut-brillor!


roligare att plugga med färgpennor har jag kommit på! :-D







ja, jag är normal :-D

 

och förresten, min gitarr verkar inte må något vidare.. Strängarna bara krånglar och den är liten. Kanske dags att pensionera den och införskaffa sig en ny snarast möjligt? :-(

nu ska jag plugga vidare! eller sova....
/ A


lite smått rubrikslös

hej bloggen!
Sitter i telefon med osociala Marcus som bara tänker nörda guitar hero hela kvällen, dissarN där! Och han klagar på att jag är osocial, jo tjena....

Idag var det iallafall första dagen i skolan, lika tråkigt som alltid. Och det händer något konstigt med mina ögon så fort jag kliver in i skolan, jag är nog allergisk mot skolan, syyyyyyyndddd........ ;-) Haha.
äh, efteråt var jag med Saga en stund, och sen kom Emma. Hyfsad dag var det, förutom att jag är sjukt trött! En viss överdrivet pigg Amanda sov en timme inatt, suck. Hatar sånt :-(

Nu ska jag få Marcus att bli lite mer social, annars tycker jag att han är lite vrång.

/ A

the day before hell

Hej alla!
Sitter här, helt stel i mitt face med en ansiktsmask, skönt :-) Imorgon är det skola, och jag känner att jag verkligen inte orkar det. Tillbaka till klacken, bara tanken får en att rysa.. Jag tycker verkligen inte om min skola. Alla människor som springer omkring och tror dom är nåt, småttingar överallt, det är inte okej alltså! :-( Så med andra ord måste jag även gå och lägga mig snart, annars kommer jag aldrig upp imorgon. Fast jag sover hellre bort dagen, än går dit. Haha, fast synd nog har man skolplikt. Hm :-(

It's time to dra bort ansiktsmasken, hejdå busungar :-)

/ A

Jag lever!

Hej alla!
Tänkte bara berätta för er att jag lever och mår toppen! Haha, som sagt det här med uppdateringen, tiden rinner ut i sanden känns det som. Och mitt liv går ju före bloggen, som ni nog förstår nu.

Jag vaknade för bara någon timme sen och har precis fått i mig frukost, sen blir det att fara vidare till Billy :-) Känns som att det var evigheter sen jag var där fast det bara var i förrgår, haha. Men klart man saknar sin bebis, han är ju en stor del av mitt liv :-) Och dessutom så är vi grymt taggade på att börja tävla igen, så idag blir det hårdträning som står på schemat!

Nu ska jag göra mig iordning, försöka få in i huvudet att skolan börjar på tisdag :-( Ha det bäst!

/ A

Torsdag!

Hallå alla!
Har precis kommit hem från saga efter en riktigt rolig filmkväll :-) Den började mindre bra men sen blev den bara bättre och bättre!
Nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma, sen hade jag tänkt att vi skulle ner till stan och hyra film eftersom Cottie kommer ikväll! Vi tre ska nämligen ha en liten filmkväll, och dessutom var det typ hundra år sen vi tre hittade på något. Så idag blir det en liten ändring på det! :-)

Nu har jag en facebook som lär kollas, haha ;-) Ha det bra alla!

/ A

14:29

Hallå bloggen!
Hinner inte blogga någon annan gång idag så tar detta tillfälle till det!

Om en stund kommer Gia hit och då ska jag färga håret igen, sen blir det filmkväll hos Saga med massa folk! Trevligt trevligt :-)
Gårdagens kväll blev inte som jag tänkt, direkt efter att jag duschat gick jag och la mig, haha snacka om att jag var trött! Dessvärre vaknade jag runt midnatt och kunde inte somna om.. Hatar sånt!


Jag har inte vaknat än känner jag och mitt huvud har ingenting att berätta haha, så jag ska göra annat nu.
Ha det bra!

/ A

sova, film och stall

Halloj!
Jag och Emma har sovit till för några timmar sen, men sen blev vi tvungna att masa på oss för att vi skulle hinna kolla på en film innan det var dags för stallet! Ella den förtrollade blev filmvalet, och det finns faktiskt en tanke bakom den! Vi kollade alltid på den när vi var små, så den ger oss en tillbakablick på finfina minnen vi haft tillsammans. Sen är den ju rolig också, men det kan nog bara dom med lika dålig humor som oss tycka, haha!

Hovslagaren skulle ha kommit och fixat fötterna på min kära pålle, men efter några omständigheter så blev det inga nya skor för billyboy. Det blir på fredag istället, så denna dag har jag sovit ut men på fredag blir det att kliva upp runt 7 på morgonen. Härligt..

Nu ska jag duscha, sen ska jag tillbringa min kväll med mat, film och te!



jag har tråkigt så bjuder på mig och visar upp min nya ipod. Fränt!

/ A

med Emmmmmmmmmaaaaaaa

Hellu!
Denna dag har jag varit med Emma och vi har shoppat och varit i stallet! Införskaffade mig en mascara, eyeliner, ögonskugga, rosett till håret (haha..), hårspännen och en ipod! Tänkte att snart ska ju jag faktiskt åka iväg på semester och vad är en semester utan musik? Ingenting! Blev en (ganska många..) vändor in på onoff och kikade på några ipodar, hittade en till slut och sen när man skulle be dom att hämta den, ja då kommer kockobäng till personal och ska hjälpa en! Haha, sjuk människa var det iallafall.. Sen när vi gick stod han tydligen och hoppade, fattar inte riktigt det hela.. Haha!
Och när vi sen skulle gå in på toan och spegla oss (haha) så kommer det ut en tant och säger att vi inte borde gå in dit för att det luktar illa... Haha som att vi hade förväntat oss något annat?

Förutom ovanstående händelser hände det en hel massa saker till, men om jag ska sitta och skriva upp allt så skulle det bli en bok, och det har jag ingen ork till, haha :-) Så vi avslutar för denna kväll!

Hejdå och godnatt på er!

/ A

en pigg natt

klockan är närapå halv 3 och jag har konstanterat att jag är alldeles för pigg för att sova. En sömnlös natt som jag hade tänkt spendera med en bok för att fördriva tiden, men istället gör jag bort mig. På Riktigt. Inte bara någon dum "blondin-händelse" utan verkligen verkligen gjort bort mig.......... Och jäsiken vad jag skäms.. Andra skulle skratta åt det men inte jag, jag känner mig som världens hemskaste människa även om det inte var "värsta grejen" direkt. En typisk sak jag inte kommer förlåta mig själv för, varför ska allt hända mig?!

Nej jag vill inte säga till alla vad som hänt för då skäms jag ännu mer xD Men nu sitter jag mest och skrattar lite smått åt det, imorgon kommer jag garva åt det. Jag tar det helst face-to-face om någon skulle vara så nyfiken att den vill veta.
Haha, ujuj.

bjuder på en gammal bild på mig som brunett för att få mig att kunna skämmas över något annat.. haha



och marcus, svara det är ju nödsituation!!!!


keep cool!

/ A

sunday at lunch

Okej, rubriken var det första som kom upp i huvudet. Jag har verkligen en knäpp hjärna ibland. Fast som alla vet är ju jag den smartaste dom känner, så ska inte klaga :-D

Har precis fått i mig lite frukost, sen blir det att åka till stallet följt av att åka hem och 'fira jul' med Ullis och Hanna. Efter det blir det nog bara en vanlig hemma kväll med film eller något i den stilen, är helt slut i huvudet. Gick och la mig 9 igår kväll och vaknade för nån timme sen, men är fortfarande trött??? Hm, orka.

Fick höra att morfar är på väg hit så ska dra mig iväg.
Hejdå på er!

/ A

Vi Vann

as usual ;-)

Nu kör vi!

Leksand-Örebro
Vi vinner!







hörs om några timmar!

/ A

Morgonbloggning

Godmorgooooooooon!
Såhär tidigt har jag inte varit uppe på länge 8]

har precis anlänt hem efter att ha tagit ut hästarna, så jag har faktiskt varit vaken sen 7! Den ni ;-) Pigg är jag faktiskt, även fast min sömn inte var den bästa inatt.. Men nu vet jag iallafall att jag kommer kunna somna ikväll, och det är jag jäkligt glad över!

Det som väntar nu är att duscha och dricka te, eventuellt kolla på film. Ingen idé att gå och lägga sig när man ändå ska till Leksand sen :-) Idag vinner vi igen!
Häh.

Nu lät det som att duschen blev ledig, så byeee :-)

/ A

Johnossi och Crazy cambilderrrr

Ah jag har ett roligt liv, hallå?!?!?!











haha... det handlar om att inte vara någon chicken och istället våga bjuda på sig, eller? :-D

och förresten, <JOHNOSSI3


godnatt!
/ A


Nyårsdagen vs Dagen-efter-nyår

Hellu!
Min nyår spenderades som sagt med Alfred, och det var toppen! Mina blåa byxor visade sig vara vita efter tolvslaget och då gick vi hem och skålade! Film blev det att kolla på också, och med våran fantasi och sjukt grymma humor så blev det Mr.Beans semester! Skrattade så mycket att jag hatade den, en typiskt underbar film som man inte kan annat än störa sig på, haha. Men det var inte den enda filmen vi såg. Vi kikade även på Mr. and Mrs. Smith, har faktiskt aldrig sett den men gillade den skarpt! Och idag på "morgonen" (okej, vi var nyvakna men klockan var runt 15.30?) kollade vi på mio min mio, hahah. Har inte sett den på hundra år, så vi kollade, mindes tillbaka till dom bättre tiderna och bara njöt. Astrid Lindgren är ju faktiskt en riktigt bra producent/författare/regissör m.m, så why not? :-)

Och som lite "no shit?" på traven kan jag ju berätta att jag är sjukt shoppingsugen. Hujedamig. Ska ta mig en trip till kupolen snarast möjligt, vill fylla på min redan fulla garderob. :-)
Äh, nu ska jag göra något annat. Jag ska nog sova, ska släppa ut pållarna imorgon bitti. Sen blir det hockey som gäller! WOHO!

Gott nytt år
/ A

RSS 2.0