hoppsan

bloggen har blivit lite bortglömd dom senaste dagarna, vilket ni kanske märkt. Tiden har liksom bara runnit iväg så har knappt hunnit med något alls. Men now I'm back again, hahah lät ju inte töntigt alls..

Det sjuka med det hela måste ändå vara att jag inte har något alls att berätta?? Är helt tom i skallen på nåt roligt att skriva om, så ni får lite pics istället. Som kompensation för dom andra tråkiga inläggen, fast de är precis tagna med wcam så ni får hålla ut haha!







alltså, kvalitén(L) BIG heart på det!

nu ska jag hem till Emma, ha det göttans era busfirrar.
pusstjao'
/ aPersson.


yaaaaaaaaa

Hallelåja!
Idag har vi varit hos jonna typ hela dagen å det var trevligt! Sen på vägen tillbaka till lägenheten så köptes det underkläder och skor för min del, så det känns rätt bra yaa. Har ingenting att skriva haha, är helt tom på ideér nu faktiskt. Men imorgon blire hemfärd och jag är inte pepp på det för ett öre, ska bli tråkigt att komma hem till Borlänge igen, stan som gud glömde. :( men får träffa alla igen och det blir det enda braiga!

nu ska jag vara social med Robin, pusstjao´

/ aPersson.


02:32 oslo

Nyss hemkommen från en sen kväll ute, har ätit mig mätt på en hel jävla hög med kyckling och nu har jag precis rullat hem! kvällen slutade på nån bar med mycket skratt, asbra! nu blir det sängen, shitmaaan va trött jag är..!

/ aPersson.

soliga hälsningar från varma norge

Haaaaaaalllå!
Sitter här och dricker nån äpple å druv dricka, vetifan va det är för nåt men jävlar i min lilla låda va gott det är. Tänkte att ni ville veta det först och främst så ni vet redan nu att den här texten kan ni stoppa i eran brybox, om ni ens läser. Men äsch :D

Har trallat runt på stan idag, hittat mycket konstiga kläder som föll mig alldeles förträffligt i smaken, dock köpte jag inget. Kände ingen lust å slösa pengar idag, antar att det är nå fel på mig. Monki, weekday, bikbok.. u name it! Äsch, om int annat finns det ju alltid i Stockholm!
Har kommit på en sak angående modet här i Olso (eller norge överhuvudtaget?), om ni tycker att det är snyggt med trashiga jeansshorts med ett par överdrivet färglada springskor eller om ni tycker om höga mjukisbrallor som slutar i armhålorna, ja då är detta land något för er käre vänner! Guldigt blandat med lite leopard är ju också rätt inne här har jag märkt, jisses alltså. fast å andra sidan måste jag dissa sveriges mode också, jag är nog den enda som inte gillar tröjor med puffärmar och kjolar som sitter under mungipan. Kanske anledningen till min sunkiga soft stil? Hahah, så måste det vara.

Nu ska jag checka fejjan och sen ska jag iväg och käka på jonnas resturang och senare blir det att dricka lite gott när hon har slutat! Jappsi, det är min kväll för idag. 2 dagar kvar till hemfärd också, jag längtar INTE. fast det är ju ioförsig classic car week, så det blir nog eventuellt att spendera tid i rättvik!
Såja, ni får ha det så gött sverige-bor!

puss å hej
leverpastej. (men shit, är jag 7 år eller?)

/ aPersson.

nu ere OSLO som gäller typ bah

rubriken var det bästa jag kunde komma på, då äre fan illa när man heter amanda och är totalt fantasilös. Bara så ni vet det.

Är i oslo som sagt, tycker det borde heta ostlo för det låter mycket godare. Trodde vi skulle till nån halvt sunkig lägenhet men så kommer man hit, och tro ni inte på fan det är världens lyxlägenhet som ligger hur perfekt som helst och jag typ dog 5847395 gånger när jag kom in. Jag menar, om man till och med tycker att taklamporna är snygga, ja då kan ni ju bara tänka er hur det ser ut här. Dessutom är det så prydligt så jag vågar knappt röra mig för jag bara ramlar hela tiden. Jag påminner om en knubbig val när jag går typ, så ja (y´
Och förresten, jag gjorde världens vurpa igår. jag snubblade på en hårspraysflaska (vem fan snubblar på en sån) så det flög pennor å sudd å veti17 vare var, och så låg jag mitt på golvet och fattade inte vad som hade hänt. Sen började jag gapflabba istället och så kom jag inte upp bara för det. Shit va matt man kan bli på sig själv ibland.

Nu ska jag käka ostkrokar, har köpt nån mega påse som var typ 3 gånger större än en vanlig påse som jag ska tjocka i mig nu, dessutom ska jag dricka portello ur finglas. Hähäh, det är rätt chill här ändå :]

nu ska jag försöka bli mer seriös, det är jävligt jobbigt må jag säga. Men det kommer säkert upp fler inlägg snart, jag har ju försjuttsingen egen dator i rummet!!!!!!11111111ett

pusstjao´, hälsa sverige från mig.
/ aPersson.


Med kaffet i handen och pennan skrapandes mot ritblocket..

..så sitter man återigen här vid Carinas dator och bjuder på lite uppdatering. Dagarna efter senaste inlägget har det knappt hänt något alls, vädret har varit dåligt och regnet har bara öst ner, vilket har resulterat i hurtighet-slöhet = 0-1. Men nu är mamma och Perra ute med Loke och traskar runt i skogen och Carina är hos grannen så jag är helt själv och tänkte ta tillfället i akt att försöka fixa och skissa lite på tatueringar som folk vill ha. Telefonen har durrat konstant nu ett tag med ideér och önskningar på gaddningar, så vad kan vara ett bättre tillfälle än när man är ensam och inte en kotte stör? Så det är alltså vad jag håller på med nu, ritar lite och klurar lite på detaljer i bilderna. Hur gött som helst.

Imorgon far kosan vidare mot Olso, det blir att hälsa på Jonna och Jocke, men även att få lite tid till att upptäcka Norges huvudstad ännu en gång. Senaste gången jag var där var 2003, så det känns som att det kanske är dags att åka dit och kolla lite. Sen ska det ju förstårs bli jätte kul att träffa de båda igen eftersom det var ett tag sen sist! (:

Dagens lilla shopping bestod av en plattång, jag är supernöjd!
Nu kallar pennan på mig, pusshej så länge!

Dagens låt också, lyssna och bara njut :


/ aPersson.

@ örebro/klunkis

Halloj!
Fick låna Carinas laptop, så nu sitter jag här och precis som lovat så får ni lite uppdatering nu när jag ändå har en dator att blogga från! Dessa dagar har varit lugna med lite shopping och annat pyssel, har bland annat fått beställningar på tatueringar och skissat på några tattooideér. Det känns helt grymt att folk har ett sådant förtroende för mig, och att dom går med på att låta mig gadda dom även fast jag säger att jag är ny och att det isåfall anses som träning för min del. Dock tar jag betalt för en liten summa med tanke på att färg och hygienartiklar kostar, men det ligger på omkring 150.- Men det är hur kul som helst iallafall!

Vi har varit en sväng på IKEA, och jag måste då erkänna att det är rätt tråkigt att springa omkring där. Men jag fick med mig en ny kudde och galgar, det var det enda jag behövde fast mamma försökte få mig att komma på om jag kanske ville ha en fåtölj eller nåt till mitt rum men det kändes inte som något behov för min del just nu. Har knappt nå plats, men jag funderar på att eventuellt tapetsera om och fixa nytt i rummet i framtiden. Tycker det kan behöva rustas upp lite, men det får isåfall vänta ett tag med tanke på att jag inte kan göra det själv eller att vårt hus inte är riktigt klart ännu.
Har även varit på mariebergs och där köptes det bara underkläder för jag hade inga pengar med mig och så kanske man ändå inte ska göra slut på allt innan resan ens börjat? Ska ju till oslo och hälsa på Jonna och Jocke också, ska bli skitkul att se hur dom bor och själv få uppleva norge luften ett tag. Var sjukt längesen man var där senast så det kanske är behövligt, vad vet jag..
När vi ändå var i farten med att kika runt i affärer beslöt vi oss för att åka till Hööks och kolla, och där kom jag ifrån med nya skor, tyglar och dressyrhandskar (ja, jag vet att jag är en hoppmänniska, men vafan, dom där handskarna satt sjukt bra och man fick asbra tag i tyglarna med dom så dom får fan duga) och allt för ett hur bra pris som helst! Hittade även en jacka till vintern men den får vänta med att bli köpt ett tag till. Vi kommer ändå ha vägarna förbi i sommar (:

Jadu, detta var nog allt för nu. Och juste, som ett svar till Staffan som kommenterade inlägget under; Självklart kan jag hjälpa dig med bloggen och din länkning kommer upp NU! :-D

Nu ska jag fixa med annat, semester betyder faktiskt inte tid med datorn..!
Pusshejs
/ aPersson.


11:46 onsdag

Godmorgon! Har setat uppe ett tag och checkat fejjan och lite annat stuff, sen ska jag göra mig klar för avfärd mot bättre tider! Det blir örebro, norge etc. Sen får vi se vart resan bär! Ska bli jäkligt skönt att komma bort från Borlänge ett tag med tanke på att det verkligen aldrig händer någonting här. P&L är ett undantag. Men annars är det helt dött, inte en jävel som rör sig ute.

Gårdagens kväll spenderades med Linda och Cornelia, vi kollade på american pie och bara tog det lugnt, sen åkte vi till donken en vända och slängde i oss nåt. Sen åkte vi hem till mig och gjorde knappt nånting, och när Cornelia åkte hem så gick jag och linda ut för att kolla om det kanske fanns nånstans man kunde gå, men int fan gjorde det det. Tråkiga stad alltså.
Gaddade även lite igår, det var askul och man blev helt paralyserad av det man höll på mig hahah! Full koncentration, och det var faktiskt inte så svårt. Med lite mer lära och utbildning sitter det där som fisken i vattnet, kalasbra!

Men nu ska jag käka frukost och fixa med annat, ni får två bilder på min fyllekatt så länge som June skickade.




ah, söt..

Ha det bäst, så hörs vi på fredag nästa vecka om jag inte får tillgång till en dator!
Pusstjao'

/ aPersson.

Gårdagen

EMMA FYLLDE 16 IGÅR! Det firades först på Sunnanö med Cornelia och Linda, sen for vi vidare till Emmas systers lägenhet och där spelade vi 'med andra ord' och skrattade nästan ihjäl oss när Cornelia sa att Bamse käkar torrfoder.. Lättroade tjejer, jomen visst. Räddaren i nöden (bokstavligt talat) var jag ju också, när allihop nästan höll på att göra på sig, tur nog är inte jag så blyg när det gäller att knacka dörr så jag plingade på hos grannen och frågade glatt om inte han hade lite toapapper som jag kunde få, och visst fan fick jag det. Det var ju jävligt roligt att killen som öppnade var typ den snyggaste jag sett på länge, och jävlar vilka armar!!!!11 hahah, jag fick mitt toapapper iallafall, sen åkte vi till statoil och käkade french hotdog, och jag och Cornelia kom överens om att dom borde fan få pris för sina hotdogs alltså. Sjukt goda, skulle kunna leva på dom haha! Kvällen var hur bra som helst, sen åkte jag och Emma hem till mig och slocknade. Riktigt bra kväll!

Tog inga bilder för (klantarsel som man är) så glömde man väl den som vanligt.. Kul!


födelsedagsbarnet herself! <3

/ aPersson.

Bilderna från tävlingen

Här kommer bilderna! Observera bara att jag inte har någon värsting-kamera så bilderna är lite som dom är. och jag har beskärt och zoomat in genom ps så dom blev lite suddigare än på orginal bilderna. Menmen, här kommer dom!






tog kort på hindrerna först för dom var sjukt grymma och banan såg ut att vara hur kul som helst att hoppa, fick även med lite av landskapet bakom och det var jävligt vackert. Verkligen handen i handsken att få ha sin häst där!


såå fina!













det var dom bästa bilderna, annars är det mest hinder och människor i vägen.. Men det var en jättebra dag och det var sjukt kul att kolla (: Riktigt fina hästar fanns det också!

Ha det bäst!
/ aPersson.

@ Rista

JAG LEVER!
Har varit borta hela dagen igår i karlstad för har kollat på Chanelle när hon har tävlat, vi åkte även runt och kollade lite där eftersom jag aldrig har varit där. Dock sov och åt jag hela tiden, social som jag är, men nu börjar jag bli rund och go' om magen igen. Härligt vettu.

Bilderna från dagen får ni sen, nu ska jag kika runt på lite kläder på internääääääääättttttttt. Sen blir det mat, yey.

Pusstjao'
/ aPersson.

10 saker ni inte visste om mig..

Tänkte fira mitt 500,e inlägg med något speciellt, och tom på ideér som jag är så fick det bli såhär, hahah B-)

1. På mina pannkakor ska det helst vara nutella och banan. Inge sylt här inte!
2. Jämt när jag ska iväg nånstans så packar jag alltid i sista minuten.
3. Jag är jävligt omogen i mitt beteende och kan skratta i timmar åt vad som helst.
4. jag tycker att rouge är skitfult, och fattar inte hur folk kan ha det på sig.
5. Jag har väldigt svårt för att gå upp i vikt, trots att jag äter lika mycket som tre elefanter på en dag.
6. Jag skulle inte kunna leva utan geisha och kaffe. Sorgligt, men sant.
7. Jag hatar att motionera, dock älskar jag att sporta.
8. När jag blir rastlös blir jag automatiskt världens drygaste människa.
9. Jag älskar att läsa. En bra bok med en kopp te nerbäddad i soffan är det bästa jag vet.
10. Katter är mitt absoluta favoritdjur!

Hahah, that's me. Men nu måste jag fixa med annat.
Ha det bäst, hejdå!



/ aPersson.

godmorgon!

Idag är det en bra dag, det känns :) det är soligt och varmt även idag, och dagen kommer spenderas på dc med Emma! Kommer bli askalas!

Blir ett inlägg senare ikv, men nu ska jag käka frukost och fixa med annat.
Pusstjao'


från midsommar, det blev ju ett snyggt hjärta.... Haha (:

/ aPersson.

ojski

det blev visst ett inlägg iallafall, hahah!
Har legat ute i solen nästan hela dagen och bara tagit det chill. Kom på att jag behöver ju inte åka ner till dc och kolla, jag hör ju va gubben i högtalarna säger precis som att han skulle sitta bredvid mig. Så har haft koll på alla resultat å shit ändå, rätt grymt.


haha, har man tråkigt så har man.. Ritad på nån minut, skissade med vanlig blyerts och fixade dom mörka och ljusa tonerna i bokstäver med en mjuk hb så har även använt fixativ på. Knölig blev den och jag tyckte det var skitsamma :]


och jag såg ut som en fisk som vanligt. nice!
nu blir det stallet, hejdå!

/ aPersson.

sol ju

tänkte bara säga att det inte kommer bli någon bloggning idag, har för mycket annat att göra.
Pusstjao'

från nästan 40 graders värme till..

..det här




hur tänkte vädret nu må tro???

rätt trevligt att jag satt ute och solade och sen drog in för att ta nåt att dricka, sen när jag kommer ut äre helt pissblött överallt å regnet öser ner. Jamen det var ju jävligt kul. Tackar som fan, vädret.

För övrigt har jag hunnit ner en vända på dc idag också, fick höra att min kusin skulle spela idag igen så jag hängde med mor ner och kikade. Dock ingen vidare tur nu heller, men äsch. Det blir bättre tider. Sen fick jag fika och världens humörsvängning, så efter det har jag gått omkring och surat. Toppen!
Nu på kvällen har det åskat och dundrat på som bara den, så jag har inte haft någon möjlighet att dra in på datorn eller checka tv,n, så jag har ritat hela kvällen. Haha, rätt bra att man kan fördriva tiden med nånting :D

Nefan, det finns choklad i kylen och jag hör hur den ropar efter mig. Dags att tagga!
Ha det bäst!

/ aPersson.

kvällskvisten

Har ätit min första geisha på typ 2 månader idag, och jag svär, så god har fan aldrig en geisha varit. Den smakade himmel, jag lovar.
Har varit eldvakt eller va det nu hette, jag tyckte det lät märkligt med tanke på att en eld kan ju inte direkt få ben och bara springa iväg, men jag skulle iallafall hålla koll på den och det gjorde jag. Dock blev jag rastlös så nu har jag en hel hög med helt meningslösa videoklipp som jag har spelat in, haha :]


jadu.. han har lärt sig att le på kort iallafall..






den där filuren utförde lite rajtantajtan på sig själv, (och om ni inte tror det så har jag faktiskt film på det med hoho)

jovars, så kan det gå när inte haspen är på :D
nu ska jag ut, känns som att magen kurrar efter lite lax and potatooooo.
Ha det bäst
pusstjao'

/ aPersson.

hallelujah moment dehär vettu

okej, det är INTE okej att jag har varit vaken sen 7 imorse och att jag bara har sovit typ 2 timmar inatt och ändå är såhär pigg?? Fattar inte grejen med det alls. Men vafan, huvudet upp å fötterna ner så allt är ju som det ska! Och tro't eller ej, men jag mår asbra idag. Fast min röst sviker lite, men det är rätt fränt att prata som en anka, det är en sån där typisk "wow-upplevelse" alltså! Fast ne..

Heh, lite mer seriöst.. Jag åt världens brakfrukost idag, var så jäkla hungrig så jag visste inte va jag hette typ. Då äre illa alltså. Sen åkte jag ner på dc och checkade läget lite, kollade på när kusinvitamin spelade fotboll och tyvärr fick dom storstryk, men det är bara att kämpa vidare. Veckan har ju trots allt bara börjat! Har även hunnit springa ner till affären å köpa chokladhjärtan till mamma, för det tycker jag hon är värd efter alla dessa trubbel jag har varit i med sjukhuset å sånt. Men nu blir det slut med det på ett tag för min del hoppas jag, annars tror jag att jag börjar dra hårstrån ur huvvet på mig. Mysigt. Det som väntar nu är mer dc och maaaaat, vi ska grilla och jag är fett pepp. Hih.

.
.
.
.
.


och ja, jag är typ jämt såhär seriös, lika bra ni vänjer er.

/ aPersson.

12:40 söndag

Godmorgon!
Denna dag är det strålande sol och varmt så det heter duga. Men jag mår mycket bättre så jag klagar inte!
Just nu väntar jag på att min hals ska sluta smärta så kan jag slänga i mig lite frukost och sen gå ut och sola! Har inte solat på evigheter och det syns gott å väl.. Dessutom har jag rasat i vikt IGEN, så om ni vill får ni skicka en max burgare på posten så älskar jag er B-)

ne, nu ska jag kila, byeeeee! töntigt, hah.



/ aPersson.

åh, alltså stallet.. Hur underbart var det inte att vara där igen?! Billy tittade på mig som om han tänkte "vaaa är det verkligen hon" och så gnäggade han lite mjukt och la huvudet på min axel.. SOM jag älskar den ponnyn alltså, helt obeskrivligt! Rätt sjukt att man kan kalla ett djur för sin bästa vän, men när man är där så blir allt helt bekymmersfritt och man tänker bara på nuet. Man lever för stunden helt enkelt!


världens bästa ♥

klappat å klart

ny design, tyckte den förra var tråkigt å ful :) får se hur länge jag orkar med den här då haha!

Nu ska jag till stallet och checka så hagen är hel och att pållarna får vatten. Sen får vi se vart dagen bär! Antagligen en lugn kväll framför en bra film med tanke på hur pass känslig min hals är, och det gör att jag tappar orken helt å hållet i hela kroppen. När man dessutom knappt kan äta blir man ju bara trött och helt svag, så det blir en lugn helg och en lugn kommande vecka! Har mina planer på att åka till Kristinehamn nästa vecka och kolla på hästhoppning, Chanelle ska vara med så det blir ju extra roligt! Åker dit med Annelie, ser fram emot det :)

Nu ska jag börja fixa för återkallning till stallet, har inte varit där på nån månad! Snacka om att jag saknar Billybus! Ha det bäst så länge!


min fina<3
ni behöver ju inte ha fokus på mina slappa tyglar h3h3h....

/ aPersson.

där kom sanningen

Varför är blondinskämt så korta?
- Så att männen ska förstå dem.

(y'

:[

jag kan inte prata eller svälja, jag är så jäkla hungrig så jag tror jag klöser på väggarna snart och jag vill spela gitarr och SJUNGA men int fan går det för min hals demonstrerar. Morfar fyller år idag och det är tänkt att det skulle vara tacos där, men medans alla sitter och mumsar får jag dricka ett glas vatten och försöka bli mätt, alltså åh KAN DET INTE HA GÅTT 3 VECKOR NU?!??!?!?!  Dessutom äre dc nästa vecka och jag ska fanimej gå dit och kolla läget, orkar inte ligga hemma och ruttna som ett lik. nefan, nu får jag snart nog av min jävla hals!!!

ja, jag är arg. :(

"whatever baby wants, baby gets"

- Kat von D

sweet, jag ska till Los Angeles nästa år (;



/ aPersson.

jag är HUNGRIG.

Godmorgon!
Som sagt, rubriken står för allt just nu. Jag är så inåthelvete hungrig så jag skulle kunna sluka en elefant om jag fick chansen. Men problemet är min hals. Jag får bara äta rinnande eller KALL mjuk mat. Och glass. Så nu till frukost blir det yoghurt och näringsdryck, till lunch blir det glass och till kvällen blir det fruktsoppa och näringsdryck. Haha, låter som jag håller på att tokbanta eller nåt, men det är då raka motsattsen mot hur det är. Jag är sjukt sugen på köttbullar (??) och det är jäkligt märkligt med tanke på att jag hatar köttbullar ;s Haha, så galet kan det bli! Nu ska jag glo på tv, checka fbook och käka frulle. Ha det bäst!


<3

/ aPersson.

tänkte bara säga att jag lever!

Men jisses vilka fullsmäckade dagar det har varit!
Detta har hänt;

- Peace&Love in town!
- jag har kommit in på alla mina gymnasieval *duktigt*
- mamma har brutit lilltån
- jag har blivit opererad
- jag har haft sightseen i Borlänge med nån stockholmare
- allt har varit UNDERBART.

Såja, lite kortfattat sådär! P'n'L var hur grymt som helst som vanligt, bästa var Billy Talent som gjorde en kanon spelning och var hur underbara som helst live, längst fram stod jag såklart (: Och angående gymnasie så är det fortfarande LUGNET som ligger överst på listan, helt sjukt vilken bra skola det verkar vara.
Mamma dängde lilltån i nån pall (haha?) så lilltån pekade rätt ut åt sidan och blev skitstor, och jag har fått mina halsmandlar bort opererade. Så just nu sitter jag och hostar lite och spottar blod, rätt mysigt.... Tur mamma har fyllt hela frysen med glass så jag överlever (: Stockholmaren var faschinerad (stavning my ass alltså) över lilla Borlänge och berättade hela tiden om livet in tha huvudstad, jag nickade glatt och brydde mig egentligen inte alls haha. Så kul är jag.

Det sjuka med det hela är att jag har inte tagit några bilder alls. Bara på Mika och Tomas Di Leva på P&L hahah, sen har kameran fått vila hemma. Rätt sjukt med tanke på att jag skaffade kamerajäveln för att kunna ha den till p&l, men sen var jag för lat för att ens använda den.. Haha, jag och tekniska små prylar alltså.
Nu ska jag kika på lite kläder på internet, är sjukt sugen på lite nytt. Hörs sen!


en bild från midsommar hahah, jag var rätt seriös då (y'

Pusstjao'
/ aPersson.

RSS 2.0