Imorgon är det 1 april ..

.. och det betyder att det är 23 dagar kvar tills ma'h sweet sixteen haha :-D Jag längtar som en galning, är det egoistiskt kanske haha? Äh, skit samma, man får längta :-D

Jag har ont i fötterna, en följd efter dagens bugglektion kanske? Så måste det nog vara. Jag har varit trött hela denna dag och gått omkring som en zombie eller nåt, haha. Förresten, zombie, uh.

Nu ska jag faktiskt gå och sova hade jag tänkt, så kanske jag eventuellt kommer upp imorgon. Man vet aldrig, försov mig idag försjuttsingen! Busigt. Inte.

Ha det bäst folk's, för det ska jag! Hejdå!



/ aPersson.

förresten, hittade ännu fler gamla bilder haha. Tänkte slänga in dom imorgon faktiskt :-)



You're a part time lover and a full time friend
The monkey on your back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you



Allt är bra nu

Nämen!

Värst va folk utnyttjar min blogg till att reklama sig själva på kommentarerna haha :-O Kanske lönar sig att lägga upp muppbilder? Hahah! Aja, tycker det är skitkul att folk man inte känner slänger en nick till min blogg, så massvis med CRED till er haha! :-] Och självklart kollar jag era bloggar också!

Har varit i stallet idag som vanligt, kollat lite på ridgrupperna som hoppade och hjälpt till. Säger bara det, Wagner är nog den enda väggen på fyra ben. Så ja, ni får ju klura ut själva vad jag tyckte om denna onsdag i stallet haha!

Nu ska jag duscha och plugga faktiskt :-) Matte, NO, SO, idrott, svenska, tyska och gudvetvad. Hujedamig alltså.
Ha det bra!



/ aPersson.

inte igår direkt..



i somras haha =)

Hemmadag ser ut såhär







hahaha sweet........

pusstjao!
/ aPersson.

Jag vill ha sommar, sol och värme..




man måste bjuda på sig lite, haha!






jag har 10000000000000 andra bilder på en annan dator, ska ladda upp dom också. Men alla bilderna ovanför står för sjuuuukt mycket minnen, kan bara säg det att sommaren 2009 var bäst, vill ha den sommaren tillbaks!

/ aPersson.

??

Jag antar att den enda som missade Earth Hour var jag?? Hellskotta också.. Jag får ha min egen lilla Earth Hour typ i veckan eller nåt, haha :-)

har knappt något att skriva mer än att råttorna fick spö av Leksand igår!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D Happyface!

Nu ska jag plocka fram pluggeripluggera böckerna och "roa" mig lite.. Hejdå!

/ aPersson.

Bill har blivit fjortis!!! :-O







hahahhahahahahhahahaha allvarligt, om ni inte förstod min ironi där, ja då vetisjuttsingen alltså... skyller på att jag är trött haha! och ni diggar mina PSskills ;-)

/ aPersson.

mat&gura

har spelat gitarr ett tag nu, tänk vad mycket lycka ett litet instrument kan göra ?! Aja, att bara få spela är ju hur skönt som helst :-) Men nu blir det mat hos perras föräldrar, sen åker jag till pappa och annelie igen! Hejdå!


söt var man ju också.. haha!

/ aPersson.

jobbig dag

halloj!
kan inte säga annat än att denna dag har varit sjukt dryg, riktigt jobbig. fick veta massa grejer som har med matten att göra, och mattsson är ganska virrig. Jag håller tummarna på att det som händer och sker med skolan kommer bli något bra, så jag slipper allt jobbiga.

Idag har jag och mamma fixat mitt moppekörkort, så inom sinom tid har jag ett sprillans nytt körkort i handen och fr.o.m den första april ställs moppen på, så då är det bara att köra. Lite mer fritt att kunna ta sig överallt, blir kalasbra!
Nu ska jag plugga lite, behövs.. Hejdå på er!


dagens bild fick bli på min fina misse Goliat som sussar sött =)

/ aPersson.

ballar av stål

har kommit hem för en stund sen, och kollar just nu på tv som ni kanske förstår på rubriken haha :-) Ballar av stål, fyhelvete va kul det är, diggar han stripparen hahah, så jäkla skönt alltså! Inga misstolkningar nu haha B-) Men nu ska jag kolla vidare, vi höres imöra :-) Hejdå!

/ aPersson.

@ lergärdet

nu är man åter igen hemma i det snöiga lergärdet, och jisses vad det låter här. Mardrömmen kom när jag märkte att vi inte har något kök, för det ska kaklas om tydligen :-( och inte blev det neonrosa färg som jag föreslog heller, nej det blev svart kakel. Konstigt, tycker jag :-O

Iallafall, har precis varit i stallet hos billybus, stackars hästar har inte fått på sig några täcken denna stormiga dag. Inte helt okej med tanke på hur mycket det snöade imorse när denne som hade utsläpp släppte ut pållarna, hm. Men nu är allihopa inne i värmen med mycket mat, så nu fryser dom inte benen av sig iallafall :-)

Det som väntar är mat hemma hos mormor och morfar, inte så lätt att laga egen mat utan kök haha! Så vi höres senare, hejdå!


jisses vilken bild haha

/ aPersson.

23 april



big heart big heart big heart big heart big heart big heart big heart


11:29 SÖNDAG

Godmorgon på er! Idag tog jag en lite längre sovmorgon med tanke på hur tidigt jag har vaknat dom senaste veckorna, haha. Men det var bara härligt :-)
En sak som DOCK inte var härligt är att det snöar?! You heard me, DET ÄR SNÖ ALL OVER THE PLACE! Och inte är det någon sån där "fin, härlig snö" utan det är snöstorm och bara såna dära dryga snöflingor! Hujedamig alltså! Jag hade tänkt att jag skulle rida idag, men nu är jag inte lika säker på den fronten.. Hm..

Skola imorgon igen, vill inte! Känns som att vi har mer och mer läxor hela tiden, prov hit och prov dit. Inte kul säger jag bara! Fast nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska till Sthlm, wooow. Aja, nu ska jag in på fbook och nörda lite :-) Hejdå på er!

/aPersson.


HUGALIGA!

läggdags typ

ligger i sängen med datorn i knäet och glor på tv'n. Bacon är med i Hotet från underjorden, och det tyckte jag var lite roligt. Filmen är väldigt bra faktiskt, fast farsan sa något om jättemaskar.. Trevligt, nejejjej :-S Aja, jag är trött men nyfiken på filmen, så detta var allt för denna härliga soliga lördag! Och om jag inte varit aktiv idag, så vetisjuttsingen alltså. Men nu ska jag kolla vidare på filmen, så vi höres imorgon! Godnatt och sov gott!

/ aPersson.

jag är grön om fingrarna

jag har gjort sallad och luktar nyttigt. Händer inte varje dag må jag säga. Men det blev en hel hög med fetaost, så det är ätvänligt iallafall..
Nejdå, just nu gör jag inte så mycket, har ju som tidigare nämts pluggat lite och även fått storstryk i dam, hur kommer det sig att jag alltid har sån jäkla otur i vanliga kortspel??? Jämt alltså, haha. :-O

Nu ska jag checka fbook och sen blir det väl käk :-) hoppas på en trevlig lördagskväll, men det blir det nog även fast jag har varit sjukt seg i huvudet hela dagen. Men då är det väl som vanligt antar jag haha!



Ha det brrrrrraaaaaaa!

/ aPersson.


ut i solen med kemi boken ..

kul? njae. behövligt? ohja.
no är faktiskt ganska intressant, pluggandet får man se som ett slags pyssel :-) ha det bra så länge!

 


/ aPersson.


morgonkaffe och mysigt väder

kan inte bli bättre! solen strålar in i fönstret och kaffelukten kryper in i näsborrarna, underbart underbart UNDERBART! nu är det bara sommarvärmen som fattas :-)

Sommaren ja.. Sena kvällar med dom bästa, galna veckor fulla med bus, sol och bad och en hel jäkla hög med glass, DET är att leva livet alltså. Sitta ute på något ställe helt ensam och spela gura, sjunga tills rösten spricker och springa över ängar och åkrar med en överpigg hund. Att kunna cykla så långt ögat når, hoppa med moppen och röka vattenpipa i värmen, se hur fåglarna kvittrar och blommorna blommar. Jag skulle kunna sitta här resten av dagen, resten av mitt liv och ändå skulle inte dessa ord kunna beskriva känslorna för sommaren, hur underbart det är att bara njuta av den. Peace&Love, årets höjdpunkt. Massvis med glada människor, alla kramas med varandra och höra musiken dåna i öronen. Springa omkring som en idiot och för en gångs skull kunna vara lycklig över att man bor i Borlänge.
Nu är jag redo för sommaren, nu är det bara att invänta årets varmaste tid. Jag längtar.♥











/ aPersson.

09:20 LÖRDAG!

Godmorgon bloggen! Sovit gott? Det har jag :-D
denna soliga snödag kommer ske hur den vill, har inga speciella planer för denna dag. Men på tisdag blir det till att åka till huvudsta'n med pappa och gå på audition för musikproduktions linjen i fryshuset! Spännande, men snacka om att jag kommer vara nervös! Får hålla tummarna på det bästa och framförallt att dom hör och fattar vad jag säger haha. Dalmål alltså</3

Nu ska jag käka lite frukost eller sova en stund till. Får se :-D Hejdå så länge!

/Persson.

Gamla go'a tider















callecalle
cuttacutta
emoemo

eller hur var det? ;-) :-D

sweet dreams!
/ Persson

now i'm back on track

..eller nåt.
Sitter i skogen hos far min och annelie, chanelle kom alldeles nyss! :-) ska spendera hela helgen här så det kommer bli riktigt trevligt, massa film och bus, precis som det ska vara!
Har ingenting att säga just för tillfället förutom att jag sitter och myser i min egen designade tröja haha :-D menmen, här kommer en bild från "my black period" så take care! ni får fler såna bilder typ imorgon eller nåt :-)



HOHO
/ aPersssssson.

men hej

jag är trött, godissugen och oaktiv på bloggen? japp. men vet ni? jag är ingen datanörd har jag kommit fram till, dessutom är mitt liv full av liv och rörelse, tacka gudarna för det kanske.. blir jag aktiv någon gång igen så fine, då är det så. men tills dess så tack alla läsare, jag ska gå och sova och vandra vidare i drömmarnas land i takt med John Blunds andetag, invänta det lilla trollet med säcken full med grus som kastar det i ögonen på en och får en att slumra till. hoppas ni uppskattar livet lika mycket som jag gör, jag skulle inte byta bort mitt liv mot något i världen. Jag har mina planer och jag tar vara på alla stunder. Det är så det ska vara. Och (på ren svenska) åt helvete med allt tjat om "jag är så tjock, jag måste banta!!!!11" ingen vill höra sånt, och speciellt inte när människan är smal som en pinne och nästan går av på mitten bara man ger denne en kram. ät och var glada! det är så det ska vara, det är det jag lever upp till.

men nu är det dags för mig att fara vidare mot sängen och sova, vi höres när jag har tid/lust. men tills dess, take care så hörs vi.



Hejdå!
/ Persson.

well well well

haha rubriken, fråga inte.

Kan ju berätta lite vad som hänt dom senaste dagarna, var ju på konsert i Sthlm och såg Tokio Hotel, och tro det eller ej, men jäsiken va bra det var! Grymt bra från start till slut, väl planerat och bara helt underbart. Det dåliga var dock att dom började en timme efter att dom skulle ha börjat, d.v.s det skulle börja 19.30 men började runt 20.30. Även Bills kläder var ju något att diskutera...


inte riktigt det han hade på sig, men något liknande var det. PLUS att han bytte kläder ett antal gånger och det mest normalaste han hade på sig var en sliten jeansjacka, så ja, ni kan ju förstå hur hans klädval var.. Aja, no offense, jag diggade dom faktiskt och det var den här konserten som gjorde att man verkligen verkligen förstod varför man gillade dom så mycket! Och deras nya låtar låter faktiskt bra efter att man har hört dom live, haha sjukt. Dom sitter i huvudet på mig så jag trallar runt lite. Trevligt.

Det gulligaste på hela konserten var Gustav, han såg ut att ha blivit lite mullig och såg ut att vara grymt mysig att krama, haha! Kanske bara jag som tänker på sånt, men så var det iallafall. Sött haha!

Dagen efter konserten var jag och Cornelia på bio, Alice in Wonderland, och den var riktigt bra, faktiskt! Självklart drunknade man lite i Johnny Depps (the Hatmaker) alldeles för redigerade ögon, men tror faktiskt Cornelia drunknade liiiite mer haha ;-) Hon är en riktigt Johnny Depp-lover! Men förstår henne, Johnny är en grym skådis :-)



Så, nu har jag bloggat lite och det var då på tiden. Det som väntar för idag är först en vända till stallet, sen hem till farmor och gratta henne! Efter det blir det att pluggapluggaplugga.

Ha det bäst!
/ A

Stockholm nu med Cotten..

..Gissa vad vi ska göra?



;-)

/ A

RSS 2.0