snart äre höstlov fifän!

å de firar vi med party och gaddning! känner på mig att helgen och den kommande veckan kommer bli fullbokad till tusen, men äsch. Lugna stunder är inget för mig så det passar ju som handen i handsken!
Denna skoldag börjar gå mot sitt slut, den enda lektionen vi har kvar är mpr och då ska vi kolla på film bara, sen slutar vi. Asnice! Sen blir det kalas och senare bio eller nåt, får se. Göttans!
P E A C E !
/ aPersson.

härliga händelser

åh, blickar tillbaka och kollar igenom foto arkiven. jisses vilket år detta varit, förutom sjukhus besök och andra jobbigheter har detta år fan varit det bästa på länge!

































yaaa... å bara så ni vet så är jag Lycklig. fyfan va härligt!

/ aPersson.

rubrik

jag känner att tiden rinner iväg och min lust till att blogga ligger på noll. Har annat att göra och jag sätter allt före datorn. Ska satsa på matten mer, så nu blir det råpluggning som gäller! Förutom det så är det dansen, musiken och gaddningen som ligger i fokus. Så tiden hinns inte med helt enkelt.
Men jag kan lova på allt, när jag har fått ordning på lite saker i mitt liv så ska jag bli seriös här i bloggen. Då kommer jag skriva som en liten gnu, men nu får det räcka med några små inlägg någongång ibland. Så är det!
back to lesson, vi har datakunskap och den är faktiskt rolig. rätt sick, eller hur? hahah :d
för övrigt så saknar jag min Pontus :(<3
pusstjao'
/ aPersson.

you can put the blame on yourself

'cause i don't care about you anymore.


CB bigheart(L)

yeees folk's, jag lever fortfarande! är arg å glad på samma veva, kan man vara det? skitsamma, har tänkt igenom ALLT som rör mitt liv just nu och nu blire ändringar på en hel del..! kan ju påpeka att allt kommer se helt annorlunda ut typ nästa vecka? om jag ens orkar vänta så länge, får se. om inte annat är jag jävligt trött på vissa saker, så det kommer bli uteslutet somfan och det känns grymt! yaaaaa.





jag svär på allt, jag ska GIFTA mig med den här mannen

pusstjao'
/ aPersson.

för att datakunskap är det bästa jag vet......


dålig morgon

jag är ARG

engelskaaa

sitter i skolan och har engelska. vi skulle skriva om våra favorit fikaminnen på engelska och jag skrev om när jag å pontus satt ute å drack vanlijsås med sugrör, hahah... gullit.
har typ ingenting att skriva förutom att säga att jag lever? orkar inte skriva om vad jag har gjort dom senaste dagarna, men jag uppdaterar er om det sen.
pusstjao!
älskar att man ser sådär asdräggig ut på skolans wcams! naw
/ aPersson.

asdrygt

l00dar vid datorn och tänker på allt mellan himmel å jord. sjukt seg dag har detta varit men höjdpunkten var att jag fick vakna i pontus famn, det är så jäkla värt alltså! synd nog vare 20 min tills jag skulle åka så jag förvandlades till värsta ninjan å typ flög ner, ascoolt (((:
skolan gick i hyffsad fart, det första jag gjorde när jag kom dit var att köpa frulle så nu är man pank igen. fast inte riktigt, men ändå. sen degade jag omkring där och typ gjorde ingenting? helt sjukt att typ alla lektioner är självständiga så om man är klar får man göra va man vill, typ dra iväg å feta sig på en kebabpizza om man känner för't. fast idag var det datorerna som lockade mest! älskar skolans wcams med asfräna effekter så man typ dör, hahah! skitkul ju :D
efter skolan drog jag till stallet, och fyfan va drygt det var idag. hatar känslan av att man inte räcker till, men när man väl gör nåt så känner man sig bara i vägen. å det var hästar hit å dit, jag ville typ bara gräva ner mig under jorden å försvinna ett tag. fysatan va skönt det skulle varit!

nu ska jag fixa med annat, sen blire att sova. proffset börjar ju liksom 12 imorrn, så sovmorgon till mig hihi(L) lolzwtfbbq, hare bäst!



/ aPersson.


i skolaaaan

har SKITKUL, not.........

helgen

oj, som ni nog märkt så har jag inte skrivit nåt alls under helgen för det har varit full fläkt hela tiden. Men nu ska jag berätta lite kort vad som hänt!

i fredags började det med skolan, vi skulle framkalla våra analoga bilder på fotot och mja, det gick rätt okey alltså. förutom att jag å pontus gjorde fel första gången så blev allt bra faktiskt. fast vissa bilder blev lite väl överdrivet mörka eller ljusa, men äsch, det k bryar man! sen åkte jag till stallet och red lektion, det gick asbra! vi red i serpentiner med liten galopp ur sista bågen i hörnet, min bebis var lika duktig som vanligt! fast galoppen var inte så mycket att hurra för, men det tränades mer på lördagen. Fick även se den nya ponnyn som kommit, en fjordmix vid namn Pilot! Sjukt fin var han (:
Efter stallet åkte jag till gustafs och käkade pizza med pontus och hans pappa, sen var det rätt chill hela kvällen. vi kollade på film och myste bara. (:

i lördags åkte jag hem rätt tidigt från gustafs för jag skulle till stallet, red även då och det gick hur bra som helst! övade ju som sagt på galoppfattningen för att billy är lite ofräsch i det högra varvet, så det blev rätt mycket träning på det. han stretade lite i början men började släppa efter och då gick det jättebra (:
efter stallet åkte jag hem och duschade å käkade, tänkte ha en lugn kväll men istället drog jag på fest senare för natta tyckte att jag skulle komma. så jag  mötte upp pontus och sen drog vi till festen där det var rätt dött i början, men sen började alla bli typ lulliga så då blev det roligare haha (: på tolvslaget skrek emelie att hon fyllde år så då blev det jävligt mycket grattis! sen drog jag och pontus hem till mig och sov, men kvällen var sjukt lyckad! fick med mig ett fint paraply också, asbra (y' haha :D
på söndagen blev det upp jävligt tidigt för vi skulle släppa ut hästarna i stallet, sen när alla var ute och box å käk var klart så åkte vi hem och sov igen. Sen ringde jennifer å berätta att hon var på väg så då var det bara att kliva upp och vänta på henne. fast en stund senare ringer hon och säger att hon har gått vilse så jag blev tvungen att cykla ut å leta efter henne xD hittade henne tillslut hahah, och då trampade vi hem till mig och så tatuerade jag henne. hon ville ha en stjärna i nacken så det fick hon (: hon blev asnöjd, och ryktet sprider sig snabbt tydligen för nu har typ 10 pers sagt att dom vill ha en gaddning haha! men det är bara kul så jag klagar inte (:
efter det åkte jag å dansade och pontus åkte till jax. dansen gick helt okej, kände mig som spaghetti eller nåt för min kropp hängde inte med alls hahah :p men äsch, dansade vidare iallafall och sen drog jag hem och chillade lite.



nu ska jag vara med linda en stund, var ett tag sen sist (: trevlans värre!
ha det bäst!

/ aPersson.

dagens påminnelse

- sluta rycka i låsta dörrar å svära som en idiot och tro att dörren ska öppnas ju mer man tar i, och sluta skrämma tanter. jag tror jag fick en polisanmälan för rån nyss, hahah ):


torsdag 18:05

haowdy! fick ordet från bonde söker fru igår å i hemlighet skrattade jag så jag dog så det fick vara med här, som första ord å grejer! inte helt fel....
idag har det varit en sjukt seg dag, va är det med dryga torsdagar å snigelfart egentligen? inte okej alltså, dessutom vaknade jag typ 20 min innan falubussen skulle gå så jag typ "yeeeeey...". askul som fan, mhm!
har gått osminkad hela dagen idag och bara degat mig fram, fy17 va skönt det har varit. hade dessutom på mig min asfeta dunjacka imorse för jag höll på att bokstavligt talat frysa arslet av mig, och jävlar i min lilla låda va skönt det var! såg nån som stod och kurade i ett hörn med ett pyttelitet paraply och en tygbit till jacka, och jag typ "MOHAH!". lika mogen som alltid!

förutom skolan så har jag och mamma varit å hälsat på mormor å morfar, mormor blev opererad i tisdags så man måste ju åka dit och kolla så att hon mår bra! och det verkade hon göra så det var ju härligt att se (:
sen skulle mamma och netti hjälpa morfar att lyfta ner frysen i källaren, och det var ju minst sagt en fröjd för ögat att se hahah!
men nu så ska jag inte sitta här nå mer, har mucho annat att göra! nu blir det att trampa ner till stan och sola lite, har inte gjort det på evigheter och det behövs verkligen må jag säga! sen ska jag svänga förbi affären och efter det ska jag nog fixa lite med moppen. funderar på om jag eventuellt ska slänga i en tvätt innan jag far, hemmafruga'N #1 vetni! men det är väl så det ska vara, eller?
om inte annat får ni ha det bäst, för det ska jag!



/ aPersson

idag är det jobbigt

bloggar inte idag, ha överseende

måndag 20:51

denna dag har varit dryg som 17, var sjukt seg på att komma upp imorse och det blev ju inte bättre när man tänkte på bussresan in till falun som skulle komma. somnade nästan, tror fan jag gjorde det en liten stund för helt plötsligt röck jag till och hade värsta dregelranden i mungipan. naw(L)
var inte så länge i skolan för mitt i magkatarren så dök migränen upp, fattar inte hur min kropp orkar hålla på att jävlas med mig?? men tydligen, å skitkul är det ju också! Verkligen! Satte mig iallafall på bussen hem och träffade  Pontus en stund innan jag åkte hem. Sen blev det dags att dra sig mot stallet, och hade skjuts vid ett så det fick duga. Först åkte vi och köpte donken sen vidare mot stallet! Väl där var det ju rätt chill men sen fick jag veta att det skulle vara teori så det var hästar och barn överallt tillslut. JÄTTEkul. pussipussmums åh..

nu ska jag blänga in i väggen ett tag och fundera på om jag kanske ska slänga upp bilderna från granny goes str33tar'N. Känns som att det är dags nu, eller? var ju liksom typ en månad sen det var, så mja.. lika bra att jag tar med dom här! och ja, alla bilderna är 100% seriösa......................








va e grejen med mig att alltid se så rund ut i ansiktet på bilder..? HAHAH!


(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)



















å världens bästa bild på kapten röd får avsluta!

dock ser man ut såhär dagen efter när man ramlar på hoffmaestro och får halva publiken över sig..!



gullit! :D

nu ska jag nog börja dra mig mot sängen, kom på att jag har nyrakade ben och att matcha det med nya lakan är ju inte helt fel h3h3. ha det BÄST!
pusstjao'

/ aPersson.

i love the way you lie

och rubriken var helt riktad till mig själv för att jag lovar uppdatering men ändå rör jag inte på fläsket och skriver nåt, ogillas skarpt. Men nu så gör vi ett nytt försök!

Dom senaste dagarna har gått åt till att vara ute och vara allmänt social med massa människor. Det som har stått mest i fokus har varit Pontus, och jag klagar inte. vi har varit ute och träffat folk och farit runt i borlänge som yra höns, men det är ju så det ska vara va? inte sitta hemma å dega som jag faktiskt (dukti' chey) gör just nu! hade faktiskt planer på att dra ut och kirra lite, men min magkatarr sa ifrån så för första gången på några månader sitter jag hemma helt själv på en lördagskväll! Det var ju välbehövligt iallafall, så det fick bli så för denna gång. Men nästa helg kör vi igen!
Gårdagen var dock lite mindre lyckad, hade hänt lite saker så jag var opepp till tusen. men jag drog ut med pontus iallafall och vi hamnade nånstans vid domnarvet. började helt okej, jag kunde väl ha bjudit mer på mig själv men vafan, vissa dagar orkar man bara inte. en av höjdpunkterna var iallafall att jag fick träffa gina igen, hon är så sjukt söt alltså! är riktigt glad att jag träffat dig gumman! (L)
kvällen fortsatte och jag fick höra massa skitsnack, helt ovärt. sen skulle vi dra hem och då hände det ännu fler saker så det vart helt misslyckat. men tillslut kom jag och pontus hem till mig och vi däckade i sängen båda två och sov som stockar.
imorse blev vi väckta av mamma som dunkade på dörren och skrek att det var lunch(?) så då lunka vi ner och käkade lite. sen hjälpte vi till att röja ut saker från garaget och lite annat på gården, rätt drygt var det men vi fick mycket gjort! det känns faktiskt jävligt skönt. sen blev det lite fika å sånt, rätt värt alltså! efter det åkte pontus iväg och jag drog till stallet, sen blev det käk med massa! astrevligt! (:

nu ska jag bara ta det lugnt och låta magen vila, vart kom grejen med att lida av stress från egentligen? typ helt random, men aja. det mesta ska ju drabba mig tydligen haha ):
har inge mer att skriva, känns som att jag har fått med en hel del ändå. så från och med nu ska vi se om jag lyckas hålla mig aktiv! hm (:
ha det bäst folk's!


alltid lika snygg hahah!

pusstjao'
/ aPersson

RSS 2.0