Tjohoo!

Jag ljög om en sak i förra inlägget. Det här blir det sista innan jag åker, haha :-P
Nu är man iallafall (nästan) färdigpackad och klar för att åka, det enda som fattas är att min plattång ska ner i väskan :-) Sen är man klar! Längtar som en tok kan jag säga. Det första jag ska äta kommer innehålla fetaost, så mycket vet jag :-D Haha. Kommer säkert äta mycket där, så bli inte förvånade om jag rullar hem. Menmen, nu ska jag packa ner det sista, sen kommer vell dom andra så småningom :-P
Hör av mig så fort jag får tag på en dator!

Pusshejs!

/ A

Sista dagen nu

Imorgon åker jag! Snacka om att jag längtar!

Det här blir sista inlägget innan jag åker, så take care ;-)
puss på er!

/ A

hm

jaa, va ska man säga om denna dag då? Kan ju börja med att skoldagen var sjukt seg, trodde aldrig den skulle ta slut. Och jag är nästan klar med matte kapitlet, alla andra ligger på typ uppgift 20 eller nåt. Och det är ca 80 st på kapitlet. Så jävligt chill är det. Behöver inte stressa iallafall :-P
Var några från England och spelade i aulan också. Förutom att jag inte är något vidare fan av fioler och sånt, och dessutom inte kan något alls om det området, så var dom duktiga. Fick höra att åldrarna gick mellan 11-19, så blandat med åldrar var det!

Resten av dagen har även också segat sig fram. Nu vill jag att klockan ska slå läggdags så jag kan sova och vakna upp till en ny dag. Härligt skulle det vara.
Morgondagen kommer spenderas med dammsugaren och dammtrasan, nämligen dags för mig att städa mitt rum. "Tjoho, det var la på tiden" tänker mamma nu. Haha.

/ A

-

Vill ni veta en sak?
jag längtar till sommarlovet.


school time.

sitter i datasalen i skolan och tråkar sönder. Vi har no och jag har inte den blekaste vad vi ska göra, mer än att ta ut information och leta bilder efter saker. Och det har jag gjort. Så antar att jag är klar. Mattsson försvann, ingen vet vart han tog vägen. Men han dyker nog upp snart, tids nog.
Finns en sak jag inte fattar, jag är bland dom som ligger först i matten och ändå blir jag tvungen att gå på läxhjälp (?!). Förstår inte riktigt hur matt(e)sson tänker, men aja.

Nytt inlägg kommer ikväll!

/ A

can't waiiiiiiiit

jau, sitter här och längtar sönder tills lördag. Kreta, kan ni fatta?! Hur sjuuukt underbart blir inte det?! Stek på stranden, bad, snygga killar och FETAOST! Haha, jag och min fetaost. Kan int rå för att jag blivit helt kär i det :-P Hehe. Nemen, grymt härligt ska det bli iallafall att få lämna trista Sverige i en vecka. Hade hellre velat varit där längre, menmen, kan ju bli krångel å shit med skolan, så får vell stå ut helt enkelt. Det är ju en vecka iaf, så ska inte klaga ;-)

Det jag är i STORT behov av nu;
PENGAR! Har inte shoppat på hundra år känns det som. Och nya kläder behövs, i can tell u. Jaja, nu ska man fixa med nya skärmen, fick ju en sådan av farsan ;-)

xoxo
/ A

RubriksLös.

Denna bild är typ 5 minuter gammal. Ifall ni ville veta, haha. Jag vet, ni diggar minen jag gör å allt.. He-he.
Iallafall, är hemma från Tansen nu. Vi fiskade kräftor, hehu. Fick upp tre stycken, men den tredje blev tillbaka kastad i vattnet, den var för liten. Men dom andra två var stora iallafall. Stina, misstolka inte. Haha.
På vägen hem åkte vi förbi far min och hämtade upp en dator skärm och hälsade på sjuklingen. Niklas, alltså. Han fick halstabletter, såg ut som att han vart lite gladare då.
När jag kom hem åkte mamma iväg på en gång med Loke på agility, och dom är borta än. Men jag har gjort något ovanligt idag. Håll i er nu.. Jag har bakat! Haha. Kladdkaka för hela slanten vart det. Ujuj va sugen jag var på något ruskigt gott, så plockade ihop lite grejer vi hade hemma och bakade. Den gick att äta, faktiskt. :-)) så nu sitter en stolt framtida bagar Amanda och har kladdkaka runt munnen. Det är ju charmigt det med!
Snart åker jag till Billybus och rider ut med några. Det blir azuuuuM! Hih.

Om en veckan sitter jag i Grekland och proppar i mig fetaost. Den ni!

/ A - the one and only. Haha :-D

woho!

Vill ni veta en frän sak? Internet funkar igen :-D Och jag är glad. Ikväll åker jag till världens underbaraste plats och sover där till imorgon. Roligt roligt :-)
Kreta om en vecka också, gött som satan!

Pussen!
/ A

:O

Okej, så här ligger det till.. Mitt internet funkar inte, därav ingen uppdatering. Sitter just nu hos pappa och ska vara här över natten bara, imorgon åker jag hem till mamma igen.
Idag har jag varit i Leksand och kollat på hockey. Leksand vann med 6-0 mot Mora, hur gött känns inte det då? ;-)  Sura vart dom då på slutet kan jag säga, utvisningar hit och dit. Jaja, sånt e livet, eller va säger man?
Nepp, nu ska jag sova. På måndag är det skola igen, vill inte!

Ha det gött!

/ A

moooooooorning.

Nyvaken sitter man här och ser ut som en zombie.  Affe har precis åkt hem, hon sov över här. Vi kollade på film (Torkel i knipa och P.S. I love you) och tjockade oss på godis. Eller kändes snarare som att jag tjockade mig på Affes godis. Haha :-( Men iallafall, Torkel har vi sett mååånga gånger, man får vara barnslig ibland okej? Haha. Och P.S. I love you har jag aldrig sett förut, men grymt bra var den och det kom många tårar! Och inte nog med det, Gerard Butler (Gerry i filmen) är ju så sjukt snygg! Haha :-) Men han är nog ändå hetast i Fantomen på operan, hehe. Aja, kort och lättläst, nu ska jag käka frukost och massa annat.

Puss!
/ A


så var dagen slut..

Idag har jag hunnit med mycket känns det som :-P Vaknade, gjorde mig iordning och åkte med pappa och Niklas till KV-krogen och käkade. Min frukost bestod av en kebabtallrik :-P Gottgott! Efter det åkte vi och handlade lite och sprang runt på kupolen lite. Sen åkte jag hem och letade fram bikinin och så åkte jag till T och badade :-) Grymt härligt var det, fick pyttelite färg iallafall hehe :-) När jag varit där i några timmar åkte jag vidare till stallet och red ut. På vägen hem när det bara var lite skritt fick mamma rida hehe :-) Hon erkände också att hon gärna skulle kunna köpa häst :-D Fast det är ju det där med kostnader som hindrar allt :-/ Tråkigt nog!

Det var lite kort om min dag, måste byta dator nu hehe :-P

/ A

mysig dag

Omg, helt otroligt.. TVÅ inlägg på samma dag! Nyp er själva i armen om ni tror ni drömmer! Haha :-) Ne men, var ju somsagt i Falun idag. Trodde inte att jag skulle hinna köpa något, kom lagomt till stängningsdags. Men så blev inte fallet, jag införskaffade mig ett par leggings och ett linne! Siddu va man kan hitta på några minuter. Varken skor eller jacka vart köpt, det enda jag faktiskt behövde, haha :-P Jaja, provade runt 5 jackor iallafall, skit snygga allihopa men kräsna lilla jag tyckte att nån var för kort, nån hade kontiga ärmar o.s.v.. ;-) Hehe, nöjd över den kortkorta shoppingstunden åkte vi hem och jag bytte genast om till ridkläder. Sen for vi upp till stallet och jag red ut med mamma och Loke gående. Mysig ridtur var det iallafall! Och fick ju börja galoppera idag efter betet, och oj va Billy vart glad över detta! Flög fram, hehe den tokstollen :-) Men det gick finemang iallafall, och det är ju huvudsaken? :-)
Nu blir det film med mamma och Perra. Trevligt trevligt. :-)

/ A


Sunshine my dear

Med tanke på det förra blogginlägget tänkte jag att det var dags för ett lite mer gladare och uppiggande!
Idag ska jag upp till stallet och rida Billybus. Känns grymt härligt att få komma upp på hästryggen igen efter dessa 5 veckor som varit. Billy är rund och go, kan inte säga annat än att jag älskar honom mest! :-) Efter stallet ska jag hem, göra mig iordning och så åker jag och mamma till Falun för shopping! Som jag har saknat att shoppa, verkligen STORshoppa! Haha, kommer nog inte bli så mycket, kanske inte ens något med tanke på att pengarna måste sparas till Kreta. Menmen, får se vad man hittar på. Nya skor skulle behövas iallafall. Och en jacka! Får leta runt lite :-)

Nu ska jag gå ut i sooooolen, varmt och härligt som det är nu!
Puss på er!

/ A

lögner&svek.

Så sitter man här, trött och förbannad. Jag hatar verkligen människor som säger saker som "Åååh, du är min bästa vän" och "Du är den enda jag kan lita på" när dom ändå inte menar det?! Jamen, ge fan i och säga det då? Jag har gjort något man inte ska göra, men ibland måste få göra. Jag kan inte säga vad, då det finns en väldigt stor anledning till varför. Herregud va trött jag blir, jag är nästan så arg att jag börjar gråta nu. Och det är inte meningen att min blogg ska handla om trista texter med mitt tjat, men just det här inlägget får det bli endast så. För nu har jag fått nog. Det går inte att lita på en viss person. Fyfan säger jag bara. Jag ser fram emot gymnasiet, och hoppas och ber att jag kommer in i Stockholm. Skulle verkligen verkligen vilja lämna Borlänge och dom så kallade "kompisarna" i Borlänge. Dom som vet själva att dom inte gjort något ska inte ta åt sig. Men den personen som har gjort en grej kommer nog veta om det. Annars vetifan vad jag gör. Så förbannad som jag är nu har jag inte varit på länge, och jag skojar inte!

Till personen som kallar sig min 'bästis'.
Det där var verkligen ett jävla svek! Du vet vad jag har gått igenom, ändå gör du sådär och snart kommer du själv sitta i den situationen. Men visst, om du nu tycker det är så jävla kul att bli hotad, så varsågod! Ta för dig bara! Kom inte och skyll på att jag inte varnade dig. För det är precis det jag har gjort. Jag skulle fan aldrig göra något sånt mot dig. Men du gör så, bara för att jag är den där 'snälla' va? Jag som bara sitter där och ler hela dagarna. Nej men då är det ju okej att göra så! Eller hur?! Måste ju vara så du tänker! Har du inget i din skalle eller? Ta åt dig åt allt jag skriver nu, jag skiter i vad du tycker. I snart 2 jävla år har jag fått leva med det där. Säger bara en sak, jag kommer aldrig mer kunna anförtro mig åt dig. Från och med nu ska jag behandla dig precis som du behandlar mig. Fyfan. Jävla svikare.

u'r beautiful

Vaknade denna dag med en underbar känsla i kroppen. Vilken lyckad kväll det blev igår! Människor var glada och fulla (jag var den enda nyktra haha) och grymt bra gruppkänsla. Vattenpipa vart det. För fulla muggar! Cola smak, sånt gillar vi. :-) Blir en liten bild på den, det var förresten den enda bilden jag tog igår :-P



Bilden är på min pojkvän, som jag brukar kalla den, haha ;-P

Efter ett tag gick jag och träffade Jimmy en stund. Det var trevligt :-)

Bra dag iallafall!
/ A

Gladeeeer

Shoo :-D
Gissa vad som lyste in igenom mitt fönster imorse när jag vaknade? Solen! (Ja, ni läste rätt!) Tjoho, fint väder lagomt till lovets slut :-) Men jag ska inte klaga, inte nu när solen faktiskt kikar fram, på riktigt! Den läste nog mitt blogginlägg igår och tänkte något i stil med "Hon ska inte stråla mer än mig!" Hehe, som ni nog redan märkt så är min humor lite annorlunda. Men jag har Humor iallafall, det är det inte många som har! :-P
Så fort jag bloggat klart för den här gången så ska jag slänga i mig lite frukost och åka moppeploppe till stallet :-)) Nu när det börjar bli lite varmt igen måste hästarna ha vatten ju, så dom klarar sig igenom värmen :-)
Men om jag nu skriver hur underbart det är med solen, varför sitter jag då och bloggar? Gör det för mina bloggläsares skull.
Släng gärna en kommentar innan ni klickar vidare! :-)

/ A

im moving on

En ny dag har passerat och här sitter jag, glad som attans för ingenting, och strålar ikapp med solen. Fast å andra sidan var det läggdags för solen för några timmar sen, så jag är nog den som strålar mest av oss två nu :-)
Livet leker, allt är på topp. Eller ja, det mesta iallafall. Finns ju alltid lite negativa saker. Men sånt struntar vi i att nämna nu, för nu har jag ett riktigt leende på läpparna.
Denna dagen har jag spenderat med Matilda :-) Vi hyrde film, sen kom även Eriksson och Jesper. Vi gjorde inte så mycket mer än att kollade på film, vi tog det mest lugnt bara.

Jaja, nu ska jag dra mig mot sängen och vila upp mig inför imorgon, det är nämligen min tur att åka till stallet :-D Tänk hur mycket man kan sakna ett djur efter bara en vecka! Helt sjukt :-) Menmen, det ska bli roligt att få träffa min bebis en stund :-)
Pusshejs!

/ A

RSS 2.0