Nyår med Alfred

Affe och Gurra
Vi e goda vänner fastän mycket olika
Vi tycker om olika saker
Affe är hjulbent jag är kobent
Affe promenerar jag kör bil
Affe är spinkig jag är välbyggd
meeeeen eeeeeen saaaaaaaak har vi nog gemeeeeeeensaaaaaaamt!
GEISHA


nattbloggning

Ni vet när man är sådär överdrivet pigg men ändå skit trött, när man bara vill ut och springa men ändå bara ligga nerbäddad i sängen, när man är riktigt sugen på att dra ut och hitta på något men ändå bara sitta hemma och glo på film? Så är jag just nu. Helt värdelöst. Jag vill sova men ändå inte. Jag vill springa till stallet men ändå inte. Jag vill åka till falun men ändå inte. Och när man sitter och funderar när det ska ta slut, när man äntligen ska bestämma sig för en sak, ja då dyker andra problematiska saker upp! Har knappt fått någon sömn alls dom senaste dagarna, men ändå är jag pigg. Och samtidigt trött. Tur jag inte virrade bort era hjärnor där iallafall! Jag vet knappt själv vad jag skriver, vad jag vill ha ut av denna text. Det enda jag vet just nu är att jag är hungrig, vill rita och gå på spa. Haha, jag är verkligen dålig.
Nu ska jag sluta tråka ut er och röra på arslet och gå ner och ta en nattmacka. Grejen med nattmackor är att dom lagrar sig i magen och eftersom man lägger sig ner direkt efter man har ätit den, då stannar den kvar där den hamnar och vips så har man fått en liten bullmage! Så det är alltså det som kommer hända mig nu, men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Jag har faktiskt lärt mig att man ska acceptera hur man ser ut, och vara nöjd med sig själv. Ingen är helt perfekt, och ingen kommer bli det heller! Trots detta argument är man fin som man är. Och det kan ingen förneka :-)


Justeja, nattmacka var det. Synd att jag alltid ska börja predika om något. Hum.

/ A 

"leksing tills jag döööööör...."

Jao, kan ju säga att denna kväll slutade med en mycket lyckad hockey kväll i Ejendals! Min bästis var inte med och spelade, han är i kanada (tror jag det var?) och spelar för vm (eller nåt sånt.. insatt vettu!). Men det blev en riktigt bra match iallafall, slutade 4-0 till Leksand som spelade mot ,några ganska så sura, Boråsare. Men dom där röda tomtarna får nog ge upp att försöka komma förbi LIF, för dom är serieledarna just nu och kommer stanna där ;-)

Och jag vet att dom flesta som läser inte är ett dugg intresserade av hockey, men nu är det så att jag är det och det är ju faktiskt ens eget val om man vill läsa bloggar eller inte? Am I Right?

Nu är det sex and the city på tv, så ska lämna datorn!
Hejdå

/ A


There's times when you just don't have the time ..

Hellu!
Är väl medveten om att mitt bloggande inte varit något vidare dom senaste dagarna. Har annat för mig, som jag nämnt tidigare!

Kollar runt på internet efter olika festivaler som kommer vara 2010 och vilka som kommer, om jag inte ser helt fel så kommer det kommande året bli ett jäkla festival år! Babyshambles kommer till Sverige i år igen till Arvika, det betyder att det är fett värt att gå. Jag menar, kungen him self är ju frontfiguren, då är det ju faktiskt nästan ett måste? Och stagedive day out har inte kommit med någon information än, men hoppas och håller tummarna på att det även går -10! Inte nog med detta, i sommar är det the voice, den är det redan bestämt att man ska gå på. Nu har jag struntat i det fullständigt i 2 års tid, så vad är det man säger? Tredje gången gillt!
När jag ändå är i farten kan jag ju berätta att jag även är sugen på Metaltown och Sonisphere. Hujedamig alltså, låter som att jag försöker verka rik eller något, men kan snabbt få er på andra tankar och konstantera att så är verkligen inte fallet. Även om jag önskar att det var så. Men om några år, då ni ;-) Fast då kommer ju jag vara den som hjälper till att fixar ljudet, så jag får ju gratis. Hmpf. Haha!

Förutom att det är bestämt med the voice har jag ju faktiskt kära Peace&Love kvar! Som självfallet är ett absolut måste, om jag får säga min mening. Markus Krunegård och Kent är nog dom två banden/artisten som står högt på listan att se, men då får man ju också observera att alla bandsläpp inte har kommit än.

Nu ska jag fortsätta grina till huset på prärien, usch vilken hemsk serie alltså! Familjeserie var det ja, jo tjena. I den här serien skrämmer dom ju bara ungarna till vettet, ta tillbaka dom gamla programmen va?!
Hm.

/ A

Juldagen?

Alltså, en fråga. Varför heter den juldagen när det är dagen efter jul? Det borde heta dagen-efter-jul, eller? Haha, jag och mina funderingar alltså.. :-(

Iallafall, sitter i skogen med ett ljusbord i knäet. Jissesamalia vilken bra jul detta varit. Och än är den inte slut för min del. Imorgon ska jag fira med farmor, sen tillbaka till pappa och bara ta det lugnt med en kopp kaffe. Jadu, även fast jul är en av dom bästa högtiderna känner man sig ganska trött efteråt. Liksom, typ 4 dagar som bara innehållit julfirande? Jaja, jag ska inte klaga. Är hur nöjd som helst med allt, och det bästa är ju faktiskt att borlänge fick en snöig jul! :-)

Nej, nu orkar jag inte blogga. Hejdå på er

/ A

Ibland känner jag att jag har för mycket fritid


nu känner jag mig rund och go'

Har precis kommit hem och bytt om till mina nya efterlängtade pyjamasbyxor. Ja, jag är en riktig sucker när det gäller pyjamasar, skulle kunna leva i det för resten av mitt liv. Jag vet att ni carefacear det, och lägger det i er brybox. Så äre.
Har ätit hela dagen, och jag är hungrig än? Det måste vara något fel på mig alltså. Tacka gud att jag har stannat i vikten (haha, jag och mina tankar alltså..) annars hade jag bokstavligt talat rullat fram nu. Har fått en hel del chokladaskar och chokladkakor, så jag har något att mumsa på ikväll! Efter denna långa dag ska vi nämligen avsluta på gammalt hederligt vis, spelkväll! Haha, i denna familj är sällskapsspel ett måste, annars kan man nästan utesluta sig själv. Skämt å sido.
Har även fått mina alldeles egna kaffemuggar! TJOHO säger jag bara, nu jäsiken blir det kaffe för hela slanten! Kalaaaaaaaaas!

Nu ska jag börja fundera på bättre tider, måste även packa. Ska ju till far min imorgon och fira jul med honom, Annelie, Nickepö, Chanelle och Tobbe! Fina fisken blir det, så nu ska jag göra något av mitt liv. Häh. Ha det bäst, så hörs vi imorgon.

Pusshejs!

/ A

JULAFTON!

GOD JUL BLOGGEN!
Denna dag har börjat bra, fortsatt ännu bättre och är nu bäst! Imorse bjöds det på brunch, vilket är rena rama drömmen för en matälskare som jag! Den fortsatte i lite julklappsutdelning och jag fick en hel hög med julklappar! Det slutade såklart med en mycket nöjd Amanda :-) Fick ju bland annat en P&L biljett, och hujedamig så glad jag blev över den rackaren! Så hej ett toppen sommarlov!
Nu har jag precis fixat håret och ska snart röra på mig och åka hem till Jeanette! Då blir det mat och fler julklappar, jissesamalia alltså :-) Sjukt härlig jul det har varit hittills! Har faktiskt även varit i stallet och gett en varsin stor påse med massvis med godsaker till Billy och Salomon, dom kommer nog bli runda och fina efteråt!

Nu måste jag kila, julen väntar!

/ A

1 dag kvar!

Oh, kan ni tänka er?! TOMORROW IS THE DAY! Och det är jätte mycket snö ute, vilket betyder en jätte snöig jul! TJOHO säger jag bara! Toppen!

Sitter just nu och käkar frukost, ovanligt tidigt för att vara jag på ett lov, haha! Men lite variation skadar ju inte..
Om en stund kommer matildus hit och hämtar mig, och då åker vi till tha stall och antagligen åker jag i backen idag igen! Min bebis har ju ett temperament utan dess like och tycker det är skitkul (lite överdrivet kul) att få komma ut i skogen, och det går verkligen hej vilt om han får bestämma! Får se till att hålla i mig ordentligt, om inte annat får jag finna marken intressant. Haha :-)
Ikväll kommer Emma hit! Det kommer bli askalas :-)

Nu ska jag göra mig iordning
Hejdå!

/ A

förresten, grattis till Line som fyllde 15 igår! Och jag glömde skriva det igår, skärpning från min sida!

2 dagar kvar!

Sitter och skrattar som en idiot till till 2 ½ men, haha sjukt kul! Ska nog köpa alla säsonger senare, fett värt!

Idag har jag sooovit och varit i stallet. Har haft 3 hästar att ta hand om idag, så har haft en del att stå i. Men det gick ju finemang, så har inget att klaga på.

Märkte precis att det här är en typisk dag då jag inte har någon fantasi alls, vet inte vad jag ska skriva. Så därför gör vi slag i saken och så går jag och gör något annat :-D Hejdå!

/ A

3 dagar kvar!

Halloj!
Dåliga uppdaterarN har varit i farten igen.. Har helt enkelt inte haft tid! Finns ju så mycket annat som försigår i mitt liv just nu, så jag tar vara på alla stunder.

Har precis kommit hem från kupolen, har handlat klart allt inför julen så nu ska jag börja rota igenom garderoben efter något man kan ha på sig på självaste dagen! Har mina små ideér, min garderob är ju ganska fullproppad, häh :-) Justeja, en ny (eller en till) garderob önskas! Mina kläder får inte plats, haha :-(

Nu har jag annat för mig, har knappt haft tid alls till att sitta vid datorn. Men ha det bäst!

/ A

5 dagar kvar!

Hellu!
Sitter och glor på tv efter en låååång dag. Har sovit hos Emma inatt, och efter gårdagens blogginlägg beslutade vi oss för att basta och bada i bubbelpoolen! Var grymt avslappnande som vanligt att bara ta det lugnt och bada, istället för att vara ute och springa omkring. Lovet som precis har börjat behövs verkligen, skolan tar kål på en. Så detta lov ska jag ta till vara och sova så mycket som behövs. Sedan börjar ännu en termin på Klacken, men det är ju faktiskt den sista! Sen far alla 9or iväg på olika håll.
Har även varit i stallet idag. Var där i några timmar, och jag och Emma raceade runt berget! Det hela slutade med två galna hästar och två andra (jag och Emma) flög i backen. Haha, bjuder lite på det där.

Imorgon ska jag handla dom tre sista julklapparna, sen ska jag till stallet! Har två hästar då, så det blir fina firren!
Ha det bäst

/ A

6 dagar kvar!

Sitter hemma hos Emma och kollar på tv. Sikken fredagskväll, haha! Förutom att vi är grymt rastlösa, eller i varje fall jag, så är det trevlans här i skogen! Vi har käkat pizza och kollat på Bonde söker fru, haha :-D Skitkul.

Har även varit hos Billybus idag, jäsiken va kallt det var att rida! Ska racea runt berget i helgen någon gång, kommer ramla av, men landar ju mjukt iallafall :-) Hela Borlänge är täckt av snö! Heh.

Nu ska vi fortsätta glo på tv,n tills vi kommer på något annat. Hejdå!

/ A 

he-he



JAG ÄR FETT PÅ! Hahaha

tur jag inte började rågarva precis när jag tog bilden iallafall... konstigmun<3

21:03

Skulle bara säga att jag lever! Haha :-) Passet var inte så jobbigt som jag trodde, det var faktiskt riktigt roligt! Kommer fortsätta gå dit, 60 spänn, värt :-)

/ A

7 dagar kvar!

EN VECKA, omg! Längtarrr sönder :-D
Emma är här, vi ska på friskis! Haha, jag kommer dö :-) Och Emma som är pigg och alert kommer ju äga sönder allt, medans jag kommer ligga helt död på golvet och längta efter mat. Så är det! :-)

Nu måste jag leta fram träningskläder, ett lycka till kan jag behöva! Haha, bloggar om jag överlever detta.

Hejdå!
/ A

8 dagar kvar!

Hoho, finns det några snälla läsare här? Haha, ett misslyckat försök att låta som någon slags "bloggar-tomte".. :-]
Idag har jag iallafall hunnit med en hel del! Har varit i skolan, varit med Emma en stund, åkt till stallet, kollat på bonde söker fru (VIKTIGAST PÅ TV JUST NU, HALLÅ?!) och slagit in fler julklappar! Har räknat ut att det endast fattas 3 julklappar, sen är jag klar med julklappshandlingen för detta år! Nästa år ska jag börja mer i tid har jag bestämt. Typ i oktober eller något, tror inte jag kommer hålla det men försöka går ju? Haha :-)
Det har även snöat idag! Jag har varit glad som 17 över det hela dagen, och min oro att få en snölös vinter är som bortblåst! Jag längtar tills vi åker iväg på skidsemester, jag är en riktig "slalo-man" haha. Hur kan man inte älska att åka slalom?! Och stanna mitt i backen för en kopp kaffe, livet ju! Men i några få veckor till får jag drömma, nu är det julen som väntar. Hittade min önskelista från förra året nyss, det låg i mitt skåp i skolan *tummen upp*. Vad gjorde den där? Det kan man ju undra, haha. Men det var faktiskt inte 4 A4 som alla säger, faktiskt bara 2 eller 3 ;-) :-D

Nu ska jag sooooooova, annars orkar jag inte med morgondagen. Tur att mamma var vaken imorse, annars hade jag nog sovit till 11.....

Ha det bra!



/ A


9 dagar kvar!

Halloj! (varför börjar jag alltid med halloj?..)
Idag har jag faktiskt varit duktig och köpt julklappar! Det var på tiden att även jag lyfte baken och tog tillfället i akt att handla. Köpte inte bara julklappar, kollade även på min (hehe) kära balklänning som jag älskar! Håller tummarna hårt, för den klänningen har något visst i sig, tycker jag. :-)

Jag är peppad som en idiot för julafton som i sakta mak närmar sig! Om 9 dagar sitter jag och beundrar stämningen och äter (antagligen) upp rester från dagens feta julbord, mmh. Haha, tur det inte saftade sig i munnen där iallafall.. Menmen, ser fram emot att få spendera tid med min släkt. Och om 10 dagar är jag hos far min, ser fram emot det också såklart! Ska bli skitkul att träffa Chanelle igen, fast det inte var så längesen sist. :-)
Nu ska planera dom sista julklapparna, sen ska jag sooooova! Time to get som beauty sleep.. eller kanske inte. Haha! Måste iallafall stänga av datorn, för mina ögonlock orkar inte hålla sig öppna länge till. Och Pricken har tagit över min säng så får sova på mattan inatt igen! Förstå min ironi där också..

Nog skrivet, vi hörs imorgon!
Godnatt

/ A

pj's



Vad ska ni göra? Skjuta gummisnoddar på folk??
Haha, den här bilden gjorde min dag, helt klart!

Bild från Kreta



Härliga minnen, vill tillbaks!
Kreta<3

Haha



Haha, tänkte bara ladda upp den här bilden för jag tyckte den var ganska klockren! Loke, Goliat och en mus? Haha, gulligt...

10 dagar kvar!

Ujuj, kan ni förstå det?! 10 dagar kvar till julafton! WOHO säger jag bara! Och en bra sak, det SNÖAR! Tänkte att jag skulle få en bild på snön, men saker och ting ville inte som jag ville haha :-P
Idag har det varit skola och stall som stod överst på listan! Sålde korv/salami i stallet med Emma, haha lyckat! Fick 3 sålda iallafall, hujedamig.
Har inget speciellt att säga om denna dag, så jag avrundar här. Men bloggar mer imorgon, hejdå!

/ A

11 dagar kvar!

Hallå!
Idag känner jag mig mycket bättre, inge feber och det enda som är fel är min hals, men annars känns allt prima!
Vaknade för någon timme sen, det gäller att ta tillfället i akt och sova ut!
Denna söndag ska jag ta det lugnt, för imorgon tänker jag faktiskt pallra mig iväg till skolan, och jag struntar fullständigt i hur jag mår. Jag orkar inte sitta hemma och dega längre, så nu får det vara nog med det! Dessutom är det bara nån vecka kvar innan lovet börjar, känns ju fånigt att vara hemma sista veckan. Tycker det är värt att gå till skolan i alla fall.

Nu ska jag dricka te och få någon ordning på min hals.
Hejdå!

/ A

Los Angeles my dream





klockrenaste låten ju! Haha :-D

12 dagar kvar!

Halloj, sovit gott? Det har inte jag. Lyckades somna efter några timmar och sen skulle jag upp innan tolv, helt värdelöst. Dessutom är jag fortfarande sjuk och efter dessa omständigheter hade jag lätt kunna sovit ett tag till, men aja. Jag är vaken, iordninggjord och har absolut inga planer för dagen. Eller jo, niklas kommer snart så ska fråga honom om han har lust att åka och käka med mig, mamma lämnade ju sitt betalkort hemma, wuhu! Haha, mat är bra. :-)

Nu ska jag glo in i väggen som jag gjort dom andra dagarna.
Pusshejs!



Bebis<3


/ A

Nattbloggning

Godnatt (?!) alla läsare, haha. Udda sätt att påbörja sin text med..
Har legat och vridit och vänt på mig i sängen ett tag nu och jag med mitt alldeles för korta tålamod (en fågel viskade i örat på mig att det går i släkten, hm undrar varför den säger så....) tröttnade helt på att bara ligga ner och försöka sova när man ändå var pigg som en fisk. Så istället sitter jag här, bloggar lite och låter tankarna fara runt. Tänker och tycker om julafton, att det äntligen snöat lite (jag vet att jag skrivit att jag hatar snö, men kom igen? det är jul om mindre än två veckor, och då lär det ju faktiskt finnas snö, kanske bara jag som vill ha en jul med snö?) och även lite smått på annat som händer och sker.
Kan ju börja litegranna med hur folk förändras och blir andra än sig själva. Det är någonting jag inte gillar, liksom va dig själv, alla andra är redan upptagna. Mycket fyndigt citat, om jag får uttrycka min åsikt. Dessutom ska man ändå dö sin egen död, inte någon annans? Hm, finns mycket tankar som cirkulerar runt detta och man får nog helt enkelt leva med att aldrig få något riktigt svar på det hela. Jag tycker iallafall att det är viktigt att vara sig själv, skit i hur andra beter sig och våga sticka ut. Ingen är helt perfekt, och ingen kommer någonsin bli det heller. Kom på mig själv med att fundera över att jag nog faktiskt aldrig följt andras fotspår och ändrat mig för att jag "skulle vara någon då". Såna argument är bara fåniga, tycker jag. Herregud, sköt dig själv så får andra göra hur dom vill. Och ja, man måste våga vara lite egoistisk, annars kommer man ju ingenstans i denna värld. :-)

En sak jag aldrig fann någon tid att blogga om var om vem som vann Idol 2009. Fast det kan ju ingen ha missat, eller? Haha, här kommer iallafall bild på vinnaren <Erik Grönwall3 och vinnarlåten Higher.





och som personligt tycke så var Erik en värdig vinnare, men Calle var den som utvecklades mest i år! Ingen tvekan om saken.

Nu ska jag försöka få någon slags skönhetssömn, hur nu det ska gå till.

Godnatt! (fint att börja och sluta sitt inlägg med "godnatt"..)

/ A

13 dagar kvar!

Halloj på er!
Vaknade av att man kallsvettades och mådde illa, min feber hade alltså kommit tillbaka. Jäsiken. Gick upp och klädde på mig, brydde mig inte alls om hur illa jag såg ut och så tog jag bussen hem. Vilken lyckad helg detta kommer bli! Inte alls enligt planerna, tusan också. Ikväll får man glo på idol finalen själv och trösta sig med en chokladbit. Haha, sicken tjurpelle jag är.
Tur att facebook finns, det är där jag sitter och nördar mig just nu, som vanligt :-P

Dagens bild får bli på en grymt fin tatuering med stjärnor, me like!




/ A

14 dagar kvar!

Herregud, kan ni tänka er? 2 veckor kvar till jul! iiih, jag längtar :-D

Idag är jag pigg som en nötkärna och nu ska jag hem till Emma och sova där tills på söndag! Min sambo dom följande dagarna med andra ord, haha :-D
Ska blogga om jag kan, annars så får det duga med detta inlägg och dessa bilder tills söndag!






haha, fint....

och dagens låt också! MANDO DIAO, Borlänges stoltheter? Haha <3


Min och Emmas låt förresten! GLORIA :-D


Ha det bäst, för det ska jag!

/ A

Dagens låt



gammal men go låt!

Blond vs Brunett

Har funderat lite över detta med hårfärgen. Blekte mitt hår för att det skulle bli lite ändring med mitt tråkiga hår, men nu när jag kollar tillbaka på bilder o.s.v så inser jag hur mycket jag saknar det bruna håret. Har inte bestämt mig än om jag ska färga tillbaka det eller inte, på något sätt vill jag ändå fortsätta bleka håret. Hm.

Gammal bild på det bruna håret.


15 dagar kvar!

Blev ingen uppdatering igår, tiden räkte helt enkelt inte till! Och trött som jag var missade jag halva Desperate Housewives (?!) för att jag sov hujedamig. Och anledningen till att jag bloggar rätt tidigt är för att jag har fått feber, det är ju alltid lika roligt.. inte. Och det värsta är att jag faktiskt ville vara i skolan idag. :-(

Vad händer nu då må tro? Antagligen kommer jag tillbringa denna dag med att sitta och glo in i väggen, jag hatar att vara sjuk.

:-(
/ A


17 dagar kvar!

Halloj!
Denna dag har tillbringats sovande, då mitt huvud inte ville som jag. Antar att den överansträngdes när jag sa att jag tänkte hos pappa? Haha, så måste det vara!
Nej men över till lite seriöst skrivande nu, har haft migrän sen jag vaknade och hela jag har varit en vandrande karusell idag. Vingel hit och vingel dit, så kan det vara.

Min bild ville inte laddas upp, så laddar upp den sen på en av dom andra datorerna istället.

Hejdå!

/ A

18 dagar kvar!

Halloj bloggen!
Kör på lite morgonbloggning denna trevliga söndag (som inte alls är så trevlig egentligen..) Nej, vädret ute är sjukt tråkigt, det regnar och snön från igår är puts väck.

Denna dag kommer tillbringas i stallet, ska rida om underlaget går med på det, annars får Billy återigen vila idag, finns ingen anledning att rida när största sannolikheten blir att hästen bryter fötterna av sig.. Hm.
Har möte idag också, har en hel del att ta upp. Ujuj, att vara med i US är inte alltid så roligt faktiskt, ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Men vad gör man inte för klubben, klart man ställer upp! Så bita i det sura äpplet får jag fortsätta göra, men det är inte så mycket mig emot. :-)

Fixade lite med designen och sånt igår, om ni märkt det? Har bytt typsnitt på rubrikerna och sånt, inget speciellt igentligen. Men ska försöka bygga på lite och prova mig fram, det är ju på det sättet man lär sig bäst! Dessutom ska inte min blogg vara vit och tråkig längre, ska fixa om den rejält. Blev ju som sagt trött på förra designen, men det är ingenting mot på hur trött jag är på denna vita och tråkiga .
Jaja, nog om det. Nu ska jag få kaffe och eventuellt blir det kanske lite kortspel innan bilen rullar mot hästen! Tänkte bara ladda upp en bild på en av mina favoritryttare! Rolf-Göran Bengtsson, såklart! En av de absolut duktigaste hoppryttarna, mycket värt att åka och kolla på honom om man får chansen!



/ A

Erik Grönwall - Run to the hills



NU HAR MAN LADDAT HEM DENNA FRÅN TUBEN DÅ, JAG ÄR KÄÄR<3
det absolut bästa han gjort nånsin!

HellluH!

Har precis klämt i mig (snarare vräkt i mig..) en bit chokladtårta med smultron och druckit julmust, gott som 17!
Denna kväll slutar med Saw VI (senaste fosho) eftersom far min laddat hem den.. Gött!

Har ingen bild som kan representera denna dag, så jag bidrar med en 'dagens låt' istället!
Låten blir Ayo Technology med Milow av olika saker;

- Jag har lärt mig den på gitarr idag (wuhu)
- Orginalet suger, så är glad att han gjorde den.
- Jag har haft den på hjärnan hela dagen

Här får ni!

Erik och Calle till Final

 

Mä bäste man vinna!
Fast Erik är ju bäst, ;-)

19 dagar kvar!

Numera ska mina rubriker innehålla antal dagar kvar till julafton! Jag känner mig grymt pepp på det, eftersom jul alltid varit min favorit årstradition :-) Dessvärre har jag varken önskelista eller julklappar inköpta ännu.. He-he.. Fast tur är att jag vet vad jag ska köpa till alla, så känner mig rätt lugn ändå :-)

Denna dag har börjat med kaffe och kortspel. Som vanligt hemma hos pappa? Haha, men det är trevligt det med :-) Håller på att fixar en massa på f-book, har levlat upp på både café world och happy aquarium :-D nörd<3 jag älskar f-book, haha :-D

Hejdå på er! Bloggar nog innan jag åker till stallet också  :-)

/ A

förresten, ska försöka få in lite bilder i nästa inlägg! Har ju lovat fler såna, eftersom det är mycket roligare att se på bilder än att läsa, enligt mig. :-P

Emma!

Emma: Are you seepee? (cp)
Jag: ..I don't understand what that is..
Emma: Oh, you are seepee!


förresten, hur mycket vill du ha, Per? ;-)
Haha sämst humor :-D

4 december -fredag

Hallå!
Har hunnit vara i skolan och gått på gymnastiken, vilket resulterade i att mina ben och armar är sträckta! Fint, kändes inge bra alls att vara kvar i skolan när man inte kunde gå, så folk tyckte det var lika bra att jag gick hem.

Förövrigt är mimmi ingen katt längre, hon har blivit en papegoja!

Haha bjuder på minen! :-D

/ A

3 december -torsdag!

Idag har jag och Emma kollat på balklänningar! Jäsiken va kul det var :-) Trodde jag aldrig skulle komma därifrån!
Hittade en sjukt fin klänning, så jag och mamma ska kika lite mer på den och så får vi se sen hur det blir. Hoppas på den iallafall, tyckte verkligen om den!

Konstig kväll, började med tv och slutade i tårar. Jag ska inte berätta mer.

Imorgon ska jag skriva ett peppande inlägg som man kan bli glad av. Det har blivit allt för mycket av det dåliga den senaste tiden. Att vara tonåring är nog det värsta som finns, hujedamig!

/ A

Aldrig mer

Det är vid såna här stunder känner man att något är fel, det är inte alls rätt.
Man blundar, lutar sig tillbaka och minnena kommer.
Man ler lite, skrattar åt alla galna saker.
Det är vid såna här stunder man känner hur mycket man behöver en.

Förlåt

21:12 onsdag

Halloj!
Idag har jag varit i skolan och sen stallet, har inte så mycket att skriva egentligen.
Tänkte bara berätta att jag lever och ska börja ladda upp fler bilder i bloggen! Men precis när jag kom på det så märkte jag att min kamera var borta.. Lyckat, haha! Letar på den imorgon, jag är trött och ska sova nu, för det behöver jag.

Godnatt!
/ A

Sthlm horse show!

Nuu kommer bilderna från helgen! Vet att jag har varit sjukt seg med att uppdatera o.s.v, men har inte haft tid helt enkelt!


Haha globen! Kan ju inte åka till Sthlm utan att ta en turistbild?


Scenen


Och siddu, så började allt tillslut!





Bland det finaste jag sett!




Sen äntligen byggde dom upp hoppbanan!




Malin Baryard








Gryyymt fina!



Sen fick dom för sig att hoppryttaren skulle hoppa över snubben bakom med vagn.. Han flög över och jag hade ont i magen. Fint :-)


mormor var på hugget iallafall! Haha :-D


Fyrspannstävling! Ingenting för mig kan vi ju konstantera.. :-P


Det bästa på hela showen! Det mest fantastiska jag sett, rekommenderar!





Söta små shettisar hoppade fram ur julklappar, haha :-)




"Mormor, det ser ut som ett happy meal!"

Bra humor finns det ju också ;-)


Kaffepaus blev det även gott om!

Laddar inte upp nå fler bilder, har runt 1000 st haha :-) men detta får duga för denna gång!

Nästa blir hästshowen i Göteborg och såklart Sthlm nästa år igen, haha ;-)
Sjukt bra helg iallafall, det bästa jag varit på :-) Värt!

/ A

Hos Alfred




/ A


RSS 2.0