söndag

haha okej, jag hade skrivit ett aslångt inlägg, och precis när jag var klar, då gick proppen. Hur mycket tur får man ha?

Iallafall, idag är det söndag och söndagar brukar ju vara rätt chill, så idag ska jag ta det lugnt och plugga lite. Åker ju tillbaka till Borlänge idag också, det är mors dag och min katt fyller år haha! Han blir en gubbe, men är fortfarande min bebis.

Är ju ledig imorgon, väldigt skönt om jag får säga det själv. Sen på tisdag har jag mitt sista prov för den här terminen, och sen är jag klar med allt som 9an har att erbjuda! Riktigt skönt, 9an har varit det absolut jobbigaste året hittills, så mycket prov och andra saker som har kommit i sista sekunden, helt oplanerat. Men om cirkus 1 ½ vecka är skiten över, och då lämnar jag även Klacken, vilket ska bli det absolut skönaste någonsin! Klacken har haft sina bra stunder, men själva skolan tycker jag faktiskt inte om alls. Men snart blir det Lugnet (antagligen) och det blir bäst! Längtar så jag nästan spricker haha =) Rätt sjukt att man kan längta till en skola egentligen, men så är det! Ska bli skitkul!


haha, när jag googlade på min skola så kom den här bilden upp som enda bilden typ, och det säger väl allt? Skittråkig skola!

men nu ska jag fixa med annat, ha det bäst! Hejdå!

/ aPersson.

dags att bli brunett igen..?


va säger ni?

bdb noerden#1



tufft, 51 anonyma har försökt besöka mig på bdb. Inte för att jag förväntar mig att nån ska bry sig eller så, det är bara lite brist på annat som jag lägger upp detta. Lika bra att ni som försöker besöka mig anonymt lägger till mig som vän eller bevakar mig istället, det är då fan så mycket trevligare :]

possjao'
/aPersson.

rista

TJA! Sitter i rista med en proppfull mage som just har smällt i sig en fet bit tårta, inte helt fel! Det har nämligen varit kalas för den 40 åriga gubben som bor här, och då bjöds det även på asiatisk afton (asiatisk kräftsång som jag trodde haha, hade typ förberett mig på att få sjunga galet) och det var jäääääävligt gott. Sen att jag bjöd på världens omkull-ramling är ju en annan femma..

Igår skrev jag världens fetaste inlägg, och så när jag skulle publicera det - ja då blev det nå fel så bokstäverna blev typ sju mil stora. Och int fan gick det att fixa det heller, så jag blev assur och stängde av datorn och satt inte där nå mer på hela dagen, töntigchey_94 haha. Och som det höga iq jag har så kommer jag inte ihåg nånting av det jag skrev, så det sög ju lite.
Förresten, jag och Emma var ju och kollade på Sex and the city 2 igår, och jag säger då det - Jävlar vilken bra film! Den var typ tusen gånger bättre än den första filmen, och jisses vad man skrattade. Den levde verkligen upp till mina förväntningar, så det kunde inte bli bättre! verkligen värd att se, rekommenderar den till alla som älskar SATC och som har lika sjuk humor som jag, för då kommer ni garanterat att älska den :D fin recension haha.


Imorgon var det meningen att jag skulle med på klassresa, men eftersom körtelfebern sitter som ett plåster så får jag lov att skippa det. Men istället blir jag ledig på måndag, och det känns ganska lugnt ändå. Fast visst är det ju tråkigt att inte kunna följa med, med tanke på att det är typ det sista vi i klassen kommer göra med varandra innan vi splittras till nya skolor och städer. menmen, jag får bita i det sura äpplet och ta vara på mina lediga dagar istället, så jag försöker tänka positivt! Så är det med det =)

Nu ska jag kolla om det är nå folk kvar där ute, och om det är det så ska jag gå ut och vara social med dom. Tills vidare får ni ha det gött, för det ska jag! Hejdå!



/ aPersson.

gryyym dag!

Säger bara det, den här dagen var då faan så mycket bättre än igår! Haha, full fläkt hela tiden.
Började med skolan, ganska seg men väldigt lugn, har ju inte så mycket kvar i arbeten i ämnena, så det är rätt chill. Får mvg i slutbetyg i musik och slöjd fick jag veta också, kändes väldigt bra faktiskt =)

Efter skolan åkte jag och Emma på några ärenden haha, med andra ord så åkte vi till kupolen och shoppade och sen till galaxen och köpte biljetter till balen. Tänker inte ladda upp bild eller så på det jag köpte eftersom jag personligen tycker det är totalt ointressant och ovärt att veta vart och vad andra köper o.s.v. haha.. Som att jag har plats med det i min brylåda liksom. Äh, skitsamma. Biljetten till balen var grön och jag blev besviken, grönt är ju inte så jättegulligt precis ehehehehh. och jag som precis snackade om saker att lägga i brylådor, haha jag suger litegrann..
Justeja, jag bjöd Emma på mat också. MAX blev det, vi är stammisar där och hennes syster jobbar där, så lite bonus får man ju haha! Alltid lika trevligt! Och lyxshaken var ju inte helt fel den heller, HOHO.

När dagen började gå till ända blev det dags för oss att röra på fläsket och dra oss mot maxim där vi checkade in Magnus Betnér! Och jag säger då det, JISSES vilken man, rolig och snygg på samma gång. HUR LYCKAS MAN MED DET?! Han var helt klart värd att se, så får ni chansen någongång - TA DEN! Daaaaaaaamnnn.


mumma! jag fick autograf och säga face-to-face att han var grym och han uppskattade det hähä. JAPP jag skryter det är ju trots allt Magnus Betnér vi snackar om ;)


Nu ska jag plugga och sova. Godnatt!

/ aPersson.

trååååååååkigt

seg dag, seg värld, ALLTING ÄR SEGT. jag vill typ bara gräva ner mig under jorden för jag har så SJUKT J*VLA TRÅKIGT.














punkt.

sista spurten nu

HEJ. haha, oseriösast.se, men jag är på sånt humör så varför klaga?

Idag har jag varit i skolan och haft prov och bara chillat runt. Hjärnan och nervsystemet[CHECK]. Känns rätt awesome faktiskt. Imorgon ska jag ha prov i universum och på fredag det där andra, jag skrev ju om det igår så varför upprepa det igen liksom.. Iallafall, mattsson satte mig i ett rum som jag inte ens visste fanns på skolan haha, och så glömde han bort mig där. Alltid lika trevligt, dessutom råkade jag smälla upp dörren rakt på nån grabb i sjuan eller åttan, vet inte vilken årskurs. Stackare, slutade med att han höll sig om näsan och jag brast ut i skratt. Fint!
Slapp svenskan idag med tanke på att alla är helt klara nu, och det kändes jäkligt nice att få sluta vid ett. Då sprang jag till skåpen och fick världens rådamp över att jag har lämnat in min fysik bok eftersom jag har universums grejen i den, så jag snodde åt mig stålis bok, så take no offence för det, haha! Äh, han överlever nog, haha =)

Justeja, vi ska ju på nå klassresa på söndag, och fick veta att vi ska paddla typ hundra mil och att det kommer ta typ hundra år? Inte riktigt, men nästan, vi ska paddla 5 km och det kommer ta typ 2,5 timmar, och jag är osäker på om jag kan följa med då.. Körtelfebern sitter som käppen i hjulet, så om jag paddlar och överanstränger mig så kan jag paja mjälten och levern, vilken lycka alltså. varför skulle det hända nu för? Skitans också..

Nej, nu pallar jag inte sitta här och dega. Förresten så låter det som att jag har svalt en bulldeg när jag pratar.
Nu ska jag äta glass, tjarråh!



/ aPersson.

GE MIG SOMMAR

OCH PEACE&LOVE!!!! Shit, fick världens energikick av Björn Rosenström-Het och jag längtar verkligen tills det är P&L och Sommar! Komma njuta till max och bli solbränd och springa barfota och käka en hel jäkla hög med glass! Finns inget som är så sjukt härligt med sommar alltså, och det här året ska sommaren bli ännu bättre än förra året! Förra året var oslagbart, aldrig haft så inåthelvete kul på en sommar, helt sick! Men nu peppar jag och inväntar lovet, för då kör vi!








sommaren -09 låtar, minnnnnen mhmm

det här är sjuka dagar å jag känner mig ju inte så frisk

..de e dig som alla jagar och jag tar en liten risk? Nerå, men åh vilken summerfeeling!


Iallafall, har precis kommit hem från skolan, idag ska jag ha en pluggardag med mat, tv och film. Senare ska jag hämta ut biljetter till Sex and the city 2 på fredag, längtar som en galning! Och på torsdag ska jag och Emma åka ner till maxim och kika på Magnus Betnér, fast innan ska jag bjuda henne på lite käk. Riktigt trevligt! Har verkligen en fullspäckad vecka denna vecka, och det känns bra! Min hals torterar mig fortfarande och jag har blivit mobbad av målbrotts-Mats för hur jag pratar idag när han själv inte kan hålla rösten i mun. Fint.

Denna vecka har jag 3 NO prov, imorgon har jag prov i hjärnan och nervsystemet, på torsdag har jag ett prov om universum och på fredag har vi ett prov om det periodiska systemet och syror, baser och sånt. Saker som är helt obegripliga och ändå kan jag det som rinnande vatten? Haha, jag klagar inte! Fick faktiskt beröm av Oscar idag också för att jag såg en liten text på långt håll som ingen utav dom andra kunde se, och då blev jag glad för det måste ju ändå bevisa att jag inte behöver glasögon? ;) Hahah! Så är det :D



ganska lätt dock

Nej, nu måste jag ta vara på denna lilla dag. Det blir NO och matte som gäller, hörde även nys om att man skulle ha gjort en recension i svenskan till på torsdag? Om man bara hade gjort två innan, men jag har gjort fyra eller fem stycken, så antar att jag sitter säkert haha.. Inte helt fel =) Men nu skriker min mage efter mat och mitt snillehuvud efter lite plugg. Så ha det göttast allihopa! För det ska jag =)

Hejdå!
/ aPersson.

seaside förresten

BILDEN ÄR FRÅN SAGAS BLOGG, HON HETER HEJSAGA.BLOGSPOT.COM, bara för att jag inte ska få dåligt samvete för att jag tog bilden eheheh, och jag vet inte hur man länkar haha.


Saga, fiskarsnyggingen, malin och jag.. JA jag är cool i mina brillz, oke?

IDAG ÄR JAG GLAD.

Faktiskt, mår prima! Dock försöker min hals döda mig eller nåt, hm... Lömska hals. Den är asfet och uppsvälld så det heter duga, och så pratar jag som en karl :D vem vet, kanske blir en riktig man utav mig trots allt?

Idag har jag sprungit omkring på kupolen med Emma, och hon hittade ett par skor och jag en chicken mcnuggets meny =) Ruskigt trevligt må jag säga! Och efter mycket om och men kom jag fram till att jag faktiskt inte var på något vidare shopping humör, så jag typ hängde efter som ett plåster på Emma. Stackarn haha! Dessutom hade jag en sån där typiskt "positiv-till-allting-dag" och hujedamig va jag har klagat. Äh, ingen större skada skedd.
På tal om skada, min hand är blå. Jag har nämligen gjort premiär mot backen med moppen idag! Rackarns lilla grusgrop mitt i vägen alltså.. Det hela slutade med en brummande moppe som låg på sne och en skrattande jag med en ännu mer skrattande Emma över mig. Så det kan gå, haha!

Nu ska jag glo på Vampire Diaries och vänta på att maten ska bli klar jaoooo. Sen blir det näsan i pluggboken och sen sova! Mojsigt. Förresten så pratade jag med Mattsson en gång för alla idag, och nu har han klargjort att jag är GODKÄND i matte! Och jag typ dog åså ehehehhe, MEN HELVETE VA GLAD JAG ÄR ÖVER DET!!!!!! Awesome!!!!


glad chey_94

pusshejs!
/ aPersson.

singing in the rain

DET REGNAR UTE, och jag typ bah döööör liksom asså shit bah.. Nej, nu ska jag inte vara sån. Mina prickar och utslag är nästan (observera nästan) som bortblåst men min hals e tjock och lever ett eget liv typ. Men lika gla' för de e ja'.

Stallet idag, känns ju väääldigt peppande när man inte får rida och när vädret är elakt. Så innan jag ska dra mig mot stallet så får det bli lite söndagsmys med film och mat. Hihi. Lär väl plugga lite också. Jag överlever!

Nu schka jagg gåe, ha det bäst!

/ aPersson.

hemma från Seaside

Tidigare än väntat, kanske inte behöver berätta om hur lame det var där? Tur man gick med rätt människor som gjorde kvällen värd ändå =) Många band spelades, jag hade ingen aning om vilket något av dom var, men jag var ju knappt på festivals området ändå så vad gör det? Synd att den enda man ville se var Carl Norén, och han skulle spela typ halv tolv, och med tanke på hur dåligt drag det var där så sket ju det sig. Har ju träffat han så många gånger i mitt liv ändå, men ack så snygg han e.. =)

Vi har även sprungit runt lite på stan i Falun, och med det resulterade nya skor för saga och pizza med starksås 3 gånger för mig. Rätt chill ändå. fast min tunga är typ sönderfrätad och min lilla mage har kommit tillbaka, men jag är glad ändå! Slapp sitta hema och tröka iallafall, som jag har gjort i en veckas tid redan.. Blir ju så rastlös!

Nu ska jag nog eventuellt umgås med älskling och vi kommer placera oss framför en film. Rökigt värre. Ha det bäst tills vidare! Ska leta efter lite vimmelbilder från idag senare också, har ju ingen kamerasladd så det blir ju rätt bildlöst här på bloggen... ahhhhrrg! Får även sno lite bilder från dom som var med idag, elaka lilla jag. Hih.

puss!
/ aPersson.

körtelfeber

Y-E-S som lite grädde på moset sådär. Passar fint nu till helgen och med tanke på att det tar typ 3 månader innan jag är helt frisk så blir det ju lagomt tills gymnasiet börjar! Körtelfeber hela sommaren, p&l, u name it! FAN VA LYCKAT!!!!!!!!1111111



för övrigt är jag glad, ruskigt glad. Åkte ifrån sjukhuset å alla receptbelagda mediciner å salvor imorse, och åkte till hästen istället. Tänk va en brun liten filur kan göra en på bra humör. Oj vad jag älskar min ponny. Världens bästa! Dessutom har Trolle flyttat till Emilie idag, var nog faktiskt dags för honom att fara vidare på andra äventyr. Och då var det ju som handen i handsken att just Emilie köpte honom! Dessa två känner ju varandra grymt bra, så jag är otroligt glad för deras skull!


Nu ska jag ÄTA och glo på en rulle. Hejdå så länge!


Trollebus


/ aPersson.

bloggdesign .. ?

Är rätt mycket inne på att försöka fixa med nån bloggdesign och fixa andra bilder till headern, men jag är typ tom på ideér (och kunskap) för att kunna göra det.. Inte är jag intresserad av att kunna sånt heller, så det är väl därför bloggen är så tråkig som den är. Kanske får skita i att ha en bild i headern och återgå till den förra jag hade, den som var svart med typ stjärnor å shit på. Får nog bli så, har ingen aning hur jag ska göra med bloggen annars. Det är även därför jag har bloggtorka, för att den är så tråkig haha! Där kom hemligheten fram.. Fast om det är nån som vet hur man gör snygga designer och sånt där så bangar inte jag för att låta nån fixa det :D Så är det!

Nu ska jag gå och hoppas på att jag blir mindre prickig. Fast det går tvärt om, jag blir bara mer och mer prickig :@ jävla prickekorv!!!!


It's my dream, it's my life ♥


/
aPersson.

men va i he..........!!!!!!!

VAKNADE AV ATT JAG VAR PRICKIG ÖVER HELA KROPPEN, OCH NU VÄNTAR EN TID PÅ SJUKAN KLOCKAN 11....!!!
DET MÅSTE VARA ETT SKÄMT ALLTSÅ!! :@

soligt å varmt, lilla lyckliga ja'

Hallå!
Vaknade med en feber som gått från 38.2 till 37.6, och jag typ skrek YEAH MAN, THAT'S HOW IT LOOK'S. Eller kanske inte, men jag tänkte så iallafall :-D Så jag hoppade glatt ur sängen och blev ännu gladare över den där feta solen som lyste upp mitt rum, sicken lycka alltså. Har precis slängt i mig lite frulle, kräm blev det för det är typ min nya drog för tillfället hihi. Och jag har rasat i vikt under dessa dagar och så skall det icke vara, så när jag blir frisk hade jag tänkt att jag skulle bli stammis på typ BK eller någe, men det gör ju inte mig nåt :-D
Min hals är fortfarande uppsvälld som en get och jag har fortfarande liiite konstigare röst än vanligt, men vafan, så länge jag kan öppna käften och sjunga en truddelutt så är jag tacksam som fan!

Igår var det kalas här, det var folk som kom och fikade, en hund som snappade åt sig kakor och en nysande maja i ett hörn, fint! Födelsedagsbarnen var Niklas och Pricken (tjockisarnas dag brukar jag kalla det) men även min farfar fyllde år igår ju! Så vi kör på en trippel grattis till allihopa, Grattis x3! Kalasbra, vi har faktiskt en hel tårta till kvar hemma, stackars lilla mig som blir hemma hela dagen.....\,,/. .\,,/ yeah

Ikväll blir det filmkväll, men nu ska jag ut i soleeeeeeeeeeen en stund! Rätt chill att vara ledig ändå ,hehehöhö.


får bli denna bilden idag. Bara för att jag inte har någon sladd till min kamera och för att jag ser så jävla härlig ut på bilden. Eller inte, haha, jaja, stor gård har jag iallafall!

PUSS.

/ aPersson.

fortfarande sjuk ..

Roligt? NEJ. =(

Aja, idag kommer det komma lite folk hit, och så ska vi fira freddan som blir 19. Han räddade nästan livet på mig alldeles nyss för han kom med två filmer som han har bränt åt mig. Inte helt fel kanske =) Den nya alice i underlandet (en av världens bästa filmer ju!) och kick ass =) Toppen! Sen kommer det även lite annat folk som hade tänkt att dom skulle grilla med oss, inte mig emot haha!

och förresten, idag fyller även farsan år, 40 år blir han! Grattis hörru =)

Aja, nu ska jag knarka lite alvedon, om ni slänger iväg lite sms skadar ju inte.

Hejdå!

/ aPersson.

sjuker

Roligt. Att man också vaknade klockan 6 denna LÖRDAG var ju ingen höjdare direkt. Min hals e tjock och jag mår som ett as. Toppen!!!!!!11ett

Nä, nu ska jag sitta och emoa mig lite. Hejdå!

/ aPersson.

om oliver får bestämma ..

..några snabba, MADE BY OLIVER. Jag skulle vara tydlig med vem som skrivit dom tydligen? Haha, aja, nu ska jag svara på dom.

ketchup / senap
orm / fisk
skräpmat / renmat, alltså en sån där ren med hjorn, INTE ÄLG AMANDA  -  hahaa, du suger, i go 4 pizza!
vitlök / rödlök
bloggen / fejjan
anknäbb / storglugg -   haha, översättning; kissie / paow hahahahahahah (h)
löv / blad
läskeblask / saftkalas
OLIVER / marcus
choklad / gurka  -  choklad made this body,eller hur är det? Hahah


finemang, nu var det gjort också. Oliver är fantasifull han, vilken kämpe. ne
HAHAHAHAH

/ aPersson.

det blidde mopeden igår

eller ja, vi hoppade. Studs, haha, ni kan ju bara tänka er hur det gick. Aja, han är söt iallafall, trots sin "lilla" storlek =)



idag ska jag göra absolut så lite som möjligt. Låter rätt nice om jag får säga det själv.

Pusshejs
/ aPersson.

Så jävla skön !

lyssna alltså, älskar versionen somf*n!


känslan alltså

helt jävla underbart

träkvist

Allvarligt, igår däckade jag så fort jag kom hem till mamma igen, jag somnade kl 18, gick upp en liten stund för att käka och sen gick jag och la mig igen. Och så försov jag mig lite imorse, fint. Äh, 2 minuter försent skadar nog inte.
Har varit och hälsat på på Jungbergsgymnasiet idag, vi var några stycken som kände att vi borde hälsa på människorna från Revy Resan, och jisses vilka breda leenden som kom emot oss när vi gjorde entré på skolan. Men det är riktigt roligt att vara med de, de är ju så glada =)

Idag ska jag till stallet för lite stalltjänst, har faktiskt ingen ork alls för det idag. Är helt utmattad på något konstigt sätt, och jag tror att jag håller på att typ, förmultna eller nåt. Trött är jag iallafall. Menmen, that's life.

Nu måste jag återvända till skolarbetet, so står på schemat! Ger er två otroligt fina bilder på Salomon och Trolle också, bilderna är från NARK's hemsida!


Älskar den här bilden!





Ha det bäst!

/ aPersson.


morgonpigg ?

Hellu, är uppe med tuppen idag igen, men denna gång ska jag till stallet och släppa ut ett gäng havremoppar! Har saknat Billy jätte mycket, har inte träffat han sen onsdags, hujedamig alltså.

Nu är revy resan slut på rikigt, har inte fattat det än faktiskt. Menmen, the show must go on, eller hur är det ?
Nu när jag ändå är i väntans tider så ska jag fixa lite med annat. Ha det bäst!



/ aPersson.

känns ju rätt phett, eller?

Idag är jag uppe med tuppen och har tagit mig en morgondusch eftersom lata lilla jag inte hade ork nog att göra det igår när jag kom hem. D.v.s, runt 22.00, you get it.

Idag är det den sista föreställningen, om det inte blir en extra föreställning eller om vi inte kommer göra om allting i höst. Just nu känns det iallafall bra att det är den sista, för jag är så sjukt trött på att komma hem sent och inte kunna sova, sen att försöka kombinera det med skolan är ju en konst. Så för tillfället har jag ingen alls emot att det snart är slut, men det kanske kommer. Typ när man verkligen kommer på att det är slut. Men idag kommer nog inga tårar gå till spillo. Nehejdu, livet på en träpinne.

Nu ska jag käka frukost, packa (ska ju till RisteriRistera idag) och fixa med andra diverse saker. Sen blir det maxim med gänget! kan ju passa på att säga att nu när Revyn snart är slut så kan det nog bli mer update här på bloggen, jag känner att jag har en hel del tid att ta igen. Menmen, ni får hålla ut =)


nämen se på sjuttsingen, det är ju sol å fint ute idag! Gillas skarpt!

ha det bra så länge!
Hejdå!

/ aPersson.

magkatarr

- inge kaffe får drickas........... UH
- inge juice
- ingen stark, fet, stekt eller rökt mat
- undvika stora och oregelbundna måltider

men KUL :-(


googlebild

bloggtorka

.. som ni kanske märkt? äh, jag skriver väl när jag har något vettigt att komma med :-)

hade BILDprov idag och det gick skitbra, förutom att jag vet om att jag hade fel på en fråga, haha sånt suger ju lite. Imorgon har jag NO nationellt (fysik ftw, det rimmades haha) och jau, vad säger man? Logiskt tänkande är det som gäller antar jag, men jag hade dock uppskattat det mer om det hade varit biologi. Det är ju människokroppen o.s.v och det är ju jävligt mycket lättare. Aja, biter i det sura äpplet, som jag brukar säga.

Nu ska jag plugga och rita, mitt hus jag ritade på bilden idag blev rosa av någon random anledning, haha. Läraren tyckte det var assnyggt och jag bara skrattade. Så kan det gå :-D

ne, ni får ha det så bra, och sladd till kameran är borta så det blir ingen bild idag. jissesamalia.

/ aPersson.

tom på ord

men det är bra nu =)

Rista i helgen, längesen sist.
Nu blir det film och att mysa ner sig i soffan. Sen ska jag sova och komma tillbaka i samma sömnrytm. Fint!

update

ååh va härligt det är när det börjar spöregna när man är ute med hunden, önska att det kunde vara så hela tiden ♥♥♥♥





-.-

RSS 2.0