20:51 tisdag

är så sjukt jäkla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen typ, så det blir nog att börja dra sig mot sängen snart även fast klockan typ inte är mkt alls? tokigt!

nu på kvällskvisten har jag passat på att dansa, å jisses vilken jäkla shake i rumpan jag fick haha! helt galet, jag bah stod kvar där å typ yeeeah! hahah, om nån skulle sett mig skulle den nog fixa in mig på säter eller nåt, hahah ;p ne men, dansa är fan livet alltså, varför upptäckte jag inte det tidigare? Hm..
har faktiskt även färgat topparna rosa nu! det sjukaste måste nog vara att jag blev nöjd även fast det egentligen är hur fult som helst..? hahah, äh, man måste vara galen nångång! det är ju fan skitkul att göra nåt nytt otippat, crazyyfirre ju! :D
ne, nu blire säng, te och film. mys! ha det bäst ppl's!




/ aPersson.


sant

"It's hard to wait around for something you know might never happen; but it's harder to let it go when you know that it's everything you want"

sant. så jävla sant.
fan

Mpr - text.

Har text i medieproduktionen nu och jag har precis skrivit klart min personbeskrivning. Ni kan ju gissa vem jag skrev om om jag säger att den sista meningen är Förr var han min lycka, nu är han mitt förflutna.
H3h3, killar alltså.. äh, men känns skönt att ha kunnat skrivit av sig lite i skolarbetet, min lärare kommer tycka att jag är konstig men det tycker hon redan ändå haha ;)
funderar på att även göra en rosa zebra medans jag ändå håller på å ska färga håret? Hm, haha.. kommer se ut som en julgran fast det är väl ioförsig jävligt passande just nu, eller? :D haha kult!
nu ska jag köpa nåt å käka, är hungrig som en gnu och jag vetifan när jag kmr hem. ha det bäst ppl's!
å förresten. HARDCORE!
/ aPersson.

yes man!

skitful bild, men vafan! rosa toppar idag, jag är lycklig somfan å livet rullar på som fan!
/ aPersson.

i have white hair!

tüfft jao, känns rätt annorlunda men med flätorna på sidan och det galna spretet ser det fan coolt ut haha! nästa steg är att färga topparna rosa, fyhelvete va fult det kommer bli, men det är ju därför man gör sånt haha ;)
har ingen bild att klicka upp för min kamera är mystiskt borta och jag är för lat för att leta på'an. tokigt, men så kan de va :D

satt och tänkte igenom min vecka och ser att den är fanimej fullspäckad! ashärligt ju! men torsdag blir bäst, då blir det KAT VON D i hufvudstaden, asgryyyymt!!!! det kommer bli sååå jäkla underbart, fyhelvete va jag kommer skryta om det sen hahah! nejdå, men seriöst, hur sick äre inte?!?! :D:D:D:D:D:D:D:D


jag funderar på om jag ska fråga henne om hon vill gifta sig med mig medans jag ändå håller på? hm... ;)

pusstjao, lovar en bild on tha hair snarast!
/ aPersson.

å så vare kväll igen.

seriöst, dagarna går fort som 17 nu för tiden och man hänger typ inte med.. saker bara ändras hela tiden och förtroendet för vissa människor sjunker. uschdå, det är inget vidare. men det kanske bara är tecken på att man ska släppa iväg det som stör och ge plats för det nya, eller..? :-)

Imorgon blir det att sova. Ingen skola för min del, ingen hör vad jag säger när jag pratar och jag hostar så folk blir döva, fin blandning må jag säga! Men äsch, bara ta det chill ka vara rätt okej det med :-) Så istället ska jag fixa med saker som behöver fixas med och så får vi se hur kvällen slutar! fina firren, är sjukt peppad inför helgen! det blir aaasbra ;)
men nu ska jag dra mig mot sängen! Ha det bäst ppl!


oj, det där var inte igår minsann.. men ja, va säger man? dags å bli brunett igen eller? skoja, skulle inte tro det va ;)

/ aPersson.

förresten! Jag har töjt mitt öra idag, fedt näääjs ;)

jomen skitkul verkligen...

Är sjuk som en jävla jude men som tur är är jag värsta ninjan som klarar av såna här skoldagar när man mår som ett rent helvete! nejdå, men hade vi inte haft alla 8743859 redovisningar idag så hade jag stannat hemma och sussat vidare.
Engelska redovisningen gick faktiskt asbra trots att hon typ inte hörde va jag sa! men hon tyckte jag hade bra uttal och var duktig som kunde hela min långa text utantill fast jag kollade ner i papperet såfort hon kollade bort hih.
men nu ska jag å bernström snacka med martin, han vågar inte snacka med han själv hehehehehe.
/ aPersson.

I'M FUCKING DONE!

ALLA läxor klara, äre jag som är bra eller? wihu!


onsdag 13:16

yees, sitter hemma och chillat järnet. Har varit ute med vovven på en promenix i vinterkylan, så jäkla mysigt äre med snö alltså! fattar inte folk som hatar det, ni är bra galna ni...
är varken hungrig eller sugen på min läxhög, men jag måste göra't iallafall. hujedamig vilket berg av skrivuppgifter jag har, så lika bra att börja med detsamma. Så återgår till det, kanske blir en fet kopp med te till och så håller jag tummarna på att mamma köper choklad h1h1. Hejdå firrar!


å btw.. imorgon blir jag troligtvis vithårig :O

/ aPersson.

örk'ent nå

nu ska jag börja dra mig mot sängen, det blir att stanna hemma imorgon. känns jäkligt skönt ändå!
godnatt!

/ aPersson.

Reminder till mig själv: SLUTA KNÄCKA FINGRARNA, å speciellt eftersom två av dom är stukna och tummen uppsvälld, h3h3 klant...

sjuk ...

jaha, nu slog det till minsann. jag har gått och sjukat ner mig, skitkul, jomen verkligen... Får se om jag åker till skolan imorgon, vill helst inte missa nåt men imorgon är det faktiskt en rättså ovärd dag. matte (jobbar hemma ändå), idrott (bada men jag har mens, så det sket sig ju!) och mediekunskap (?). Har redovisning på torsdag i både mediekunskap och engelska, ska även hålla ett tal inför klassen och lämna in massa skrivuppgifter. så en dag till hemma imorgon kanske inte skulle sitta helt fel ändå, eller? Äh, vi får se :)

Kanske borde berätta lite om vad som hände igår kväll, var med affe och vi drog till kupolen för att träffa oscar och effe, sen chillade vi på donken en stund. Pontus var också med så vi snackade väl lite och det slutade med att han sov hos mig så ja, ni kan ju gissa hur vi beslöt oss för att göra :) affe sov också kvar och vi vaknade imorse av att en snickare borrade så affe blev skiträdd, hon drömde tydligen att hon jagade monster? Hahaha, lät ju lite sött faktiskt :D och snickarna hade stängt in oss i mitt rum idag igen, vilka typer alltså.. ;P
men nu ska jag plugga och peppa lite med musik, är helt slut och typ orkar inte med nånting hahah.. men ni får hare bäst, för de ska jag :D



/ aPersson.

segt

vaknade 15 min innan min buss skulle gå imorse så jag fick rådamp och hoppade upp ur sängen som värsta ninjan.. men jag hann med bussen iaf och jag typ, yeah jag är bäst hahah!
sitter och har engelska nu. ska ha redovisning på torsdag om usa, helt i min smak ;) ska fixa info om varför usa är känt och vad som gör det kändare osv. allt från kändismingel till sevärdheter helt enkelt :D hasnice!
nu ska jag  checka fejjan, sen slutar jag. då drar jag ner till stan och möter nisse en stund sen drar jag till borlänge å efter det blir det stallet! ikväll får vi se va som händer, är ju ledig imorrn så nåt roligt blire nog ;)
pussssssssss era busfirrar
/aPersson.

jävla lingonvecka

har aldrig i hela mitt liv haft sån här mensvärk, det känns som att magen håller på att vändas ut å in och så fort jag rör mig tynger värken ner mig och jag typ tjaaa, älskar mens liksom... ne fifan, ni grabbar ska vara förjävligt glada att ni slipper skiten!
nu ska jag packa och sen drar jag på andra äventyr. kommer hem på söndag kväll efter att jag har varit på nån redovisning om sjukdomar och vård hos häst, får se om jag lyckas hålla mig vaken ehe.. hejdå ppl!


i'm fucking awesome now when you're out of my life
otippat eller? nej ;)

Pusstjao'

/ aPersson.


i skolan

yäääzZz määään. skoja, jag har skittråkigt å allt är sitsegt. var på kupolen igår kväll en sväng med stinisen och jävlar va glad jag är att jag drog dit. fick saker å ting uppklarade så nu slipper jag tänka på honom mer :)
efter skolan blir det stallet, phedt chill bree, lolzwtfbbq. nu ska jag tagga, ha det bäst!
/ aPersson.

17:17 torsdag

Shue bree! nä skoja, fan va omogen jag är.......
iallafall, har spenderat dagen i skolan, hade musik, engelska, mediekommunikation och svenska! Det har gått ganska segt, och ett plus är ju att jag vaknade 10 min innan min buss skulle komma.. fast på nåt sätt hann jag med den ändå så jag kände mig typ som värsta ninjan! asballt ju hahah! Fast sen när jag kom till stan så hade falubussen redan åkt för typ 30 sekunder sen, och det var ju lite småsurt..
Musiken var ju lätt roligast, vi är i en grupp å spelar crushcrushcrush med Paramore :) asbra låt, man blir alltid så peppad när man hör dom? tokigt :D

förresten, lika bra att ta upp det.. Jag och Pontus är inte längre tsm, trots att vi älskar varandra och egentligen vill vara med varann. Men på slutet rann det liksom ut i sanden och det blev glesare mellan gångerna vi träffades, så ja, va ska man göra? vi tog det beslutet igår iallafall, och nu är det som det är. Kanske hittar vi tillbaka till varandra igen, man kan ju alltid hoppas att allt löser sig. Men tills dess får vi helt enkelt stå ut, och så får vi se va som händer sen. Jag älskar honom fortfarande och önskar verkligen att allt var lika bra nu som då. Men tiden får avgöra vad som sker, händer det att vi blir tsm igen så är det så. men blir det inte så, så ja.. va ska man göra åt det? men nu vet ni iallafall.


<''3

över till lite mer roligare grejer... sitter och funderar på hur man kan göra om sitt rum, och jag har världens toppidé haha :D kommer bli awesome, nästan lika awesome som saga så då fattar ni hur awesome det kommer bli! c001t! men säger ingenting förän det är klart hahah, hatar att avslöja saker innan det händer. så ni får vänta å se sen :D
nu ska jag plugga, fan va duktig jag är. ska göra tre svenska arbeten och ett engelska arbete. sen ska jag chilla resten av kvällen, pallar inte göra nånting ändå. slår nog på en film om jag orkar så gosar jag ner mig i sängen och checkar den, hasnice ;)
Ha det bäst people!



/aPersson.

lång dag

nu går jag å lägger mig med blandande känslor som irrar runt i huvudet. Godnatt!

dukti chey

sitter på datakunskapen fast jag inte ens ska ha det.. duktiga jag! nemen, annars ka man se det som att jag har typ lite brist på liv eller nåt. Men äsch!
Hade matteprov imorse, tycker INTE om min mattelärare.............. ifall ni ville veta alltså, så ni har nåt att lägga i eran brylåda! Men sen ska jag till stallet, stalltjänst 4 lajf alltså.. fast ne. men aja, överlever väl :-)
ja.. jag har skitkul. okejejjej?!?!?!
pusstjao'
/ aPersson.

dans alltså(L)

denna dag har varit en sån där typisk "hej-jag-är-en-aktiv-människa-som-gillar-sport" typ, eller nåt hahah.. Men började dagen med att vakna upp hos Emma, käkade lite frukost och glodde på tv med henne en stund och sen så åkte jag hem! Bytte om till danskläder snabbt som fan och tog bussen till stan, sen strosade jag runt där ett tag. Dansen börjar ju alltid 14.45 och bussarna går bara en gång i timmen på söndagar och då är det ju självklart att dom ska gå just 20 i eller kvart i. naw, älskar sånt alltså<3<3<3<3 så fick åka till stan en timme tidigare och då sprang jag in på djuraffären för att kolla på fiskar, men tror ni inte på fan att jag ramlar över en jävla hylla som står på golvet!??!?!!!111 wtf, vem ställer en hylla mitt på golvet liksom? drag snabbt som17 därifrån, helt jävla röd i ansiktet samtidigt som jag typ dör av skratt.. folk som gick utanför måste trott att jag hade tagit nåt alltså hahah xd sen dansade jag, och jag säger då bara det... FYHELVETE va kul det är! älskar att dansa! helt galet att jag slutade på street dance i typ 5an, hade jag fortsatt hade jag fan varit grym nu alltså haha! men äsch, nu äre dancehall som gäller och det är phettnajs alltså! galet!
sen drog jag hem och bytte om igen å sen vare bara att dra till stallet. Red barbacka, orkar inte släpa runt på sadeln haha.. men det gick asbra! billybusen är så sjukt duktig och jag bara älskar honom! :D(L)

ne, nu ska jag sluta wainea om allt, känns som att jag typ "tja, jag har brist på liv" eller nåt, men äsch. vem bryr sig liksom?! :D nu ska jag plugga matte, har prov imorgonbitti i 2 kapitel så jag typ, YEAH! IG TILL MIG! heh...

ha det bäst!


dance is not something you just do
dance is a lifestyle


/ aPersson.

kebabens dag idag!

å det firar vi med en kebab special med asmycket sås på fortuna! En sådan här viktig dag lär ju uppmärksammas på ett riktigt sätt, superviktigt ju!

I övrigt har jag fått praktikplats på ink efter nyår, äre jag som är glad eller?! :D ååh iihh WOHO!!!!!!!

Nej, nu säger min mage emot mig. den skriker efter kebaben, så lä väl göra slag i saken! Ha det bäst folk's!




ååååh!!!!!!!!!<3333333333333

/ aPersson.

DET ÄR SNÖ

å shitmaaan va lycklig jag är! Jag vill dra på mig skidor eller bräda eller va som helst å bara dra ut å åka, fifän va nice de skulle va! Åka å hoppa och göra illa sig, ashärligt :D Det enda som gäller nu är att be som fan att snön ligger kvar, annars blir jag jävligt sur haha :(
Idag blir det först stallet som gäller, sen ska jag vara med Stinisen! Hon slaggar kvar och imorgon blir det också stallet och då blir det antagligen att racea runt berget som gäller! iiih som jag har längtat :D Billy kommer bli galen å bocka å ha sig, men det gör ju knappast ont att ramla av .. ;) På söndag äre samma som gäller, och då ska jag även dansa! Ska försöka klämma in att färga håret också, utväxten är typ lika stor som kina och mitt hår har blivit mörkare.. så det lä fixas! Det blir nog även att jobba lite, tjäna lite slantar är ju aldrig helt fel! Ska även fixa ett cv och plugga lite, så min helg är nog fullspäckad! Måste också ta tag i det här med att sälja TH saker, har faktiskt väldigt många köpare konstigt nog haha :o men det är asnice! Dessutom ska jag fixa internet till laptopen.. :P
Nu ska jag återvända uppmärksamheten mot lektionen, photoshop är ju faktiskt kul och jävligt lärorikt!
Ha det bäst!
KOLLA IN MIN STJÄRTHAKA!
naw...
/ aPersson.

3rätters middag väntar

återkommer när jag känner för't!



och aah förresten.. YÄH!


RSS 2.0