nu får jag ge mig alltså

va är den här bloggpausen om liksom??? skittråkigt gjort av mig, som att jag bara "tjaa, jag vet inte vad jag ska skriva så jag ger upp helt å hållet!" nope, nu blire ändringar alltså! nu ska jag blogga som en liten gnu, fast antagligen så läser ingen men whatever (:
Sitter på datakunskapen just nu, och vi har gjort nån katt i illustrator. skitdrygt, ritstiftet som man använder bara krånglar och man orkar liksom inte. Känner att den här dagen kommer bli sjukt seg, men kvällen blir asbra! Cornelia fyllde sw33t 16 igår så det ska firas med tjejorna ikväll! treeevligt (: sen får vi se hur kvällen slutar, om jag får bestämma så drar jag bara hem och sover, så jäkla skönt. har fått aslite sömn dom senaste veckorna så jag är helt slut. Dessutom är jag typ sjuk men är ändå i skolan och far runt i borlänge, så jag får väl skylla mig själv. har inte varit en lugn stund alls och det har hela tiden varit något på gång. menmen, that's it. blir nog bra tillslut ändå (:
nu ska jag kolla fejjan lite, är typ den enda som är helt klar med den där katten så jag får lite "free time" på datorn. Rätt värt! Bilder från ikväll kommer, det kan jag garantera! dessutom finns det inga bilder uppe sen granny goes street, och det var ju typ 2 å en halv vecka sen! men det kommer sen (: ha det bäst så länge!
/ aPersson.

ger upp

det här med bloggen har inte varit någon höjdare på senaste tiden, har varit ute mestadels och bara hängt runt. Granny goes street'N var asbra, skitbra musik å härligt folk. Just nu är jag inge vidare pepp på att göra något alls, har knappt sovit riktigt på nån vecka. & idag blir det först skolan och sen drar jag till stallet och har lektion. Efter det drar jag nog ut med Matilda, det blir nog asgrymt hahah (;
men nu ska jag göra mig iordning, min buss härifrån går om en- å en halvtimme. Sen blire bussen mot falun och jag lovar att jag kommer somna på't. FYHELVETE va trött jag är!

men ha det asbra, vi hörs


sw33t

pusstjao'
/ aPersson.

@ mediehuset

Sitter i mediehuset och har precis skrivit klart min engelskauppgift, det blev ett halvt A4 och det absoluta maxade antalet sidor var ett helt A4, så ligger väl rätt bra till hoppas jag hahah B-)
Efter engelskan ska vi käka, sen blir det mediekunskap och svenska. Sen slutar vi runt 3, men har vi tur får vi sluta tidigare, och då blire hem och fika med trevligt sällskap! Sen får vi se hur resten av kvällen slutar. Har mina planer på att eventuellt dra ut en stund, men vi får se hur det blir med det. Dom roliga människorna ska ju på soltorgsfest ikväll, och det är bara soltorgare som kommer in å det typ suger lite. Men äsch, kanske kan gadda lite och klura lite på några tatueringar som är beställda. Jisses va kul!
Nu börjar dom andra dra sig till vår engelskasal, så lär väl hänga på. ha det bäst folk's!
pusstjao'
/ aPersson.

oj hoppsansa

trodde jag skulle få ett tidigare tillfälle att åtminstone skriva att jag lever, men tydligen inte. Den här dagen har varit lång men den har varit aktivitetsfylld och det är bara bra tycker jag. Jag vill att helgen ska komma nu, för den kommer bli BÄST, jag svär. :]
Har varit i stallet idag, kan inte vara med på ridlektionen på fredag så som kompensation red jag med i sista gruppen idag! Vi hoppade och jag hade Wagner, sicken seg ponny alltså.. Knappt så han orkade röra på sig, hur lat kan en häst bli egentligen? Fast jag tvingade honom över några hinder, för någon ro ska han då minsann inte få! Men när han väl hoppade gick det ju hyffsat, hahah...

Nu på kvällskvisten har jag bara slängt i mig mat, duschat och kollat lite extra på min engelskauppgift. Ska skriva om en karaktär som jag tycker är modig och jag skrev om Juno MacGuff. tycker att hon är asfrän, så det fick bli så. Rätt schysst :] Fast nu slår klockan alldeles för mycket, dags för mig att dra mig mot sängen! Imorgon väntar en ny dag och även ett födelsedagsbarn, vem kan det vara må tro? Kanske en 41-årig mamsing här hemma? Jodå, så är det! Mamma fyller snäppet över 40 och det ska firas med kaffe å bullar, och såklart presenter! Grattis mamma!(L)

Nu blir det soooova, godnatt alla glada!pusstjao'
/ aPersson

godmorgon!

tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan jag springer till bussen, men sneglade precis på klockan och upptäckte att den inte alls var överens med mig, så det får bli lite snabbt.
Har matte första lektionen, fattar faktiskt uträkningarna så det är rätt chill. Sen blir det idrott och efter det mediakunskap eller kommunikation, vet inte riktigt hahah. Sen slutar jag och då åker jag till stallet direkt för jag har stalltjänst, och sen hem och göra klart engelskauppgiften. Min dag i korta ord helt enkelt! Ha det bäst så länge, för nu måste jag kila..!


kung!

Pusstjao'
/ aPersson.

RSS 2.0