gal1

inatt drömde jag något väldigt konstigt, jag drömde att det blev krig i kvarnsveden och att alla blev förda till bysjön där man blev avrättad. väl där fick man välja om man ville hugga ved istället för att dö? och mitt i allt kom det en limousine med folk som precis hade tagit stundenten och dom ville fira den där folk blev halshuggna.. Skitkonstig dröm haha! men jag drömmer alltid så konstiga grejer när jag har feber haha :)

nu sitter jag och kollar på family guy och chillar sönder. det är lov och jag klagar inte ett dugg! ska sova hela dagarna och bli frisk sen på lördag ska jag sova i stallet haha! :) ha det bäst alla!

 / aPersson.

nu är det officiellt

jag tål verkligen inte blod, haha! efter att ha kollat på "127 hours" och sett hur huvudpersonen skär av sig sin arm och bryter armen av sig+knipsar av sina nerver så nja... det slutade med att jag låg inne i badrummet och spydde, mysigt va? haha! nejmen fyfan, blod som sprutar och tar upp hela skärmen, fhdsnfkldsnf..... :(

nu ska jag komma på andra tankar och väntar på att oscarsgalan ska börja! ser på förtitten från röda mattan osv, kul faktiskt :)
ha det bäst!
/ aPersson.

sweet home

nerbäddad i soffan med simpsons, family guy och pyjamasbrallor. det här duger för stunden alltså!

fick förresten ett mail av the voice streetdance school där dom tackar för min audition och hälsar att jag är asgrym på att dansa....... TACK&BOCK, även fast jag varken dansar street eller var där haha ;)
nu ska jag plugga lite, finslipa min engelskauppgift, fota djuren och göra klart svenskan. sen blir det te och soffmys, fattas bara en pontus så skulle allt vara prima!

ha det bäst alla! :)
/ aPersson.

hockey!

sitter och glor på leksand-rögle, fin avkoppling en sån här stressig dag. jag vet att uppdateringen legat på noll den senaste veckan men jag har helt enkelt inte orkar/haft tid. sen är det ju en sån himlans skriv-olust som härjar, men vi får se. kanske tar tag i det ordentligt någon gång!

idag började jag dagen med ett matteprov, ekvationer stod på schemat och det gick förvånansvärt bra faktiskt. men vad resultatet visar är ju en annan femma, men blev rätt nöjd med prestationen haha! :)
sen hade jag idrott, gymmade och fick en annan mage på en timme.. det är rätt sjukt, är jag ute och går ca en halvtimme eller mer så märks det direkt på min kropp att jag har rört på mig haha ;o likadant när jag har ridit, dansat eller gymmat, helt galet! men positivt resultat ska man ju inte klaga på hehe :)
när jag gymmat klart hade jag mediekommunikation i typ 30 min sen fick vi sluta, rätt värdelös lektion. efter det åkte jag hem och satt och pratade med vickan ett tag :) sen åkte jag till stallet och var galet pepp på att rida men så blev det teori istället, skitkul... aja, pratade om kolik och det är ju väldigt bra att veta om så :)

nu ska jag äta, blåsa håret och kika klart på hockeyn, pusshejs!

förresten, på lördag kommer pontus hem! är det jag som längtar eller?! ;*

/ aPersson.

lååång dag!

låt rubriken tala för sig, kommer knappt ihåg va jag gjorde imorse haha! men började med en musiklektion, spelade elgura och det gick bra förutom att gitarrerna har jääävligt konstiga inställningar haha ;) låten som min grupp gör en cover på är danko jones - had enough och den är faktiskt galet bra! synd att man missade dom på p&l, men äsch. kanske ser de i framtiden, vem vet? :D
efter hade vi engelska, kommer inte ihåg va vi gjorde haha.. sen hade vi mediekunskap och efter det svenska, sen åkte jag till kupolen och träffade cotten och emma! det blev en fika på waynes och massa snack om allt mellan himmel och jord, saknar att umgås vi tre bara faktiskt.. :)

efter kupolen åkte jag hem och käkade, hjälpte mamma och perra att städa och sen övningskörde jag med mamma..! ;o gick faktiskt bra haha, körde bara in i EN snöhög ;) haha, men kul var det :D

nu ska jag börja dra mig mot sängen, en ny dag med skola och stall väntar imorgon! ha det bäst alla! :)

/ aPersson.

jag lever!

jäklar, jag överlevde de där timmarna i gymnos hallen! slutade bara med en stukad fot och brännmärken typ över allt, men äsch ;) sånt går bort!

har varit i skolan och haft matte, idrott och mediekunskap. matten gick fort, är nästan helt klar med kapitlet så chillade idag hehe, och på mediekunskapen så fick man åka hem om man var klar. rätt okey det med!
efter skolan åkte jag till hästen, red lektion och det gick galet bra! min fina ponny var skitsnygg hela lektion, gick i form och bjöd på rättså bra! underbara varelse! :)

har knappt nåt mer att skriva, så ska ta tag i det lilla pluggeriet jag har! sen ska jag sova, verkligen behövligt. fin kommentar jag fick på inlägget under förresten + att det var från anonym så det blir ju lite spännande haha ;)
Godnatt på er!

/ aPersson.

komplex

det är något som vi alla har. man kan tycka att man är för stor, för liten, för bred, för smal, för ful, för äcklig. man kan vara missnöjd med sin kropp, sin vikt, sitt utseende och hata sig själv. men varför låta allt detta trycka ner en på en sån låg nivå att man vill stänga ute mänskligheten? hur skulle det vara om vi alla såg likadana ut? alla är fina på sitt sätt, hur man än ser ut.

mitt största komplex har alltid varit min vikt. jag har alltid varit underviktig, vilket jag inte trivs alls med. jag har alltid försökt att på bästa sätt komma upp i vikt, men hur jag än gör så stannar jag på samma vikt. men om jag struntar i att äta någon dag, så går jag alltid ner några kilon. och när jag försöker bygga på mig mer så går jag upp ca 3 kilo men stannar där. aldrig någonsin har jag vägt mer än 53 kg, och vikten som jag ligger på normalt är 49-50.
eftersom det inte fungerar att äta mer än vanligt för min del så har jag bestämt mig för att börja träna istället. framförallt ska jag gymma, då jag kommer bygga på musklerna vilket bidrar till att jag går upp i vikt pga det. när jag kombinerar det med att rida och dansa så hoppas jag på ett positivt resultat. jag ska hålla på några månader så får jag se om det blir någon ändring.

även om jag är underviktig och har andra små komplex över mig själv så har jag lärt mig att jag får leva med det. jag vet att det går att göra någonting åt det och det är det jag tänker satsa på. jag vet att jag inte är perfekt, men just nu försöker jag trivas med att vara mig själv och se framåt. någon dag kommer även jag att lyckas, och den dagen tänker jag kämpa för.



/ aPersson.

lugnt

galet seg dag i skolan, hade ingen ork till någonting typ. började med mediekunskap där vi kollade på en film som jag såg förra veckan, måste vara den dåligaste filmen någonsin. kommer inte ihåg va den hette men den var typ filmad likadant hela filmen och så fick man se samma scener igen fast ur olika personers synvinklar. och så slutar filmen med att två grabbar går till skolan och skjuter alla, värd film? njae haha.
efter det hade vi mpr, jag fick vara ljudtekniker åt de som skulle göra radiosändning. helvete va kul det var :D fick se till så att de hördes, fixa mickarna och dra på musik, jinglar och signaturer när det behövdes. askul verkligen! :)

efter skolan har jag bara sovit och ätit haha, är det jobbigt att leva mitt liv eller? ;) nejmen, det behövdes, är helt knäckt sen skolan började. sover jättedåligt och orkar ingenting. men jag biter ihop, snart är det lov och det kommer vara så värt det! förhoppningsvist kommer pontus hem då också, om jag fattade rätt att han kanske skulle komma hem haha :p

nu kollar jag på 2½ men och det är lika kul som vanligt! sen får vi se vart kvällen bär, blir nog att lägga sig rättså tidigt.
förresten så kommer jag nog dö imorgon, ska vara i gymnos hallen på idrotten och tydligen ska jag lära mig att göra en bakåt volt ehe :o haha aja, skriver imorgon om hur det går!

ha det bäst alla!
/ aPersson.


när allt kommer omkring

lång dag, började i skolan och slutade med stallet. möte har det också varit, gick som på räls och fick mycket bra sagt. det kommer bli en finfin aktivitet för barnen på sportlovet.

för övrigt snurrar huvudet av tankar och funderingar. allt om hur framtiden kommer bli, vad som händer sen och om livet ser ljust ut. det jag verkligen vill just nu är att försvinna från borlänge och lämna det mesta och åka till usa. börja om, få en ny chans. här i borlänge har man ett rykte att leva upp till. och gör man inte det snackas det en hel del om det, men även fast man gör det så kommer skit fram. hur ska man då beté sig för att alla ska bli nöjda? ska man vara som alla andra, agera och framstå som samma person som alla andra, strunta i att vara sig själv och tro att man är nåt bättre? jag har ingen aning om hur man ska vara för att passa in. jag är mig själv, har lärt mig med tiden att det är det som funkar bäst för min del. sen om folk accepterar mig som jag är eller om de tycker att jag är totalt bakom flötet är ju en annan sak. men tydligen får man inte vara hur man vill.

Jag har sett mitt liv rasat till botten för att sedan ha byggts upp till toppen igen. jag har varit med om väldigt mycket i mitt 16åriga liv, mer än de flesta i den här åldern borde ha varit med om. men allt som gått fel har jag lärt mig något av.
att bo i den här staden är inte så lätt som många verkar tro. man måste "hänga med rätt människor" för att kunna vara någon, annars är man osynlig. trots osynligheten vet alla vem du är, vilken skola du går på och vem killen/tjejen som du håller på med är. och på samma veva som detta kommer upp så startas rykterna. ett litet snedsteg och hela borlänge vet om det.

förstå att jag är trött på den här hemska staden. jag vill paketera mitt liv i en låda och lägga den långt ner i jorden tills det blir någon ordning på detta. för när saker är lösta och allt kommer omkring kan du ju alltid plocka upp den igen och försöka se ljuset i tunneln.

/ aPersson.


tyst och tråkigt

min älskling har åkt tillbaka till nyköping, allt som är kvar är stillhet och rastlöshet. så fort jag pussade hejdå till pontus och vände mig om och gick så saknade jag honom. att en människa kan påverka en så stark är ju helt sjukt. men så är det, jag älskar att vara med honom och när han inte är här segar dagarna sig igenom och jag vill bara sjunka genom jorden tills han kommer hem igen.

tänk att det var exakt 6 månader och en vecka sen jag träffade pontus första gången. det hände i samband med granny i falun när jag var där med saga, martina och tuva. vi hade planerat att det skulle bli helvilt och galet, och att vi bara skulle leva. så blev det också. det började med att jag och saga tog bussen till falun för att förkröka på kyrkogården mitt i stan, ni vet där alla hänger. vi knäppte första ölen och pratade ivrigt om kvällens planer. bredvid oss en liten bit bort satt ett gäng, lade bara märke till att jag kände igen en av dom men annars så var det inget märkvärdigt. kvällen fortsatte, vi träffade martina och tuva och tillsammans gick vi till den stora scenen där hoffmaestro skulle spela. dom kom upp på scenen, sjöng sina go'a låtar och jävlar va kul vi hade. vi hängde med i varenda låt, dansade och var helt problemfria och glada. sen kom "the storm", och jag fick halva publiken över mig. mina ben var sönderskrubbna, men vem brydde sig om det när man älskade livet? hoffmaestro spelade klart, så vi gick till en cykelväg som låg lite avsides och fortsatte vår lilla fest. sen fick martina och tuva nys om en hemmafest i närheten så vi gick dit. hade sett en kille tidigare som jag tyckte var jävligt söt. och när jag ramlade in på festen såg jag honom stå där och utbrister "där är ju han som är så jävla söt!" han måste ha tyckt att jag var helt dum i huvudet, men vi började snacka ändå. han tog mitt nummer, och jag spenderade resten av kvällen med honom och hans kompisar. vi gick tillbaka till arenan där granny höll till och kollade på mimikry, neverstore, kapten röd och säkert nån mer. vi stod och höll om varann, berusade och glada och njöt av allt som kvällen hade att erbjuda. sen skulle vi hem, sagas mamma hämtade oss och killen fick skjuts till jax av henne. där sa vi hejdå och inte trodde väl jag att den där killen från granny skulle påverka mig på ett så stort och starkt sätt. dagen efter vaknade jag hos saga, med ett oläst sms på mobilen. "har du lust att träffas imorgon?" stod det. och visst fan ville jag det, se vad det var för människa och varför jag hade dragits till honom kvällen innan. vi träffades dagen därpå, direkt efter skolan. han ringde mig när jag satt på bussen till borlänge och vi pratade tills jag klev av i centrum. och där låg han, på en bänk och log på ett sätt som bara han kan. vi kramades och gick hem till honom. där pratade vi om det mesta, och jag kände att jag kunde verkligen vara mig själv med honom. sen, när frågan kom upp kände jag vad jag verkligen ville. "är vi på g nu eller är vi tillsammans?" sen dess har jag och pontus, killen från granny, hållt ihop. och fan va underbart det har varit, trots alla rykten och annat skit som hänt på vägen. vi har brutit upp med varann men funnit varandra igen. allt det tyder på att det är meningen att det ska vara vi. och nu, ett halvår senare, har känslorna växt mer och mer för varje dag som passerat. jag ångrar inte en sekund att jag åkte till granny, träffade han två dagar efter och lärde känna honom. jag älskar verkligen dig Pontus, det vet du och jag hoppas att det är vi så länge tiden tillåter oss. jag hatar att behöva vara ifrån dig, men när du väl är hemma och vi får vara med varandra så är allt värt det. väntan, tiden som segar sig fram, allt. allt är värt det. jag älskar dig mest av allt, och jag hoppas att du vill samma som jag. livet ut, vi har lovat varandra.♥

känsloinlägg, många vet inte historien om hur allt började. nu vet ni. ta hand om er.



/ aPersson.

kkjDBjsbsfnmsfmadsfm

jag hatar dalatrafik, jag hatar 601 från kv, jag hatar snöstorm och jag HATAR ALLT IDAG! bläääää inte min dag........

trött

idag är jag galet trött och seg, men blir väl piggare med stunden. hade matte som första lektion och sen idrott. nu har jag precis ätit och ska snart ha min sista lektion, sen drar jag hem och tar det lugnt tills jag ska till stallet ikväll! :) kulkul!
i helgen kommer pontus hem, längtar galet mycket! även niklas kommer hem från halmstad, får se hur han har haft det där borta :)
nu ska jag göra annat, ha det bäst!
/ aPersson.

chill dag

började dagen med ett studiebesök i radiohuset i falun, var lika segt som studiebesök alltid är. sen åkte vi till skolan och käkade och efter det hade jag ljud! var en galet rolig lektion, vi håller ju på och gör ett radioprogram och då ska rosman, alex och gabriel intervjua två rappare. så idag skulle dom öva inför det och då fick jag agera rappare.. ni kan ju bara tänka er hur det gick ;) men kul var det, dom andra verkade få sig ett gott skratt iallafall haha! :p
efter skolan åkte jag till borlänge och klippte mig, och sen åkte jag hem :)

nu kom linda så vi ska väl hitta på nåt! Ha det bäst! :)
/ aPersson.


..

har haft en klump i magen i flera dagar nu, det känns som att det är nåt som har hänt eller nåt som kommer hända, men jag kan inte komma på vad. Men idag tog det priset, klumpen bara blir större och det verkar som att jag bara går och väntar på att det är nåt riktigt illa som ska hända. Hatar sånt, det måste nog vara bland den värsta känslan som finns.

Precis hemkommen från stallet iallafall, är galet trött och orkar ingenting. ska duscha nu och sen ska jag käka lite, sen blir det nog att lägga mig och kolla på film eller nåt. bara för att komma på andra tankar liksom. men fan va jag grubblar, va äre som är fel???

/ aPersson.

ett halvår - en början på en evighet

Idag är det 6 månader sen det blev vi, och känslorna har växt och blivit starkare för varje dag som går. Så jävla glad som jag är att jag har dig är obeskrivligt, ett liv utan dig finns inte. Du är det bästa som hänt mig älskling, och jag hoppas att det kommer vara vi så länge det går. Mina känslor för dig går inte att beskriva, har aldrig känt så starkt för någon förut och jag vill aldrig vara ifrån dig. Jag älskar dig mest av allt, du är mitt ljus och min kärlek. Ett halvår älskling. En början på en evighet♥

dancehall BIG LOVE

har nyss varit och dansat, helt galet va ragga är kul! skulle ju även börja på street var det tänkt, men eftersom det tydligen liknade mer ett styrketräningspass med upphopp och sånt än ett danspass så nja.. inte riktigt min grej kanske. är ju smidig som ett kylskåp, och fick höra att om EN i dansgruppen gjorde styrkeövningen fel så fick ALLA börja om, ehe. så det är verkligen inte min stil på det hela, men kul för dom som tycker det är roligt :)
funderar istället på om man kanske ska börja på street i falun till nästa termin? annars står hiphop rättså högt upp på listan, för det som är lite tråkigt med streetdance är ju att varenda knatte dansar det. så ja, det blir en funderare att klura ut! men raggan står kvar iallafall! :)

nu ska jag fördriva tiden med nåt annat, klockan 8 slås tv,n på för Solsidan och mat, fint det. :> ha det bäst!


/ aPersson


öhm

satt och tänkte att "nu ska jag fanimig blogga!". men sen kom det andra. Va tusan ska jag blogga om???
jag menar, jag satt hemma hela kvällen igår för att jag var galet trött och planerna för kvällen ändrades, och jag orkade inte bry mig om att leta upp nåt annat så jag satt hemma och blängde på film. Snackade väl lite med pontus också, och så käkade jag ostkrokar för typ tredje kvällen på rad, fan att man aldrig kan hålla sig ifrån sånt. aja :)

har varit i stallet hela morgonen, hjälpte evelina att släppa ut hästarna vid 8 imorse och sen pysslades det lite i stallet och efter det käkade vi frukost haha! sen sov vi nån timme, och sen kom johanna och väckte oss för då skulle vi rida ut hehe :) red runt berget, billy gasade på somfan och tyckte det var skitkul som vanligt! sen att vädret var hur jävla underbart som helst är ju också ett plus :D nästan 8 grader varmt sist jag kollade, härligt! :D tänker på i sommar när det blir p&l, är det jag som ska röja satan då eller?! ;) fan va fint!

nu ska jag slänga i mig nåt att käka, ska trots allt på dans snart och blir borta i typ 4 timmar. askul! :)
ha det BÄST ppl's!



/ aPersson.

-

va händer nu ?

glömde säga det..

för några dagar sen fick jag ett tack-mail från tokio hotel för att jag har handlat massa grejer från deras hemsida...FÖR TYP 4 ÅR SEN?! haha aja, bättre sent än aldrig, eller? lite komiskt bara ;)

fredagsmys!

medans alla drar ut och roar sig så sitter jag hemma och myser med te och ostkrokar, helt hjärndöd och funderar på att dra ut imorgon istället. bjussade även pricken på några ostkrokar och nu så är han helt galen och springer omkring som en idiot, ostkrokar är väl inte knark för katter??? börjar bli väldigt nervös för det hehe..
nåja.
har varit i stallet nu på kvällskvisten och min busponni är ju bara för söt :) han är alltid så lugn och bara lunkar med, och alltid öronen framåt! älskar när hästar visar att dom är nyfikna och intresserade, än att dom ska ha öronen bakåt och visa hur mycket dom bara vill därifrån. menmen, det är ju olika från häst till häst, dessutom så trivs ju olika hästar med olika människor. helt beroende på vem dom är vana vid att ha vid sin sida!

förresten, har hört från väldigt många att dom tycker om mig för vissa saker, men framför allt för en sak - att jag inte bangar att prova på nya saker och att jag gärna hänger med på det mesta. jag bara undrar, varför ska man inte våga testa på att göra helt crazy saker och bara njuta av livet? klart man ska stå på sig och göra allt man vill, man lär sig ju ingen nytt annars :D man måste ju trots allt vara ung och galen för att bli gammal och erfaren, eller vad säger ni? ;)

nu blir det att jobba med musikproduktionen, helt sjukt galet roligt! ha det BÄST alla, så ses vi nog i dimman imorgon ;) och en sak till, saknar min pojke så det gör ont :( älskar dig, bara dig♥



pusshejs!
/ aPersson.

idag är det ingen kul dag

har en riktigt såndär typiskt ful-dag, och som grädde på moset är jag osminkad och känner mig som en zombie.
har datakunskap just nu och den var helt okej tills min lärare trodde att "14 år och gravid till 15 år och morsa" var min blogg.. skitschysst, verkligen :)))))))
sen har jag mediekommunikation eller mediekunskap, lär mig aldrig vilka lektioner som är vilka. sen efter det blir det käk å sen har jag ljud i typ 2,5 timmar! finfint :D
efter skolan ska jag till stan i borlänge en stund, sen drar jag till stallet! får se hur banan är idag, har jag tur så är den någotlunda okej så man kan rida iallafall. sen ikväll får vi se om jag åker till emma i torsång, annars blir jag nog hemma för jag är typ helt knäckt efter den här veckan..
nu ska jag checka fejjan lite, ha det bäst!
/ aPersson.

men seriöst

mina revben tar livet av mig, vafan har jag lyckats med den här gången då???

'cause you're the one that I love

To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I’d jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby



jag älskar dig♥

RSS 2.0