det var väl ett jäkla tag sen sist

har nog gett upp det här med "förlåt för dålig uppdatering, men nu lovar jag att bli bättre!". har kommit på att det faller inte mig i smaken att sitta och skriva varje dag om vad jag gör om dagarna eftersom det är sånt som gör att folk somnar. så därför bloggar jag helt enkelt när jag känner för det, typ som nu.
har egentligen inget vettigt att säga er som vanligt, men jag kan ju berätta lite om vad som hänt den senaste tiden då det var ett tag sen vi hördes av sist!
har spenderat tid med min fina pontus, har förlovat mig (!!!!!), har dansat, har varit hos billy, har festat och njutit av livet, har fått jobb som journalist/nöjesreportet+ljudtekniker på Aidem som är en ungdomstidning för ungdomar i falun, ljudtekniken går jag in på när det är webb tv eller radio som ska sändas. Jisses va skoj! har även fått veta att jag eventuellt ska tävla den 21 april, idag är det exakt en månad tills billy blir 10 år, jag har övningskört, jag har nästan slutat snusa helt, jag har träffat nytt folk och jag har varit överdrivet social. det här var bara en liten del av vad jag har gjort, jag lever livet till fullo helt enkelt! man är ju bara ung en gång i livet och det bör man ta vara på :) man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren, så att säga! nu ska jag krypa ner i sängen med en superbra bok och kanske det blir en kopp te till! är ledig imorgon så ska sova ut och är inte ett dugg avundsjuk på alla som ska upp till skolan eller jobbet hehe :)ta hand om er!

/ aPersson.


inspiration

fick order om att lägga upp lite bilder på vad jag har ritat/skissat. så här är ett urval av några! OBSERVERA att jag och min kamera har gett upp hoppet om varandra för längesen, fota är nämligen något av det tråkigaste jag vet haha.. menmen, släng gärna en kik och kommentera, vore askul! :)


allra första bilden jag ritade när jag bestämde mig för att satsa på gaddningen haha... vilken succé....


blev inspirerad av ett spel som handlade om dagdrömmar (?!) haha :)


bra kvalité haha.. tillägnad min fina änglabror♥

 
haha, den här blev målad på nån minut därav slarvet!


målad med mjuk hb, sprayad med fixativ. konstig idé men det kom ju från en konstig person, så ja.. haha!sådärja, nu kanske ni förstår vad jag menar med att jag inte har någon framtid som fotograf? haha, inget jag dör av. men det var lite småplock, vissa var väldigt längesen som de blev gjorda. tänkte ta en dag och rita massa nytt, har fått så mycket inspiration från saker så det måste slängas på papper!
ta hand om er!

/ aPersson.

nu slår det till

mina ögonlock känns som bly så jag ska fatta mig kort;
idag har det varit en lång dag, började med en sovmorgon till ca ett snåret och då klev jag upp och gjorde mig iordning för att sedan åka till Emma. Vi snackade lite om vad som händer på lördag och förberedde med lite info om sjukdomar som hästar kan få osv, fast hon var typ helt klar med det när jag kom haha! vi ska nämligen ha en övernattning i stallet som aktivitet för rideleverna på lördag till söndag, första gången vi har något sånt så ska bli rätt kul att se hur allt går..
efter att vi var klara med det så åkte vi till kupolen och satte oss på wayne's ett tag. sen åkte jag hem och käkade, snackade med Linda och vi beslöt oss för att gå på bio! vi såg "min låtsasfru" och den var galet rolig! det var verkligen en film med skratt hela tiden, så värt pengarna var det :)

nu ska jag tvätta av mig sminka och fixa lite, sen blir det natti för min del. ha det bäst alla!


min ögonsten♥

/ aPersson.

RSS 2.0