HEJ HEJ HALLÅ

Stekande värme, solen som skiner ögonen ur en, ja HALLELUJAH VAD JAG ÄLSKAR VÄDRET!
Gårdagens kväll var övermysig, då satt jag och vovven ute på gården på en filt och jag spelade lite gira, så grymt härligt var det!
Sommaren har precis börjat, och än så länge har sommarlovet inte kunnat bli bättre! Peace&Love gjorde nog susen, det är Borlänges stolthet.
Hittade en snygg bild på Carl Norén från Sugarplum, ingen tröja, hoho. Laddar inte upp den, med tanke på att jag är fotografen+alla som snor bilder. Sånt gillas inte.
Jag har nog fått lite solsting tror jag, jag är sjuuuukt sugen på att krypa ner i soffan och slå på nån film.. Jag menar, när solen äntligen kikat fram ur sitt gömställe, ja då vill jag kolla på film! Är det inte sjukt? Förstår mig inte på mig själv ibland. Nu vart jag sugen på choklad istället. Hm.

Denna dag avslutades med stallet, och Billy, undeeeeeeeerbara ponny, älskar honom! Känner verkligen längtan efter en egen ponny/häst, och ja, vad skulle inte passa fint som konfirmationspresent? Haha, har redan föreslagit en chihuahua, men mamma gillade inte ideén, konstigt nog.. :P
Jaja, nog med skrivandet, här kommer bilder på en svettig ponny rullandes i hagen :)










ren&svettighest_01.


Allt för idag!
/ A


"Beauty's on the inside"




Hej hej hallå!
Denna dag har varit varm som tusan, klockan är kvart i 10 på kvällen och jag sitter fortfarande i min bikini och svettas som en tok!
Idag har jag fått liiiite färg på mig iallafall, känner mig inte så vidare blek längre :D Imorgon blir det sola ännu mer, om värdet håller i sig vill säga. Men som det ser ut nu finns inga som helst tecken på regn och rusk :) med andra ord -Det känns verkligen att sommaren är här!

Dagen vörjade med att jag sov för länge (som vanligt) men eftersom det är för varmt för foundation (enligt mig iaf :P)eller någon annan smörja i ansiktet, så blir det bara mascara, så sminkningen+hårfixningen tar endast ca en halvtimme varje morgon, så det är ju great! Hinner i tid iallafall :P Har kommit på att foundation kan vara jävligt fult faktiskt, speciellt på vissa där kinderna blir alldeles lila och randen går rätt över kinden, klacken-folket fattar nog vem jag syftar på, haha :P
Aja, efter att jag gjort iordning mig vart det moppen ner till jax och så var det ännu en gång dags för 4 timmars läsning till konfirmationen på söndag. Måste vara lite ärlig, längtar litegrann till konfirmationen, tänk, sen är skiten över :D haha, nejdå, men konfa-gruppen är jävligt härlig och humorn är på topp, så jag klagar inte över folket iaf :)
Efter konfan var det ju en självklarhet att ta på sig bikinin och gå ut och schteeeeeeeka! :) Härligt härligt!

Nu ska jag hitta på nåt att göra, haha. c u l8er :) (mamma, om du kunde läsa det där blir jag mäkta imponerad) haha

Jaja, puss på er :)

/ A

Sooooooool!

Halloj, skriver från ett soligt och varmt Borlänge!
Årets Peace and Love är över, och det kunde inte bli bättre! Pete Doherty är min man, han var nog en av dom bästa på hela festivalen :) Såg även Sugarplum igår, åhåå hetingar! haha :D Säger bara en sak, Carl Norén<3 Hehe :)
Gick omkring med Stina alla dagar, men sista dagen gick även Valle och Malin med oss, och Jenna en liten stund. Trevligt var det, stämningen var på topp, och Hellström gjorde en kanon spelning!

Ser fram emot nästa års P&L, det är kärlek!

Och förresten, glömde nämna igårdagens inlägg att Ed Westwick fyllde hela 22 år, så grattis till snyggingen!

Nu ska jag ut och steeeeeka! :D
Puss på er!
/ A

Peace&Looooove!

Hallllllllllloj! :))
har inte varit aktiv här på några dagar nu, men det beror på att jag varit borta och så har det blivit sena dagar då man bara har haft en tanke i huvudet när man kommit hem -Sova!
Peace&Love börjar dra mot sitt slut, kanon som vanligt har det varit! Borlänge kryllar av glada festival människor, och allt är bara toppen!
Har sett bl.a Bring me the horizon, Backyard babies, Volbeat, Peter Doherty (<3!) och massa andra sjukt bra band! Idag ska jag kolla på Immortal technique, Anna Ternheim, Miss li och massa fler :)

Fick även höra talas om Michael Jackson, fyfan va hemskt! Jag kan inte förstå att han faktiskt är borta, hans låtar som värmer ens hjärta och hans dansmoves, oslagbart! Så till kungen av pop, Rest In Peace<3



"Michael Jackson är inte död, det är bara showen som är borta" citat från fans världen över.

This crazy wonderful feeling

Smutsig spegel, JO TACK!



Eftersom jag är så teknisk av mig, så är det här andra gången jag skriver den här texten p.g.a att jag kom åt någon knapp så allt försvann! Sån tur har jag ibland!

Ännu en dag har passerat, och jag känner mig glad och lycklig i hela kroppen! Och pirret i magen blir bara större för varje dag som går, det är underbart att vara kär! Och min gitarr får stå ut med allt har jag kommit på. När jag är t.ex. arg, då spelar jag på den och sjunger ut min ilska, och när jag är glad, då spelar jag och sjunger ut min lycka istället. :) och när gitarren inte räcker till, ja då har man ju alltid block och penna (jag måste vara den enda 15-åringen i hela världen som fortfarande önskar mig block och pennor i paket, haha) så man kan rita ut sin känsla istället :) och har man tur så kan det sluta med ett bra resultat, så farsan får fundera vart han ska ha den intatuerad någonstans, haha :P Hans LIF tatuering vart klar igår förresten, grymt snygg var den! Och vad säger man? Leksand såklart! Hehe :)

Denna dag har bestått av konfirmation och sen stalltjänst! Skulle igentligen ha åkt till stugan nu på kvällen, men eftersom det inte finns tillgång till el så kom jag på att jag kan ju inte platta håret imorgon, när det är midsommar och allt! Haha, låter som en tragisk berättelse av nån fjortis, men plattångshistorien är sann, tyvärr. :P
Menmen, midsommar kommer firas med släkt och vänner på jordens mysigaste plats, Tansen :) Funderar på att ta årets första dopp också, kallt som attans, men någon gång måste man ju våga sig ner i vattnet! Haha, skriver och berättar mer om detta när jag kommer hem på lördag, och p.g.a elen (som ej finns) så kommer det inte bli något inlägg imorgon. Men jaja, ni överlever nog, haha :)
Och förresten, konfirmationen idag var faktiskt helt okej, med tanke på allt negativt ni fått höra om det. Jag kan erkänna att jag faktiskt längtar en aning till måndag, då vi far till enviken på läger. :) rollspel all day long (y'  Kommer nog bli nice, det tror jag faktiskt :)
Skulle byta piercing idag också förresten, skulle byta ut min stav till en ring, men med min vanliga tur (som sagt) så slutade allt med en sprucken ring och en återkallning på staven :P måste bara säga att kirurgisk stål är grymt hårt! Ska ner till cross road så småningom och köpa en ny, men i titan den här gången! Mycket bättre, så det är ett tips till folk som funderar på att köpa piercingsmycken/pierca sig. KÖP I TITAN!

Känns som att jag borde packa och eventuellt städa lite. Mitt rum kan jämföras med ett bombnedslag, så det är behövligt att damma av lite!
Puss på er, ha världens bästa midsommar, för det ska jag! :)

/ A


En onsdag..

Stina sov hos mig inatt, var meningen att vi skulle tälta men ingen av oss hade någon direkt ork att leta fram nåt att sova på, så det slutade med att vi satt och pratade halva natten och sov inne istället. :)
På morgonen var det bara att kliva upp ur sängen och se glad ut, vi hade ju konfirmation idag också. Så vi åkte dit, och för första gången på konfan satt jag och skrattade så jag nästan dog, haha :P Menmen, skärpte mig efter ett tag, då det där flummiga inom mig försvann.
Efter det åkte jag hem till Truls och var barnvakt. Den här gången var även storasyster Tyra med! Vi spelade fotboll mesta tiden, med en glad Trulle som sprang omkring med en smörgås i handen. Hehe :)

Nu på kvällen kände jag att jag verkligen inte hade någon som helst lust att sitta hemma och dega, så jag tillbringade min kväll i Domnarvet. :)

Nu ska jag sova, ha det bäst alla!

/ A

M å n d a g s b a r n .




Haha, kom på nu att det kanske märks att jag gillar energi dricka om man tänker på de senaste bilderna jag laddat upp ^^
Men köper man plattor med energidrickor, ja då jäsiken får man allt dricka upp det också! Och det har (tyvärr?) lett till ett litet smått beroende för min del, dricker det ofta, haha :P På bilden syns luggen också, förresten :)

Idag var det först konfirmationen som gällde. Kan förklaras med ett ord. Tråkigt. Jag skojar inte :/ Vi höll på med nån rollspelsgrej där man var en fantasigubbe och så skulle man tillsammans i gruppen hitta på lösningar på problem o.s.v, komplicerat om man varken vill vara närvarande eller är trött. Det började nämligen på morgonen, så det var inte roligt alls. Får hoppas att det blir roligare, ska ju trots allt dit de närmaste 3 veckorna. Hm. :(
Efteråt åkte jag och Stina till sibylla och käkade lite, sen åkte jag hem. Efter en stund kom Matilda och hämtade upp mig, och så åkte vi till Bäckan där vi skulle kika på en som hade en liten 'föreläsning' om western ridning. Verkligen intressant var det, och man vart förundrad över hur duktig man kan vara att lära och kommunicera med sin häst som hon gjorde! Western är ju trots allt mest markarbete, så även ryttaren håller sig på marken. Verkligen värt de 45 minuterna vi fick vara där! Och efteråt kollade vi lite på när några hästar fick komma ut på sommarbete. Man får alltid samma rysning av välbehag när man ser hästar galoppera tillsammans i flock på en stor grön äng. Härlig känsla :)

Nu ska jag nog kolla runt lite och se vad som händer i Borlänge idag, kanske man även kan vara med någon. Så vi hörs :)
och förresten, om 1 vecka smäller det! Peace and Love -09! :D

/ A

Söndag.

Även idag har det varit hoppträning, gick bättre igår men är ändå nöjd. :)
Hoppade bana på 13 språng, roligt var det!

Imorgon är det nån konfirmationsgrej, ingen pepp alls. 3 veckor framöver får man tillbringa i en kyrka men folk man knappt känner, kul..
Jaja, nu ska vi inte vara negativa.
Är förresten väldigt trött just nu, så skyller min brist på nånting att skriva på det.

Så vi hörs!
/ A


Hoppträning! :)

Billybuuuus :)<3


Idag har vi varit och hopptränat i Romme för Eva-Maria :) Grymt kul var det! Trodde det skulle vara tråkigt och bara med massa andra snobbryttare, men det var helt tvärtom! Annorlunda, men roliga, hinder var det, t.ex ett fluffigt, ett vattenhinder o.s.v. Första gången man provade på vattenhinder, tuffing som jag är :P haha.
Ser fram emot morgondagen, då det blir upp till Romme igen för ännu mer hoppning :)

Kvällen kommer tillbringas framför tv,n med energi dricka och godis, tjock får man vara ibland :)
Pusshejs!

/ A

hehu.




Idag får man sätta sig ner och ta det lugnt, iallafall tills klockan blir runt 4, då jag ska dra upp en sväng till stallet. Det är nämligen ridskoleavslutning för rideleverna, så jag+några till måste se till så att alla hästarna är framridna och klara tills de kommer. Får hoppas att vädret håller i sig, så det inte blir nå regn eller något annat tråkigt. Det räcker med att himlen är grå och har varit det i flera dagar nu+att det slutar aldrig blåsa! Jag tror solen har gått och gömt sig.
Menmen, solen kikar nog fram när den är redo för det. Hoppas det blir snart, för jag vill inte gå omkring och vara blekast i borlänge längre. ):

Igår var jag med Emma och Matilda. Vi kikade på film (The Mirrors och Bröllopsduellen). Hade höga förväntningar på The Mirrors, eftersom alla talat så väl om den, men snacka om att man vart besviken! Vart fanns spänningen? Vart fanns det där lilla extra? Och så en till sak, hur kan folk tycka att den är läskig? :o Förstår inte riktigt det där. Ska nog hyra nya filmer nästa vecka eller nåt. :)
Klippte mig ju igår också, vart inte så kort som jag trodde! Och glad är jag för det, men det känns skönt att ha fått topparna och luggen klippt.

Ha det gött, för det ska jag! :)

/ A

sommmmmarlov!





Halloj!
Yes, idag fick man sommarlov då, grymt härligt kommer det bli! 10 veckor utan slitgörat i skolan, underbaaaart!
Fick mina betyg idag också. VG i so, svenska, musik och slöjd, G i resten. Duger somfan just nu :)

Idag vart man 500 spänn rikare, satt barnvakt åt Truls medans hans föräldrar var ute och letade efter en bil. 4 timmar spenderades alltså med en glad unge, leksaker och barnprogram! Jaja, jag klagar inte :P
Imorgon ryker nog en stor del av håret också, ska nämligen klippa mig och ska be frisören klippa bort det slitna. Och mitt hår är inte liiite slitet, så antagligen blir man korthårig i sommar. Haha :P

Hoppträning för Eva-Maria i helgen, trevlans!

Kollar också runt lite på festivaler, är sugen som attans på Arvikafestivalen (men SJÄLVKLART kommer konfirmationen och förstör, varför i hela världen valde jag inte vanlig konfirmation som pågick samtidigt som skoltiden?) och Stagedive Day Out :) Åker på det senare iallafall, +att man har ju Peace&Love som är snaaaart :D längtar! Arvika får helt enkelt vänta tills nästa år, sorligt nog med tanke på vilka superband som kommer. KoRn, Depeche Mode, Nine Inch Nails.. You name it, hatar konfirmationen just nu. Haha ):

Lite tidsbrist, så kort inlägg.
Hejdå
/ A

Halloj.

Två dagar sen jag bloggade senast. Beror på min tidsbrist jag haft.

Idag är det två dagar kvar till sommarlov! Längtar som en tok :))
Igår blev det stallet, och efter det var jag med Matilda, Vea och Albin. Vi kollade på film, 'I taket lyser stjärnorna' och 'Gag'. Den senare filmen skulle föreställa en skräckfilm som "hade allt", men hela filmen såg ut att vara hemma inspelad med vanlig filmkamera+att skådespelarna var grymt usla att spela. Det enda positiva var att det fanns en riktig snygging med, haha :)
Aja, sen åkte jag hem runt 11, och somnade. :)

Var brännbollsturnering idag i skolan. Alla 8,orna mot varandra. För första gången var inte vår klass sämst, haha :P

Jaja, nu måste jag kolla om hunden är kvar på gården.
Ha det gött!

/ A

.



Satt nyss och kollade runt på google, hittade en bild på stjärnskottet Dakota Fanning. Måste bara säga, gud vad hon har vuxit till sig! Från att vara liten med tandställning som ständigt syntes på alla bilder, till en (näst intill) vuxen modeikon! Så vad tycker ni om hennes look nu för tiden? Hiss eller diss? :) Själv tycker jag om det enormt, så en stor hiss från mig!

Från stjärnor till dagens händelser.
Har inte hänt något speciellt, har ju (som jag nämnde i gårdagens inlägg) sjungit hela dagen i skolan med kören, kan förklara hur det gick med två ord.
Åt helvete.
Haha. Vi sjöng olika melodier, olika texter, rörde på oss för lite, hördes nästan inte, ja allt som går att klaga på! Så skärpning på oss, fast nu är det ju inte säkert att vi är med i kören nästa år.

Nu måste jag tänka på annat.
Goodbye!

/ A

Ännu en dag.





Ännu en dag har passerat, och den här dagen har det bara blåsigt och regnat.
Vart tog sommarvärmen vägen?
För bara mindre än en vecka sen låg jag ute i solen endast iklädd bikini och stekte. Vart tog allt det vägen? :(

Idag fick min bror sommarlov, kan ju inte säga annat än att det är grymt fuskigt, en annan får ju liksom vänta tills onsdag nästa vecka. Och det blir nog inte klänningen (som jag fortfarande inte laddat upp bild på) då, utan det blir nog bara vanliga vita shorts och ett randigt linne till. Varför ska man vara uppklädd när det enda man gör är att sitta i aulan och höra rektorn prata+att hon säger samma sak varje år dessutom. Jag ska ju inte stanna kvar efteråt eller så, drar ju bara dit och sen hem igen.

Morgondagen kommer spenderas med skolkören, så blir det sjunga från 08.00 till ca 13.00. Slutar tidigt, så efter det får alla i kören åka hem, underbart. :)
Efteråt åker jag till stallet, ska ta hand om Salomon denna helg, treeevligt! :))

Nu ska jag sjunka ner i sängen med min braiga bok jag har hittat på biblioteket i skolan, haha :)
Ha det gött!

/ A

Regn, solsken, hagel..

Denna dag har det varit alla sorters väder tror jag! Regn, hagel (det närmaste snöväder i alla fall) och solsken. Stormigt, blåsigt och vindstilla. Tror inte att den här dagen hade bestämt sig för något specifikt väder, så den gick på alla möjliga väder! Humor, jag vet :P

Idag fick jag 3 linnen och 18 (?!) par strumpor, haha :P Det lönar sig att handla saker från newbody, min strumplåda behöver inte fyllas på på ett tag i alla fall!
Jaja, mer än att ha fått kläder så har jag varit i skolan och sen följde Matilda med mig hem en sväng. Vi åt (som vanligt, haha) och åkte moppe. :) Har kommit på hur dyrt det kan bli med moppe igentligen, men det är vell klart att om man precis fått körkort så missbrukar man moppen liiiite väl, och dock missbrukas bensinen också, tyvärr. Statoil har nog blivit en miljonärsmack sedan jag började köra. Haha.

Skrev ingenting igår, men det hände inte så mycket mer än att jag var i skolan, och sen var med Stina. Vi åt choklad (för det gör vi ju aldrig, nejjejjej...) Jaja, gottegrisar är vi allihopa :D
Och förresten, Jänny fyllde moppe igår, så ett stort Grattis till henne va! :D

Nej, nu ska jag sova, måste sluta lägga mig så sent på kvällarna. Kan inte säga annat än att sommarlov är nog det bästa som kan hända nu, och om en vecka, ja då sitter jag här och skriver om hur underbart det kommer vara att ha ledigt 10 veckor framöver! Den ni! :)
Haha :)

Godnatt på er :)

/ A 

Sunshine, it's just the way we like!

Underbar dag, verkligen! :) Solen har skinit hela dagen, inte ett enda moln har kommit i vägen och värmen, herregud, höll på att svettas ihjäl i skolan idag, haha :P Kan ju säga att de flesta lektioner fick vi tillbringa ute, så ett stort plus till det!
När skoldagen var slut åkte jag hem och bytte snabbt om till bikini, sen vart det till att ligga ute och steka tills det var stalldags! Lite färg har man fått, och glad som attans är jag för det! :) För det betyder alltså att sommaren verkligen är här snart! Och om 10 dagar är det skolavslutningen, sen loooov i hela 10 veckor, snacka om att man längtar! Peace&Love, Dalecarlia, massvis med sol och bad.. Underbaart! :)
I stallet blev det till att sola lite också, haha :P menmen, nu behöver man inte oroa sig för att vara blekast längre, även om det bara var lite färg man fick. :)

Jaja, nog om det, nu ska jag dra mig mot sängen, time to sleep!
Ha det bäst!

/ A

RSS 2.0