Cristiano Ronaldo, will you marry me?


midsommar

oj, lite efter h3h3h3h3h3, men det gör inget :D det har ju trots allt varit midsommar och jag har knappt varit hemma alls.

Jag firade midsommar i torsång med Emma och hennes familj och vänner. Det var riktigt trevligt! God mat och trevligt sällskap (: Åkte även båt och köpte korv haha, sen skulle vi vara med och dansa runt den där blommiga stången men på nåt sne vänster missade vi allt? Hahah, aja. Här kommer det massa bilder. Dom flesta är på Emma eftersom det var hon som var fotografen haha ;)


Bästaa vän!






i båten typ, hahah. Alla satt och klumpade ihop sig under det lilla taket som fanns utom jag och emma, vi satt utan tak och njöt av regnet typ, vi är rätt normala.


folk!


som sagt, "fint" väder hade vi 8]


Emmas hus






fina firren..




Sen blidde det finare väder


å vi skåla!


nu orkar jag inte ladda upp nå mer bilder hahah. Vi tog typ nästan 200 st och jag tror att varken ni eller jag orkar kolla igenom haha.
Ha det bäst!

/ aPersson.

ojski

ooops my bad hahah..... IDAG är det ett år sen MJ dog, och jag skrev i det andra inlägget att han dog den 25 juni som är idag hahah. Jag ligger lite före 8] och jag som räknade med att få mina pengar imorgon, jäsiken också haha.

sååå nu behöver ingen dumförklara mig B-)

pusstjao'
/aPersson.

00:22

klockan är snäppet över midnatt och jag sitter här och glor på tv med en fet påse chips(egentligen är jag allergisk mot det ehehh) och andra tjocksaker. Men jag tycker att jag behöver det faktiskt, sen jag blev sjuk har jag sjunkit i vikt som bara den. så nu blire att jobba upp det igen så jag får lite hull på kroppen, det blir asbra vettu.

Nu ska jag sitta uppe ett tag till, sen blir det sova för imorgon väntar en låång dag i Torsång, och det kommer bli asbra (:
Ha det bäst!


förresten, det var nån som fråga om jag tycker om Leksand? Jag typ, va ser det ut som eheheh?
LIF-forever vafan


PEACE.
/ aPersson.

ingen har väl missat..

.. att det idag är ett år sen MJ's död? Faktiskt, den 25 juni förra året klockan 14.26 dog han, hur tragiskt som helst. Han var(ÄR fortfarande) kungen av pop och det är han värd att hedras för!

RestInPeace, we miss you






myggbitna till tusen

men jävlar vilken bra kväll det var!


tisdag

Idag har det varit en sjuuukt härligt dag, har varit i Tansen hela dagen och solat och umgåtts med mamma och Loke, underbart väder har det också varit så det kunde inte bli bättre! Har knappt nånting att säga om denna dag förutom att den var grymt bra, så jag ska slänga upp lite bilder istället. Tog faktiskt med mig kameran idag så jag känner mig duktig hahah B-)


min fina


mamma å loken


jag var lika söt och seriös som alltid, hahah eh.....


sen blidde det bad



vi träffade en jävligt cool båtchaffis eller nåt. fast ne ehehehHEhe. men bicepsen är inte å leka med!






min "söta" vovve får avsluta allt

nu blir det att åka hem till Linda och va med henne och Cornelia, sen dyker det väl upp nån mer. Bra avslut på en bra dag =)

pusshejssss.

/ aPersson.

så jällllla nice

up next; Evelinu
Sen blir det Cornelia och Linda, kommer bli en asbra kväll (:

och eh, jag lämnar inte ut mitt nummer på bloggen, bara så folk vet eheh [8 annars finns det msn, manda_cool_love@hotm... och JA jag gjorde den när jag var 10. Därav namnet hahah B-)

pusstjao'

söndag igen

känns som att det har varit söndag hela veckan, haha :0

Blev inge bloggande igår, hade tidsbrist så då fick det vara. Var iallafall med Stina somsagt, och vi skulle tälta men det slutade med att vi låg helt döda i soffan och kollade på film istället med kladdkaka, det var ju rätt trevligt det med :] Och imorse när jag vaknade så hade stina plockat fram frukost och varit ut i garaget med sovsäck och grejer, så det där med "känn dig som hemma" har hon tagit åt sig av haha ;) men det är ju bra det! (: Dessutom hade hon plockat ner tältet, helt ensam den stackarn medans jag låg och sov, va snäll jag är. Hahah ):

Snart kommer min kusin hit, hon ska sova här så det blir väl att kolla på film med henne ikväll också :) Men nu ska jag fixa kaffe och knarka det en stund, ha det bäst!


rätt snyggt att ringpiercingen ligger på sneddan, men vafan.

/ aPersson.

dagen

Idag har det regnat och varit pissigt väder som bara den, men jag har varit hur j*vla glad som helst så jag klagar inte. (:
Har varit ute med hunden och gått runt älven, efter halva vägen fick jag ont i fötterna så nu värker det som 17 och jag typ orkar inte gå, så jälla nice. Sen blev det stallet, det var ridskoleavslutning och jag sprang omkring med mitt kaffe och bara var i vägen hela tiden, rätt chill det med. Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda, jag har mina små planer. <:
Imorgon kommer Stina hit och jag har inte träffat henne på aslänge så det ska bli toppen. Saknar henne (:

Nu ska jag göra annat, ha det bäst!



/ aPersson.

torsdag

Halloj, har inte skrivit på ett tag som ni nog märkt, har haft en slags bloggtorka eller nåt. Tycker det är skit tråkigt att blogga när man inte har någon fungerande sladd till kameran, så det blir inga bilder. Men snart blir det ändring på det, för så fort mamma vaknat tänkte jag dra med henne till nån affär och köpa en kamera, jag håller seriöst på att få psykbryt haha! Men snart har jag en kamera igen, och då blire överdos av bilder :]

Har ingenting att skriva för tillfället, men det blir nog fler inlägg senare idag eller imorgon. Då följer det nog med några bilder också, awesommmmmmmeeeeeee.

Ha det bäst!

/ aPersson.

å de vart student

JAG HAR INGEN KABEL TILL KAMERAN OCH JAG HÅLLER PÅ ATT BLI TOKIG
förbannade lilla #&/("%/%¤&#Q#/(Q
TYP JA, jag är sur
och just nu har vi huset fullt med folk, så det är väl rätt sjukt att jag sitter här egentligen. Jag är iallafall proppmätt men det viskas om en tårta så jag fixar plats åt den med. Okej, det lät som att jag sitter å skiter eller nåt, men så är inte fallet haha 8]
nu har bror tagit studenten iallafall, om tre år är det min tur haha :D

hajjdå!

/ aPersson.

hur kan man inte älska honom ?


jag dööööör hahahahah!

-


min klänning och några fettvalkar ♥
det var en lyckad kväll iallafall!

here we go

okej, det har hänt en jäääääkla massa så har inte haft tid att blogga. Allt från polis och en stulen bil till bal, så ja, ni fattar nog.
Det där med den stulna bilen är en helt vrickad historia, orkar inte skriva den. Men det slutade bra iallafall, och det är ju huvudsaken.
Balen var hur underbar som helst, höjdpunkten var utan tvekan att gå på röda mattan med allas uppmärksamhet riktad mot en. Min klänning satt skitbra, nästan så den var liiiite för stor men det gör ju inte så mycket. Den satt där den ska och det känns ju bra haha B-] Det bjöds på mat och dans, buggtävling och liveband. Riktigt trevligt, vill ha bal igen haha! Och det kommer ju sista året på gymnasiet, så jag har ju något att se fram emot :]
STINA fyllde också år igår, 16 år blev hon och det är fanimej värt ett STORT FET GRATTIS. Inte alla som får gå på röda mattan när dom fyller år liksom, fräääääänt yeah. dessutom ägde vi ut alla på dansgolvet på balen, hähähaha. eller ne.

Det kommer bilder sen från dessa dagar, nu tänkte jag vara så tråkig och skriva nåt som ni kan lägga i era bryboxar. HÄR ÄR MINA BETYG, wöööööw.

Språk


Svenska: VG


Engelska: VG


Tyska: VG




No


Biologi: VG


Fysik: G


Kemi: G


Teknik: G




So


Geografi: VG


Historia: MVG


Religion: VG


Samhällskundskap: VG




Slöjd: MVG


Bild: G


Hemkunskap: G


Idrott: G


Matte: G


Musik: VG


rätt chill ändå, 230 poäng sådär. tjänade ju 1400 på det, så why not? ;)

nu blire annat, ikväll ska jag dra ut med tjejerna. Hejdå!

/ aPersson.

dagens

Stina helt random:
"Alltså Amanda, ibland känns det fan som att du och jag är bögar ...."

helt galet vilken kväll

galet rolig kväll igår, men natten spårade ur som bara fan, skriver mer sen.

/ aPersson.

underbart

Godmorgon! Idag är det skinande sol ute och det är hur skönt som helst!



Dagens planer är att åka till kupolen en vända (om jag orkar) och lite senare mot kvällen ska jag hem till Cornelia, där det vankas massa folk. Riktigt trevligt! Måste även fixa lite saker inför balen som är på tisdag och försöka gå in mina skor haha! Klackskor är ju inte riktigt min grej, men en kväll kan man ju offra sig. Kan ju inte komma i typ converse till en lång blå klänning med strass på, haha. Fast det vore ju en syn det med =)

Jag tänkte på en sak angående bloggdesign, är det nån som kan sånt? Jag är ju inte riktigt den bästa med sånt haha, men det vore jäkligt snällt om nån skulle vilja göra en åt mig? =) Jag är en teknisk idiot, så det känns inte som någon idé att ens försöka.. Haha :]

Menmen, nu ska jag gå och fixa med lite saker, ha det bäst alla! =)

/ aPersson.

13.58

Halloj!
Har percis klämt i mig två mackor, min röst är nästan helt tillbaka och jag mår fanimej skitbra! Hostar lite överdrivet bara, men vafan, det överlever man.

Tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade runt halv ett eller nåt haha. Jag var helt säker på att klockan skulle vara typ 6 på morgonen, för det är den tiden jag annars har vaknat dom senaste dagarna. Äh, skönt var det iallafall, känner mig ju rättså utvilad så ska inte klaga! :]
Idag ska jag hämta min balklänning, skulle ha gjort det igår men jag har gått ner så mycket i vikt så den var alldeles för stor ehehheheh. Så dom fick lov att sy in den igen, och jag kände mig dryg haha. Iallafall, sen ska jag på möte och efter det blir det nog Falun. Om inte annat får vi se vad dagen har att erbjuda :)
Det har kommit en ny häst till stallet också, ska bli skitkul att se hur den ser ut! Ett arab sto på runt 1.40 nånting tror jag, skimmel. Häftigt :)

Nu ska jag röra på arslet och göra något av mitt liv haha, hejdå!


tüfft

/ aPersson.

ett sjukhus besök senare

Jag har inte körtelfeber! Jag typ woho yeahyeah wow wow, nejdå men nästan :D dock ryker mina halsmandlar om cirkus 4 veckor, känns lite små scary med tanke på att jag aldrig har opererats förut. Menmen, någon gång ska väl va den första, jotack :D

jag mår fanimej toppen just nu! Och nu ska jag käka korv och makaroner och jag ska dränka dom i senap och peppar, mMmMMmmmMMm fresch chey. VEM BRYR SIG.


HYPER, hejdå!!!!!

drygtttttttttttttt

asdryg morgon, halsen typ dräper en.
Sitter med en Oliver i telefonen, och jag säger då det, jisses va en människa kan få en på bra humör.
världens bästa, utan tvekan


RSS 2.0