daam yuh gaal

min dator är galet seg just nu men det gör inget, för det betyder att jag snart har 6 finfina säsonger med 2½ men nerladdade, rätt okey ;>

den här dagen har varit gaaalet långsam, timmarna har typ segat sig förbi i snigelfart. började iallafall med att vakna hos min älskling och pussa på honom, sen åkte jag till skolan och hade matte som första lektion. idag rök jag ihop med matteläraren riktigt ordentligt, slutade med ett besök hos rektorn där jag och saga tog upp allt som läraren har gjort och sagt. så nu ska jag, saga, läraren och rektorn ha ett möte tillsammans haha.. :p menmen, dags att få saker på rätt plats istället för att bara ta emot allt som händer.
hade svenska efter, kollade på nån norsk samefilm (låter jävligt intressant, eller hur då? ;).....) och efter det hade vi engelska. sen slutade vi, så jag tog bussen in till borlänge och träffade pontus en sista gång innan han åkte♥
sen blev det att åka hem direkt och käka med mamma, sen åkte jag till stallet :) skulle rida tramptass idag men han hade inga skor och det var så jäkla halt så tyckte inte det var värt att han skulle halka omkring på banan. så hoppade över det, men i övrigt var han en väldigt mysig häst! :)

nu ska jag göra min engelska läxa, sen ska jag gå och lägga mig faktiskt :p blir en tidig kväll idag, men det är ju en ny dag imorgon som väntar! då blir det skola, en trip på kupolen med affe, och så ett möte! sen har jag massa telefon samtal jag måste ringa, shit känner mig som värsta gamlingen haha.. men aja, det blir finfint :D
ha det bäst alla!



haha, fina bilder en viss bernström taggar en på!

pusshejs
/ aPersson.


i skolannn

sitter bland alla grabbar och bloggar medans dom är inne på chatroulette, lättroade? ohja!
har varit en galet bra helg, fast den började med att pontus lurade mig att han inte skulle komma hem och så när jag stod å sminkade mig så bara kom han upp för trappan, och jag blev hur jävla chockad som helst. sen visade det sig att ALLA i min familj har vetat om det hela tiden, väldigt snällt att ingen sagt nåt haha..
Har varit med pontus hela helgen som ni nog fattar, men det har varit underbart bra :)
nu ska jag checka vafan killarna gör egentligen, dom galningarna :)
ha det bäst, pusshejs!
/ aPersson.

bara för att skriva av sig lite

den här dagen har varit galet seg, och inte blir den bättre heller. vill att den ska ta slut så fort om möjligt för allt bara känns fel just nu..

tänkte skriva av mig lite och berätta hur allt står till. jag har humörsvängningar hela tiden, ena stunden mår jag bra och i den andra vill jag bara försvinna. bara en sån sak som att när nåt litet går fel kan jag må dåligt av det resten av dagen, eller bara brista i gråt för att allt känns värdelöst. eller snarare, jag känner mig värdelös.
ibland kan jag tänka på hur allt hade varit om jag hade flyttat efter 9an. då hade jag bott i antingen sthlm, halmstad eller nyköping, och jag tänker ofta på vad jag hade varit för person då. vad hade jag varit med för folk, vad hade jag gjort på fritiden och hur hade skolan varit?
visst, ibland ångrar jag att jag inte flyttade. jag hade fått komma bort från borlänge och fått nya chanser. början på ett nytt liv helt enkelt. men så tänker jag även på alla fördelar med att ha stannat kvar i borlänge;
jag hade aldrig träffat så många underbara människor, aldrig börjat dansa igen och aldrig fått träffa pontus. och när jag tänker på att det aldrig skulle ha hänt om jag var i en annan stad långt borta så tvekar jag inte en sekund på att bo kvar här var något negativt och nåt som jag borde ångra. det enda jag inte gillar är att det är just borlänge som jag har tillbringat hela mitt liv i, och nu vill jag bort härifrån.

vem sa att livet var lätt egentligen? det händer saker runt omkring en hela tiden som påverkar och etsar sig fast. på utsidan kanske man är glad, men ingen kan se insidan.
/ a.

friskis å svettis
BLÄ, tränade station på f&s igår, aldrig mer säger jag bara! Det var ett under att jag ens kunde springa till bussen imorse, har sån grym träningsvärk överallt.. men en sjuk sak är att min mage blev mindre av det passet som bara var på 75 minuter :o
det är en jävligt konstig sak med mig, när jag äter mycket så stannar jag kvar i min vanliga vikt och när jag inte äter så sjunker det.. MEN HUR GÖR MAN OM MAN VILL GÅ UPP I VIKT??!?! blir galen, jag har aldrig i hela mitt liv vägt mer än 53 kg, och jag förstår verkligen inte varför jag har så svårt för att komma upp i vikt. just därför har jag bestämt mig för att börja träna mycket så att jag ska kunna komma i form istället och bygga muskler. På det viset går man ju även upp i vikt av musklerna så det är det som jag strävar mot nu! Jag ska bli snygg i sommar nämligen haha ;)
skämtåsido, nu ska jag göra en open office presentation av mig själv, sen har jag en redovisning att göra och sen slutar jag.. vad som händer sen får vi se, min fina skulle ha kommit men det blev inte så :( saknar honom så det gör ont, :(♥
ha det bäst alla!
/ aPersson.

skön dag

sitter i skolan och chillar järnet, har slutat för typ en timme sen men jag måste få tag på min lärare men han har gömt sig tror jag haha.. hade matte som första lektion, fick beröm för att matteläraren tyckte att jag var duktig som räknade, och det måste vara första gången hon säger något positivt till mig haha! :p
sen hade vi idrott, hade muntligt förhör på styrketräning och det gick bra faktiskt :) sen gymmade jag och efter det slutade jag, så det var en rättså lugn skoldag :) sen ska jag hem, käka lite och dansa och efter det blir det stallet! härligt! :)
nu ska jag fortsätta leta efter min lärare, han svarar inte på sms och jag vågar inte ringa för jag tror inte att han har comviq kompis xd
ha det bäst!
/ aPersson.

LYCKLIG !

jag behöver ALDRIG ALDRIG ALDRIG i hela mitt liv ha grafisk kommunikation igen, jag är lyckligast i världen!!!!!
WHAAAA!
/ aPersson

ett litet tips bara ..

spruta aldrig återfuktningsmedel till ansiktet i ögonen, det gör ont som fan. jag lovar ..................


@ svenskan

yeeah, har precis skrivit en historia om universums skapelse, det handlade om gud som spelade poker med sina kompisar.. låter jävligt trovärdigt, eller hur ;)
idag blir det kalas för hela slanten, perra fyller år nämligen! Sen får vi se vart kvällen bär, behöver inte åka till stallet idag så det blir lugnt :)
nu ska jag äta, hejdo!

/ aPersson.

äntligen!

har nyss gått igenom min mail, hade ca 4000 olästa heh... sen hittade jag äntligen den där förbannade saken som man kan fylla i så man slipper alla fbook mail!!! fysatan va skönt haha :>

just nu sitter jag i luren med jonas på andra sidan, han nördar sitt jävla dataspel och jag fattar ingenting xD haha menmen ;*

nu blire käk, pussis!
/ aPersson

what a beauty

nån som har 93 lax att bjussa på?

datakunskap......

ADJHBDJDANM, orkar inte ha datakunskap, thore håller på att gå igenom word och openoffice, men jag menar.. vem kan inte med det? helt värdelöst.
Efter skolan blir det att åka till min bebis, efter det tänkte jag försöka fixa ett cv efter typ ett halvår eller nåt haha ;) Sen kanske det blir fest, har inte bestämt mig för om jag ska vara hemma eller dra ut. får se :)
förresten, fick precis höra att killar äter i genomsnitt för 1500 i månaden och tjejer för 400.. undrar om den personen som räknat ut det räknade med mig i det där??? vilken galenskap.
tråkigt.......
/ aPersson.

idag e jag cool

vilken hårding, whaa!!!!
nu peppar jag inför att gymma med affe, jag kommer ligga död efter 3 sekunder :)):))
pusshejs!
/ aPersson.

och årets skönaste kommentar går till ...

... Staffan (sporre.blogg.se, finns med på länklistan!) som kommenterade inlägget under! Hahahah, det gav dagens skratt!

sitter här och grinar för mig själv

kollar på hus som är till salu i Los Angeles, och faktiskt Miami Beach, - man blir ju inte lite sugen heller!!! Så fort jag har gått klart skolan och fått ordning på ekonomin så då jäklar tar jag mitt pick och pack och styr kosan mot USA! jajjemensan, tar farväl av byhålan och välkomnas i änglarnas stad istället! sweet !



vem tackar nej liksom???

men nu ska jag sova, hoppas att det inte blir nåt bus med alarmet så att jag sover bort hela dagen. men det vore ju nåt ändå, haha!
godnatt busisar!

/ aPersson.

så va e på gång?

imorse var jag ninja, på riktigt. vaknade av att jag fick för mig att bussen skulle gå om 5 minuter så jag flög upp och började packa en väska med tandborste, tandkräm osv för att jag skulle fixa mig i skolan haha! men precis när jag ska till å traska till bussen så slänger jag en blick mot mobilen och inser att klockan inte ens hade blivit 7 hehe...
en annan sjuk sak är att jag har ställt om klockan i sömnen så den stod på 01:00??? haha, inte nog med att jag har smsat folk och stängt av alarmet, nu börjar jag dessutom ställa om den.. bara en tidsfråga innan jag börjar ringa folk också ;)

den här dagen har varit rättså bra faktiskt, men den började segt med en mattelektion på 1,5 timme.. och efter det så hade vi idrott. jag pluggade på till styrketränings provet jag har nästa vecka, så jag fick åka hem tidigare.
Träffade på kakan på stan en stund, sen åkte jag hem och nu chillar jag tills jag ska till stallet! härligt :)

förresten, i helgen börjar nog en produktion på en reggaelåt! allt från början - låtskrivning, inspelning, instrument osv.. galet kul! :D
men nu ska jag kolla på oc ;* ha det bäst alla!



/ aPersson.


jag känner mig älskad

var ute med loke och gick och fick för mig att jag skulle busa med honom så jag sprang ut i snön och... faceplanta i en snödriva. inte helt okej att jag började blöda och fick blåmärken av det, haha! sen kom jag på att jag kommer säkert dö någon dag av att jag snubblar. så slängde iväg ett sms och skrev;
"jag kommer säkert dö av att jag snubblar nångång"
svar; "hahah, jag vet!!!"

smsade till en till och skrev;
"bara så du vet, om jag inte svarar nå mer så är det för att jag har snubblat och dött"
svar; "okej!"

haha jadu.. älskar er med!

nu ska jag mysa ner mig i sängen och glo på film, godnatt busisar! :)

tankarna i huvudet

if something is wrong, then tell me.
but if everything is okej
why do you act like i have done something wrong?


tankeställande, jobbig dag.
tack till robban som fick mig på bättre humör, det betyder♥

uuh

jag skojar inte när jag säger att grafisk kommunikation är det tråkigaste som finns, jfgjdbgjdsbng :(

dance is not something you just do

dance is a lifestyle


@ skolan

ah men hallå, va är det om att det ska vara så jäkla halt ute???? tog typ år för mig att komma till bussen imorse, ramlade typ hela tiden och bara va allmänt klumpig, precis som vanligt då!
slog huvudet i hårtorken igår igen, fast den här gången låg den på golvet(wtf liksom???) och sen snubblade jag på dammsugarsladden. hur lyckas jag med allt hela tiden? ;o haha, blev väl tappad som bebis eller nåt :>
nu blire engelska, sen slutar jag! ha det bäst ppl's :-))))
/ aPersson.

filmmys nu!

så sant som det är sagt, sjunker ner i sängen nu och glor på film tills jag slocknar!

förresten, måste berätta om min guldklimp till ponny idag! har hört från flera håll att vi borde satsa på dressyren för att vi ser "väldigt trevliga" ut tillsammans ;) snodde charlottes ord där, men det måste nog vara den skönaste beskrivningen haha! iallafall, tänkte göra slag i saken och försöka ta mig ut på både hoppning och dressyr det här året! det är ju trots allt sista året jag får tävla med min bebis, sorgligt nog. han är verkligen den bästa och har gett mig så sjukt mycket under dessa år så det är galet! det var verkligen det underbaraste som kunde hänt, att just jag fick chansen att spendera en stor del av mitt liv med världens finaste lilla busponny! och fler år blir det! även fast vår tävlingstid snart är över så kommer jag alltid stå vid hans sida, jag ger inte iväg honom så lätt. älskar verkligen min pålle något enormt, tack min pärla för alla fina stunder jag fått med dig och alla fina stunder vi kommer få tillsammans! <3



ja, han är verkligen något speciellt, min lilla grabb!
men nu blir det film somsagt, så godnatt på er och ha det bäst!
pusshejs

/aPersson.

som om jag behöver städa..?



förstår inte alls va mamma pratar om....


godmorgon!

sitter här helt nyvaken och skrattar för mig själv. Drömde att jag var Kim Possible inatt, fast en coolare version av henne för jag åkte skateboard haha! sen kom monkeyfist och då vaknade jag, haha insatt ;)

den här dagen ska jag städa och åka till stallet, sen resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, slappa runt lite :)

men nu vankas det frukost, så ni får ha det bäst alla!
/ aPersson.

john blund på ingång

japp, så är det. tackar mina tjejor för en fin kväll och beger mig mot sängen nu!
och en sista sak innan jag slocknar, jag älskar min pontus fendinge mest av allt <3

godnatt fina människor!
/ aPersson.

för liten för mitt eget bästa

oj hoppla, fick stränga order nyss att jag var pinsam som skrev som en rostad bäver här i bloggen, skärpning nudå!
Sitter och väntar på en viss fröken cornelia som snart ska komma, vi ska ta det lite coollungt innan vi drar ut på bus med linda och jonathan! så, vad händer i borlängestad denna lördags kväll folket? känns som att det har blivit en trend att inget ska hända här, så va sägs om lite ändringar på det?? men en sak kan vi vara väldans glada över - peace'n'love yaa. en av dom vääääldigt få sakerna som gör att det känns värt att bo här, faktiskt.

tänkte vara överdrivet bloggig nu å radda upp alla sakerna som gör att man tycker så illa om den här staden;
- alla känner alla. gör man ett enda litet snesprång så går det 3 sekunder och sen vet alla om det. jag skojar inte!
- skitsnack och rykten. herregud, de flödar som rinnande vatten och ständigt dyker det upp nya saker att tracka ner en på, när ska folk ge sig???
- ingenting händer här. som en liten pik bara, peace&love är ett undantag!
- kupolen. folk som bor i andra städer blir helt till sig när de får göra en visit där, men komigen? finns nog knappast nån borlänge-bo som verkligen njuter av att gå dit. men tyvärr är kupolen det enda stället att "hänga" på nu för tiden, så gud; hjälp oss?

ja, nu kanske vissa förstår att man längtar bort en del? tur att jag ska till london i aprilmånad så det blir liiite statsbyte för en gångs skull! och eftersom man knappt spenderar pengar på kupolen längre så är det ju ett bra läge att göra sig av med kosingen där borta, kanske? härligt!

nu ska jag slå på collie buddz på högsta volymen å låta dansaren i mig ta över. ha det bäst!



/ aPersson.

lever ja eller?

JA det gör jag.
har inte orkat blogga för jag vet aldrig va jag ska skriva h3h3.
menmen, kan berätta lite kort vad som har hänt dom senaste dagarna, har fått nå disneycrush så jag typ lever på att ladda hem disney filmer nuförtiden å bara blänga på dom och få tillbaka den lilla ungen i mig, gulligt haha.. min ben&jerry's oskuld har också blivit tagen, stina trodde att jag skämtade med henne när jag sa att jag aldrig hade ätit det :o så då åkte vi direkt och köpte det haha, men det vare värt för mmhmhmmhmhmhm. jag är fan galen som aldrig ätit det innan, för fyhelvete va mumsfillibabba det var! lolzwtfbbq
igår såg jag micke å molle för första gången också, har nog aldrig grinat så mycket till en film haha.. men den var sjukt sorglig iallafall, och ikväll ska jag se 2an om jag inte drar ut på nåt som folk vid 16 år borde dra ut på haha! men vi får se hur kvällen blir, först ska jag iallafall till min häst och även ta hand om wagner! busigt, men va mysigt :-) hästar alltså(L)
nu ska jag snacka om gymnasie DM, får se om man kanske ska vara med må tro?
söta_cheyor_94
pusshejs!
/ aPersson.

hey ho' let's go

TJA alla b-rudar å g-rabbar, jag är på trötthumör så min humor är bäst just nu, bara så ni vet det :))):))
idag har det varit en sjuuukt segt dag men den har varit fin ändå tyckerja, började med ännu en förjävla lång sovmorgon(inte så bra kanske me tanke på skolan snart, damnnn) å senare stallet följt av att kubba hem till linda! victor var också hos linda å vi kollade på tv, drog en repa till donken å köpte milkshake å sen tbx igen haha! kul liv alltså ;) vi glodde på film tills klockan var runt halv två, sen skjutsade victor hem mig, trevlig kille detdär haha! ;)
nej, nu blire sängen, ska upp halv 10 imorgon. ha det gött ppl's!

/ aPersson.

amen duråh

shit, läste igenom förra inlägget å börjar fundera på om jag verkligen var helt nykter när jag skrev det??? helt osammanhängande, jag som själv skrev det fattar typ nada, allt bara flöt ihop till en klump. Haha whatevva, skyller på att jag var förjävla trött!

borlängestad ligger tomt å öde, inte helt okej en fredagskväll. sista helgen på lovet å det kändes som att man kanske borde röra på arslet å dra ut å göra nåt, men nej. istället degar jag hemma å inte en jävel kan ses. äre internationella-ignorera-amanda-dagen idag kanske? måste fan kolla upp det på fejjan sen, ni vet ju att alla internationella dagar uppfanns på fb å allt som står där är sant.. true story bro!
äh vafan, nu ska jag checka vidare om nån kanske har lust att göra nåt. annars blire tv,n som får bli mitt sällskap för kvällen, rätt okey det med ändå.
nej förresten, nu ska jag dansa! DANCE is the shit ppl's!
ha det GÖTTANS.



WOW! äre amanda persson som laddar upp nya bilder som togs för 10 minuter sen eller?! yes dudes, it is!

dagens låt också, myezZz;


PEACE'n'LOVE!
/ aPersson.

chillkväll!

fan vilken lugn å fin dag det här har varit, började med en låååång sovmorgon följt av en stund i stallet å senare träffa linda å malin! det blev en snabbvända i stallet bara, fixa iordning allt åt billy å se till så han hade mat, sen hem och käka å duscha å efter det hoppa på bussen till stan. jag, linda å malin drog till hemmakväll å köpte godis så det räckte för en armé sen åkte vi hem till dom där deras käre mor hade dukat fram massa kex, ost, baguetter å räkor osv så drog vi på en rulle och hade soffmys! riktigt trevligt vare! sen runt midnattssnåret rullade jag hemåt och väckte min fina pojke, hoppsan då (a) å nu har jag gjort mig iordning för att sova å har bäddat ner mig med laptopen i knät å checkar fejjan, rätt okey alltså. men nu ska jag släcka för dagen och sova, ska upp astidigt imorgon och släppa ut ett gäng hungriga havremoppar! å även dra ut en tur på billy barbacka, finfint det :)
ha en fin natt hörrni, tolka't hur ni vill ;)
PEACE folk's!


har ju somsagt inga bilder på laptopen men jag är så jävla cool så jag vet hur man printar på fejjan, slå den ni h3h3... fina linda iallafall!

/ aPersson.


allt går med lite karlssons klister

vi har löst allt, återvänt till allt som det borde vara åså. pontus fendinge(L)amanda persson, that's just it. jag är inte singel längre haha ;)

vi snackade först om att vi skulle ta ett break för att det kändes lättast men att när han kom hem så skulle vi försöka igen, men då sa några att det är ju inte alls så vi borde göra, för kärleken övervinner ju allt. så om vi fortfarande älskade varandra så skulle vi klara av att vara ifrån varandra för det skulle ändå inte spela någon roll. vi får nöja oss med att längta efter varandra å ta vara på stunderna han är hemma. dessutom är vi ju bara ett telefonsamtal ifrån varandra ;*

nu ska jag kliva upp, käka frulle å dra iväg till billyboyen! får se om jag ska rida eller inte, vädret är ju inte det roligaste direkt.. sen blir det att vara med linda å va som händer då får vi se! brukar alltid sluta med nåt galet så förväntar mig inget annat nu heller haha ;)
ha det bäst ppl's!

/ aPersson.
Har laptopen så det blir inga bilder h3h3

ett hål i mitt hjärta

ja, det är slut mellan mig å pontus.
vi får se va framtiden har att erbjuda
kan inte annnat än hoppas.
<3

morgooooooooon

det är söndag, jag mår fortfarande som ett as och nu ska jag bädda ner mig i sängen med en film å käka frukost! laddade hem några filmer igår, däribland föräldrafällan som jag ääälskade när jag var liten haha! fett kul, får se om jag diggar den lika mkt nu ;) funderar på att ladda hem busungarna-filmerna, kommer ihåg att jag älskade dom också när jag var iten men det enda jag kommer ihåg är alfalfa hahah! ni vet den där killen med en fjång på huvudet..? asgulligt haha ;d

nu ska jag chilla järnet hela dagen och hoppas på en finare dag imorgon med en bättre mage, ha det bäst ppl's!



bjuder på två bilder på mig å saga från när vi vänta på bussen till granny.. samma dag som jag träffade pontus första gången också haha!

pusstjao'
/ aPersson.


puttinuttit

hajj dudes,
har legat å skrattat i några timmar åt sex and the city 2, fyfarao vilken kul film det är! nu ska jag ladda ner några fler så att jag kan fördriva min natt med nånting, är långt ifrån "sova-trött" (om ni fattar h3h) så mjaa, va passar bättre än några fler roliga filmer? :D vet bara inte vilka jag ska ladda hem men försöker filura ut några roliga, är på ett sjukt galet skratt humör så ja vetifan alltså.. undra om det var nåt i mitt te må tro? hihi aja, ni får ha det bäst alla!

godnatt sömntutor
/ aPersson.


dklshgushsn

fin rubrik, berättar precis hur jag känner å vad jag håller på med, hihi. skoja, jag har skittråkigt och bara segar mig igenom dagen. men för att försöka bli på bättre humör så laddar jag hem lite filmer, american history x står högst just nu för det är ju en jävligt bra film med JÄVLIGT snygga människor h3h3.... ;*

nu ska jag bädda ner mig -MOVIETAJM! ha det bäst ppl's!



/ aPersson.

uäh

hoppas nyårsfirandet blev finfint för er, min spenderades mest i sängen sovandes, gick upp nån minut innan tolvslaget och skålade med champagne, sen när allt rabalder var över så blev det åter att lägga sig och sova. Vaknade runt kvart i 2 nu på em å var rejält utvilad, rätt okey faktiskt. fast jag mår fortfarande som om jag lika gärna kunde varit på fest igår, har pannknack å magkatarren blir bara värre. ni som inte har magkatarr ska vara jävligt glada för't, det är fan nåt av det värsta som finns! blä :(

nu blire chill i soffan resten av dagen, ha det bäst ppl's!


skin skin som den sol du är
låt hela världen se ditt vackra leende
lys lys som den stjärna du är
du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig ,,

Jag älskar dig Pontus.<3

/ aPersson.

RSS 2.0