det var väl ett jäkla tag sen sist

har nog gett upp det här med "förlåt för dålig uppdatering, men nu lovar jag att bli bättre!". har kommit på att det faller inte mig i smaken att sitta och skriva varje dag om vad jag gör om dagarna eftersom det är sånt som gör att folk somnar. så därför bloggar jag helt enkelt när jag känner för det, typ som nu.
har egentligen inget vettigt att säga er som vanligt, men jag kan ju berätta lite om vad som hänt den senaste tiden då det var ett tag sen vi hördes av sist!
har spenderat tid med min fina pontus, har förlovat mig (!!!!!), har dansat, har varit hos billy, har festat och njutit av livet, har fått jobb som journalist/nöjesreportet+ljudtekniker på Aidem som är en ungdomstidning för ungdomar i falun, ljudtekniken går jag in på när det är webb tv eller radio som ska sändas. Jisses va skoj! har även fått veta att jag eventuellt ska tävla den 21 april, idag är det exakt en månad tills billy blir 10 år, jag har övningskört, jag har nästan slutat snusa helt, jag har träffat nytt folk och jag har varit överdrivet social. det här var bara en liten del av vad jag har gjort, jag lever livet till fullo helt enkelt! man är ju bara ung en gång i livet och det bör man ta vara på :) man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren, så att säga! nu ska jag krypa ner i sängen med en superbra bok och kanske det blir en kopp te till! är ledig imorgon så ska sova ut och är inte ett dugg avundsjuk på alla som ska upp till skolan eller jobbet hehe :)ta hand om er!

/ aPersson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0