satt och kollade igenom lite bilder

Haha, var ju i London nu i april och vi hängde ju på en del pubar.. Visst att man inte hade åldern inne, men kolla den här bilden. Hur tänkte jag här? Snacka om att bli lagom busted när man ska försöka smyga sig på en kill kenny haha..Bilden är egentligen större men beskärde den, egentligen är det folk runt om men jag står typ i hörnet, haha!

/ aPersson.

lugn dag

hey där, mår alla lika bra som jag idag? Mår sjukt bra, vet inte vart energin kommer ifrån haha.. men tur är väl det! :-)
Drog ut inatt och träffade Vea en stund, längesen sist. Sen åkte jag till Linda och vi tillbringade nästan hela natten åt att kolla på film, sen slocknade vi båda två i soffan haha :-) Men trevligt var det ändå.
Nu ska jag hitta på nåt att göra en stund, sen blir det att åka till mormor och morfar!
Ha en trevlig kväll på er!Pussar
/ aPersson.

fredag

Och så var det helg igen, jisses va mojsigt! Synd bara att regnet vräker ner i lilla Borlänge, men hoppas att solen hinner kika fram en liten stund innan det blir kväller :-)
Har varit på kupolen idag med Linda, kom hem med torrshampoo och en ny mascara. Sånt där välbehövligt småskit, ni vet :-)
Nu ska jag mysa ner mig framför tv,n tror jag, sen får vi se vart kväller bär! Ha det bäst, för det ska jag!

/ aPersson.


ni vet den där känslan..

..när man vaknar och är på hur bra humör som helst? Det hände idag, eller kanske inte riktigt när jag vaknade, men senare på dagen! Har fått lite ordning på saker i mitt liv nu, nu känns det att allt börjar gå åt rätt håll. Att det tog slut mellan mig och Pontus var meningen, efter alla lögner som har irrat omkring så är det nog. Man orkar liksom inte hur mycket som helst. Men nu ser jag framåt, på ett positivt sätt!

Hade möte idag i stallet, gick väl som vanligt. Har lite grejer som ska fixas tills ridskolan drar igång igen så det ska göras. Sen så har jag andra planer på vad som ska ske inom dom närmaste månaderna, men det håller jag för mig själv :-)
Nu ska jag ta det lugnt ett tag, sen drar jag nog ut! Ha det bäst!/ aPersson.

nu får det vara nog

Jag tänker inte längre sitta här och låtsas om att jag mår bra, när det är helt tvärtom. Jag har aldrig trott att en 'break-up' kunde vara jobbig, men nu har jag fått lära mig. Det kan fanimej ta kål på en, känslan av att någonting äter upp en inifrån. Men jag ska fortsätta försöka se ljuset i det hela. Det var ju trots allt mitt val, eftersom jag kände att det inte funkade längre. Och sedan dess har klumpen i min mage blivit mindre, så jag antar att jag gjorde rätt val. Det känns så för stunden iallafall.
Det jag ska satsa på är att göra så mycket som möjligt nu, alltid ha något för mig så jag är på andra tankar. Så nu ska jag ut med Evelina och grilla, mitt i natten. Varför inte liksom?

ny månad, nya tag

Augusti månad har precis anlänt och jag känner mig på väldigt bra humör faktiskt! Gårdagen var riktigt trevlig, hamnade i Hagaparken med trevligt folk och vi rökte vattenpipa och fikade haha. Kom hem runt halv 3 inatt och slog på en film, men slocknade rätt fort. Känner mig jävligt utvilad nu och det behövdes må jag säga :-)
Nu ska jag lägga mig ute i solen ett tag, sen åker jag till stallet och rider en sväng. Mysigt! Vad kvällen erbjuder visar sig. Det brukar ju oftast sluta galet om man heter Amanda Persson :-))
Puss på er!/ aPersson.


RSS 2.0