haha!


Bara jag som inte ser Halloween som något speciellt..?

Många anser att eftersom årets skräckis-helg är här så betyder det bara en sak.. Party för fulla muggar! Små barnen klär ut sig och knackar dörr, den enda som bara tänker njuta av stunden och glo på tv,n hela kvällen är jag. Jag har nog aldrig riktigt sett Halloween som något speciellt. Kanske när man var mindre och godissugen (det sistnämnda är jag fortfarande, haha!) men inte nu. Visste inte ens att det var Halloween nu, trodde knappt man firade det längre i vårt tråkiga land. Kom precis på att jag är själv hemma och har inget godis, aj då. Känns som att jag ligger risigt till, med tanke på alla barn som bor i detta kvarter. Hm.

Nyfärgat hår var det ja. Gia trampade precis iväg och jag ser ut som en tigerkaka i håret. När det torkar blir det bättre, får man ju hoppas i alla fall. :-)

Vad som händer nu? Säg det.. Vet knappt själv. Det enda jag vet är att senare ska jag åka till stallet, har bytt häst för en dag med Matilda, så har Lady och ska även ta Salomon åt sjuklingen.

Ha det bäst!

/ A

GISSA om jag hade kul ..?

Efter att ha slösat 50 spänn på skit blev resultatet att en viss Amanda (som var förjävligt trött på alla små wnb pj's) beslutade sig för att hem från coz. Efter bara två timmar. Så kul var det! Dock gick det faktiskt snabbare än väntat att traska hem.. Ovanligt, hm.

Har precis pratat lite med min käre mor i telefon. Hon och Perra är nämligen 19 mil från Borlänge, men endast över natten. Hoppas det var roligt, det dom skulle göra. Fast på mamma lät det som att det blev lyckat, i alla fall!

Time to sleep, seriöst, har aldrig varit såhär trött på ett lov, omg.

Godnatt
/ A

Glöm det jag sa...

Hemmakväll? i don't think so. Min plan för dagen var som planerad tills för någon timme sen. Attans mig alltså..
Dissen till min kära nachos och tv, så tar vi hissen till coz, haha fyfan. Bra att man går dit när man verkligen avskyr stället och dom nya småungarna som går som börjat gå dit. Hähä, ta det inte personligt, säger bara som det är :-) Och jag vet att vissa håller med mig. ;-P Så nu sitter jag här och väntar på Sandra och Sara, haha toppen (y'

Poss po er.
Nu ska jag dunka musik tills jag dör.<3

/ A

Nachos och hemmakväll

Rubriken säger allt. Jag har ensam hemmakväll, nachos och en maffig tv med saftiga filmer. Kan ju inte bli bättre, eller hur? :-)

Har ju inte hunnit blogga flera gånger per dag på senaste tiden som jag gjorde förut. Är ju ute och ränner hela tiden känns det som, haha! Som igår/inatt, sov hos Matilda :-) Vi var i stallet en stund, sen åkte vi hem till Matilda och så kom Vea, Ralle och Eriksson. Vi rökte vattenpipa, lika trevligt som vanligt :-) Dessvärre rann tiden iväg och vid halv fem på morgonen kom vi på att vi kanske borde sova, haha. Ännu roligare när man skulle upp 2 timmar senare och rida.. :-P

Nu ska jag fortsätta med min mat på Café World, trodde ni jag inte spelade det längre? FEL! En nörd ger sig aldrig :-)

/ A

Nyköping, Halmstad, Sthlm...?

Tjaa alla!
Sitter här och ser ut som en zombie -nyvaken med andra ord. Har absolut ingenting planerat idag, så är det någon som har lust att göra något, hör av er! :-)

Funderar lite angående gymnasievalet. Det är ju faktiskt så att dom första ansökningarna sker innan jul och det är ju snart..? I alla fall, har fått massvis med olika förslag på skolor från 'bekanta', hah. Den det lutar mest åt just nu är den i Halmstad, fast fick veta igår att just den linjen jag vill gå ska bli i Nyköping också fr.o.m nästa år! Mycket närmare Borlänge, kanske därför jag hellre föredrar den i Halmstad? Haha :-)
Aja, har ju lite tid på mig att fundera. Nu ska jag göra mig iordning.
hejdå!

/ A

Siddu så coola vi är..



haha ;-)

väntar på Cottie!

Halloj allesammans! (haha..)
Har precis kommit hem från Emma, vi hyrde film och sov haha :-) Hyrde The Grudge och New in Town (Eller vad den nu hette). Kollade aldrig på den senare nämnda.
Kan ju säga att mina alldeles för höga förväntningar på The Grudge resulterade i en mycket besviken Amanda. Vart fanns skräcken, vart fanns själva handlingen? Helt osammanhängande film, vilket gjorde den mycket ovärd att se! Tråkigt att behöva säga det, men så var det. Faktiskt. Har ju hört från andra att den ska vara "grymt läskig", men jag antar att antingen är dom bara överdrivet lättskrämda, eller så var det i brist på annat. Haha!
Nu ska jag duscha och lite annat, för om någon timme kommer Cottie! :-) Vi skulle ju som sagt beställa biljetter, men ni får veta senare till vad.

Hejdå på er!

/ A

Gävl(a)e dag

Har precis anlänt här hemma efter en heldag i Gävle! Har shoppat, shoppat och... shoppat :-D Kul!

Nu ska jag bara raffsa ihop lite grejer och åka hem till Emma och sova där! Trevlans!

Puss på er!

/ A

hungrig och trött.

Låt rubriken tala för sig själv. Mår inge bra alls just nu, är trött, sliten, hungrig och har ont. Haltalotta#2. :-( Håller tummarna på bättre tider snart.

Imorgon åker jag till Gävle. Det kommer bli trevligt som tusan. Behöver verkligen komma bort, om så bara för en dag.
På onsdag beställer jag och Cottie biljetter till... Ja vad? Haha, försök klura ut det ni ;-) Ganska logiskt till vad, men ändå lite smått chockerande. :-P Kul blir det nog, haha ;-)

Nu ska jag ta mig något att äta, tror jag gått ner lite i vikt. Hm.

/ A

2 dagar senare..

Hej, förlåt för dålig uppdatering! Har inte bloggat på två dagar, det beror mestadels på att jag inte haft tid och när jag väl varit hemma så har jag haft annat för mig. But now I'm back! Haha :-)

Mina ben är helt blå, det ömmar i hela kroppen och jag kan knappt gå. Min (så kallade) kära häst kastade nämligen av mig igår. Ont gjorde det inte, det är bara smärtan som kommer någon timme senare som gör att man lipar. Haha nej, lipa gör jag inte, varför grina när det ändå inte gör saken bättre? Aja, ska ha stalltjänst senare, hur nu det ska gå Får halta omkring i hagen och hämta hästar, kuul.. Inte :-P Äsch, jag överlever.

Måste fixa med annat nu, hejdå på er!

/ A


Seg kväll..

Eftersom jag är förjävla trött just nu, och ska upp tidigt imorgon med så blev denna fredag en seg hemmakväll. Vill  bara att det ska bli imorgon den här tiden, då jag säkerligen kommer sitta här igen, ännu tröttare.. Hm, aja. Är ju lov nästa vecka så ska inte klaga.

Dagens låt (som jag är kääääääääär i! Det är marcus med, fråga honom bara ;-) )



/ A

Hemma igeeeeen!

Hallå, saknat mig? Haha skoja, klart ni har det liksom...
I alla fall, har precis kommit hem från Romme, har varit sjukt kul :-) Har mest sprungit runt, fixat med kablar, provat mikrofoner så dom funkar inför morgondagen, kollat på hästar, och monterat ihop massa grejer. Kul kul! Men imorgon blir det nog ännu roligare, hih :-)

Nej, nu måste jag kila. Har ju faktiskt två hästar som väntar på mig!

Pusshejs!

/ A

Väntar på Daniel

Halloj!
Sitter här och väntar på att Daniel ska komma. Ser fram emot dagen och det ska bli spännande att se vad yrket ljudteknik har att bjuda på!

Vädret ute är inte det bästa, vill verkligen ha sommar nu!! Men det är typ 8 månader kvar, om inte mer. 8 månader, overkligt att ens tänka.. Sjukt långt kvar ju! Först ska vintern komma (som aldrig verkar ta slut när den väl ska försvinna) och sen våren. Hm :-(

Nu ska jag leta fram en jacka, hejdå !

/ A

.

kan andra så kan jag..

L e d i g !

Hallå på er!
Har verkligen tagit tillfället i akt och sovit ut i natt! Grymt skönt, och man känner sig väldigt avslappnad när man vaknar. Haha, nog om det, får se vad som händer idag. Just nu ser det ut som att jag kommer vandra omkring här hemma och bara vara. Tuben står på för fullt och musik spelas så det bara rasslar om det, men så ska det vara :-) Daniel ringde för inte så länge sen också, kommer bli grymt kul imorgon :-D Ser verkligen fram emot det!

Dagens låt (tycker faktiskt att den är rätt dålig, men lyssnar på den om och om igen ändå, haha..);



/ A

?!

har även blivit en hejare på att lyckas ladda upp samma inlägg flera gånger, DÖ typ :-(

hih

tjao, sitter just nu och dunkar på med musik för fulla muggar! Förstår inte folk som inte tycker om musik, ni är konstiga, hallå?! Haha aja, är jävligt shoppingsugen kände jag nu :-P Får se om man kanske tar en sväng ner på kupan imorgon, är ju faktiskt ledig, ;* Haha, hej soooovmorgon! Gött, och nästa vecka är det lov, siddu så fort tiden går. Då kommer nog Robin hit. Jaja, hur det blir med det får vi se, kan ju alltid hoppas att det blir enligt planerna.
Just nu lyssnar jag på Adam Tenstas My cool låt, haha! Inte gammal eller så ;-) Men shit, det är en typiskt låt man nästan glömmer bort. Därför ska jag ta upp den här på bloggen så kan ni lyssna, för det där med att ladda upp låtar har jag blivit en hejare på, haha!



Pussciao, nu ska jag duscha! hih

/ A

When I grow up

I wanna be famous


When I grow up

I wanna be famous


17:32

Halloj!
Har precis kommit hem från Romme och det har varit toppen bra! Nu ska jag tillbringa kvällen framför tv,n :-) Imorgon är jag leeeeeeeedig! Skönt!

Pusshejs

/ A

Ny design

Ny design :-)

Markus Krunegård-Jag är en vampyr



Bäst!

@ hos mor.

Hejjjje! Haha, tur jag inte känner mig hyper eller så..
Iallafall, har precis kommit hem från älskade Leksand och tatueringsstudion. Dom här två dagarna har varit sjukt roliga, minnesvärda och lärorika! Har fått reda på det jag vill veta om tatuering, och idag fick jag tatuera Eva. haha, läskigt? Det var det. Men kul som f*n! Fast lite smått nervöst att tatuera någon som snudd på är proffs på det där... Menmen, någon gång ska vara första och jäkligt roligt var det :-D Önska att jag skulle varit där hela veckan istället, haha. Nej men, det ska bli intressant att kika vad dom andra yrkerna har att erbjuda, ska ju trots allt vara med och göra tv sändning på lördag hihi, busigt. Imorgon blir det hästar heeeela dagen, himmelriket<3 om jag hittar snubben jag ska vara hos, vill säga. Haha, tur man vet sånt dagen innan ;-)
Och helgen kommer bli as nice, drar till Djurås och så får vi vell se vart jag mer tar vägen? Hihi, hemlis ju.

Dagens låt, och JA JAG TYCKER OM JB. Problem med det? Skit ner dig :-)




pusssssssssss å kräm, haha mysigt. Och förresten, DH ikv, INGEN SOM MISSAT VA?!

/ A

Tidsfördriv!

Skulle du vilja vara längre?
Faktiskt, känner mig väldigt liten, haha :-P
Skulle du vilja väga mer?
Nej
Skulle du bli ledsen om din pojkvän gjorde slut om du har någon?
Klart jag skulle :-O
Skulle du vilja dricka dig full just nu?
Nej!

TIO KAN...
Kan du röra på öronen?
Lite, haha! :-P
Kan du slicka dig på näsan?
Japp :-P
Kan du kolla i kors med ögonen?
Jau
Kan dina föräldrar lita på dig?
Mjodå :-)
Kan du vara på fest utan att dricka?
Absolut
Kan dina vänner lita på dig?
Alltid
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Har redan :-P
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Nja... :-P haha

Fjorton HAR...

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Japp, det har nog alla gjort.
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig?
Ja :-)
Har du ett syskon?
Japp, en bror!
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Det har dom nog
Har du redan tröttnat på de här frågorna?
Nja, mitt eget val att göra det så får vell stå ut :-P
Har du funderat på att någonsin testa droger?
Nej usch nej!
Har du ljugit på någon fråga än?
Nej :-)

Tjugo VEM...

Vem av dina vänner har du känt längst?
Saga :-) 
Vem älskar du?
Dom som står mig närmast
Vem pratade du senast i telefon med?
Benke :-P
Vem skulle du ge bort en miljon till om du var tvungen?
Marcus, den fattiglappen :-P
Vem är snällast i världen?
Finns många!

Vem vill du prata med?
Ingen aning
Vem vet allt om dig?
Jag själv
Vem kan berätta allt för dig?
Mina vänner

Vem kan du berätta allt för?
Stina
Vem hatar du?
 Hatar ingen :-)
Vad blir ditt namn baklänges?
Adnama
Har du gjort en snöängel i år?
Det har jag nog :-)
Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus?
Har nog aldrig legat på sjukhus, bara varit där och blivit omplåstrad, haha! :-P
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Nej, men om några år ;-)
Första sporten du gått på ?
Fotboll eller ridning, kommer inte ihåg :-P
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes!
Vad längtar du mest efter till just nu?
Oj, finns mycket.. Men bland annat Peace&Love-10!<3
Hur gammal har du tänkt bli?
mellan 80 och 90 tror jag :-)
Har du haft vattkoppor?
Japp
Vad drömde du i natt?
Kommer inte ihåg :-P 
Vad åt du senast?
En macka
Höga eller låga strumpor?
Beror på kläder i övrigt 
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Nä jag har tråkigt, som nu :-P
Bikini eller baddräkt?
bikini
Är du mörkrädd?
Nepp :-) 
Riktig gran eller plast?
riktig!
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt
Godaste drickan till frukost?
juice eller te :-))
Vill du bli president?
Haha nej, skulle bli för komplicerat för mig :-P
Duscha eller bada?
Båda!
Har du gråtit i skolan någon gång?
Haha ja, förra veckan, fast det var för att jag skrattade så mycket :-P
Hur tar du dig till skolan?
Får skjuts, åker moppe, går, cyklar... :-)
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Japp
Sjunger du på toa?
Haha ja :-P
Vilken färg har din jacka?
Har ganska många
Är du höjdrädd?
Nej :-)
Vilket land vill du åka till?
USA! 
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Nåt som pappa sa igår, skrattade hela kvällen åt det :-P 
Vad ska du göra NU?
Kolla om Benke är här snart
Har du sett din bästa vän gråta?
ja
Vilka vitaminer åt du när du var liten?
Vet inte om jag åt några?
Har du varit med i en rättegång?
nej
Är du polare med grannarna?
haha kan jag inte påstå
Vilka språk talar din mamma?
svenska och engelska, kan nog liiiite tyska också :-P och några ord på thailändska, haha 
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Var nog industrialen
Har du äggat någon?
nej :-P
Har du varit utomlands?
japp!
Var är dina syskon just nu?
i skolan 
Vad var den senaste drömmen du minns?
kommer inte ihåg :-P
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
Vad gör du? <3


Kall dag

Hej på er! Bloggar från ett frostigt och kallt Rista.
När jag vaknade imorse och skulle gå in från härbre kunde jag verkligen känna kylan krypa in när jag öppnade dörren.. Usch! :-( Är det nånting jag inte tycker om så är det snö och kallt :-( Jag vill att det ska vara sol hela tiden, året runt. Det finns ju en anledning till att jag vill flytta till LA..
Aja, om en stund kommer Benke och hämtar mig och så åker vi till Leksand :-) Trevligt värre! Imorgon blir det Romme travbana som gäller, kul som attans!

Ha det bra!

/ A

hoooooome

Halloj, precis kommit hem från underbara Leksand! Har varit jätte trevligt, druckit kaffe och ritat. Kan inte bli bättre, eller? Haha :-) Ser fram emot morgondagen, kommer bli as nice den med.

Och om ni vill veta har jag ont i hårbotten, lägg det i er BRYBOX (mitt ord haha<3), mhmm :-)

/ A

Morgonpigg

Godmorgon!
Är klar för dagen som kommer tillbringas i Leksand!<3 Gött :-)

Får se om far min orkar stiga upp eller hur han gör. haha, det återstår att se!

Hejdå på er!

/ A

trööööött

Vaknade med huvudvärk. kul? Inte. Blev en sen kväll igår, var helt okej :-) Var med Matilda och vi var ute lite överallt haha. Men trevligt var det vell :-)

Borde käka frukost nu, klockan slog precis ett strecket. Så hejdå på er!

/ A

På väg till Matilda

Finns på mobilen, pussssssss!

Justeja!

Här kommer lite bilder från när jag var hos Emma!


Haha ♥


Emma :-))


Jäsiken va fint det är!

Och nu ropar min mage på mat, så frukost tajm!
Puss!

/ A

förresten, måste bara länka till absolut bästa (och roligaste att läsa) bloggen just nu! falsksanning.blogg.se !

Påminnelse till mig själv!

Ringa folk och klargöra saker inför nästa vecka, VIKTIGT!

Godmorgon på er!

Sovit gott? Det har jag, fast lite sent vart det. Pratade nämligen i telebobon (haha) hela kvällen. :-)

Denna dag kommer börja med att jag ska åka till stallet och rida för Eva-Maria. Roligt roligt! :-)) Berättade aldrig att jag och Billybus hoppade igår, mellan 1 m-1,10, kändes helt okej :-) Det jag skulle vilja nu är att ha en häst som man kan komma upp på lite högre höjder, 1,30-1,40, kanske 1,50? :-) Roligt skulle det vara i alla fall!
Efter stallet blir det att åka hem och fixa lite, sen kommer troligtvis Robin :-)

Men nu måste jag väcka min kära mor, hon ska få den stora äran att skjutsa mig till stallet! :-P

Pusshejs!
/ A


not home.

Sitter hos mormor och morfar. Har precis käkat med några i släkten. Trevligt sällskap och god mat! :-)
Har inte varit så aktiv idag. Beror på att först var det skolan som gällde (Det gick asa bra på mitt hk prov!) sen direkt efter det vart det lite shopping och så vidare till stallet. Direkt efter stallet blev det att fara hem till mormor och morfar, så tidsbrist har det varit!

Ser fram emot nästa vecka, kommer blir skitkul! :-)) & imorgon kanske robin kommer :-)<3

Pusshejs!

/ A


@ Sunnanö!

Halloj!
Sitter hos Emma på Sunnanö på deras lyxtomt och bara har det bra! :-) Blir askalas när deras hus blir klart :-)) Lite bilder kommer när jag kommer hem!

HK prov imorgon muntligt. Ett lycka till kanske? Haha :-(

Ha det bäst tills vidare! Hörs när jag kommer hem :-)

/ A


haha liiiite efter med bilder..

här kommer lite bilder från förra veckan som jag missat, haha :-P


Haha vi är ju lätt bäst, ellur? cs turnering, here we come!


Mina å Jennas "perfekta" muffins, hahah!


GÖTT i finaste koppen ;-)



Emma rider Cadden :-)

new dayy

Halloj, denna dag har hittills gått sjukt snabbt! Började med skola imorse, gick bara till 12 idag. Härligt! Kom hem för typ en och en halvtimma sen, men ska snart åka iväg igen. Jaja, roligt inlägg, eller? Haha, inte, måste byta kläder och fixa lite. Puss på er!

/ A


tv!



tv kväll somfaen va! Hörs imorgon, puss!

/ A

veckans schema

japp, här kommer den.

måndag;
Sjuk&hemma


tisdag;
skola och DH!<3


onsdag;
skola, pluggdag kanske?

torsdag;
skola, Emma-dag :-)))

fredag;

skola, älskling

lördag;

älskling, rida för eva-maria


söndag;
älskling!



för övrigt känns det som att jag och vissa håller på att glider isär.. Men aja, sånt är livet. Har överlevt sånt förut, så varför skulle jag inte göra det nu ..?

jahaja,

En ny dag, dags för nya händelser kan man tycka? Aja, jag kör på en hemma dag, ganska skönt eftersom vi slutade sent i skolan idag. Halv 4, slutar igentligen runt 2 men har chans till mvg om jag är kvar längre inom musiken, så va gör man inte ? Klart man satsar högt liksom!

Konstigt, att man kan sakna en tid som var för två år sen, men herrejävlar vad jag saknar tiderna med er, ujuj...

/ A

Tokio Hotel - Geh

Ta det här inte fel, men detta är dagens låt. Får sjuuuukt mycket minnen av den.


Sjuker ..

- Vadå? Att min huvud- och magvärk skulle gå över? Varför tror du det? Nej gud nej, varför skulle den försvinna liksom........

Ja, som ni nog märker är jag hemma idag. Sjuk och klen, orkar ingenting känns det som. Blir inge stalltjänst heller, och idag kände jag faktiskt för att ha det (?!). :-(
Café World är enda peppen nu. Haha, nörd</3.

Dagen kommer då tillbringas framför tv,n eller datorn. kul? Inte :-(

nu ska jag göra mig en kopp te och tycka synd om mig själv. Haha, ensamvarg.se?
puss på er!

/ A

HISS/DISS

Dagens HISS;

- Café World på fbook
Jag är inte nörd, okejejjejej?

- Marcus!
Haha, han är en hiss för han är en av mina bv och lika jävla blond som mig (han vet bara inte om det än...)

- Kärlek
Kärlek är det underbaraste som finns. Pirr i magen, rosor, allt som tillhör kärlek, helt underbart!


Dagens DISS;

- Mag/huvudvärken!
Vem gillar sånt? Ehum, inte jag i alla fall.. Fast liiiiite får man skylla sig själv, hahah!

- Söndag
Söndag? Det betyder dagen före dagen som är första dagen på en kommande dryg skolvecka. Om ni hängde med på det där (vilket jag knappt gjorde...) så förstår ni hur det känns!

- Människor som dissar kaffe
Kaffe, dryckernas dryck, kärlekens kärlek, ujuj så gott kaffe är! Och det är inte bara gott, uppiggande också! Verkligen ett + om man är skoltrött!


Detta var min HISS/DISS lista för idag, haha! :-))

huvudvärk&magont ..

.. så ser det ut nu. Har huvudvärk som attans och magvärk. Kan ha att göra med min lingonvecka? Hahah, det där antecknade alla, jag vet.

Har kommit hem från min bebis nyss. Gick jättebra att rida idag, är nöjd till tusen! Kanske blir tävling sista oktober, får prata med folk om skjuts och annat nödvändigt.

Har inget speciellt att skriva mer än att min helg har varit bra och rolig! Och så har jag blivit beroende av fbooks spel, haha! Det är en typisk sak som bara inte händer! Café World heter spelet och går ut på att man ska laga mat och någon annan (i detta fallet, pappa haha!) ska servera. Låter skit kul, eller hur? Inte, haha :-P Men självklart har jag blivit beroende av det.

Nu ska jag spela vidare och vänta på att mamma kommer hem.
Här kommer förresten den absolut bästa låten just nu!




/ A

Ett tips om man har tråkigt ..

Gå in på vetgirig.nu och svara på frågor! Finns frågor om absolut allt, haha. :-P

Det här visste ni inte..

Tidsfördrivs grej medan man väntar på go'are tider!

Det här visste ni inte om mig;

- Jag lyssnar alltid på musik när jag duschar
Vissa sjunger, andra bara står tyst, jag.. Tar med mig mobilen med påfylld musik! Try it, blir mycket roligare att duscha. Haha misstolka inte.

-
Jag föredrar senap..
..framför ketchup. Ketchup(NEJTACK) Senap(JATACK). Onormal_chey94 <3

- Jag tycker att facebook är roligare än bdb
Man kan inte sitta och nörda framför bdb en hel dag, ellur?! Nej för bdb. Finns ju en anledning till att jag tog bort den förra användaren. Men f-book däremot, YES!

- Jag är faktiskt ganska smart
Nu sitter minst 90% av er och skrattar, eller? Haha, men såhär är det; När jag verkligen fördjupar mig i något kan till och med jag vara den smarte!

- Ett val mellan tv och dator är svaret..
utan tvekan tv! Vad är inte mysigare än att kunna sjunka ner i soffan med popcorn eller vad som helst och bara tillbringa sin tid framför tv,n? Och datorn får jag bara ont i ryggen av att sitta framför, haha det måste vara något allvarligt fel med mig.

- Jag skulle aldrig kunna bli..
Frisör! Omg, tänk om det kommer in någon med fettigt hår med löss, mjäll eller vad som helst?! Haha, usch, då blir jag fanimej hellre bilmekaniker eller något sådant! Förresten, bilmekaniker låter ju inte allt för tråkigt ..

Haha, tidsfördriv var det .. Nu ska jag göra andra (roligare?) saker. Hih.

/ A

Kall och solig morgon..

Godmorgon på er!
Har precis ätit frukost och ska snart åka till min bebis :-) Ska inte rida idag, låter han vila. Men imorgon  blir det hårdträning, kan jag lova, haha! :-)

Har inet så mycket att säga för tillfället, så vi hörs senare!

/ A

Juste, NU JÄVLAR LIGGER DOM ETTA I SIN SERIE, nu är du inte så kaxig längre va, Perra? ;-)


hahaha.

Såg att texten istället står med SÅNA HÄR BOKSTÄVER. Haha, nu skiter jag i det, orkar inte bry mig om det. :-P Haha, får hoppas texten löser sig nudå. :-)

hm

Ändrade tillbaka till designen jag hade förut, antar att det kanske är därför texten krånglar? Eller, det var inte jag som kom på att det kunde vara det ,haha ehum.. Faktiskt så var det Chanelle :-P
Nu får jag hålla tummarna på att det inte krånglar. Blir grymt irriterad på det! Tålamod är inte mitt mellannamn..

?!

Snart får jag damp på riktigt alltså.. Hur i h*lvete kan det bli stora bokstäver som där nere?! Fattar inte, teknisk idiot som man är. Någon som vet hur man får bort det?!


Nu vart'ä kvälläääär ..

Eftersom denna dag har varit sjukt seg har den även varit sjukt lång! Så nu är det dags för mig att dra mig mot sängen, klockan är runt 9 och jag måste verkligen sova ut! Så godnatt på er!

Undrar om jag kommer kunna somna efter mina 3 koppar kaffe...

Alltså, kärlek? Klart det är.


Alltså, kärlek? Klart det är.


:'-D



Jag dog när jag såg den här bilden... GE MIG EN MINIGRIS VA?!

Humanoid



Haha jävlar, deras nya album är faktiskt bra.. :-P

Seg dag!

Grymt seg dag säger jag bara! Först skola (som aldrig verkade ta slut?) och sen hem för att efter två timmar (som kändes som 5 ..) åka och handla lite smått och sedan åka hem till kusinerna på kalas! Edvin och Alva har ju fyllt år, så det blev ett gemensamt kalas för båda :-)
Tänkte ju att jag skulle ha en pluggar dag idag, men det blev ju lite svårt eftersom ingen lärare ger oss läxor, haha. Lite chill är klacken, trots allt ;-)

Har funderat på det här med gymnasie val också.. Har ändrat mig lite och viljan om skola har gått upp och ner den senaste tiden. Som det ser ut nu kommer det troligtvis sluta med media på Haga, eftersom det oftast blir mycket krångel med bostad och sådant i andra städer. Men det blir ju bra det med, så får man hoppas på Boomtown efter Haga, skulle sitta fint ;-) Fast jag har ju också lite funderingar på Falun, är ju nämligen så att det finns ett gymnasium där som riktar sig till ljudteknik, men det tråkiga är att det är mest inriktat inom radio. Jag är ju mer för musik, så jag skulle vilja hålla på med konserter och annat inom musiken, och inte radio.. Men man får i alla fall sitta vid mixerbord, och det är ju som en leksak för mig, hihi :-D mixerbord+jag=SKOJ! Haha :-P

Pussva!

/ A

14:47

Hallå!
Sitter här och lyssnar på musik och är inne på facebook. Japp, jag är en såndär "cooling" med f-book, haha ;-)
Gick hem från skolan idag, har så sjukt ont i magen så ni anar inte! Jobbigt som tusan är det. Och ikväll ska jag ner på haga en vända, hoppas jag hinner bli lite bättre tills dess.

Nu är det en kopp te som väntar, så hejdå på er!

/ A

DH!

Tjeeeeena!
Precis kommit hem, har varit hemma hos Emma och irrat runt litegranna på stan. Men nu är jag hemma och ännu en gång redo för en tvkväll! Haha , jag och min tv alltså :-) Men ingen har vell missat att det är desperate Housewives säsongspremiär idag?! :-D Äntligen! Det var då på tiden! Göttans!
Nu börjar Ugly Betty, så hejdå på er!

/ A

förresten, mitt halsband kom igår också! Grymt fint! :-)

hemmakväll

Hallå på er!
Sitter här och lyssnar på musik för fulla muggar, gamla som lite nyare låtar. Det är sjukt hur mycket minnen man kan få av en låt. Men det är nog det som gör det mysigt att lyssna på just den låten.

Här kommer schemat för denna vecka:

Måndag: Stallet
Tisdag: Musikprov (får man ett lycka till? :-)) och Emma!
Onsdag: Haga
Torsdag: pluggdag? Hemmadag? Får se vad dagen har att bjuda på!
Fredag: V-ås? Stallet? Älskling?
Lördag: - | | -
Söndag: - | | -

Kom på att jag har lite saker att göra, shoppa och andra viktiga grejer! :-D Får se om torsdagen går till det kanske :-)

Nu ringer Marcus, så byee!
/ A


skolaa.

Tja på er!
Har so i datasalen. Ska börja arbeta med åsikter, roligt roligt! :-)
Och angående texten i tidigare inlägg, har ingen aning hur det har blivit så stora bokstäver, men det verkar ju lösa sig nu i alla fall, så jag lägger det åt sidan tills vidare.

Stallet snart, min sjuka bror får skjutsa mig, snäll som man är ;-)

Nej, nu vill jag att lektionen bara ska ta slut så jag kan gå hem!

/ A

Shopping och grejer.

Halloj!
Har precis kommit hem efter några timmars shopping, fast det fanns inte så mycket där vi var så det blev bara några par byxor, skor och nån tröja. Jaja, nöjd iallafall :-)
Har inte så mycket att skriva om denna dag, så nu ska jag ner och käka lite, sen blir det kalas.
Hejdå på er :-)

/ A

:-(


Hösten ska ju vara färgglad och fin, inte grå och tråkig ..

hih :-)



Gammal bild, men jäklar va sugen man blir på att pierca sig !

Mörkt&kallt


Stirrblick&nackspärr, fint.

Såhär ser man ut just nu då. Uppsatt hår och sotade ögon, hoho! :-)
Det är kallt hemma och jag håller på att frysa ihjäl. Har ritat lite också. Vart skapligt nöjd iallafall :-)

Längtar tills vecka 43! :-D

/ A


hm :-)



Funderar på det.. ;-)

Har precis kommit hem från affären. Dom bjöd på kaffe, så nu luktar jag kaffe. Myslukt, haha!

Idol ikväll som vanligt. Tuff som man är, hah. Har brist på nånting att skriva, men det kanske ni märker. Har ju inte gjort nånting idag, bara lunkat omkring hemma och varit allmänt rastlös. Jaja, nu är det fullt hus här, så jag är glad. :-))

bomba med sms. :-D

/ A

-

Inge skola idag, migrän. :-(

/ A

idol kväll!

Japp japp, rubriken säger vell allt, eller? Idol kväll ikväll igen -såklart! :-D

Saga har precis åkt hem, vi ritade och kollade på film, det vi alltid gör haha! Men det är ju trevligt det med. :-) Såna dagar behövs också, så. Bilder kommer sen, tror jag, haha :-P Vi har en viss förmåga att alltid se "sååå snygga" ut på kort, så ja. Haha.

Aja, Nu ska jag kika på tv :-)
Puss på er!

/ A

@ school time.

Har märkt att jag uppdaterar ganska mycket i skolan. Men det är ju trevligt det med, eller nåt, hm. :-)

Ska vara med Saga efter skolan, trevligt värre! :-)
Skriver mer senare, och något intressantare, haha.

puss!
/ A

RSS 2.0